Bajdene, šta pričaš? VIDEO

Američki predsednik Džozef Bajden napravio je novi gaf na javnom nastupu, rekavši da su "polovina žena u administraciji – žene“.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Mislim da će ovo biti prvi američki predsednik koji će javno da kaže da žali što je prihvatio kanditaturu. A i sledeći kandidat Demokrata će dobro da se zamisli da li će njegovi da mu čuvaju leđa ili će ga prepustiti slučaju. Nije ovo samo Bajdenova bruka, ovo je bruka cele jedne partije. Čovek je star i ne donosi on odluke, on ih samo pompezno prosleđuje sa savetodavnog nivoa na izvršni. Često ne zna ni koga tačno kritikuje u "svojim" govorima: Rusiju, Kinu, S. Koreju, Iran,...
  (juhu, 3. februar 2023 21:51)

  # Link komentara

 2. Ovo je vrlo duboka filozofska izjava, koja treba da se dobro prostudira, da bi se rastumačila.
  (Birotor, 3. februar 2023 21:15)

  # Link komentara

 3. Toliko ismejavanja, a taj “starac” je sa svojim timom razbucao Putina i Rusiju. Ujedinio svet protiv niega, otkačio Evropu od Rusije, i zaglibio Putina u Ukrajini da sada ima izbor ili da bude poražen, ili da napravi od svoje Rusije svetskog otpadnika broj jedan, izopštenog iz sveta i od top tehnologija i poslova, večito uslovljenu reparacijama, izručenjem vlasti, i vraćanjem teritorija da bi bila primljena nazad u sve svetske tokove. I večito okruženog Nato snagama na svojim granicama i narodima koji ih apsolutno mrze.
  (Los Angeles, 3. februar 2023 21:14)

  # Link komentara

 4. Ne znam sta su ocekivali od dede koji ima 80 godina.
  (BRALE, 3. februar 2023 20:59)

  # Link komentara