1. ne daj boze nikom rata.niko nema pojma dokle ce rusi da idu a niko nema pojma koliko ukrajinci mogu da izdrze.otece se to do zime a zima je ruska prednost. nama ce tek tada doci na naplatu ukrajinsko ruski rat. mozemo mi biti rusima saveznici ili protivnici gas nam stici nece tako lako a bogami ni nafta.
  (nebitan srbin, 3. avgust 2022 23:29)

  # Link komentara

 2. Imam osecaj da su obe vojske poprilicno napredovale od pocetka sukoba. Ukrajincima svaka cast na otporu, ali su se Rusi prilagodili i nasli nacin kako da napreduju.
  (Bob, 3. avgust 2022 22:07)

  Ovo je najmoderniji rat do sada ikad vođen u istoriji, u smislu da su i jedna i druga vojska opremljene sofisticiranom vojnom tehnologijom, i slažem se tvojim konstatacijama.
  Šta će biti, mislim da to niko ne zna.
  Rusi misle da znaju, Ukrajinci ne znaju da ne znaju, a Amerika se pravi da zna.
  (Milan, 3. avgust 2022 22:58)

  # Link komentara

 3. @Bob
  Ukrajina ima 40m stanovnika, bila je naoružana i pre rata, a kamoli sada, jedino što su veoma korumpirani. Da se samo oni bore protiv Rusije, rat bi već bio gotov, ali trenutno imaju kompletnu NATO podršku po pitanju logistike, izviđanja i osmatranja. Nažalost to će ih puno koštati pošto ne vidim da mogu da izađu kao pobednici.
  (shone, 3. avgust 2022 22:49)

  # Link komentara

 4. rusija se prilagođava modernom ratovanju protiv zapada
  (zastavnik džemo, 03. avgust 2022 22:28)

  već pet meseci.
  (neutral fe, 3. avgust 2022 22:48)

  # Link komentara

 5. rusija se prilagođava modernom ratovanju protiv zapada
  (zastavnik džemo, 3. avgust 2022 22:28)

  # Link komentara

 6. Odmorili se okrepili i sad ce polako da zavrsavaju ono sto je zacrtano
  (sasa, 3. avgust 2022 22:12)

  # Link komentara

 7. Imam osecaj da su obe vojske poprilicno napredovale od pocetka sukoba. Ukrajincima svaka cast na otporu, ali su se Rusi prilagodili i nasli nacin kako da napreduju. Stvari polako dolaze na svoje mesto. Mislim da je istina da trenutno ukrsjinska vojska predstavlja mozda i najacu vojnu silu u Evropi, pa ne cudi sporo napredovanje Rusije. Ostaje tuga zbog rata i patnji i jedne i druge strane. Razumno resenje deluje daleko a sa njim i stabilan mir.
  Vise verujem da ce pre doci do eskalacije nego do stabilnog mira. Ima jos mnogo usijanih glava i kriznih podrucja (Moldavija, Gruzija, Jermenija.....).
  Svet nece biti isti.
  (Bob, 3. avgust 2022 22:07)

  # Link komentara

 8. Pa kako pobogu, zar Ruske snage nisu na izdisaju, zar ih Ukrajinci nisu potisnuli svojom kontra ofanzivom?
  (Flintstone, 3. avgust 2022 21:37)

  # Link komentara