"Lažete..."

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da NATO bezobzirno i bez stida odbija da prizna istinu.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Problem je samo sto NATO nije neka živica koja se eto tako "širi" po kamenju ili zidu koji se tu slučajno zatekao. NATO je u svoje članstvo PRIMIO suverene zemlje istočne Evrope koje su to same tražile!

  Neka bude i da su svi ti ljudi u istočnoj Evropi zavedeni "svetlima velegrada", američkom propagandom, "lagarijom zvanom EU" i slične gluposti u koje veruju rusofili. Čak i da je tako (u sta naravno apsolutno ne verujem) ipak su na izborima izabrali svoje Vlade, i na referendumima potvrdili želju da uđu u NATO SVOJEVOLJNO. Za razliku od ulaska u Varsavski pakt u koji su ih na silu, tenkovima, okupacijom, zidom i sličnim KGB metodama uvukli Rusi i tamo ih kao taoce u bedi, izolaciji i bez mogućnosti da napuste sopstvene zemlje, držali 50 godina. Razlika je više nego očigledna.

  E, te zemlje istocne Evrope, znajući jako dobro Ruse čiju su čizmu osetili i trpeli na svom vratu pola veka, su masovno pohrlile u NATO. Ali ne, NATO je trebao da iz poštovanja prema Ruskoj "osetljivosti" odbije članstvo tih nezavisnih i suverenih zemalja, jer se to eto, gospodi Rusima ne svidja. Možeš misliti! U sred Evrope će jedna vecita diktatura - Rusija polovini kontinetna da odredjuju u kojim ce organizacimaja biti ili nece biti a na bazi svoje slobodne procene i svidjanja! A sve to da bi mogli po potrebi, kad im se svidi, da se u njih ponovo vrate tenkovima kada se lokalna vlast uzjoguni i ne dozvoli da im KGB i razni Putini i slicni vrsljaju po zemlji.

  Ma nemojte...
  (Dejan, 7. decembar 2022 12:17)

  # Link komentara

 2. Politika je,
  po definiciji,
  čista laž.

  Otkud onda
  vjerovanje
  "na riječ"?
  (gost, 7. decembar 2022 11:50)

  # Link komentara

 3. Dobar razlog da se Rusija širi na zapad. Kad se već govori o lažima, rekoše rusi da neće napasti Ukrajinu...
  (kole, 7. decembar 2022 11:37)

  # Link komentara

 4. Nije uopšte upitno da je ruski režim šizofren. To mu uostalom dođe nekako "normalno za nenormalno", normalno za fašizam. Ono što je karakteristično za ruski fašizam je da svaki aparatčik ima i gura svoju šizofreniju. Pa je tako razlog za agresiju na Ukrajinu danas jedno, sutra drugo, zavisno od toga ko organizuje konferenciju za štampu.
  Po Lavrovu, Rusija razara Ukrajinu zato što su Rusi nešto verovali Englezima i Amerikancima. I to baš Ukrajinu koja je verovala pismenim garancijama za bezbednost onih istih koji su verovali u obećanja NATO!!! Da sve bude još luđe, taj isti Lavrov je i tada bio u vlasti Rusije. Mislim... to više nije uobičajeno diplomatsko i političko licemerje, to je u količini koja može samo da se objasni ozbiljno poremećenim mentalnim stanjem. To je milion puta luđe od lika kog iznervira šef, dođe kući i isprebija ženu i decu. A takvog smeštamo u zatvor ili ludnicu!

  A kad se ovome bude sudilo (ako ne umre pre) onda će biti kako je "izvršavao naređenja", odjednom će i da se razboli. Kako niko od njih ne ode na bolovanje dok čine zločine? Drži ih adrenalin, a? Đubrad fašistička.
  (CATAPA, 7. decembar 2022 11:37)

  # Link komentara

 5. Jadnik...
  (GlasBrisela, 7. decembar 2022 11:34)

  # Link komentara

 6. Od 2004. do 2022. nije bilo expanzije NATOa. Zahvaljujuci Putinu, sad ponovo ima
  (lavor koji govori, 7. decembar 2022 11:32)

  # Link komentara