"Priština hoće da izmeni realnost"

Beograd -- Vlada Srbije osudila nasilje na KiM i pozvala mirovne misije da ne tolerišu jednostrane poteze Prištine usmerene na izmenu realnosti i etničke strukture.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Hahaha i to smo docekali. Beograd da prica o "realnosti". Samo ta njihova realnost nema veze s mozgom... al ajd bar su poceli da koriste ispravnu terminologiju.
  (srbinRH, 29. jul 2011 02:34)

  # Link komentara

 2. Prishtina je izmenila realnost 1999 godine!!!
  (Beqa, 28. jul 2011 22:49)

  # Link komentara

 3. Pozdravljam Vladu u Beogradu
  Dokle cete da lazete ove jadne Srbe koje zive na republici Kosova zasto jednom nese obracate prema Realnost i to sto pregovara jeremic sa EU da njima jasno kaze Realnost Kosovo je Drzava i uklopitise sa tai narod i zivite Zajedno nego Srbija nece da Prizna realnost bla bla bla Zavodite jadan narod koi vama veruje niste vi iz sadasnje vlade za politiku isto i nikad niste bili netrebaju niko vama da veruje niko.
  (Apex, 28. jul 2011 22:44)

  # Link komentara

 4. Izbori gospodo odmah. Narod se uverio da vaši "prijatelji", nisu prijatelji, da se na njih ne može osloniti jer nam ne žele dobro, ponašaju se nasilno i nedomkratski, nameću rešenja i menjaju realnost sa Prištinom iako nemaju mandat za to. Pa kako bi bilo u EU onda? Nećemo u EU, saradjivaćemo sa praivm partnerima ne po našem ludilu da lažemo sebe da nam je zapad partner. Licemerni su, i takvi će biti kakva god vlada bila naša. Oni žele da naprave legitimnog krivca od nas i to je sve. Čak ne daju ni u UN da se obratimo kako treba, ne daju ni dimplomatskim putem da se borimo za svoja prava? Dosta više, nema EU, a vi u penzije jer se vaša nealterativna politika raspala.
  (Ivan, 28. jul 2011 22:36)

  # Link komentara

 5. To su uradile osobe kojima to odgovara radi trgovine sa Albancima. Osobe koje trguju sa njima koji cekaju da se nesto ovako desi da bi naftu i bezin trgovali a ko zna sta jos. Hocemo da se svi oni koji su to napravili pohapse a snimke imate.
  (Vasilije, 28. jul 2011 21:59)

  # Link komentara

 6. Dok je Cedomir Jovanovic govorio istinu svi su hteli da ga razapnu. Pa greh je kriviti glasnika zbog losih vesti....
  IZDAJA Tadicu bravo
  (istina - pravda - nada, 28. jul 2011 21:20)

  # Link komentara

 7. Ovo ko da čitam "Alisa u zemlji čuda" - šta je ovde više realno, a šta ne?!
  (Predrag, 28. jul 2011 21:11)

  # Link komentara

 8. Drage komsije Albanci juzno od Ibra REALNOST je takodje da sjeverno od mosta na Ibru vasa paradrzava ne djeluje i tako treba i ostati barem dok se podrucje juzno od Ibra ne pocne sustinski mijenjati. Podjete li na silu suocicete se sa silom jer tamosnji narod vas dobro poznaje i zna s kim ima posla i zato nece nikada pristati da izgubi vlastitu slobodu i da vam padne saka. To bi vam konacno trebalo biti jasno da jasnije ne moze! Prestanite sa provokacijama. Ljudi su umorni od vasih bockanja, maltretiranja i provokacija.
  Ocistite kriminal iz vasih redova, pocnite rjesavati pitanja ratnih zlocina, trgovine ljudskim organima, dovedite na vlast nekoga ko nije okrvavio ruke i ko ce sa Srbima razgovarati ljudski i biti spreman procesuirati zlocine nad Srbima i na normalnu diskusiju bez prijetnji i ucjena. U suprotnom mozete samo ocekivati da ce stanje pogorsavati. Nerealno je ocekivati da Srbi prihvate Tacija niti njegove srpske ikebane u Vladi Pristine kao legitimne. Mozete vi pokusati na silu ali to nece upaliti. Vidjeli ste i sami da ne ide! Nastavite li tako bice sve gore i gore ali upamtite da ni KFOR nece dovijeka tamo biti.a najduza granica vam je administrativna granica sa Srbijom. Pa vi razmislite sta vam je ciniti!
  (Nenad, 28. jul 2011 20:53)

  # Link komentara

 9. Jedinu realnost koju bi izmenio je da prestanete da zaludjujete sopstveni narod vise.
  (e-krem, 28. jul 2011 20:26)

  # Link komentara

 10. Ali Tadic im nece dati, jel da?
  (Marijus Lakatus, 28. jul 2011 20:22)

  # Link komentara

 11. stvara se realnost
  (dusko vasovic, 28. jul 2011 20:01)

  # Link komentara

 12. Kakva "izmena etničke strukture"..???
  Uvođenje carine i kontrola granice, po vama su etničke promene?
  Pa vi kompletno niste normalni, svi redom!
  Opet se bavite falsifikovanjem činjenica i izmišljotinama, sa propagandnim ciljevima, u interesu velikosrpske nacionalističke ideologije.
  Lupiće vam se to o glavu, kao i svaki put do sada!
  (matori, 28. jul 2011 19:25)

  # Link komentara

 13. Priština je gospodo draga za vašu informaciju već izmenila realnost u svoju korist. Kosovo je nepovratno izgubljeno. Građani Srbije koji su ovih 20 godina bili taoci jedne promašene politike su najveći gubitnici. Političari koji su ih sve ove godine lagali i bogatili se na račun osiromašenih i zbunjenih građana, su najveći dobitnici. Nažalost Srbija je danas država izgubljenih i obespravljenih građana, koji besciljno plutaju na brodu kojim upravljaju izgubljeni i pjani kapetan i njegovi poslušni mornari.
  (vojislav948, 28. jul 2011 19:18)

  # Link komentara

 14. u ternutku pomislih da citam Njuz.net...
  koja je ovo sprdacina!!!!!
  (deefer, 28. jul 2011 19:14)

  # Link komentara

 15. Da li mi poštujemo realnost?
  (xy, 28. jul 2011 19:13)

  # Link komentara

 16. Dijalog bar do sada nista nije doneo ili bar mi gradjani nismo obavesteni Koliko se cuje i vidi Albanci malo po malo preuzimaju komppletno vlast na Kosovu .
  (OBAMA, 28. jul 2011 18:57)

  # Link komentara

 17. "Priština hoće da izmeni realnost"...nc nc nc recite svom narodu istinu kakva je realnostg na kosovu pa da krenemo dalje i vi i mi...poz iz prishtine
  (komshija, 28. jul 2011 18:54)

  # Link komentara