Aidi Ćorović policijska zaštita

Novi Pazar -- Direktorka Urban ina Aida Ćorović dobila policijsku zaštitu posle verbalnih napada i uvreda koje joj je uputila Islamska zajednica u Srbiji Muamera Zukorlića.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Mozda ona preuvelicava, ali muftija je zreo za istragu.
  Neko mnogo jak stoji iza njega!

  Vec duze vreme se ponasa kao da ima svoju drzavu, klanja se turskoj zastavi, vredja sve redom, dize tenziju....uzas!

  Meni je dosta samo kada slusam njegov intervju!
  (sve i da je tako, 24. februar 2011 04:41)

  # Link komentara

 2. Jeste, kada SPC bude prestala da blokira donosenje zakona o ljudskim pravima, kada prestane sa rusilackim akcijama po ulicama Beograda, kada ova drzava postane zaista sekularna i kada sve verske zajednice budu jednako tretirane onda ce i muftija prestati da zalazi u teren politicara.
  (seka np, 23. februar 2011 22:58)

  # Link komentara

 3. Slazem se sa zemljakom Pazarcem. Aidi nije ugrozena bezbednost, ona vodi svoju kampanju, svidja joj se da bude po TV ekranima i prica uglavnom neistine, tj. ono sto vi u BGD zelite da cujete o Pazaru.Cela prica je klasicna zamena teza i zloupotreba. Ne brinite, nece Zukorlic uvesti burke i serijat zato sto to mi necemo, a devojke koje se "pokrivaju" same to cine. Ne prisiljava ih muftija da nose hidzab. Sto mene ne prisili? I ja mislim da iza ove kampanje stoji Rasim Ljajic, a samo ce izazvati kontra efekat. Samo Zukorlicu dizu popularnost u ovom gradu.
  (pazarka, 23. februar 2011 18:33)

  # Link komentara

 4. Izgleda da kalif govori o gradjanskom drustvu samo kada to njemu odgovara.
  Jos jednom vidimo da isti nema nameru da zavede gradjansko drustvo u Novom Pazaru. Ne znam samo sta ce raditi ona beogradska stranka koja ga podrzava kada verski fundametalizam dodje u sukob sa gradjanskim drustvom. Zivi bili pa videli.
  (OpetJa, 23. februar 2011 17:23)

  # Link komentara

 5. Како је почео, Зукорлић ће ускоро и бурку да уведе.
  (Горан, 23. februar 2011 14:35)

  # Link komentara

 6. Ma dajte molim vas, kakva zastita kakve gluposti?
  Ja sam Pazarac, apsolutno ne podrzavam muftiju, apsolutno smatram da verskim vodjama nije mesto u politici, ali ovo je previse. Aidi nije ugrozena bezbednost. Beograd i SDP koriste njen ispad kao alat za politicku borbu protiv muftije. Sad bih se kladio da pola srbije misli da je ovde teheran i da ne smes na ulici da hodas da te nebi pojeo mrak. Apsolutno netacno.
  (ja, 23. februar 2011 13:29)

  # Link komentara

 7. Na ovaj nacin cu pokusati da pruzim podrsku Aidi,verujuci da to njoj znaci.
  Mesecima unazad slusamo huskanje i pljuvanje po sopstvenoj drzavi Zukorlica i niko ko je nadlezan da se time bavi se ne oglasava.Svi cute i kriju se,kao da je strasno reci verskom lideru da se ne mesa u politiku jer ovo nije Iran.Neka skine odoru,neka se kandiduje na izborima i tako stekne legitimitet da govori u necije ime.
  A ta hrabra zena koja govori o gradjanskom Novom Pazaru,koja govori o razumevanju izmedju ljudi razlicitih vera,o toleranciji danas treba da se krece po gradu gde je rodjena i gde je odabrala da zivi uz policijsku zastitu.
  Zar smo postali zemlja u kojoj svako ko progovori javno o kriminalu o zloupotrebama,a uglavnom su to zene,treba da bude nagradjen policijskom zastitom.Umesto da drzava kaznjava lopove i kriminalce,da se obican covek oseca slobodno i zasticeno u sopstvenoj zemlji...sve vise se sakrivamo u 4 zida,pisemo po forumima i blogovima i tako priznajemo poraz gradjanskog drustva i demokratije.Barem ja to tako vidim.Ali u ovome nisam bitan ja i moj osecaj, vec Aida i njena ugrozenost zbog slobode reci.Tuzno.Ali hrabra je ona da bi se povukla pred najezdom nasilja i primitivizma koji promovisu oni od kojih je policija danas stiti.
  (aleksandar, 23. februar 2011 12:35)

  # Link komentara