1. Da li je moguce da se sa osobama, koje trebaju da obavljaju neku vid nastave ili naucnog rada sa decom, ne izvrsi neki psiholoski test ili test licnosti? Neverovatno je koliko ima pedofila koji su nastavnici u osnovnim skolama, a koliko ima ovakvih likova po kojekaovik naucnim kampovima...
  (Dejan, 24. jun 2021 11:35)

  # Link komentara

 2. Sta sam ja upravo procitao? Toliko njih znalo sta se dogadja i niko od polaznika da to kaze roditeljima na primer? Reakcije direktora stanice i glavnih i odgovornih takodje nikakve, mlake, Boze moj, kako da se prizna ovakva stvar i zlotvor otera na robiju. Decko od ove devojke otisao sa njom kod tog zlikovca i posle nekog vremena otiso da spava, zlotvor nju terao da se skida, pa se ovaj posle probudio i tu je prestalo mucenje,CCC. Ima li nekog ovde normalnog?
  (zlo i naopako, 24. jun 2021 11:28)

  # Link komentara

 3. ovih ludaka ima na sve strane,kako kod nas,tako i po svetu.Razlika je da ih tamo progone,a zrtve pokusavaju da zastite.Kod nas nasilnike kriju,nasilje se zataskava a zrtve progone i psihicki urnisu.Zato zrtve retko odlucuju da progovore i tako indirektno odmazu buducim zrtvama.A kako smo mi strogo musko drustvo,pleme,kako nismo dovvoljno obrazovani i kultivisani,vec smo prilicno primitivni,ovo ce se i dalje desavati.Mi jednostavno nismo sposobni da sagledamo sebe jer se plasimo istine u svakom pogledu.
  (od zlog oca i gore majke, 24. jun 2021 11:25)

  # Link komentara