Ukrajina objavila: Ovo su uslovi

Ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba rekao je da postoje dva uslova za kraj rata, da Rusija odustane od planova invazije i povuče svoje trupe.

Izvor: index.hr
Pošaljite komentar
 1. ukrajinski uslovi su sustinski - bezuslovna predaja rusije.
  Iako je to sasvim legitimno sa UKR strane, a po UKR zakonu i potpuno legalno ( imaju zakon/predsednicki ukaz koji ZABRANJUJE pregovore sa rusijom, tj pregovori sa RUS se smatraju za izdaju), to svakako ne pokazuje da postoji zelja da se uskoro postigne mir i smanji stradanje UKR naroda.
  Ja verujem da bi pregovori koji dovedu do toga da se rusi povuku i ratna dejstva prestanu bili sjajna stvar, ali to je nesto do cega treba doci pregovorima, a ne krajnji cilj postaviti kao USLOV.
  Mozda ova analogija: pristajete da se UPISETE na fakultet, pod uslovom da vam taj fakultet PRVO da diplomu I zvanje doktora nauka, pa cete tek onda da pocnete da ucite kurseve, umesto da ucite, polazete ispite i stignete do diplome i posle toga do zvanja doktora nauka.
  Sve je naopacke
  (uslov, 7. decembar 2022 13:24)

  # Link komentara

 2. Zivoti se gube, zemlja se razara, a oni postavljau uslove. Mozda se na kraju Rusi i povuku, ali cena koja se placa je nenadoknadiva.
  (Nina, 7. decembar 2022 12:27)

  # Link komentara

 3. Na ovo će odgovor Medvedeva ili Peskova biti "specijalna operacija se nastavlja".
  (Srki, 7. decembar 2022 11:03)

  # Link komentara

 4. Lepo receno i logicno.
  (Fiki, 7. decembar 2022 11:02)

  # Link komentara