1. Од 2000. па до данас, ниједна одлука није погрешно донета, тј. хируршки прецизно је рађено на томе да се сви елементи и прерогативи државности уступе ОВК и НАТО, осим намере да се потпише велеиздаја звана признање Косова као државе, најтерористичкије на свету, икада.

  Мада, ово што имамо од скупштине до премијера и председника, спремно је на све у овом ријалити шоу који нам је сервиран.

  Само право медији смеју да објаве овакав коментар!
  (Goran, 6. decembar 2020 13:35)

  # Link komentara

 2. Sa druge strane uvazavanje nezavisnosti Kosova je opomena za sve diktatore da ne mogu da ubijaju,siluju,spaljuju ili proteruju sopstvene gradjane nekaznjeno.Medalja uvek ima dve strane ako je vest potpuna sto ovde nije slucaj.
  (e-krem, 6. decembar 2020 11:33)

  # Link komentara

 3. O ovoj neprofesionalnosti i nestručnosti učiće se na diplomatskim akademija u celom svetu.
  (Vladimir, 6. decembar 2020 05:08)

  # Link komentara

 4. Класичан пример некомпетентости која нас прати у свим сферама државног деловања, без обзира на састав владајућих кругова. Екипа председника БТ која је одредила питање, да се не ставе у шкрипац "наши зашадни пријатељи", и тадашњи министар спољних послова ВЈ који није дао оставку јер је имао много важнију личну агенду на уму - да стигне до позиције генсека коришћењем државних ресурса.
  (Hrundi V. Bakshi, 6. decembar 2020 01:00)

  # Link komentara