Počinje selidba sudova

Beograd -- Preseljenje sudova i sudskih predmeta, prema novoj organizaciji pravosuđa, trebalo bi da počne sutra, a u sudovima su u toku poslednje pripreme za to.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. U pravosuđu nema ni dobrih foto-kopir aparata a skeneri su misaona imenica. Nedopustivo je da Homen svakodnevno vrši "mentalno silovanje" građana. Zar oni zaista misle da su građani sisali vesla i jeli čamac?! Niko im više ne veruje i građani shvatili da kadrovske promene sa zastarelom organizacijom rada i neažurnim sistemom neće dovesti do efikasnijeg pravosuđa.
  (Sladjana, 1. decembar 2009 08:34)

  # Link komentara

 2. Iz licnog iskustva znam da kada je objavljeno da ce doci do reorganizacije, svi su pozurili da podnesu tuzbe, narocito oni koji su se do tada dvoumili. Najveci problem je sto mi koji tuzbama trazimo neisplacene zarade sada opet moramo da cekamo. Zato toliko predatih tuzbi odjednom, a sada cemo videti da li ce biti efikasnije i brze ili ne.
  (moje iskustvo, 1. decembar 2009 07:24)

  # Link komentara

 3. Pitam se, da li će nešto u toj silnoj selidbi predmeta da se zagubi i šta. Znate, veliki je to posao, mnogo je to papira, a kamion se trese dok ide, pa da ne ispadne nesto...
  (S, 1. decembar 2009 03:19)

  # Link komentara

 4. ''..u poslednja tri meseca ove godine registrovano je uvećanje od skoro pola miliona predmeta''.
  Jadni gradjani ponadali se reforamama pravosudja pa predali tuzbe. Sve njih ceka dug put hoda po mukama osim ako su u pitanju politicki predmeti u kojima su tuzioci jako vazni ljudi.
  (Pesimista, 30. novembar 2009 22:19)

  # Link komentara