1. Pruga nije pravljena da se po njoj hoda.
  (Vasa, 7. oktobar 2022 08:05)

  # Link komentara

 2. Nepristupacan teren je problem, sta je sa helikopterima ili makar jednim koji bi povredjene mogao prebaciti do puta na kojem cekaju ambulantna kola.
  (nasa posla, 6. oktobar 2022 22:24)

  Izmedju Dimitrovgrada i Sukova je ravnica. Tu prolaze auto put, pruga i lokalni put. Okolo su njive. Zaista nepristupacno.
  (Dimce, 7. oktobar 2022 06:20)

  # Link komentara

 3. Meni nikad neće biti jasno kako nekoga zgazi voz... VOZ! Čuješ ga sa pola kilometra udaljenosti. Razumeo bih da se desi u tunelu gde nema gde da se skloni, mada mislim da se ni tuneli ne prave toliko tesni, možda je na mostu knap. Ali na pruzi negde na "livadi", e to stvarno ne razumem.
  (Tetak, 06. oktobar 2022 23:33)
  Slusalice u usima, to je problem i u gradovima, a i na pruzi pogotovo! Ako ste nekad videli migrante u pokretu, svi imaju nabijene slusalice u usi i pricaju sa nekim ili redje, slusaju muziku! Voleo bih da se donese neki zakon i da se kaznjavaju pesaci po gradu sa slusalicama u ili na usima! Pesak je ucesnik u saobracaju, za njega vaze neka pravila i zakoni, u skolama ne postoji predmet Saobracajno vaspitanje, a i ne polaze se za pesacku dozvolu! Trebalo bi da sami vode racuna o sebi, a ne kao sumanuti izlecu na pesacki jer imaju prednost! 2 tone gvozdja ide prema tebi, ne znas da li je vozac ljut, lud, zamisljen, prica sa nekim ili mu je neispravan automobil! Da ne spominjem razne vrste opijata! Bolje zastati sekund, nego biti u pravu, ali pregazen ili lansiran!
  (sir oliver, 7. oktobar 2022 02:07)

  # Link komentara

 4. Meni nikad neće biti jasno kako nekoga zgazi voz... VOZ! Čuješ ga sa pola kilometra udaljenosti. Razumeo bih da se desi u tunelu gde nema gde da se skloni, mada mislim da se ni tuneli ne prave toliko tesni, možda je na mostu knap. Ali na pruzi negde na "livadi", e to stvarno ne razumem.
  (Tetak, 6. oktobar 2022 23:33)

  # Link komentara

 5. Nepristupacan teren je problem, sta je sa helikopterima ili makar jednim koji bi povredjene mogao prebaciti do puta na kojem cekaju ambulantna kola.
  (nasa posla, 6. oktobar 2022 22:24)

  # Link komentara

 6. Zaista strasno! Da li iko ima milosti prema tim jadnim i nesrecnim ljudima? Beskrajno sam tuzna sto postajemo toliko bespomocni i bezosecajni prema tudjoj patnji.
  Njihovi zivoti ne vrede ni jedan peni.Nikoga nije briga.
  Tuzno i pretuzno.
  nana
  (nana, 6. oktobar 2022 22:19)

  # Link komentara