"On nije lud, već radikalno racionalan"

Pariz -- Vladimir Putin nije lud, već radikalno racionalan jer ide na to da će se zapadne zemlje umoriti od pružanja podrške Ukrajini, smatra bivši francuski predsednik.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Vladimir Putin nije lud, već radikalno racionalan jer ide na to da će se zapadne zemlje umoriti od pružanja podrške Ukrajini, smatra bivši francuski predsednik.


    Naravno da nije lud! Nije ni glup a nije ni bilo kakakv kakvim ga u antiruskoj i antputinovskoj propagandi predstavljaju isti takvi mediji a u komentarima isti takvi čitaoci. Države mrzitelji Rusa i Rusije su sporim napredovanjem ruske vojske nprisiljene da svoje zalihe oružja šalju Ukrajini i da moderno kupuju od Amerike i na taj način te države se zadužuju i od Amerike postaju sve više zavisne i Americi sve više pokorne, da se više ne mogu smatrati ni politički a ni ekonomski slobodnim državama - tojest: državama čije stanovništvo zavređuje da bude poštovano. Rat u Ukrajini treba da traje još barem do kraja ove godine, pa će tako na videlo izaći sveukupna ekonomska i bezbedonosna zavisnost od Amerike i sva poniženost i spremnost na poniznost i slepu poslušnost stanovništva država-poslušnica Amerike.
    (P. V., 1. februar 2023 14:09)

    # Link komentara