Orka: Manjkav zakon o životinjama

Beograd -- Organizacija za brigu o životinjama zatražila je da se odloži utvrđivanje Nacrta zakona o dobrobiti životinja zbog neusklađenosti sa evropskim standardima.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Bojim se da je ministar morao da pravi kompromise sa raznim lobiima. Ako Orka kaze da nacrt nije u skladu sa propisima EU onda je sigurno u pravu. Ma mi smo super bogata zemlja, mozemo si priustiti da pravimo zakone kako koji vetar duva.
    (evita, 9. novembar 2008 20:24)

    # Link komentara

  2. Potpuno podrzavam Orcu kada tvrdi da treba uvesti strozije kazne za napustanje i borbe,znaci uvesti krivicnu odgovornost za napustanje i borbe,i istina je da ce neodgovorni vlasnici dobro razmisliti pre nego ucine da se kucni ljubimci nadju na ulicama prepusteni sinterima i manijacima.Molimo ministra da saceka i ako mora da pravi kompromis neka ne radi to na ovim dvema stvarima- NAPUSTANJE I BORBE.Edukacija i ostalo ne mogu da budu tako delotvorne kao sto su kazne i to stroge kazne,Albert Ajnstajn je rekao da je svet zlo mesto,ali ne zbog zlih ljudi,nego zbog ONIH KOJI OKRECU GLAVU.slazem se,
    (Sneza, 10. novembar 2008 15:40)

    # Link komentara