1. Poredjenje Rusije sa nacističkom Nemačkom nije tačno. Nemci su bili daleko bolji vojnici od današnjih Rusa i imali su daleko bolje generale od ovih raznih nesposobnih ruskih šojgua. Sve ostalo je tačno rekao. Ali srećom, današnja ruska vojska je nesposobna da zauzme Ukrajinu a kamoli da krene na Poljsku. Rusi nisu u stanju više ni da drže teritorije koje su proglasili Rusijom, a kamoli da napadnu neku nato zemlju. Grad Herson, najveći grad koji su osvojili, Rusi su promenama ustava usvojenim u ruskoj dumi proglasili gradom u Rusiji, izgubili su ga nekoliko nedelja nakon proglašenja i ne mogu da ga povrate već godinu dana. A po ruskom ustavu Herson je grad u Rusiji. Najsiromašnija zemlja Evrope, Ukrajina, sa samo 60 milijardi dolara vojne pomoći i sa selektivnim zapadnim naoružanjem koje ne uključuje ni avione, ni rakete dugog dometa, a tek je sada počela da dobija iole modernije zapadne tenkove (ali ne najmodernije), uspela je da napravi vojni balans sa Rusijom, da porazi ruski plan o pripajanju Ukrajine i smeni vlasti u Kijevu i natera “drugu vojsku sveta” da kopa rovove i brani pogranična mesta. Juče je inače bila godišnjica ruskog napada na Poljsku. 17. septembra 1939. ruske trupe su iznenada, sa ledja napale Poljsku čije su glavne trupe bile uključene u borbu protiv Nemaca. Srbija je imala sličnu epizodu sa Bugarskom u Prvom Ratu. Nakon susreta dve vojske, Rusi i Nemci su održali zajedničku vojnu paradu u Brest-Litovsku kojom su proslavili vojno i ekonomsko savezništvo.
  (Loše poredjenje, 18. septembar 2023 11:59)

  'Samo' 60 milijardi kazes?
  Hajdemo ovako: Recimo da Ukrajincima budu nedostupni NATO izvidjacki podaci koje dobijaju od prvog minuta invazije na jedno 5 dana, da ne pricam o osam godina obuke i naoruzavnja, sta mislis da bi se desilo sa Ukrajinom?
  Pomoc je davno prevazisla stotinu milijardi, a ako koza laze, onda cene na Zapadu a i kod nas sigurno ne lazu.
  Ta NATO logisticka pomoc nije uracunata u tih sto milijardi, mislis da je to jeftino? Da je to dzabe?
  Svaki projektil koji Rusija lansira blagovremeno se registruje i ima se vremena da se reaguje, mislis da bi Ukrajinci znali za makar osamdeset posto njih i mogli da odgovore?
  Vise mi je dosta te glupave mantre o ruskoj nesposobnosti i ukrajinskom savrsenstvu, a jedina istina je da je u ovaj sukob upregnuta celokupna moguca NATO logistika, svi resursi koje imaju na tom polju od prvog dana, i da se sa svim tim svojim prednostima i dalje boje kao djavo krsta da direktno intervenisu, jer svi znamo sta bi onda sledilo.
  A ti veruj i dalje u te gluposti.
  (Dragan, 18. septembar 2023 15:42)

  # Link komentara

 2. Upravo Zelenski najviše liči Hitleru .
  (Ostoja, 18. septembar 2023 12:02)

  # Link komentara

 3. Prijatelju, Vi dobiste gomilu minusa na istinu. Ti isti koji Vam daju minuse, bacali bi cvece pred ruske tenkove kada bi ovi mogli doci u Srbiju. Nema pravoslavno hriscanske drzave kojoj Rusi nisu oteli deo drzave. Gruziji, Jermeniji, Moldaviji, Ukrajini. Sta se to dogadja u Srbiji, proucavace istorija kroz neko vreme.
  (Rade

  Zar se NATO propaganda na to svela, Putin = Hitler & Rusija zeli da unisti svet & bonus pominjanje ruskih tenkova u Srbiji? Ne mozete nista bolje da smislite od toga?
  (samo_kazem, 18. septembar 2023 12:01)

  # Link komentara

 4. Samo što polupani Srbi to ne mogu da shvate. Optužuju Ukrajince za nacizam, a udarna igla rata ruski Vagner, nazvan po Hitlerovom omiljenom kompozitoru. Lobotomija mozga.
  (Filip, 18. septembar 2023 09:54)

  Kad smo kod lobotomije, Vagner grupa je dobila ime po D.Utkinu koji je imao to konspirativno ime u akcijama.
  (MMM, 18. septembar 2023 12:01)

  # Link komentara

 5. Poredjenje Rusije sa nacističkom Nemačkom nije tačno. Nemci su bili daleko bolji vojnici od današnjih Rusa i imali su daleko bolje generale od ovih raznih nesposobnih ruskih šojgua. Sve ostalo je tačno rekao. Ali srećom, današnja ruska vojska je nesposobna da zauzme Ukrajinu a kamoli da krene na Poljsku. Rusi nisu u stanju više ni da drže teritorije koje su proglasili Rusijom, a kamoli da napadnu neku nato zemlju. Grad Herson, najveći grad koji su osvojili, Rusi su promenama ustava usvojenim u ruskoj dumi proglasili gradom u Rusiji, izgubili su ga nekoliko nedelja nakon proglašenja i ne mogu da ga povrate već godinu dana. A po ruskom ustavu Herson je grad u Rusiji. Najsiromašnija zemlja Evrope, Ukrajina, sa samo 60 milijardi dolara vojne pomoći i sa selektivnim zapadnim naoružanjem koje ne uključuje ni avione, ni rakete dugog dometa, a tek je sada počela da dobija iole modernije zapadne tenkove (ali ne najmodernije), uspela je da napravi vojni balans sa Rusijom, da porazi ruski plan o pripajanju Ukrajine i smeni vlasti u Kijevu i natera “drugu vojsku sveta” da kopa rovove i brani pogranična mesta. Juče je inače bila godišnjica ruskog napada na Poljsku. 17. septembra 1939. ruske trupe su iznenada, sa ledja napale Poljsku čije su glavne trupe bile uključene u borbu protiv Nemaca. Srbija je imala sličnu epizodu sa Bugarskom u Prvom Ratu. Nakon susreta dve vojske, Rusi i Nemci su održali zajedničku vojnu paradu u Brest-Litovsku kojom su proslavili vojno i ekonomsko savezništvo.
  (Loše poredjenje, 18. septembar 2023 11:59)

  # Link komentara

 6. Na pogrešnu adresu se Srbi ljute. Našoj populaciji malo bi bilo jasnije da se Putin poredi sa Staljinom, i da verovatno gleda da pretekne njegov krvavi skor nastao u mirnodopsko vreme, nad sopstvenim stanovništvom.
  (Adam, 18. septembar 2023 11:33)

  # Link komentara

 7. Hitler je imao viziju i pobio milione,ovaj mali ludi psihopata liliputin nije ni do kolena Hitleru..a ne moze jednu siromasnu Ukrajinu da porazi
  (Lala, 18. septembar 2023 11:13)

  # Link komentara

 8. Mekdonaldizacija politike.
  (gulag, 18. septembar 2023 11:06)

  # Link komentara

 9. Oni koji zele da dodju na granice Rusije, Rusiju optuzuju za ekspanzionizam. Treba imati jak zeludac za sve ovo.
  (Dejan, 18. septembar 2023 10:57)

  # Link komentara

 10. Hitler je u pentagonu, u nato-u, a zelenski je njihov pion.
  (miljas, 18. septembar 2023 10:28)

  # Link komentara

 11. Kakav kralj gluposti,jbt.....u stvari je sve suprotno od toga,prosto...
  (bojan ns, 18. septembar 2023 10:21)

  # Link komentara

 12. Pomislih Zelenski.
  (stevo, 18. septembar 2023 10:12)

  # Link komentara

 13. Majmune da li zbog tebe treba da krene svetski rat. Bolesniku bolesni.
  (Zoran, 18. septembar 2023 10:11)

  # Link komentara

 14. I jedni i drugi pravoslavci…razmislite malo o tome koliko jedinstva postoji u pravoslavlju i dali je to hriščanstvo…?
  (antibot, 18. septembar 2023 09:54)

  ja poznajem 2 rusa I 1 ukrajinca I sva 3 su ateisti
  (pera, 18. septembar 2023 10:10)

  # Link komentara

 15. A da ti malo odes u one tvoje vile u Majami.
  Uvek ima vise opcija a ne samo te dve koje tvoj ogranicemi zabavljacki mozak vidi. Kakav tip
  (Koki, 18. septembar 2023 10:10)

  # Link komentara

 16. Tako se i Milošević nadao trećem svetskom ratu kada je NATO napao Srbiju. Uzaludna su to nadanja.
  (1999, 18. septembar 2023 10:08)

  # Link komentara

 17. Pogasiš stranke , zabraniš crkvu , osudiš političke neistomišljenike kao izdajnike i još ponešto a sa druge strane rentaš vilu u Toskani , mažnjavaš pomoć koja je za narod i onda nekom kažeš da je Hitler . Čudan ovaj svet .
  (Vreme sporta i razonode, 18. septembar 2023 10:07)

  # Link komentara

 18. Ti sinovac branis tvoje vile i palate,bogastvo koje si pokrao zadnjih par godina a najvise za vreme operacije.Sva pomoc u novcu narod nije video vucibatino jedna.Kokain ti je unistio i ono malo vijuga sto imas…Ali,nece jos dugo…videces sam
  (janko, 18. septembar 2023 10:07)

  # Link komentara

 19. Ali Ukrajina je napala Rusiju, želeli su da pokore celi ruski narod, kako ne razumete? Prepošteni Rusi se samo brane od povampirenih ukrajinaca! I Putin nema brkove, a to znači da on nije Hitler!
  (Prosečan Srbin, 18. septembar 2023 10:06)

  # Link komentara

 20. Како се деси да кретени стигну на чело државе то ми стварно није јасно. Зашто је поверовао у бајку да ће победити Русију. То ником није успело па не може ни њему глупавом.
  (Банатска лисица, 18. septembar 2023 09:03)

  Narod Ukraine je poverovao u bajku da Zelenski zeli mir, da ce postovati sporazum iz Minska, da nece dozvoliti NATO-u da rasporedi oruzije na granici sa Rusijom.
  Na osnovu te price je doticni dosao na vlast.
  Da je kojim slucajem rekao da ce zapoceti rat, niko ne bi glasao za njega.
  (bob, 18. septembar 2023 10:01)

  # Link komentara

 21. Rusi ce ih definitivno ove zime vratiti u srednji vek a kameno doba ja ocekujem da ce biti oko januara kada udare mrazevi )))
  (NOT TO BAD, 18. septembar 2023 09:55)

  # Link komentara

 22. I jedni i drugi pravoslavci…razmislite malo o tome koliko jedinstva postoji u pravoslavlju i dali je to hriščanstvo…?
  (antibot, 18. septembar 2023 09:54)

  # Link komentara

 23. Naravno. Samo što polupani Srbi to ne mogu da shvate. Optužuju Ukrajince za nacizam, a udarna igla rata ruski Vagner, nazvan po Hitlerovom omiljenom kompozitoru.

  Lobotomija mozga.
  (Filip, 18. septembar 2023 09:54)

  # Link komentara

 24. O cemu ovaj prica.
  (Sergej, 18. septembar 2023 09:51)

  # Link komentara

 25. Bolid.
  (Saša, 18. septembar 2023 09:32)

  # Link komentara

 26. Upravo Zelenski dovodi svet u opasnost jer može da izazove WWIII. Želja amera da oslabe Rusiju je tolika da guraju stotine milijardi u Ukrajinu, rizikujući proširenje rata. Priča o Poljskoj kao sledećem cilju je standardna laž koja treba da podstakne ostale evropske države da se pridruže Ukrajini, čime lako može doći da širenja rata. Osnovno pitanje je da li se to više može zaustaviti, jer ameri žele ono od čega su dva puta profitirali, veliki rat koji nije na njihovoj teritoriji.
  (Duca, 18. septembar 2023 09:04)

  # Link komentara

 27. Izdržiii...još malo
  (VJ, 18. septembar 2023 09:04)

  # Link komentara

 28. Како се деси да кретени стигну на чело државе то ми стварно није јасно. Зашто је поверовао у бајку да ће победити Русију. То ником није успело па не може ни њему глупавом.
  (Банатска лисица, 18. septembar 2023 09:03)

  # Link komentara

 29. Poređenje sa Hitlerom je skroz pogrešno. Poređenje sa Staljinom više odgovara istini. E sad, i jedan i drugi su, sledeći svoje bolesne ideologije, zaslužni za smrt desetina/stotina miliona ljudi. Obrni, okreni nije dobro. Što se samog Zelenskog tiče, bolje bi mu bilo da ne komentariše uopšte, jer i sam nije daleko od dvojice gore pomenutih.
  (Neko iz mase, 18. septembar 2023 09:02)

  # Link komentara

 30. Hteli su u NATO i američko nuklearno naoružanje na granici sa Rusijom. Šta su mislili, da će Rusi sedeti skrštenih ruku!
  (Siniša brejnstormer, 18. septembar 2023 08:54)

  # Link komentara

 31. Sve tačno od prve do poslednje reči.

  Putin je samo bolesni produkt preko 80 komunizma u Rusiji
  (Leriks, 18. septembar 2023 08:17)

  Prijatelju, Vi dobiste gomilu minusa na istinu. Ti isti koji Vam daju minuse, bacali bi cvece pred ruske tenkove kada bi ovi mogli doci u Srbiju. Nema pravoslavno hriscanske drzave kojoj Rusi nisu oteli deo drzave. Gruziji, Jermeniji, Moldaviji, Ukrajini. Sta se to dogadja u Srbiji, proucavace istorija kroz neko vreme.
  (Rade J, 18. septembar 2023 08:54)

  # Link komentara

 32. Reče neko ko u svojoj vojsci ima Nazzista najviše posle Vermahta.
  (Fan a ne Fen, 18. septembar 2023 08:53)

  # Link komentara

 33. Pajac umislio da je lutkar
  (mile, 18. septembar 2023 08:53)

  # Link komentara

 34. Upravo je opasnost od Trećeg ako nastave da vam pomažu svi...lutko tupava. Da vam taj zapad želi dobro bili bi u fazonu čačkali smo rusku mečku, preterali, sad potpisujte štagod, samo da ne ginete, a ne evo vam oružje i izginite svi.

  U svakom slučaju, ovo je započeto s razlogom, a izgubilo smisao. Posle ovoliko vremena ispade da je bolje bilo, posle ovoliko poginulih, da je jedan Sarmat sravnio neko omanje mesto (recimo posle najave da se isele ili nešto slično) i ucene da sledeći ide na milionski grad, ovi da potpišu šta treba i gotovo.
  (Harry Shaved, 18. septembar 2023 08:50)

  # Link komentara

 35. Danas fašisti proklamiju anti fašizam, rasisti anti rasizam, kolonisti anti kolonizam i to bez imalo stida.
  Zato Rusija izvodi terapiju počev od prvog.
  (MileR, 18. septembar 2023 08:49)

  # Link komentara

 36. Opet o tome kako je ceo svet protiv, u opasnosti od rusa, Putin novi Hitler. Ako im iko veruje u tom njihovom celom svetu, teski glupanderi ili samo sebicno se bore za svoje interese dominacije.
  Koliko oni sebe velicaju kada nepunih 20% covecanstva nazivaju celim svetom!? I taman kako neko prokomentarisao, sve suprotno!
  Ako rusi ne stignu do Poljske, sledi kljuc pa crveno dugmence.
  (Conte Leone, 18. septembar 2023 08:49)

  # Link komentara

 37. Ja ga razumijem - strasno teška situacija.
  (dalibor, 18. septembar 2023 08:47)

  # Link komentara

 38. Ovo nazivanje Putina Hitlerom a nacijom koja je najviše patila da bi se pobedio fašizam fašistima, nešto je najbolesnije u 21.veku.
  (antifašista, 18. septembar 2023 08:47)

  # Link komentara

 39. Sramota. Sprdate se po medijima dok ljudi ginu. Za cega?
  (Miki, 18. septembar 2023 08:47)

  # Link komentara

 40. Lepo rečeno...
  (prost Srbin, 18. septembar 2023 08:30)

  # Link komentara

 41. Sve tačno od prve do poslednje reči.

  Putin je samo bolesni produkt preko 80 komunizma u Rusiji
  (Leriks, 18. septembar 2023 08:17)

  # Link komentara

 42. sve kontra
  (oglo, 18. septembar 2023 08:17)

  # Link komentara

 43. Neonacizam je jak u tvojoj zemlji Zeleni
  (milan, 18. septembar 2023 08:17)

  # Link komentara

 44. zeleni smiri doživljaje. čačkali ste Ruse sa NATO I dobili po prstima
  (posmatrač bb, 18. septembar 2023 08:16)

  # Link komentara