"Rusija neće dobiti rat"

"Rusija neće ostvariti vojnu pobedu u Ukrajini i malo je verovatno da će kijevske snage u skorije vreme potisnuti sve ruske pobunjenike sa njene teritorije".

Izvor: klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Dok Rusija zvanicno ne objavi rat Ukrajni, verovatno ce se odvijati ovako, lagano, sa dodsadasnjom tendencijom odnosa gubitaka sa jedne i druge strane, tu se nista znacajno nije promenilo osim pri velikih osvajanja gradova. F-16, opet nece uneti nista bitno, promena ce biti sto ce rusi ispaliti 20-30 raketa vise.
  Kao i svako oruzje sto dopremljeno od strane NATO, par meseci i rusi nadju nacina, promene taktiku i opet lagano napreduju. A mrcvarenje decenijama, subjektivno, cisto sumnjam. To neodgovara Rusiji a ne znam bas ni EU, pre verujem u jednom momentu da ce neko u necemu preterati i eskalirati do te mere da se zavrsi kako god!
  (Conte Leone, 26. maj 2023 10:35)

  # Link komentara

 2. Pobedice nazalost po svaku cenu ili se raspasti kao ex SSSR. Uvod u raspod SSSR-a je bio debakl u afganistanu. Tu se videla sva nemoc ne samo oruzja nego i trulez drzave iznutra. Skoro identicno onome sto vidimo u danasnjoj Rusiji. Nazalost mladost sa jedne i druge strane a pre svega sirotinja placa cenu svega. Bogati ce iz svega izaci jos bogatiji a sirotinja jos siromasnija i devastirana.
  (CLS, 26. maj 2023 09:39)

  # Link komentara

 3. Dobro
  (dingoo, 26. maj 2023 07:53)

  # Link komentara