Direktor nehuman prema životinjama

Beograd -- G17 plus isključio iz članstva direktora Veterinarske stanice Beograd Đorđa Đokića zbog nehumanog odnosa prema životinjama.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Samo da podsetim da je i Jozef Mengele bio lekar.Da li je on voleo ljude?
  (Olga, 8. decembar 2007 19:07)

  # Link komentara

 2. Ne moze se nijedan humani program poveriti ljudima cije su ruke krvave do lakata. Slovi za eksperta za eutanaziju, tako je karijeru napravio, a onda ga je neko neupucen postavio za nosica novog programa!!! koliko jadnih neduznih dusa na svojoj savesti nosi? Vazno je da je sebi napravio bilbord sa njegovim velikim delom i likom ispred vet.st.u MML!!!!!! To valjda samo u Srbiji ima!
  (savest, 6. decembar 2007 01:52)

  # Link komentara

 3. Šteta! Baš se lepo slikao na Studiju B onomad dok je pričao o tome šta je sve učinjeno da se reši problem lutalica...Najgenijalnija ideja je bila ta da građani nose sterilisane pse u "vangradska naselja". Da nije otišao možda bi nam obezbedio i parcelu na Mesecu!
  (Katarina, 4. decembar 2007 23:57)

  # Link komentara

 4. Stranka G17+ nije imala drugog nacina da reaguje, osim da izkljuci iz clanstva onoga ko je na celu ustanove koja cini zlocin nad neduznim zivotinjama. Da li ce Djordje Djokic, posle svega ostati na funkciji direktora Veterinarske stanice, pa cak i postane njen (su)vlasnik u najavljenoj privatizaciji, nadalje je pitanje za one u cijoj se iskljucivoj nadleznosti ta ustanova nalazi т.ј, Uprava za veterinu i Ministartstvo poljoprivede.
  (Goran Paskaljevic, 4. decembar 2007 22:54)

  # Link komentara

 5. Iskljucili ga iz stranke kako bi pred 'svetom' oprali ruke a i dalje je direktor Veterinarske stanice 'Beograd',sto ga ne smene sa tog polozaja ako misle dobro zivotinjama.
  (Ana Andjelkovic, 4. decembar 2007 15:06)

  # Link komentara

 6. Ovo mi je sumnjivo. Po definiciji medju veterinare ne idu ljudi koji mrze zivotinje, jer je to nonsens, a sto je jos vaznije - tamo nema neke velike love. Mozda je bilo gresaka, koje se mogu razumeti zbog poznatih okolnosti, ali da je doticni neki monstrum u to me nisu ubedili.
  (svi (ni)su isti, 4. decembar 2007 14:30)

  # Link komentara

 7. Vrlo je tanka linija izmedju ubistva zivotinje/mucenja i ubistva coveka.
  Kada to kao narod, u celini, shvatimo, svi cemo se mnogo lepse i bezbednije osecati u ovoj nasoj drzavi
  (Marko - Vracar, 4. decembar 2007 13:36)

  # Link komentara

 8. Ne verujem! Pre bih rekao da covek vise nije pozeljan u stranci ili da se pojavio "prikladniji" kandidat koga treba "ustoliciti".
  (Duke, 4. decembar 2007 11:52)

  # Link komentara

 9. Stvarno neverovatno. Isključen iz članstva, a još uvek je na funkciji i prima platu za to što radi? Pa jedino ako je članstvo isplativije od plate ovo ima smisla. U Evropsku Uniju bi baš Srbija, ni manje ni više.
  (debakl, 4. decembar 2007 11:25)

  # Link komentara

 10. Pa ovo je stvarno vise neverovatno!!! Kako je moguce da od goreg u ovoj Srbiji uvek postoji josh gore!
  Neko ko je zaduzen za brigu o zivotinjama pusta da zivotinje umru posle sterilizacije, neko ko je zaduzen za brigu o retardiranoj deci muci tu decu, neko ko je zaduzen za brigu o starima pokusava da im otme stanove!!! Pa zar ovi na vlasti ne vide da je ovo u drustvo u ogromnom problemu i da bi trebalo nesto da se preduzme jer prevazilazi svaku meru. Toliko sam se zgrozila na ovu vest da je to strasno! Dokle vise !Opet pomisljam da treba bezati odavde!!Puna je ova drzava onih koji ugrozavaju i ljude i zivotinje a sa druge strane onih koji uopste ne reaguju i ne preduzimaju nista !!
  (Ana-Bg, 4. decembar 2007 09:34)

  # Link komentara

 11. Pozdravljam ovaj potez stranke G17+, jer je zaista važna suština a ne forma, odn. dotični veterinar je 'štancovao' sterilizacije jer od raznih fondova dobija novac za svaku sterilisanu životinju, dakle nabijao je normu, bez ikakve brige o jadnim životinjama i bez praćenja njihovog oporavka!!! ... ne razumem ljude koji ne umeju da pohvale jednu dobru akciju a da joj odmah ne umanje značaj jer nije nešto drugo, po njima važnije, preče.....Zar nisu sve to podjednako važne karike u lancu humanosti kojoj težimo?!
  (Jelena, 4. decembar 2007 09:26)

  # Link komentara

 12. Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude...
  (Mirjana Majstorovic, 4. decembar 2007 09:20)

  # Link komentara

 13. Ipak, pozitivno je sto stite neduzne zivotinje, jer se sinter sluzbe vrlo cesto krajnje nehumano ponasaju
  (imarinko, 4. decembar 2007 09:13)

  # Link komentara

 14. ... koliko je pasa kolega spasio iz kafilerije,koliko sterilisao,u ne bas idealnim uslovima,pa i da je bilo gresaka ne treba coveka tako javno zigosati, posto znam da je vise dobrog ucinio nego loseg...
  (velibor, 4. decembar 2007 09:11)

  # Link komentara

 15. To je jedan od trendova koje ubrzano prihvatamo sa Zapada.Humanost prema zivotinjama, što je potpuno u redu, često prevazilazi isto to prema ljudima (setimo se samo bombardovanja 1999.). Tako se i G17+ zdušno "brine" o životinjama, a ne vodi računa o tome što nas monopoli ubiše i što je sve veće siromaštvo DIREKTNA posledica namernog delovanja vlade. Da se oni stvarno tako brinu o nama (pa i o životinjama), ne bi na direktorska mesta dovodili nesposobne ljude, čija je jedina preporuka članstvo u vladajućim partijama.
  (Posmatrac, 4. decembar 2007 09:04)

  # Link komentara

 16. Ako je DIREKTOR ovakav, kakvi su ostali. Prosto neverovatno. Covek koji bi trebao da voli zivotinje. Ima li nesto u toj zemlji da nije okrenuto naopacke.
  (m, 4. decembar 2007 09:04)

  # Link komentara

 17. kakva fora!!! jedna od onih predizbornih.
  Ne sećam se da je G17 reagovao na niz drastičnih nesavesnosti lekara usled kojih su pacijenti umirali, bivali inficirani virusom HIV-a...Podsećam da je ministar zdravlja član i visoki funkcioner G17.
  (ja, 4. decembar 2007 08:26)

  # Link komentara

 18. eto nesto pozitivno od G17-ice. ako ne brinu o ljudima, a ono bar o zivotinjama. to je ipak mali korak napred.
  (dragan, 4. decembar 2007 08:17)

  # Link komentara