Utorak, 13.11.2012.

07:40

NS: Devojka pretučena na smrt

Novosadska policija pronašla sinoć beživotno telo Vladislave Č. (25). Policija traga za njenim dečkom Darijanom Musićem (25), koji je osumnjičen za ubistvo.

Izvor: Beta

NS: Devojka pretuèena na smrt IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 11 godina

Sam sebe nazvao svemirskim otpadom,to vec govori nesto.Realno posle ovoga,njega i ostale manijake poput njega treba lansirati negde daleko...

bezimena

pre 11 godina

...ona je bila najodgovornija za svoj zivot.

(Objektivan, 13. novembar 2012 17:04)

ŽIVOT ubijene devojke je svakako bio njena odgovornost, ali ovde se radi o tome da je jedan SKOT dao sebi pravo koje NIKO NEMA, da joj taj
život oduzme tj. odluči o njenoj SMRTI brutalno je ubivši! Neće se taj ubiti jer je skotina, želim mu dug i "ugodan" život u zatvoru!

Jos malo amnestije

pre 11 godina

@On je zestoki momak, decko u usponu

E, ako je sportista onda druga stvar. Drzava bi trebalo da mu pomogne. Kao i Zvezdi i Partizanu.

chickenpsy

pre 11 godina

steroidi su opasni u kombinaciji sa ljubomorom. a decko je najobicnija napumpana kukavica. ako ces da bijes zenu pa posle da bezis ne moras da si napumpan kao balon dovoljno je da si samo retardiran. nadam se da ce mu boravak u zatvoru nadoknaditi bar 10% onoga sto je zasluzio.

update

pre 11 godina

"Darijan Musić (25), koji je osumnjičen za ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko (25), oglasio se danas popodne fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti."

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Ubijena-devojka-na-Limanu.html

Jelena

pre 11 godina

@ Mina - pa koji to likovi tebi daju minus? Znači ako devojka loše proceni muškarca, krene da izlazi sa njim, i posle 2-5-10 ili 50 izlazaka, shvati da ne želi da bude sa njim, onda je zaslužila da je ljubomorni i sujetni kreten ubije? Stvarno ne razumem. Stvarno se trudim da razumem vas ogorčene muškarce koji ste nwsposobni da smuvate devojku pa Mini dajete minuse! Po vama, zgodne devojke bi isključivo trebalo da rade u policiji jer detektuju "loše momke". Ovo je sramota.

JVC

pre 11 godina

Само Душанов законик применити на све облике криминала,и стање у држави се решава за месец дана.Боже,кад би само било могуће.

Dana

pre 11 godina

Lepo je da nas stariji upozoravaju (ali bez znanja o današnjem životu mladih) na opasnosti.Ako je bila manekenka,uspešna mlada žena svakako je privlačila udvarače.No da su mnoga ubistva iz strasti rezultat neprihvatanja prekida veze sazna se tek kada se dogodi tragedija(slučaj Ksenije Pajčin npr.)Najveći teret takvih tragedija ide na policiju koja nalazi opravdanje za svoj nerad u nepreciznom zakonodavstvu.Dok se ne dogodi nešto,ili se prijavi lično od strane oštećene,nema akcije.Iako nigde ne piše u zakonu da se ne može preventivno delovati.Vrlo komotno za našu policiju, za razliku od američke koja reaguje na svaku prijavu porodičnog (kućnog) nasilja. A posle pametuju u stilu "izvršilac poznat policiji", nije nego.Kod nas, ako bilo šta prijavljujete, doživite pravi rentgenski pregled na dežurnom telefonu policije, pa se posle nikom ne mili da se u bilo šta meša. Sirota devojka, pokoj joj duši, verovatno nije pronašla način da se oslobodi "princa" a da ostane živa i zdrava.Jer karakter nikome ne piše na čelu. Koliko su naši momci zgodni u obrnutoj je srazmeri sa njihovim ponašanjem prema ženama kada im nagaze ego.Iako su novine prepune ovakvih tragedija policija i dalje lagodno goni ilegalnu uličnu prodaju...

GT40

pre 11 godina

Da li znate kako nasilni mogu biti današnji muškarci na odbijanje ili raskid? Pratite li vi vesti? Ovo je samo jedan od niza tragičnih dogadjaja kada nezaštićena žena bude žrtva balkanskog egomanijaka. Ljubomorni idioti ubijaju svoje žene pa čak i svoju decu uz njih (nedavni slučaj).Sve ovo je na dušu nedostatku državne strategije u zakonodavstvu i policiji koja se ne meša u svoj posao. Ako bizgovi kažu da je osumnjičeni poznat policiji (po čemu i kakvim delima?) gde su bili do sada, jer u nekim postovima na netu danas ima informacija da su komšije obaveštavali policiju više puta.

Objektivan

pre 11 godina

@Mina
Naravno da nije zasluzila da bude ubijena, ali ... Sta je mogla ocekivati od istetoviranog visestrukog nasilnika poznatog policiji? Zlostavljao ju je i pre, mozda mesecima ili godinama... Ko zna iz kakve je porodice kakvu je proslost imala kad se motala sa takvim tipovima u takvom drustvu, ali svejedno ona je bila najodgovornija za svoj zivot.
Nadam se da ce dobiti maksimalnih 40 godina posto ovakve psihopate ne mogu da se dovedu u red, da ne bi unistio jos neciji zivot kad izadje...

i tebi sinko

pre 11 godina

strasan dogadjaj, ali sam primjetio da cure uglavnom vise vole
te zestoke momke nego da imaju nekog kulturnog i normalnog momka,
da li se to moglo sprjeciti, vjerovatno ne, jer kako pomoci
nekoj curi kad svjesno idu u takve veze i mi se cudimo poslije
zasto se to desilo..

Vanja

pre 11 godina

Strasno, kakva nam je drzava, ljudi, mentalitet!
Kako Vas nije sramota da u isti koš stavljate manekenke i "starlete"? Čime se starleta bavi??? Ako ste toliko zatucani, zaostali i neinforisani, onda bolje da cutite i ne vredjate niciju profesiju! Biti manekenka je lepo sporedno zanimanje (poznajem devojke i mladice koji su odlicni studenti i uporedo su manekeni). Bolje da deci zabranjujemo ugledanje na grandare i svakojake pevaljke. Svuda ima sljama, u svakoj profesiji, ali ne možete da generalizujete!!!!!

Milos

pre 11 godina

Prava "muskarcina" ovaj lik sa ocupanim obrvama i napucenim ustima koji prebija devojku! Nije mi jasno kako devojke nikako da nauce da sa ovakvim siledzijama nema niceg uzbudljivog i avanturistickog i da se pre ili kasnije zavrsi ovako ili ako budu imale "srece" u nekoj sigurnoj kuci!

nazalost ovakvi su na "ceni"

pre 11 godina

Strasno,stvarno strasno.Samo sta je ta devojka i mogla da ocekuje od ovakvog tipa...pa taje je letos vec bio u novinama za nanosenje teskih telesnih povreda.Bacite pogeld sta je pisao na FB profilu,pogledajte nekoliko fotografija...
Iskren da budem ovde je neko zlo bilo u najavi...

Hmmm

pre 11 godina

A ovi sto komentarisu "volela je zestoke momke"... je li to nacin da svalite krivicu na zrtvu?
Naravno, lose je drustvo izabrala, ali niko zbog toga ne zasluzuje da bude ubijen.

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Tuzna vest.
Dve stvari su kljucne za sprecavanje ovakvih dogadjaja u buducnosti: obrazovanje/vaspitanje i sudski sistem.
Obrazovanje da ljudi imaju razumnu altrnativu kriminalu i kacenju za nasmrkane manijake kojima novac viri iz dzepa. Naravno, to treba biti ispraceno i poslom koji treba da bude solidno placen. Vaspitanje da se nauci da se problemi ne resavaju silom, a posebno ne prema nekom slabijem. Za obrazovanje i posebno poslove je potreban novac, t.j. ulaganje od strane drzave i to je tesko ostvariti u praksi, ali vaspitanje je besplatno...
Sudski sistem ima hiljadu problema. Ovakvim karikaturama se sudjenje rasteze godinama, kazne su blage i na kraju bivaju jos i ublazene. Ceo sudski proces naravno kosta drzavu koja to sebi ne moze da priusti. Dakle, resenje je jednostavno - usvojiti zakon slican onom o nasilju u sportu, po kome se izgrednicima sudi po kratkom postupku. Dalje, imamo problem implementacije kazni - odrzavanje zatvora je jako skupo a i nemamo dovoljno kapaciteta. Resenje? Bagru u bukagije i neka budu jeftina radna snaga za pravljenje novih zatvora. A istu tu radnu snagu bismo mogli da upotrebimo i na drugim javnim radovima (putevi i slicno). Time bi i zatvorenici imali koristi jer bi naucili nesto cime bi se posle mogli baviti, umesto povratka kriminalu.

Viktor

pre 11 godina

Izgleda da je monstrum već zapalio preko grane, već pre par sati su Hrvatski mediji objavili tu vest , a naša "efikasna" policija nije ni obavestila kolege iz susednih država niti raspisala međunarodnu poternicu. I na južnom polu takva deformisana zver bi tražila žrtvu.

Mina

pre 11 godina

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Nadam se da ovim ne pokusavas da impliciras kako je na neki, makar posredan nacin, zasluzila da bude pretucena na smrt ili da snosi neku, makar posrednu krivicu, za sopstvenu brutalno ubistvo.

Petar

pre 11 godina

Ubicu pronaći i strogo osuditi, porodici Vladislave upućujem saučešće, a organizacijama raznim da ne gledaju na ovu tragediju kao mogućnost da profitiraju nego da imaju razumevanja prema porodici Vladislave

Ivan

pre 11 godina

Ako u okruzenju imate nasilnika za koga mislite da vam je prijatelj, kad tad ce na vama izvrsiti nasilje. Ako u okruzenju imate osobu koja voli da radi nesto nekom drugom, kad tad ce to uraditi i vama. Zato oprezno! Okruzite se dobrim ljudima, koji su normalni, a ne nekim umisljenim.

Natalija Nikolić

pre 11 godina

Da, još dva ubistva u Nišu, pa ubistvo manekenke (pretučena do smrti) u Novom sadu, pa pregažen dečak u BG, pretukli vozača autobusa u BG,..., nema kraja nasilju i bahatosti! Od početka ratova ’90 postoji KULTURA MRŽNJE I NASILJA! Eto ta netolerancija, mržnja i nasilje kulja sa naših medija iz svih segmenata društva, politike, sporta, filskog programa, estrade.... evo već 22 g. Nema u životu ništa besplatno, to što sada živimo su učinci ratne ideologije. Ta ideologija se još održava. Zato je bio potreban 6 oktobar, samo narodu nije imao ko da objasni!

gradjanin

pre 11 godina

Ovo je strasna vest. Mozda je i bilo neke dojave policiji cim su uvece dosli u stan a devojka je ubijena poslepodne.
No, zakon o amnestiji moze da postane i praksa u Srbiji pa ce i ubica uskoro ponovo biti na ulici.

DarkoIceman

pre 11 godina

Kakva ružna sirovina sa verovatnim koeficijentom inteligencije koji je srazmeran broju njegovih patika.I ovakvi dripci imaju devojke.Wow,just wow.

Joao

pre 11 godina

Devojka je bila starleta pre nego manekenka, a ovaj liči na svodnika. Još jedna tužna priča o slavi preko noći i "školi koja se ne isplati". Što se komšiluka tiče, danas su svađe, vike, buka i urlanje svakodnevica u ovdašnjim višespratnicama. Ovo su posledice ratnog profiterstva u vlasti, biznisu, kulturi, upravi, prosveti...

truba-dur

pre 11 godina

nepoznat policiji dosad bio miran tih povučen momak,završio fakultet i tražio posao,hahahahahahahahaha...........................

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Teze-povredio-Novosadanina.html

Вељо

pre 11 godina

Овај има да се "извуче" ко дланом о длан, јер ће бити да је кривично дело починио под дејством наркотика (неурачунљив). Него да га нађе отац, брат... ове девојке и да примени мере "реципроцитета" кад ми немамо ни државу ни систем да заштити бар жене и децу...

Aj'mo konkretno

pre 11 godina

Dragi roditelji, ubijte Boga u cerkama cim samo pomisle da budu "manekenke" i "starlete" ili nesto slicno. Bolje da vas uhapse sto ih bijete jer ih niste odgajili kako treba, nego da ih neki muflon poput ovog unakazi!

Aleksandar

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
---…--

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Tako to ide kod nas na estradi,zestoki momci,kontroverzni biznismeni,sinovi istih tih biznismena,poneki lerdi,ratni profiter itd... Prosto idealni za dobar procenat spskih devojaka,nazalost...
Nek joj je laka zemlja.

Kristijan

pre 11 godina

Namerno ubistvo. Za takvo delo treba osuditi coveka na 15-20 godina zatvora. Ovaj covek nema prava biti na slobodi u sledecoj dekadi.

JJ

pre 11 godina

1.Ovaj junak će biti osuđen.
2.Apelacioni sud će kaznu smanjiti.
3.Zbog prepunih zatvora uslediće amnestija.
4.Junak će biti na slobodi very uskoro.

ottho

pre 11 godina

Zaboravljate da se vecina "lutkica" prosto lepi za "zestoke momke iz kraja"
Ima li bar malo krivice na Pink-u, Kuriru i ostalim prostackim medijima?

I niko ne provaljuje da isti ti "zestoki misevi" pola zivota provedu krijuci se od nekog ko je malo "zesci" od njih...

milena

pre 11 godina

Strasno sta je ta jadna devojka dozivela i kakva je to uzasna smrt. O komsijskim odnosima bolje da ne pricamo a sudstvo je nesto posebno kao i nasi zakoni. Milicija i obavi svoje, uhvati prestupnika i onda nase sudije od i onako blagih kazni gledaju da mu daju najblazu i eto prestupnika opet medju nama.Oni u onoj velikoj zgradi u Beogradu samo sede i prepucavaju se oko gluposti i izglasavaju zakone za sitnu raju (kako bi ih sto vise kaznili i oglobili) ali ne i za kriminalce. Ovom manijaku treba smrtna kazna i odmah ga eliminisati iz drustva a ne spakovati u zatvor da sluzi kaznu o trosku poreskih obveznika (to je ona sitna raja koja jedva prezivljava i bez takvih olosa na grbaci) i da se izlezava dozivotno kao mrmot.Ne znam sta je sa nasim Novim Sadom ali nekada je zbilja bio lep i pitom grad.

andrej

pre 11 godina

i kad ga uhvate garant ce biti pusten da se brani sa slobode kao nas junak koji prebija zene!jer takav sljam je iznad civilizovanog drustva kojeg na zalost na ovim prostorima ima sve manje.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
-------------------------------------------

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.

On je zestoki momak, decko u usponu...

pre 11 godina

Ukucajte u google ''Darijan Music'', da ga vidite, kao da je iz filma ispao... Onizi, celav, nabildovan, istetoviran, ima i neka slicica valjda dok konzumira ''nedozvoljena sredstva''... Poznat je policiji zbog narkotika i nasilja, bivsi plivac...

phreak

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?
(Goran, 13. novembar 2012 12:29)

Bolje da ne mislim o tome, lako je moguće :(

Goran

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?

miki

pre 11 godina

@gde su komsije?

Kod mene u ulazu je takva jeziva galama i vriska svakog dana da je to strasno . Preglasna muzika , pijancevanje , ceste porodicne svadje , radovi busilicom itd. Kako bih u tom galimatijasu uopste i mogao prepoznati nesto poput ovog nesrecnog dogadjaja ?

phreak

pre 11 godina

@gde su komsije? - Moj prvi komšija (vrata do vrata) je preminuo jedne noći. Njegova žena je meni zvonila na vrata oko 2 ujutro tražeći pomoć i nije uspela da me probudi. Ujutro sam saznao šta se desilo kada sam otišao da izjavim saučešće.

Ako su komšije nesrećne devojke bar malo nalik na mene, sasvim je moguće da ništa nisu čuli.

Dunja

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce ova nasa policija uspeti da uhvati kretena koji je ovo uradio,a da ce ga sud adekvatno kazniti i da niko nece zamazati oci porodici ubijene devojke,a zastititi zlocinca. kazem ovo jer citam,a i znam iz iskustva svoih bliznjih kako nam funkcionise policija i sudstvo

gde su komsije?

pre 11 godina

Slican dogadjaj se desio nedavno u Hrvatskoj - zena pretucena na srmt u svom stanu. Ono sto je obeshrabrujuce u oba slucaja da niko od komsija nije pozvao policiju mada nije bilo sanse da nisu culi sta se desava. Pravdanje tipa, pa posle ce ga pustiti i docice mene da ubije nemaju smisla. To je najobicniji kukavicluk.

ottho

pre 11 godina

Zaboravljate da se vecina "lutkica" prosto lepi za "zestoke momke iz kraja"
Ima li bar malo krivice na Pink-u, Kuriru i ostalim prostackim medijima?

I niko ne provaljuje da isti ti "zestoki misevi" pola zivota provedu krijuci se od nekog ko je malo "zesci" od njih...

Aj'mo konkretno

pre 11 godina

Dragi roditelji, ubijte Boga u cerkama cim samo pomisle da budu "manekenke" i "starlete" ili nesto slicno. Bolje da vas uhapse sto ih bijete jer ih niste odgajili kako treba, nego da ih neki muflon poput ovog unakazi!

gde su komsije?

pre 11 godina

Slican dogadjaj se desio nedavno u Hrvatskoj - zena pretucena na srmt u svom stanu. Ono sto je obeshrabrujuce u oba slucaja da niko od komsija nije pozvao policiju mada nije bilo sanse da nisu culi sta se desava. Pravdanje tipa, pa posle ce ga pustiti i docice mene da ubije nemaju smisla. To je najobicniji kukavicluk.

Dunja

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce ova nasa policija uspeti da uhvati kretena koji je ovo uradio,a da ce ga sud adekvatno kazniti i da niko nece zamazati oci porodici ubijene devojke,a zastititi zlocinca. kazem ovo jer citam,a i znam iz iskustva svoih bliznjih kako nam funkcionise policija i sudstvo

JJ

pre 11 godina

1.Ovaj junak će biti osuđen.
2.Apelacioni sud će kaznu smanjiti.
3.Zbog prepunih zatvora uslediće amnestija.
4.Junak će biti na slobodi very uskoro.

miki

pre 11 godina

@gde su komsije?

Kod mene u ulazu je takva jeziva galama i vriska svakog dana da je to strasno . Preglasna muzika , pijancevanje , ceste porodicne svadje , radovi busilicom itd. Kako bih u tom galimatijasu uopste i mogao prepoznati nesto poput ovog nesrecnog dogadjaja ?

DarkoIceman

pre 11 godina

Kakva ružna sirovina sa verovatnim koeficijentom inteligencije koji je srazmeran broju njegovih patika.I ovakvi dripci imaju devojke.Wow,just wow.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
-------------------------------------------

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.

On je zestoki momak, decko u usponu...

pre 11 godina

Ukucajte u google ''Darijan Music'', da ga vidite, kao da je iz filma ispao... Onizi, celav, nabildovan, istetoviran, ima i neka slicica valjda dok konzumira ''nedozvoljena sredstva''... Poznat je policiji zbog narkotika i nasilja, bivsi plivac...

Aleksandar

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
---…--

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Tako to ide kod nas na estradi,zestoki momci,kontroverzni biznismeni,sinovi istih tih biznismena,poneki lerdi,ratni profiter itd... Prosto idealni za dobar procenat spskih devojaka,nazalost...
Nek joj je laka zemlja.

Joao

pre 11 godina

Devojka je bila starleta pre nego manekenka, a ovaj liči na svodnika. Još jedna tužna priča o slavi preko noći i "školi koja se ne isplati". Što se komšiluka tiče, danas su svađe, vike, buka i urlanje svakodnevica u ovdašnjim višespratnicama. Ovo su posledice ratnog profiterstva u vlasti, biznisu, kulturi, upravi, prosveti...

Вељо

pre 11 godina

Овај има да се "извуче" ко дланом о длан, јер ће бити да је кривично дело починио под дејством наркотика (неурачунљив). Него да га нађе отац, брат... ове девојке и да примени мере "реципроцитета" кад ми немамо ни државу ни систем да заштити бар жене и децу...

truba-dur

pre 11 godina

nepoznat policiji dosad bio miran tih povučen momak,završio fakultet i tražio posao,hahahahahahahahaha...........................

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Teze-povredio-Novosadanina.html

milena

pre 11 godina

Strasno sta je ta jadna devojka dozivela i kakva je to uzasna smrt. O komsijskim odnosima bolje da ne pricamo a sudstvo je nesto posebno kao i nasi zakoni. Milicija i obavi svoje, uhvati prestupnika i onda nase sudije od i onako blagih kazni gledaju da mu daju najblazu i eto prestupnika opet medju nama.Oni u onoj velikoj zgradi u Beogradu samo sede i prepucavaju se oko gluposti i izglasavaju zakone za sitnu raju (kako bi ih sto vise kaznili i oglobili) ali ne i za kriminalce. Ovom manijaku treba smrtna kazna i odmah ga eliminisati iz drustva a ne spakovati u zatvor da sluzi kaznu o trosku poreskih obveznika (to je ona sitna raja koja jedva prezivljava i bez takvih olosa na grbaci) i da se izlezava dozivotno kao mrmot.Ne znam sta je sa nasim Novim Sadom ali nekada je zbilja bio lep i pitom grad.

Kristijan

pre 11 godina

Namerno ubistvo. Za takvo delo treba osuditi coveka na 15-20 godina zatvora. Ovaj covek nema prava biti na slobodi u sledecoj dekadi.

Ivan

pre 11 godina

Ako u okruzenju imate nasilnika za koga mislite da vam je prijatelj, kad tad ce na vama izvrsiti nasilje. Ako u okruzenju imate osobu koja voli da radi nesto nekom drugom, kad tad ce to uraditi i vama. Zato oprezno! Okruzite se dobrim ljudima, koji su normalni, a ne nekim umisljenim.

Hmmm

pre 11 godina

A ovi sto komentarisu "volela je zestoke momke"... je li to nacin da svalite krivicu na zrtvu?
Naravno, lose je drustvo izabrala, ali niko zbog toga ne zasluzuje da bude ubijen.

andrej

pre 11 godina

i kad ga uhvate garant ce biti pusten da se brani sa slobode kao nas junak koji prebija zene!jer takav sljam je iznad civilizovanog drustva kojeg na zalost na ovim prostorima ima sve manje.

Natalija Nikolić

pre 11 godina

Da, još dva ubistva u Nišu, pa ubistvo manekenke (pretučena do smrti) u Novom sadu, pa pregažen dečak u BG, pretukli vozača autobusa u BG,..., nema kraja nasilju i bahatosti! Od početka ratova ’90 postoji KULTURA MRŽNJE I NASILJA! Eto ta netolerancija, mržnja i nasilje kulja sa naših medija iz svih segmenata društva, politike, sporta, filskog programa, estrade.... evo već 22 g. Nema u životu ništa besplatno, to što sada živimo su učinci ratne ideologije. Ta ideologija se još održava. Zato je bio potreban 6 oktobar, samo narodu nije imao ko da objasni!

Goran

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?

i tebi sinko

pre 11 godina

strasan dogadjaj, ali sam primjetio da cure uglavnom vise vole
te zestoke momke nego da imaju nekog kulturnog i normalnog momka,
da li se to moglo sprjeciti, vjerovatno ne, jer kako pomoci
nekoj curi kad svjesno idu u takve veze i mi se cudimo poslije
zasto se to desilo..

Mina

pre 11 godina

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Nadam se da ovim ne pokusavas da impliciras kako je na neki, makar posredan nacin, zasluzila da bude pretucena na smrt ili da snosi neku, makar posrednu krivicu, za sopstvenu brutalno ubistvo.

Viktor

pre 11 godina

Izgleda da je monstrum već zapalio preko grane, već pre par sati su Hrvatski mediji objavili tu vest , a naša "efikasna" policija nije ni obavestila kolege iz susednih država niti raspisala međunarodnu poternicu. I na južnom polu takva deformisana zver bi tražila žrtvu.

phreak

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?
(Goran, 13. novembar 2012 12:29)

Bolje da ne mislim o tome, lako je moguće :(

phreak

pre 11 godina

@gde su komsije? - Moj prvi komšija (vrata do vrata) je preminuo jedne noći. Njegova žena je meni zvonila na vrata oko 2 ujutro tražeći pomoć i nije uspela da me probudi. Ujutro sam saznao šta se desilo kada sam otišao da izjavim saučešće.

Ako su komšije nesrećne devojke bar malo nalik na mene, sasvim je moguće da ništa nisu čuli.

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Tuzna vest.
Dve stvari su kljucne za sprecavanje ovakvih dogadjaja u buducnosti: obrazovanje/vaspitanje i sudski sistem.
Obrazovanje da ljudi imaju razumnu altrnativu kriminalu i kacenju za nasmrkane manijake kojima novac viri iz dzepa. Naravno, to treba biti ispraceno i poslom koji treba da bude solidno placen. Vaspitanje da se nauci da se problemi ne resavaju silom, a posebno ne prema nekom slabijem. Za obrazovanje i posebno poslove je potreban novac, t.j. ulaganje od strane drzave i to je tesko ostvariti u praksi, ali vaspitanje je besplatno...
Sudski sistem ima hiljadu problema. Ovakvim karikaturama se sudjenje rasteze godinama, kazne su blage i na kraju bivaju jos i ublazene. Ceo sudski proces naravno kosta drzavu koja to sebi ne moze da priusti. Dakle, resenje je jednostavno - usvojiti zakon slican onom o nasilju u sportu, po kome se izgrednicima sudi po kratkom postupku. Dalje, imamo problem implementacije kazni - odrzavanje zatvora je jako skupo a i nemamo dovoljno kapaciteta. Resenje? Bagru u bukagije i neka budu jeftina radna snaga za pravljenje novih zatvora. A istu tu radnu snagu bismo mogli da upotrebimo i na drugim javnim radovima (putevi i slicno). Time bi i zatvorenici imali koristi jer bi naucili nesto cime bi se posle mogli baviti, umesto povratka kriminalu.

gradjanin

pre 11 godina

Ovo je strasna vest. Mozda je i bilo neke dojave policiji cim su uvece dosli u stan a devojka je ubijena poslepodne.
No, zakon o amnestiji moze da postane i praksa u Srbiji pa ce i ubica uskoro ponovo biti na ulici.

Petar

pre 11 godina

Ubicu pronaći i strogo osuditi, porodici Vladislave upućujem saučešće, a organizacijama raznim da ne gledaju na ovu tragediju kao mogućnost da profitiraju nego da imaju razumevanja prema porodici Vladislave

nazalost ovakvi su na "ceni"

pre 11 godina

Strasno,stvarno strasno.Samo sta je ta devojka i mogla da ocekuje od ovakvog tipa...pa taje je letos vec bio u novinama za nanosenje teskih telesnih povreda.Bacite pogeld sta je pisao na FB profilu,pogledajte nekoliko fotografija...
Iskren da budem ovde je neko zlo bilo u najavi...

GT40

pre 11 godina

Da li znate kako nasilni mogu biti današnji muškarci na odbijanje ili raskid? Pratite li vi vesti? Ovo je samo jedan od niza tragičnih dogadjaja kada nezaštićena žena bude žrtva balkanskog egomanijaka. Ljubomorni idioti ubijaju svoje žene pa čak i svoju decu uz njih (nedavni slučaj).Sve ovo je na dušu nedostatku državne strategije u zakonodavstvu i policiji koja se ne meša u svoj posao. Ako bizgovi kažu da je osumnjičeni poznat policiji (po čemu i kakvim delima?) gde su bili do sada, jer u nekim postovima na netu danas ima informacija da su komšije obaveštavali policiju više puta.

JVC

pre 11 godina

Само Душанов законик применити на све облике криминала,и стање у држави се решава за месец дана.Боже,кад би само било могуће.

Jelena

pre 11 godina

@ Mina - pa koji to likovi tebi daju minus? Znači ako devojka loše proceni muškarca, krene da izlazi sa njim, i posle 2-5-10 ili 50 izlazaka, shvati da ne želi da bude sa njim, onda je zaslužila da je ljubomorni i sujetni kreten ubije? Stvarno ne razumem. Stvarno se trudim da razumem vas ogorčene muškarce koji ste nwsposobni da smuvate devojku pa Mini dajete minuse! Po vama, zgodne devojke bi isključivo trebalo da rade u policiji jer detektuju "loše momke". Ovo je sramota.

chickenpsy

pre 11 godina

steroidi su opasni u kombinaciji sa ljubomorom. a decko je najobicnija napumpana kukavica. ako ces da bijes zenu pa posle da bezis ne moras da si napumpan kao balon dovoljno je da si samo retardiran. nadam se da ce mu boravak u zatvoru nadoknaditi bar 10% onoga sto je zasluzio.

Milos

pre 11 godina

Prava "muskarcina" ovaj lik sa ocupanim obrvama i napucenim ustima koji prebija devojku! Nije mi jasno kako devojke nikako da nauce da sa ovakvim siledzijama nema niceg uzbudljivog i avanturistickog i da se pre ili kasnije zavrsi ovako ili ako budu imale "srece" u nekoj sigurnoj kuci!

Objektivan

pre 11 godina

@Mina
Naravno da nije zasluzila da bude ubijena, ali ... Sta je mogla ocekivati od istetoviranog visestrukog nasilnika poznatog policiji? Zlostavljao ju je i pre, mozda mesecima ili godinama... Ko zna iz kakve je porodice kakvu je proslost imala kad se motala sa takvim tipovima u takvom drustvu, ali svejedno ona je bila najodgovornija za svoj zivot.
Nadam se da ce dobiti maksimalnih 40 godina posto ovakve psihopate ne mogu da se dovedu u red, da ne bi unistio jos neciji zivot kad izadje...

Jos malo amnestije

pre 11 godina

@On je zestoki momak, decko u usponu

E, ako je sportista onda druga stvar. Drzava bi trebalo da mu pomogne. Kao i Zvezdi i Partizanu.

Vanja

pre 11 godina

Strasno, kakva nam je drzava, ljudi, mentalitet!
Kako Vas nije sramota da u isti koš stavljate manekenke i "starlete"? Čime se starleta bavi??? Ako ste toliko zatucani, zaostali i neinforisani, onda bolje da cutite i ne vredjate niciju profesiju! Biti manekenka je lepo sporedno zanimanje (poznajem devojke i mladice koji su odlicni studenti i uporedo su manekeni). Bolje da deci zabranjujemo ugledanje na grandare i svakojake pevaljke. Svuda ima sljama, u svakoj profesiji, ali ne možete da generalizujete!!!!!

Dana

pre 11 godina

Lepo je da nas stariji upozoravaju (ali bez znanja o današnjem životu mladih) na opasnosti.Ako je bila manekenka,uspešna mlada žena svakako je privlačila udvarače.No da su mnoga ubistva iz strasti rezultat neprihvatanja prekida veze sazna se tek kada se dogodi tragedija(slučaj Ksenije Pajčin npr.)Najveći teret takvih tragedija ide na policiju koja nalazi opravdanje za svoj nerad u nepreciznom zakonodavstvu.Dok se ne dogodi nešto,ili se prijavi lično od strane oštećene,nema akcije.Iako nigde ne piše u zakonu da se ne može preventivno delovati.Vrlo komotno za našu policiju, za razliku od američke koja reaguje na svaku prijavu porodičnog (kućnog) nasilja. A posle pametuju u stilu "izvršilac poznat policiji", nije nego.Kod nas, ako bilo šta prijavljujete, doživite pravi rentgenski pregled na dežurnom telefonu policije, pa se posle nikom ne mili da se u bilo šta meša. Sirota devojka, pokoj joj duši, verovatno nije pronašla način da se oslobodi "princa" a da ostane živa i zdrava.Jer karakter nikome ne piše na čelu. Koliko su naši momci zgodni u obrnutoj je srazmeri sa njihovim ponašanjem prema ženama kada im nagaze ego.Iako su novine prepune ovakvih tragedija policija i dalje lagodno goni ilegalnu uličnu prodaju...

bezimena

pre 11 godina

...ona je bila najodgovornija za svoj zivot.

(Objektivan, 13. novembar 2012 17:04)

ŽIVOT ubijene devojke je svakako bio njena odgovornost, ali ovde se radi o tome da je jedan SKOT dao sebi pravo koje NIKO NEMA, da joj taj
život oduzme tj. odluči o njenoj SMRTI brutalno je ubivši! Neće se taj ubiti jer je skotina, želim mu dug i "ugodan" život u zatvoru!

update

pre 11 godina

"Darijan Musić (25), koji je osumnjičen za ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko (25), oglasio se danas popodne fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti."

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Ubijena-devojka-na-Limanu.html

Milan

pre 11 godina

Sam sebe nazvao svemirskim otpadom,to vec govori nesto.Realno posle ovoga,njega i ostale manijake poput njega treba lansirati negde daleko...

phreak

pre 11 godina

@gde su komsije? - Moj prvi komšija (vrata do vrata) je preminuo jedne noći. Njegova žena je meni zvonila na vrata oko 2 ujutro tražeći pomoć i nije uspela da me probudi. Ujutro sam saznao šta se desilo kada sam otišao da izjavim saučešće.

Ako su komšije nesrećne devojke bar malo nalik na mene, sasvim je moguće da ništa nisu čuli.

Mina

pre 11 godina

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Nadam se da ovim ne pokusavas da impliciras kako je na neki, makar posredan nacin, zasluzila da bude pretucena na smrt ili da snosi neku, makar posrednu krivicu, za sopstvenu brutalno ubistvo.

Aj'mo konkretno

pre 11 godina

Dragi roditelji, ubijte Boga u cerkama cim samo pomisle da budu "manekenke" i "starlete" ili nesto slicno. Bolje da vas uhapse sto ih bijete jer ih niste odgajili kako treba, nego da ih neki muflon poput ovog unakazi!

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
-------------------------------------------

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.

Hmmm

pre 11 godina

A ovi sto komentarisu "volela je zestoke momke"... je li to nacin da svalite krivicu na zrtvu?
Naravno, lose je drustvo izabrala, ali niko zbog toga ne zasluzuje da bude ubijen.

gde su komsije?

pre 11 godina

Slican dogadjaj se desio nedavno u Hrvatskoj - zena pretucena na srmt u svom stanu. Ono sto je obeshrabrujuce u oba slucaja da niko od komsija nije pozvao policiju mada nije bilo sanse da nisu culi sta se desava. Pravdanje tipa, pa posle ce ga pustiti i docice mene da ubije nemaju smisla. To je najobicniji kukavicluk.

JJ

pre 11 godina

1.Ovaj junak će biti osuđen.
2.Apelacioni sud će kaznu smanjiti.
3.Zbog prepunih zatvora uslediće amnestija.
4.Junak će biti na slobodi very uskoro.

Joao

pre 11 godina

Devojka je bila starleta pre nego manekenka, a ovaj liči na svodnika. Još jedna tužna priča o slavi preko noći i "školi koja se ne isplati". Što se komšiluka tiče, danas su svađe, vike, buka i urlanje svakodnevica u ovdašnjim višespratnicama. Ovo su posledice ratnog profiterstva u vlasti, biznisu, kulturi, upravi, prosveti...

Jelena

pre 11 godina

@ Mina - pa koji to likovi tebi daju minus? Znači ako devojka loše proceni muškarca, krene da izlazi sa njim, i posle 2-5-10 ili 50 izlazaka, shvati da ne želi da bude sa njim, onda je zaslužila da je ljubomorni i sujetni kreten ubije? Stvarno ne razumem. Stvarno se trudim da razumem vas ogorčene muškarce koji ste nwsposobni da smuvate devojku pa Mini dajete minuse! Po vama, zgodne devojke bi isključivo trebalo da rade u policiji jer detektuju "loše momke". Ovo je sramota.

ottho

pre 11 godina

Zaboravljate da se vecina "lutkica" prosto lepi za "zestoke momke iz kraja"
Ima li bar malo krivice na Pink-u, Kuriru i ostalim prostackim medijima?

I niko ne provaljuje da isti ti "zestoki misevi" pola zivota provedu krijuci se od nekog ko je malo "zesci" od njih...

GT40

pre 11 godina

Da li znate kako nasilni mogu biti današnji muškarci na odbijanje ili raskid? Pratite li vi vesti? Ovo je samo jedan od niza tragičnih dogadjaja kada nezaštićena žena bude žrtva balkanskog egomanijaka. Ljubomorni idioti ubijaju svoje žene pa čak i svoju decu uz njih (nedavni slučaj).Sve ovo je na dušu nedostatku državne strategije u zakonodavstvu i policiji koja se ne meša u svoj posao. Ako bizgovi kažu da je osumnjičeni poznat policiji (po čemu i kakvim delima?) gde su bili do sada, jer u nekim postovima na netu danas ima informacija da su komšije obaveštavali policiju više puta.

Vanja

pre 11 godina

Strasno, kakva nam je drzava, ljudi, mentalitet!
Kako Vas nije sramota da u isti koš stavljate manekenke i "starlete"? Čime se starleta bavi??? Ako ste toliko zatucani, zaostali i neinforisani, onda bolje da cutite i ne vredjate niciju profesiju! Biti manekenka je lepo sporedno zanimanje (poznajem devojke i mladice koji su odlicni studenti i uporedo su manekeni). Bolje da deci zabranjujemo ugledanje na grandare i svakojake pevaljke. Svuda ima sljama, u svakoj profesiji, ali ne možete da generalizujete!!!!!

miki

pre 11 godina

@gde su komsije?

Kod mene u ulazu je takva jeziva galama i vriska svakog dana da je to strasno . Preglasna muzika , pijancevanje , ceste porodicne svadje , radovi busilicom itd. Kako bih u tom galimatijasu uopste i mogao prepoznati nesto poput ovog nesrecnog dogadjaja ?

i tebi sinko

pre 11 godina

strasan dogadjaj, ali sam primjetio da cure uglavnom vise vole
te zestoke momke nego da imaju nekog kulturnog i normalnog momka,
da li se to moglo sprjeciti, vjerovatno ne, jer kako pomoci
nekoj curi kad svjesno idu u takve veze i mi se cudimo poslije
zasto se to desilo..

Dunja

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce ova nasa policija uspeti da uhvati kretena koji je ovo uradio,a da ce ga sud adekvatno kazniti i da niko nece zamazati oci porodici ubijene devojke,a zastititi zlocinca. kazem ovo jer citam,a i znam iz iskustva svoih bliznjih kako nam funkcionise policija i sudstvo

Вељо

pre 11 godina

Овај има да се "извуче" ко дланом о длан, јер ће бити да је кривично дело починио под дејством наркотика (неурачунљив). Него да га нађе отац, брат... ове девојке и да примени мере "реципроцитета" кад ми немамо ни државу ни систем да заштити бар жене и децу...

Goran

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?

DarkoIceman

pre 11 godina

Kakva ružna sirovina sa verovatnim koeficijentom inteligencije koji je srazmeran broju njegovih patika.I ovakvi dripci imaju devojke.Wow,just wow.

milena

pre 11 godina

Strasno sta je ta jadna devojka dozivela i kakva je to uzasna smrt. O komsijskim odnosima bolje da ne pricamo a sudstvo je nesto posebno kao i nasi zakoni. Milicija i obavi svoje, uhvati prestupnika i onda nase sudije od i onako blagih kazni gledaju da mu daju najblazu i eto prestupnika opet medju nama.Oni u onoj velikoj zgradi u Beogradu samo sede i prepucavaju se oko gluposti i izglasavaju zakone za sitnu raju (kako bi ih sto vise kaznili i oglobili) ali ne i za kriminalce. Ovom manijaku treba smrtna kazna i odmah ga eliminisati iz drustva a ne spakovati u zatvor da sluzi kaznu o trosku poreskih obveznika (to je ona sitna raja koja jedva prezivljava i bez takvih olosa na grbaci) i da se izlezava dozivotno kao mrmot.Ne znam sta je sa nasim Novim Sadom ali nekada je zbilja bio lep i pitom grad.

gradjanin

pre 11 godina

Ovo je strasna vest. Mozda je i bilo neke dojave policiji cim su uvece dosli u stan a devojka je ubijena poslepodne.
No, zakon o amnestiji moze da postane i praksa u Srbiji pa ce i ubica uskoro ponovo biti na ulici.

Aleksandar

pre 11 godina

A "junak"(osumnjiceni) je od ranije poznat policiji procitah negde,eto toliko samo mogu da kazem...
(Aleksandar, 13. novembar 2012 12:23)
---…--

Znači da je volela uzbudljiv život uz žestokog momka.
(Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!, 13. novembar 2012 13:34)

Tako to ide kod nas na estradi,zestoki momci,kontroverzni biznismeni,sinovi istih tih biznismena,poneki lerdi,ratni profiter itd... Prosto idealni za dobar procenat spskih devojaka,nazalost...
Nek joj je laka zemlja.

Kristijan

pre 11 godina

Namerno ubistvo. Za takvo delo treba osuditi coveka na 15-20 godina zatvora. Ovaj covek nema prava biti na slobodi u sledecoj dekadi.

Natalija Nikolić

pre 11 godina

Da, još dva ubistva u Nišu, pa ubistvo manekenke (pretučena do smrti) u Novom sadu, pa pregažen dečak u BG, pretukli vozača autobusa u BG,..., nema kraja nasilju i bahatosti! Od početka ratova ’90 postoji KULTURA MRŽNJE I NASILJA! Eto ta netolerancija, mržnja i nasilje kulja sa naših medija iz svih segmenata društva, politike, sporta, filskog programa, estrade.... evo već 22 g. Nema u životu ništa besplatno, to što sada živimo su učinci ratne ideologije. Ta ideologija se još održava. Zato je bio potreban 6 oktobar, samo narodu nije imao ko da objasni!

andrej

pre 11 godina

i kad ga uhvate garant ce biti pusten da se brani sa slobode kao nas junak koji prebija zene!jer takav sljam je iznad civilizovanog drustva kojeg na zalost na ovim prostorima ima sve manje.

Dana

pre 11 godina

Lepo je da nas stariji upozoravaju (ali bez znanja o današnjem životu mladih) na opasnosti.Ako je bila manekenka,uspešna mlada žena svakako je privlačila udvarače.No da su mnoga ubistva iz strasti rezultat neprihvatanja prekida veze sazna se tek kada se dogodi tragedija(slučaj Ksenije Pajčin npr.)Najveći teret takvih tragedija ide na policiju koja nalazi opravdanje za svoj nerad u nepreciznom zakonodavstvu.Dok se ne dogodi nešto,ili se prijavi lično od strane oštećene,nema akcije.Iako nigde ne piše u zakonu da se ne može preventivno delovati.Vrlo komotno za našu policiju, za razliku od američke koja reaguje na svaku prijavu porodičnog (kućnog) nasilja. A posle pametuju u stilu "izvršilac poznat policiji", nije nego.Kod nas, ako bilo šta prijavljujete, doživite pravi rentgenski pregled na dežurnom telefonu policije, pa se posle nikom ne mili da se u bilo šta meša. Sirota devojka, pokoj joj duši, verovatno nije pronašla način da se oslobodi "princa" a da ostane živa i zdrava.Jer karakter nikome ne piše na čelu. Koliko su naši momci zgodni u obrnutoj je srazmeri sa njihovim ponašanjem prema ženama kada im nagaze ego.Iako su novine prepune ovakvih tragedija policija i dalje lagodno goni ilegalnu uličnu prodaju...

JVC

pre 11 godina

Само Душанов законик применити на све облике криминала,и стање у држави се решава за месец дана.Боже,кад би само било могуће.

Petar

pre 11 godina

Ubicu pronaći i strogo osuditi, porodici Vladislave upućujem saučešće, a organizacijama raznim da ne gledaju na ovu tragediju kao mogućnost da profitiraju nego da imaju razumevanja prema porodici Vladislave

phreak

pre 11 godina

@(phreak, 13. novembar 2012 11:49)
Da li to znaci da bi u slucaju pozara izgoreli posto su pozarni alarmi cesto jedva nesto glasniji od zvona?
(Goran, 13. novembar 2012 12:29)

Bolje da ne mislim o tome, lako je moguće :(

truba-dur

pre 11 godina

nepoznat policiji dosad bio miran tih povučen momak,završio fakultet i tražio posao,hahahahahahahahaha...........................

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Teze-povredio-Novosadanina.html

Ivan

pre 11 godina

Ako u okruzenju imate nasilnika za koga mislite da vam je prijatelj, kad tad ce na vama izvrsiti nasilje. Ako u okruzenju imate osobu koja voli da radi nesto nekom drugom, kad tad ce to uraditi i vama. Zato oprezno! Okruzite se dobrim ljudima, koji su normalni, a ne nekim umisljenim.

Objektivan

pre 11 godina

@Mina
Naravno da nije zasluzila da bude ubijena, ali ... Sta je mogla ocekivati od istetoviranog visestrukog nasilnika poznatog policiji? Zlostavljao ju je i pre, mozda mesecima ili godinama... Ko zna iz kakve je porodice kakvu je proslost imala kad se motala sa takvim tipovima u takvom drustvu, ali svejedno ona je bila najodgovornija za svoj zivot.
Nadam se da ce dobiti maksimalnih 40 godina posto ovakve psihopate ne mogu da se dovedu u red, da ne bi unistio jos neciji zivot kad izadje...

Viktor

pre 11 godina

Izgleda da je monstrum već zapalio preko grane, već pre par sati su Hrvatski mediji objavili tu vest , a naša "efikasna" policija nije ni obavestila kolege iz susednih država niti raspisala međunarodnu poternicu. I na južnom polu takva deformisana zver bi tražila žrtvu.

On je zestoki momak, decko u usponu...

pre 11 godina

Ukucajte u google ''Darijan Music'', da ga vidite, kao da je iz filma ispao... Onizi, celav, nabildovan, istetoviran, ima i neka slicica valjda dok konzumira ''nedozvoljena sredstva''... Poznat je policiji zbog narkotika i nasilja, bivsi plivac...

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Tuzna vest.
Dve stvari su kljucne za sprecavanje ovakvih dogadjaja u buducnosti: obrazovanje/vaspitanje i sudski sistem.
Obrazovanje da ljudi imaju razumnu altrnativu kriminalu i kacenju za nasmrkane manijake kojima novac viri iz dzepa. Naravno, to treba biti ispraceno i poslom koji treba da bude solidno placen. Vaspitanje da se nauci da se problemi ne resavaju silom, a posebno ne prema nekom slabijem. Za obrazovanje i posebno poslove je potreban novac, t.j. ulaganje od strane drzave i to je tesko ostvariti u praksi, ali vaspitanje je besplatno...
Sudski sistem ima hiljadu problema. Ovakvim karikaturama se sudjenje rasteze godinama, kazne su blage i na kraju bivaju jos i ublazene. Ceo sudski proces naravno kosta drzavu koja to sebi ne moze da priusti. Dakle, resenje je jednostavno - usvojiti zakon slican onom o nasilju u sportu, po kome se izgrednicima sudi po kratkom postupku. Dalje, imamo problem implementacije kazni - odrzavanje zatvora je jako skupo a i nemamo dovoljno kapaciteta. Resenje? Bagru u bukagije i neka budu jeftina radna snaga za pravljenje novih zatvora. A istu tu radnu snagu bismo mogli da upotrebimo i na drugim javnim radovima (putevi i slicno). Time bi i zatvorenici imali koristi jer bi naucili nesto cime bi se posle mogli baviti, umesto povratka kriminalu.

Milos

pre 11 godina

Prava "muskarcina" ovaj lik sa ocupanim obrvama i napucenim ustima koji prebija devojku! Nije mi jasno kako devojke nikako da nauce da sa ovakvim siledzijama nema niceg uzbudljivog i avanturistickog i da se pre ili kasnije zavrsi ovako ili ako budu imale "srece" u nekoj sigurnoj kuci!

nazalost ovakvi su na "ceni"

pre 11 godina

Strasno,stvarno strasno.Samo sta je ta devojka i mogla da ocekuje od ovakvog tipa...pa taje je letos vec bio u novinama za nanosenje teskih telesnih povreda.Bacite pogeld sta je pisao na FB profilu,pogledajte nekoliko fotografija...
Iskren da budem ovde je neko zlo bilo u najavi...

update

pre 11 godina

"Darijan Musić (25), koji je osumnjičen za ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko (25), oglasio se danas popodne fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti."

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Ubijena-devojka-na-Limanu.html

bezimena

pre 11 godina

...ona je bila najodgovornija za svoj zivot.

(Objektivan, 13. novembar 2012 17:04)

ŽIVOT ubijene devojke je svakako bio njena odgovornost, ali ovde se radi o tome da je jedan SKOT dao sebi pravo koje NIKO NEMA, da joj taj
život oduzme tj. odluči o njenoj SMRTI brutalno je ubivši! Neće se taj ubiti jer je skotina, želim mu dug i "ugodan" život u zatvoru!

Jos malo amnestije

pre 11 godina

@On je zestoki momak, decko u usponu

E, ako je sportista onda druga stvar. Drzava bi trebalo da mu pomogne. Kao i Zvezdi i Partizanu.

chickenpsy

pre 11 godina

steroidi su opasni u kombinaciji sa ljubomorom. a decko je najobicnija napumpana kukavica. ako ces da bijes zenu pa posle da bezis ne moras da si napumpan kao balon dovoljno je da si samo retardiran. nadam se da ce mu boravak u zatvoru nadoknaditi bar 10% onoga sto je zasluzio.

Milan

pre 11 godina

Sam sebe nazvao svemirskim otpadom,to vec govori nesto.Realno posle ovoga,njega i ostale manijake poput njega treba lansirati negde daleko...