Četvrtak, 28.09.2017.

13:39

Milovan Bojić opet na čelu "Dedinja"

Milovan Bojić, lični lekar Vojislava Šešelja i bivši julovac, imenovan je na zasedanju Vlade za novog direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Izvor: B92

Milovan Bojiæ opet na èelu "Dedinja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Povratak nekada otpisanih traje već pet godina pa evo dodje i Dr.Bojić na red.
Politika iz devedesetih polako ali sigurno kadrovski gura Srbiju nazad. Nije ovde
u pitanju titula dr. već repovi politike SPS,SRS i JULA koja nas je uvela u svu
nevolju iz koje su nam šanse nikakve da postanemo normalna zemlja.
Nije suvišno reći i to da trenitna vlast koja je apsolutno diktatorska normalno
kadrovske kompromise ima kao jedini izbor za opstanak i to koristi uz
asistenciju SPS i ostalih ulizica koje narod ne interesuje već stvaranje dinastija
sopstveno bogaćenje i rasparčavanje svega što im može stvoriti bilo koji
problem u ostvarenju svoje politike.Dr Bojić je samo povod za koga se znalo
da će se vratiti kad tad jer i sadašnji vlastodržac u zdravstvu postupio kao
i Bojić kao ministar zdravlja rasterati ko nje za nas što daljeiz Srbije.

Srboljub

pre 6 godina

Od (po zlu upamćenih) mustri iz '90-tih, samo onaj ko je umro nije opet zaseo; bravo, narode Serbski, jer ti si, birajući kako si birao, doveo nazad i ovog.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

A šta jednog kardiologa, pa makar i najboljeg, kvalifikuje za egzekutivno-menadžersku poziciju i to u institutu koga je već u prošlosti oštetio za 200 hiljada maraka i zbog toga bio i osuđen?

cemu cudjenje

pre 6 godina

Ne znam sta se iscudjavate.
Posle 5.oktobra, ovi iz dss-a su poceli sve te zlocince iz 90' da peru. te heroji, te oni patriote, te ovi izdajnici... dobar deo naroda je jos tada legao na rudu i poverovao u tu pricu, i vec poceo da place za Milosevicem.
Setite se sudjenja Milosevicu (Seselju), te brani drzavu, te brani nacionalni interes i kakvih se gluposti sve nismo naslusali. Setite se kako ste lako odustali da pritiskate vase "demokratske" lidere da se bave ubistvom Djindjica, ubistvima novinara, ratnim zlocinima.
Sada vam nije jasno otkud oni ponovo tu? Pa dragi moji sugradjani, vi ste ih sve doveli nazad, svojom gluposcu. Da ste malo manje verovali tabloidima i udbaskoj propagandi, danas se mozda ne bi bavili tim temama od pre skoro 20 !!! godina.

Josarian

pre 6 godina

Svima koji tvrde da je u pitanju vrhunski kardiolog, kardiovaskularni ekspert, od srca zelim da ih bas taj leči, naravno ukoliko im to zatreba. I to baš da ih on leči, a ne da nekog za to zaduži. Jer, ljudi iz struke znaju da je poslednje što je radio kao lekar, ambulana za diplomate u KCS. Odatle je otišao posle velikog broja pritužbi pacijenata. Zato, srećno njegovim pristalicama i obožavateljima, kao stručnjaka. Jer, ako njemu u ruke padnete, sreća će Vam trebati.

Istina

pre 6 godina

Zasto niko ne sme da kaze da Seselj preko mesec dana lobira u SNS za ujedinjenje SRS i SNS,lobira za ovog montruma.Takodje,odlaskom ovog LIKA iz Skupstinskog odbora SRS-a,njegovo poslaničko mesto zauzeo je SESELJEV MLADJI SIN.

Mrgud

pre 6 godina

Ahahaha! Demokrate I svi što ste izašli na ulice 5-og oktobra, evo vam ga drugar, ponovo jaše! Džaba ste krečili. Još fali da vas zajaše Mira i sve kao nekad, možete opet na ulice.

Akumulator

pre 6 godina

..bicu dosadan... 
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom... 
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata... 
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima... 
...sve ovo danas je posledica toga...
(kraja, 28. septembar 2017 15:19)

U bivšim komunističkim zemljama retko ko od ovakvih kriminalaca je odgovarao. Prebogati su, organizovani i uvek mogu da podmite. Za ovo je više kriv Koštunica nego DS. On je sprečio lustraciju i kočio svaki vid obračuna Đinđića sa ovim avetima prošlosti. Podržao je čak i pobunu crvenih beretki. Narod je već 2004g davao SPSu 10-15% i SRSu 30% glasova. I kako onda neko da strpa Bojića u zatvor? Njega su čak i uspeli ali npr Vučić i Toma nisu odrobijali ono što su zaslužili.

Милош

pre 6 godina

А Горица Гајевић, Братислава Буба Морина, Радмила Милентијевић, Михаљ Кертес.....? Хоћемо све беееееее

kraja

pre 6 godina

"Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?!"

...u game of thrones...???
...internisti na subspecijalizaciji iz kardiologije, koji su imali "srecu" da im on drzi neka predavanja, tiho napustali salu za vreme predavanja...
...ali dobro, daj nam linkove za reference prof.dr. bojica...
...a moze i par reci o rasturanju bolnice u kamenici...
...bolnice u koju su stranci dolazili na operacije, bolnici koja je zaradjivala devize na znanju i umecu nasih hirurga, da ne pominjem imena...

Toxic

pre 6 godina

Setite se i da je Bojićev prethodnik Milojević januara lane doveden na čelo "Dedinja" na sličan način kada je smenjen Đukanović. Doduše, odlukom ministra Lončara.

price sa istoka

pre 6 godina

Jutros na RTS-u gostovao sada vec bivsi direktor "Dedinja" sa kolegom nacelnikom kardiohirurgije.Pricali o novim tehnologijama koje se sada koriste u kardiologiji.Obojica vrlo,vrlo, ozbiljni i pristojni ljudi.Sada dosao ovaj...?

nexus

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

Jesi li ti procitao da je covek lopov? Osudjivani lopov.

Čiča Miloje

pre 6 godina

Pa ni on nije krao i pljačkao posle 2012. Može i ministar da bude po Vučkovim standardima. Lopov je ok , ali pre naše vlasti. Na kraju i svi radikali , od Šešelja, Tome , Vučića...bili su za dugogodišnju robiju...ali to je bilo pre...

makiii

pre 6 godina

strasno...radnik sam istotog tog Instituta...nemam komentar...mobing nad sestrama..izivljavanje...moze opet da pocne...razocarenje...al se mi obicni smrtnici tu nista ne pitamo nazalost...i pitanje je koliko nas ce pod tom diktaturom moci ponovo da radi..da izdrzi to ponizenje..uzas!!!!

NIKOLA

pre 6 godina

Koliko god da zvuči neverovatno,pitajte medicinare posebno lekare koje je masovno primio bez veze u radni odnos kad je bio vlast i koliko je učinio u ono vreme za tu bolnicu,kao i koliko je uloženo u razvoj tada mladih kardiologa i kardiohirurga koji su sad poznati u svetu a i o presadjivanju srca u to vreme.Ako je tu da poboljša kvalitet pravi izbor,sve ostalo,no coment.

bgd

pre 6 godina

toliko smo JADNI da nama nema pomoci..ovaj narod nema obraza ni dostojanstva ni trunke ..ceo zivot mi prodje u ovoj dembeliji gde se sve svodi na prevaru..a niko da se POBUNI..

Era

pre 6 godina

Ovo je stvarno crvena linija preko koje niko normalan iz napredne stranke ne bi smeo da pređe, a takođe i glasac SNS.

Shvatam da Seselju treba platiti nenapadanje, ali Bojic, julovac.Znamo kako Julovci rade, i Vulin sa stanom, i Bojic na sudu zbog tog istog Dedinja.

Fulano

pre 6 godina

Ja predlažem da se što pre i Mira Marković vrati i da se postavi na čelo SANU i komisije za istraživanje nerasvetljenih ubistva novinara a njen sin bi mogao da postane direktor nacionalnog muzeja turbo folka i motornih testera i predsednik izvrsnog odbora Bambi-ja i gradonacelnik Požarevca.

Emir

pre 6 godina

Bojić je i napravio Dedinje. Pre njega je to bila periferna zdravstvena ustanova. Kao ministar je zaposlio sve lekare sa prosekom iznad 9 i dao najboljima specijalizacije i stanove. To je poslednji put da su u zdravstvu primljeni lekara na osnovu proseka a ne veze i oni su sada nosioci posla.

kraja

pre 6 godina

...bicu dosadan...
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom...
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata...
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima...
...sve ovo danas je posledica toga...

Dusan

pre 6 godina

Dragi moji,

Dokle god mi samo komentarišemo ovaj cirkus od države, a ništa konkretno ne preduzimamo, mi se možemo smatrati saučesnicima u svemu ovome. Tu ne umanjujem i sopstvenu odgovornost. Treba nam jedan jurišnik, jedan da vikne ZA MNOM...

lezilebovicka

pre 6 godina

Trivan bio osudjen, pa je ministar, ovaj bio osudjen pa je glavni....o majko mila, jadna nasa deca, jadni mi u kakvoj zemlji zivimo....Narode, imamo li mi kicmu?....ma, gutamo i ovo.....i kuckamo komentare iza kompjutera....misevi smo! Bravo Vucko, iskreno, kapa dole, majstor si!

citaonica

pre 6 godina

Situacija je vrlo diskutabilna. Sa jedne strane covek je osudjen kako je ostetio Dedinje, dok je sa druge strane jedan od najvecih strucnjaka i uprkos kradji Dedinje je dosta napredovalo u tom periodu. Treba imati u vidu i sadasnje stanje na klinici i uzeti u obzir koga menja Bojic. Uskoro se gradi i Dedinje 2, pod uslovom da ne vrsi ponovo malverzacije on je prava osoba za tu ulogu. Situacija je apsurdna kazem ponovo, jer iako je ostetio Dedinje doprineo je i njegovom poboljsanju i razvoju...

coki

pre 6 godina

NIKOLA....aha,a pogledaj ti sada u sledecih par meseci koliko ce doktora da otpusti da bi doveo svoje partijske!Covek je dokazani lopov i ljiga,ovo sto je dokazano pokrao(preko pola miliona maraka) je nista sta je sve jos uradio ovoj zemlji i narodu.

(Vlast)a

pre 6 godina

Da svoje brljotine,zlocine i bezobrazluke moraju da placaju ne bi se ovako igrali.
Ali,u igri su nasi zivoti i nase pare,pa sto ne bi da se blesave i trose ono sto nisu zaradili.
Nas dobar odgovor bi bio:niko od gradjana nikad i ni pod kakvim uslovima u Kliniku"Dedinje".Neka Bojic leci vlast i vojvodu od zardjale kasike,pa kako im bude.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

@Bravo za vladu

Jel se ti to salis? Mislim, pretpostavljam da ti je "posao" da ovde pises ovakve komentare, ali imaj bar malo milosti. Pa covek je osudjen za zloupotrebu sluzbenog, tog istog, polozaja! Jel neko ovde lud? Covek koji je osudjen za korupciju se vraca na taj isti polozaj posle zatvorske kazne? Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava u ovoj zemlji. Dokle su ovi carevi spremni da idu da bi nekome davali ili uzvracali neke usluge? Pa kakvu poruku salju lekarima i gradjanima? Nije strasno ako kradete i varate gradjane. Zar na konkursu nema onog, ne sme biti osudjivan...? Tuga

Raca

pre 6 godina

FUJ Spodobo julovska !!!
Ima još uvek nas koji nismo zaboravili tvoju sramnu ulogu 90-tih u režimskom maltretiranju sopstvenog naroda.
I tvoju,i Vulinovu,i Dačićevu,i Vučićevu.......
Oterali ste nas iz Srbije,preživeli ste politički krah vaših vlastodržaca i onda se povampirili.
I evo vas,opet jašete,bahati i nezasiti.
FUJ !!!

komentator

pre 6 godina

ma to su ga "žuti" osudili ... to ga sada još više preporučuje ovoj novoj strukturi da ga ponovo postavi ... jer čovek zna kako treba sa ljudima i parama.

Strojimir

pre 6 godina

Jos da vaskrsnete Miloseskua i vratite Baba Julu pa da obrnemo jos jedan krug. 5.oktobar je propao i konacno. Ovakvim potezima mu se udba, julovci i presvuceni radikali rugaju. Vreme je za novi datum. Samo,ovoga puta se mora ici do kraja..

Kiklop

pre 6 godina

Vaskrsnuće nama i Mira i Marko, i Gorica Gajević, Ivan Marković... Aleksandar i Ivica su tu stalno, i Vulin, oni ne moraju da vaskrsavaju, Karić već vaskrsao, će premijer da bude... Pa ljudi da li je to moguće? Jel ovo samo ružan san?

Bravo za vladu!

pre 6 godina

Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.

DPb

pre 6 godina

I posle nek neko kaže da Šešelj nije u sprezi sa vladom i Vučićem. Kakav ljigavac, ovamo kao pljuje po svemu onome što Vučić radi, a iza zatvorenih vrata drugari iz devedesetih.

Obelix

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.

del boj

pre 6 godina

Malo podataka ispranim mozgovima o tim bivsim.., 5. oktobra 2000. Sloba je dobio 1.826,000 glasova. 2 meseca kasnije SPS/JUL i Lilic zajedno 550.000,00. Znaci, nije bio problem kada je tih 1.300,00 preletelo u DOS i odrzavalo petooktobarce na vlasti celih 12 godina. Kasnije, opet ti stari i novi petooktobarci su sa pojavom evroradikala skoro coporativno preleteli u SNS. U cemu je razlika?

Preletaci - obraz djon, rak rana drustva i drzave.

Goran

pre 6 godina

"Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.
(Bravo za vladu!, 28. septembar 2017 14:21) "

Ljuta opozicija? Dve vrste radikala, između kojih nema nikakvih razlika i ti tvrdiš da su jedni opozicija drugima? Nadam se da si samo pokušao da budeš duhovit. Jedino što je vlada dokazala ovim je da - ma koliko zla učinio, uvek možeš da budeš nagrađen, dok god ne činiš zlo gazdi. Običnim ljudima možeš da radiš šta god hoćeš.

Z & C

pre 6 godina

Jel to onaj što je Šešelju svaki dan slao sveže smokve na bus iz Crne Gore ...Skupe smokve reče Šešelj al evo preko buđeta ce se to platiti... JUL - Vulin- SPS - SRS- SNS ... Ista bratija 1996

pendula

pre 6 godina

Leteci cirkus, neverovatno... Koliko god strucan bio, posle osude za zloupotrebu polozaja, ne bi smelo nikome da padne na pamet da ga postavi na neku funkciju. Gde mi zivimo, politicari se sprdaju sa nama.

en bi dzi

pre 6 godina

Pa zna covek znanje, zna kako se sluzi gazdama i kako im se daje procenat, kako se namestaju poslovi, kako se vadi novac iz budzeta... Sto bi se reklo - proveren igrac, a takve ova vlast voli.

stefa

pre 6 godina

"osuđen na 10 meseci zatvora jer je oštetio Institut" i lika vrate na funkciju. BRAVO majstori, bravo. Svaka nama cast. Daleko cemo sa ovima na vlasti.

Verica

pre 6 godina

Bojić je napravio toliko dela za koja treba da robija. Ali, ali... Nagrada sleduje... Hvala ti Srbijo na još jednom šamaru u nizu. Bojić direktor, Vulin ministar, Nikolić bivši predsednik, Nebojša iz Beograda doktor nauka... I nemoj neko da mi napiše slučajno da se borim za sebe, jer sa 9.87 prosekom sa državnog medicinskog fakulteta u Beogradu sam volontirala 5 godina, menjala doktorke kad odu na trudničko... A ovakvih kao ja je na desetine. Hvala, od danas posao ne tražim! Bar ne u ovoj zemlji!

rale

pre 6 godina

Samo se pitam kako će na ovo reagovati pošteni, vrsni stručnjaci koji rade u Institutu "Dedinje" kao i ostali, tamo zaposleni. Zar da im pretpostavljeni bude ta alava lopurda iz crnogorske zabiti?! I čime je to Šešelj naterao AV, odnosno vladu, da ga postavi za direktora? Sigurno je imao ozbiljne argumente u džepu.Dovedite i Miru, možda joj date neko ministarsko mesto.

dabar

pre 6 godina

Pa, on je specijalista socijalne medicine! Pri tome, za vreme njegovog direktorovanja Institut je napustio jedan od nasih najboljih kardiologa dr Uros Babic zbog sukoba bas sa doticnim Bojicem. Da li je SNS=JUL?! Izgleda da jeste.....Srbijo, ima li tebi spasa?????????

Z

pre 6 godina

Ali covek kojem je dokazano na sudu da je ostetio instituciju za 200.000 maraka da se vrati na celo te institucije???? Pa to pokazuje sve. Nema tu nikakve brige ni za instituciju ni za gradjane. Bitno je samo da li si clan odgovarajuce partije i to je to.
E moj narode. Samo glasaj. Beeeeee!

Wagner

pre 6 godina

Na rukovodeca mesta svih javnih i drzavnih firmi stavlaju se ljudi koji ce obezbedjivati glasove za predstojece gradske izbore ucenama i pretnjama zaposlenima.

Pecky

pre 6 godina

Secam se ovog divnog gospodina kako izlazi iz svojih kola pod pratnjom naoruzanih poluljudi u poseti svojoj bivsoj zeni. Divna scena. ...ljudi bezite napolje,jednostavno bezite iz ovog zverinjaka.

Vozd

pre 6 godina

Svakim danom i svakim potezom me ova vlast ubedjuju da nisu svi isti, i da cu posle deset godina ipak morati da biram manje zlo. Muka mi je kad pomilim na to, ali jos veca muka mi je kad vidim sta ovi sve rade.

Ivan S

pre 6 godina

Ovaj čovek je paradigma onoga što nam se desilo. Ljudi koji su sistematski uništavali državu i društvo, zatekla je kod kuće nova garnitura nesposobnjakovića, još većih lopova, koji su rekli, daj ti nama deo i živi. Tako je to bilo, i samo je vlasnička struktura legalizovana i dobila još par novih vlasnika. Mi smo gotovi odavno, ovo što sada gledamo su samo zalapljena kola koja će jednog momenta stati.

Dejantm

pre 6 godina

Politika me ne interesuje, briga me iz koje je partije, ali Dr.Bojić je jedan od malobrojnih kardiovaskularnih eksperata koju ova zemlja još ima na brojnom stanju.Prema tome kako god bolje da je on na tom mestu nego neki vodoinstalater,keramičar,vozač......

Dusica

pre 6 godina

Na celu tog instituta je do sada bio divan covek..sjajan hirurg i gospodin Prof. Predrag Milojevic. Ono sto on ima u rukama srcu i glavi niko mu ne moze oduzeti.

Zoran

pre 6 godina

Šta god da komentarišem a da ima neku težinu nećete mi objaviti!

Fale još Ivan Marković (i on je optuživan za bezbroj prevara i oslobođen od svih optužbi), Ljubiša Ristić (dobio fraj halu u staroj Šečerani i sakrio se i ćuti k'o puvanjak) pa onda Goran Matić i neizostavni Hadži-Dragan Antić. Ah da! Zaboravih i fenomenalnog Uroša Šuvakovića, jedno vreme najpoverljivijeg službenika UDBE zaduženog za Bogapitaj koje poslove...

nexus

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

Jesi li ti procitao da je covek lopov? Osudjivani lopov.

Fulano

pre 6 godina

Ja predlažem da se što pre i Mira Marković vrati i da se postavi na čelo SANU i komisije za istraživanje nerasvetljenih ubistva novinara a njen sin bi mogao da postane direktor nacionalnog muzeja turbo folka i motornih testera i predsednik izvrsnog odbora Bambi-ja i gradonacelnik Požarevca.

pendula

pre 6 godina

Leteci cirkus, neverovatno... Koliko god strucan bio, posle osude za zloupotrebu polozaja, ne bi smelo nikome da padne na pamet da ga postavi na neku funkciju. Gde mi zivimo, politicari se sprdaju sa nama.

Verica

pre 6 godina

Bojić je napravio toliko dela za koja treba da robija. Ali, ali... Nagrada sleduje... Hvala ti Srbijo na još jednom šamaru u nizu. Bojić direktor, Vulin ministar, Nikolić bivši predsednik, Nebojša iz Beograda doktor nauka... I nemoj neko da mi napiše slučajno da se borim za sebe, jer sa 9.87 prosekom sa državnog medicinskog fakulteta u Beogradu sam volontirala 5 godina, menjala doktorke kad odu na trudničko... A ovakvih kao ja je na desetine. Hvala, od danas posao ne tražim! Bar ne u ovoj zemlji!

Zoran

pre 6 godina

Šta god da komentarišem a da ima neku težinu nećete mi objaviti!

Fale još Ivan Marković (i on je optuživan za bezbroj prevara i oslobođen od svih optužbi), Ljubiša Ristić (dobio fraj halu u staroj Šečerani i sakrio se i ćuti k'o puvanjak) pa onda Goran Matić i neizostavni Hadži-Dragan Antić. Ah da! Zaboravih i fenomenalnog Uroša Šuvakovića, jedno vreme najpoverljivijeg službenika UDBE zaduženog za Bogapitaj koje poslove...

Милош

pre 6 godina

А Горица Гајевић, Братислава Буба Морина, Радмила Милентијевић, Михаљ Кертес.....? Хоћемо све беееееее

dabar

pre 6 godina

Pa, on je specijalista socijalne medicine! Pri tome, za vreme njegovog direktorovanja Institut je napustio jedan od nasih najboljih kardiologa dr Uros Babic zbog sukoba bas sa doticnim Bojicem. Da li je SNS=JUL?! Izgleda da jeste.....Srbijo, ima li tebi spasa?????????

makiii

pre 6 godina

strasno...radnik sam istotog tog Instituta...nemam komentar...mobing nad sestrama..izivljavanje...moze opet da pocne...razocarenje...al se mi obicni smrtnici tu nista ne pitamo nazalost...i pitanje je koliko nas ce pod tom diktaturom moci ponovo da radi..da izdrzi to ponizenje..uzas!!!!

Akumulator

pre 6 godina

..bicu dosadan... 
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom... 
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata... 
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima... 
...sve ovo danas je posledica toga...
(kraja, 28. septembar 2017 15:19)

U bivšim komunističkim zemljama retko ko od ovakvih kriminalaca je odgovarao. Prebogati su, organizovani i uvek mogu da podmite. Za ovo je više kriv Koštunica nego DS. On je sprečio lustraciju i kočio svaki vid obračuna Đinđića sa ovim avetima prošlosti. Podržao je čak i pobunu crvenih beretki. Narod je već 2004g davao SPSu 10-15% i SRSu 30% glasova. I kako onda neko da strpa Bojića u zatvor? Njega su čak i uspeli ali npr Vučić i Toma nisu odrobijali ono što su zaslužili.

coki

pre 6 godina

NIKOLA....aha,a pogledaj ti sada u sledecih par meseci koliko ce doktora da otpusti da bi doveo svoje partijske!Covek je dokazani lopov i ljiga,ovo sto je dokazano pokrao(preko pola miliona maraka) je nista sta je sve jos uradio ovoj zemlji i narodu.

Z

pre 6 godina

Ali covek kojem je dokazano na sudu da je ostetio instituciju za 200.000 maraka da se vrati na celo te institucije???? Pa to pokazuje sve. Nema tu nikakve brige ni za instituciju ni za gradjane. Bitno je samo da li si clan odgovarajuce partije i to je to.
E moj narode. Samo glasaj. Beeeeee!

price sa istoka

pre 6 godina

Jutros na RTS-u gostovao sada vec bivsi direktor "Dedinja" sa kolegom nacelnikom kardiohirurgije.Pricali o novim tehnologijama koje se sada koriste u kardiologiji.Obojica vrlo,vrlo, ozbiljni i pristojni ljudi.Sada dosao ovaj...?

Era

pre 6 godina

Ovo je stvarno crvena linija preko koje niko normalan iz napredne stranke ne bi smeo da pređe, a takođe i glasac SNS.

Shvatam da Seselju treba platiti nenapadanje, ali Bojic, julovac.Znamo kako Julovci rade, i Vulin sa stanom, i Bojic na sudu zbog tog istog Dedinja.

kraja

pre 6 godina

...bicu dosadan...
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom...
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata...
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima...
...sve ovo danas je posledica toga...

Čiča Miloje

pre 6 godina

Pa ni on nije krao i pljačkao posle 2012. Može i ministar da bude po Vučkovim standardima. Lopov je ok , ali pre naše vlasti. Na kraju i svi radikali , od Šešelja, Tome , Vučića...bili su za dugogodišnju robiju...ali to je bilo pre...

Dusan

pre 6 godina

Dragi moji,

Dokle god mi samo komentarišemo ovaj cirkus od države, a ništa konkretno ne preduzimamo, mi se možemo smatrati saučesnicima u svemu ovome. Tu ne umanjujem i sopstvenu odgovornost. Treba nam jedan jurišnik, jedan da vikne ZA MNOM...

kraja

pre 6 godina

"Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?!"

...u game of thrones...???
...internisti na subspecijalizaciji iz kardiologije, koji su imali "srecu" da im on drzi neka predavanja, tiho napustali salu za vreme predavanja...
...ali dobro, daj nam linkove za reference prof.dr. bojica...
...a moze i par reci o rasturanju bolnice u kamenici...
...bolnice u koju su stranci dolazili na operacije, bolnici koja je zaradjivala devize na znanju i umecu nasih hirurga, da ne pominjem imena...

DPb

pre 6 godina

I posle nek neko kaže da Šešelj nije u sprezi sa vladom i Vučićem. Kakav ljigavac, ovamo kao pljuje po svemu onome što Vučić radi, a iza zatvorenih vrata drugari iz devedesetih.

komentator

pre 6 godina

ma to su ga "žuti" osudili ... to ga sada još više preporučuje ovoj novoj strukturi da ga ponovo postavi ... jer čovek zna kako treba sa ljudima i parama.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

@Bravo za vladu

Jel se ti to salis? Mislim, pretpostavljam da ti je "posao" da ovde pises ovakve komentare, ali imaj bar malo milosti. Pa covek je osudjen za zloupotrebu sluzbenog, tog istog, polozaja! Jel neko ovde lud? Covek koji je osudjen za korupciju se vraca na taj isti polozaj posle zatvorske kazne? Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava u ovoj zemlji. Dokle su ovi carevi spremni da idu da bi nekome davali ili uzvracali neke usluge? Pa kakvu poruku salju lekarima i gradjanima? Nije strasno ako kradete i varate gradjane. Zar na konkursu nema onog, ne sme biti osudjivan...? Tuga

Josarian

pre 6 godina

Svima koji tvrde da je u pitanju vrhunski kardiolog, kardiovaskularni ekspert, od srca zelim da ih bas taj leči, naravno ukoliko im to zatreba. I to baš da ih on leči, a ne da nekog za to zaduži. Jer, ljudi iz struke znaju da je poslednje što je radio kao lekar, ambulana za diplomate u KCS. Odatle je otišao posle velikog broja pritužbi pacijenata. Zato, srećno njegovim pristalicama i obožavateljima, kao stručnjaka. Jer, ako njemu u ruke padnete, sreća će Vam trebati.

Strojimir

pre 6 godina

Jos da vaskrsnete Miloseskua i vratite Baba Julu pa da obrnemo jos jedan krug. 5.oktobar je propao i konacno. Ovakvim potezima mu se udba, julovci i presvuceni radikali rugaju. Vreme je za novi datum. Samo,ovoga puta se mora ici do kraja..

en bi dzi

pre 6 godina

Pa zna covek znanje, zna kako se sluzi gazdama i kako im se daje procenat, kako se namestaju poslovi, kako se vadi novac iz budzeta... Sto bi se reklo - proveren igrac, a takve ova vlast voli.

(Vlast)a

pre 6 godina

Da svoje brljotine,zlocine i bezobrazluke moraju da placaju ne bi se ovako igrali.
Ali,u igri su nasi zivoti i nase pare,pa sto ne bi da se blesave i trose ono sto nisu zaradili.
Nas dobar odgovor bi bio:niko od gradjana nikad i ni pod kakvim uslovima u Kliniku"Dedinje".Neka Bojic leci vlast i vojvodu od zardjale kasike,pa kako im bude.

lezilebovicka

pre 6 godina

Trivan bio osudjen, pa je ministar, ovaj bio osudjen pa je glavni....o majko mila, jadna nasa deca, jadni mi u kakvoj zemlji zivimo....Narode, imamo li mi kicmu?....ma, gutamo i ovo.....i kuckamo komentare iza kompjutera....misevi smo! Bravo Vucko, iskreno, kapa dole, majstor si!

bgd

pre 6 godina

toliko smo JADNI da nama nema pomoci..ovaj narod nema obraza ni dostojanstva ni trunke ..ceo zivot mi prodje u ovoj dembeliji gde se sve svodi na prevaru..a niko da se POBUNI..

Istina

pre 6 godina

Zasto niko ne sme da kaze da Seselj preko mesec dana lobira u SNS za ujedinjenje SRS i SNS,lobira za ovog montruma.Takodje,odlaskom ovog LIKA iz Skupstinskog odbora SRS-a,njegovo poslaničko mesto zauzeo je SESELJEV MLADJI SIN.

stefa

pre 6 godina

"osuđen na 10 meseci zatvora jer je oštetio Institut" i lika vrate na funkciju. BRAVO majstori, bravo. Svaka nama cast. Daleko cemo sa ovima na vlasti.

Raca

pre 6 godina

FUJ Spodobo julovska !!!
Ima još uvek nas koji nismo zaboravili tvoju sramnu ulogu 90-tih u režimskom maltretiranju sopstvenog naroda.
I tvoju,i Vulinovu,i Dačićevu,i Vučićevu.......
Oterali ste nas iz Srbije,preživeli ste politički krah vaših vlastodržaca i onda se povampirili.
I evo vas,opet jašete,bahati i nezasiti.
FUJ !!!

Pecky

pre 6 godina

Secam se ovog divnog gospodina kako izlazi iz svojih kola pod pratnjom naoruzanih poluljudi u poseti svojoj bivsoj zeni. Divna scena. ...ljudi bezite napolje,jednostavno bezite iz ovog zverinjaka.

Kiklop

pre 6 godina

Vaskrsnuće nama i Mira i Marko, i Gorica Gajević, Ivan Marković... Aleksandar i Ivica su tu stalno, i Vulin, oni ne moraju da vaskrsavaju, Karić već vaskrsao, će premijer da bude... Pa ljudi da li je to moguće? Jel ovo samo ružan san?

Mrgud

pre 6 godina

Ahahaha! Demokrate I svi što ste izašli na ulice 5-og oktobra, evo vam ga drugar, ponovo jaše! Džaba ste krečili. Još fali da vas zajaše Mira i sve kao nekad, možete opet na ulice.

rale

pre 6 godina

Samo se pitam kako će na ovo reagovati pošteni, vrsni stručnjaci koji rade u Institutu "Dedinje" kao i ostali, tamo zaposleni. Zar da im pretpostavljeni bude ta alava lopurda iz crnogorske zabiti?! I čime je to Šešelj naterao AV, odnosno vladu, da ga postavi za direktora? Sigurno je imao ozbiljne argumente u džepu.Dovedite i Miru, možda joj date neko ministarsko mesto.

Toxic

pre 6 godina

Setite se i da je Bojićev prethodnik Milojević januara lane doveden na čelo "Dedinja" na sličan način kada je smenjen Đukanović. Doduše, odlukom ministra Lončara.

del boj

pre 6 godina

Malo podataka ispranim mozgovima o tim bivsim.., 5. oktobra 2000. Sloba je dobio 1.826,000 glasova. 2 meseca kasnije SPS/JUL i Lilic zajedno 550.000,00. Znaci, nije bio problem kada je tih 1.300,00 preletelo u DOS i odrzavalo petooktobarce na vlasti celih 12 godina. Kasnije, opet ti stari i novi petooktobarci su sa pojavom evroradikala skoro coporativno preleteli u SNS. U cemu je razlika?

Preletaci - obraz djon, rak rana drustva i drzave.

Srboljub

pre 6 godina

Od (po zlu upamćenih) mustri iz '90-tih, samo onaj ko je umro nije opet zaseo; bravo, narode Serbski, jer ti si, birajući kako si birao, doveo nazad i ovog.

Goran

pre 6 godina

"Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.
(Bravo za vladu!, 28. septembar 2017 14:21) "

Ljuta opozicija? Dve vrste radikala, između kojih nema nikakvih razlika i ti tvrdiš da su jedni opozicija drugima? Nadam se da si samo pokušao da budeš duhovit. Jedino što je vlada dokazala ovim je da - ma koliko zla učinio, uvek možeš da budeš nagrađen, dok god ne činiš zlo gazdi. Običnim ljudima možeš da radiš šta god hoćeš.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

A šta jednog kardiologa, pa makar i najboljeg, kvalifikuje za egzekutivno-menadžersku poziciju i to u institutu koga je već u prošlosti oštetio za 200 hiljada maraka i zbog toga bio i osuđen?

Z & C

pre 6 godina

Jel to onaj što je Šešelju svaki dan slao sveže smokve na bus iz Crne Gore ...Skupe smokve reče Šešelj al evo preko buđeta ce se to platiti... JUL - Vulin- SPS - SRS- SNS ... Ista bratija 1996

cemu cudjenje

pre 6 godina

Ne znam sta se iscudjavate.
Posle 5.oktobra, ovi iz dss-a su poceli sve te zlocince iz 90' da peru. te heroji, te oni patriote, te ovi izdajnici... dobar deo naroda je jos tada legao na rudu i poverovao u tu pricu, i vec poceo da place za Milosevicem.
Setite se sudjenja Milosevicu (Seselju), te brani drzavu, te brani nacionalni interes i kakvih se gluposti sve nismo naslusali. Setite se kako ste lako odustali da pritiskate vase "demokratske" lidere da se bave ubistvom Djindjica, ubistvima novinara, ratnim zlocinima.
Sada vam nije jasno otkud oni ponovo tu? Pa dragi moji sugradjani, vi ste ih sve doveli nazad, svojom gluposcu. Da ste malo manje verovali tabloidima i udbaskoj propagandi, danas se mozda ne bi bavili tim temama od pre skoro 20 !!! godina.

Bravo za vladu!

pre 6 godina

Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.

Dusica

pre 6 godina

Na celu tog instituta je do sada bio divan covek..sjajan hirurg i gospodin Prof. Predrag Milojevic. Ono sto on ima u rukama srcu i glavi niko mu ne moze oduzeti.

Ivan S

pre 6 godina

Ovaj čovek je paradigma onoga što nam se desilo. Ljudi koji su sistematski uništavali državu i društvo, zatekla je kod kuće nova garnitura nesposobnjakovića, još većih lopova, koji su rekli, daj ti nama deo i živi. Tako je to bilo, i samo je vlasnička struktura legalizovana i dobila još par novih vlasnika. Mi smo gotovi odavno, ovo što sada gledamo su samo zalapljena kola koja će jednog momenta stati.

Wagner

pre 6 godina

Na rukovodeca mesta svih javnih i drzavnih firmi stavlaju se ljudi koji ce obezbedjivati glasove za predstojece gradske izbore ucenama i pretnjama zaposlenima.

Vozd

pre 6 godina

Svakim danom i svakim potezom me ova vlast ubedjuju da nisu svi isti, i da cu posle deset godina ipak morati da biram manje zlo. Muka mi je kad pomilim na to, ali jos veca muka mi je kad vidim sta ovi sve rade.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Povratak nekada otpisanih traje već pet godina pa evo dodje i Dr.Bojić na red.
Politika iz devedesetih polako ali sigurno kadrovski gura Srbiju nazad. Nije ovde
u pitanju titula dr. već repovi politike SPS,SRS i JULA koja nas je uvela u svu
nevolju iz koje su nam šanse nikakve da postanemo normalna zemlja.
Nije suvišno reći i to da trenitna vlast koja je apsolutno diktatorska normalno
kadrovske kompromise ima kao jedini izbor za opstanak i to koristi uz
asistenciju SPS i ostalih ulizica koje narod ne interesuje već stvaranje dinastija
sopstveno bogaćenje i rasparčavanje svega što im može stvoriti bilo koji
problem u ostvarenju svoje politike.Dr Bojić je samo povod za koga se znalo
da će se vratiti kad tad jer i sadašnji vlastodržac u zdravstvu postupio kao
i Bojić kao ministar zdravlja rasterati ko nje za nas što daljeiz Srbije.

Emir

pre 6 godina

Bojić je i napravio Dedinje. Pre njega je to bila periferna zdravstvena ustanova. Kao ministar je zaposlio sve lekare sa prosekom iznad 9 i dao najboljima specijalizacije i stanove. To je poslednji put da su u zdravstvu primljeni lekara na osnovu proseka a ne veze i oni su sada nosioci posla.

citaonica

pre 6 godina

Situacija je vrlo diskutabilna. Sa jedne strane covek je osudjen kako je ostetio Dedinje, dok je sa druge strane jedan od najvecih strucnjaka i uprkos kradji Dedinje je dosta napredovalo u tom periodu. Treba imati u vidu i sadasnje stanje na klinici i uzeti u obzir koga menja Bojic. Uskoro se gradi i Dedinje 2, pod uslovom da ne vrsi ponovo malverzacije on je prava osoba za tu ulogu. Situacija je apsurdna kazem ponovo, jer iako je ostetio Dedinje doprineo je i njegovom poboljsanju i razvoju...

NIKOLA

pre 6 godina

Koliko god da zvuči neverovatno,pitajte medicinare posebno lekare koje je masovno primio bez veze u radni odnos kad je bio vlast i koliko je učinio u ono vreme za tu bolnicu,kao i koliko je uloženo u razvoj tada mladih kardiologa i kardiohirurga koji su sad poznati u svetu a i o presadjivanju srca u to vreme.Ako je tu da poboljša kvalitet pravi izbor,sve ostalo,no coment.

Obelix

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.

Dejantm

pre 6 godina

Politika me ne interesuje, briga me iz koje je partije, ali Dr.Bojić je jedan od malobrojnih kardiovaskularnih eksperata koju ova zemlja još ima na brojnom stanju.Prema tome kako god bolje da je on na tom mestu nego neki vodoinstalater,keramičar,vozač......

Bravo za vladu!

pre 6 godina

Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.

Obelix

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.

Emir

pre 6 godina

Bojić je i napravio Dedinje. Pre njega je to bila periferna zdravstvena ustanova. Kao ministar je zaposlio sve lekare sa prosekom iznad 9 i dao najboljima specijalizacije i stanove. To je poslednji put da su u zdravstvu primljeni lekara na osnovu proseka a ne veze i oni su sada nosioci posla.

citaonica

pre 6 godina

Situacija je vrlo diskutabilna. Sa jedne strane covek je osudjen kako je ostetio Dedinje, dok je sa druge strane jedan od najvecih strucnjaka i uprkos kradji Dedinje je dosta napredovalo u tom periodu. Treba imati u vidu i sadasnje stanje na klinici i uzeti u obzir koga menja Bojic. Uskoro se gradi i Dedinje 2, pod uslovom da ne vrsi ponovo malverzacije on je prava osoba za tu ulogu. Situacija je apsurdna kazem ponovo, jer iako je ostetio Dedinje doprineo je i njegovom poboljsanju i razvoju...

Dejantm

pre 6 godina

Politika me ne interesuje, briga me iz koje je partije, ali Dr.Bojić je jedan od malobrojnih kardiovaskularnih eksperata koju ova zemlja još ima na brojnom stanju.Prema tome kako god bolje da je on na tom mestu nego neki vodoinstalater,keramičar,vozač......

NIKOLA

pre 6 godina

Koliko god da zvuči neverovatno,pitajte medicinare posebno lekare koje je masovno primio bez veze u radni odnos kad je bio vlast i koliko je učinio u ono vreme za tu bolnicu,kao i koliko je uloženo u razvoj tada mladih kardiologa i kardiohirurga koji su sad poznati u svetu a i o presadjivanju srca u to vreme.Ako je tu da poboljša kvalitet pravi izbor,sve ostalo,no coment.

nexus

pre 6 godina

Citam vase komentare i ne mogu da verujem. Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?! Pustite to u kojoj je stranci bio ili je sada, pricamo o njegovom znanju i strucnosti. Za razliku od drugih naprednih direktora, ovaj zna znanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

Jesi li ti procitao da je covek lopov? Osudjivani lopov.

Akumulator

pre 6 godina

..bicu dosadan... 
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom... 
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata... 
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima... 
...sve ovo danas je posledica toga...
(kraja, 28. septembar 2017 15:19)

U bivšim komunističkim zemljama retko ko od ovakvih kriminalaca je odgovarao. Prebogati su, organizovani i uvek mogu da podmite. Za ovo je više kriv Koštunica nego DS. On je sprečio lustraciju i kočio svaki vid obračuna Đinđića sa ovim avetima prošlosti. Podržao je čak i pobunu crvenih beretki. Narod je već 2004g davao SPSu 10-15% i SRSu 30% glasova. I kako onda neko da strpa Bojića u zatvor? Njega su čak i uspeli ali npr Vučić i Toma nisu odrobijali ono što su zaslužili.

del boj

pre 6 godina

Malo podataka ispranim mozgovima o tim bivsim.., 5. oktobra 2000. Sloba je dobio 1.826,000 glasova. 2 meseca kasnije SPS/JUL i Lilic zajedno 550.000,00. Znaci, nije bio problem kada je tih 1.300,00 preletelo u DOS i odrzavalo petooktobarce na vlasti celih 12 godina. Kasnije, opet ti stari i novi petooktobarci su sa pojavom evroradikala skoro coporativno preleteli u SNS. U cemu je razlika?

Preletaci - obraz djon, rak rana drustva i drzave.

kraja

pre 6 godina

...bicu dosadan...
...da je u vreme demokrata dobio ono sto je zasluzio, bio bi kaznjen sa bar 10 godina zabrane bavljenja profesijom...
...i on i "pink" i mnogi koji su rovarili pre i posle demokrata...
...to je samo pokazatelj koliko je vlast demokrata bila suplja i nekvalitetna u mnogim oblastima...
...sve ovo danas je posledica toga...

price sa istoka

pre 6 godina

Jutros na RTS-u gostovao sada vec bivsi direktor "Dedinja" sa kolegom nacelnikom kardiohirurgije.Pricali o novim tehnologijama koje se sada koriste u kardiologiji.Obojica vrlo,vrlo, ozbiljni i pristojni ljudi.Sada dosao ovaj...?

Verica

pre 6 godina

Bojić je napravio toliko dela za koja treba da robija. Ali, ali... Nagrada sleduje... Hvala ti Srbijo na još jednom šamaru u nizu. Bojić direktor, Vulin ministar, Nikolić bivši predsednik, Nebojša iz Beograda doktor nauka... I nemoj neko da mi napiše slučajno da se borim za sebe, jer sa 9.87 prosekom sa državnog medicinskog fakulteta u Beogradu sam volontirala 5 godina, menjala doktorke kad odu na trudničko... A ovakvih kao ja je na desetine. Hvala, od danas posao ne tražim! Bar ne u ovoj zemlji!

Era

pre 6 godina

Ovo je stvarno crvena linija preko koje niko normalan iz napredne stranke ne bi smeo da pređe, a takođe i glasac SNS.

Shvatam da Seselju treba platiti nenapadanje, ali Bojic, julovac.Znamo kako Julovci rade, i Vulin sa stanom, i Bojic na sudu zbog tog istog Dedinja.

coki

pre 6 godina

NIKOLA....aha,a pogledaj ti sada u sledecih par meseci koliko ce doktora da otpusti da bi doveo svoje partijske!Covek je dokazani lopov i ljiga,ovo sto je dokazano pokrao(preko pola miliona maraka) je nista sta je sve jos uradio ovoj zemlji i narodu.

Mrgud

pre 6 godina

Ahahaha! Demokrate I svi što ste izašli na ulice 5-og oktobra, evo vam ga drugar, ponovo jaše! Džaba ste krečili. Još fali da vas zajaše Mira i sve kao nekad, možete opet na ulice.

dabar

pre 6 godina

Pa, on je specijalista socijalne medicine! Pri tome, za vreme njegovog direktorovanja Institut je napustio jedan od nasih najboljih kardiologa dr Uros Babic zbog sukoba bas sa doticnim Bojicem. Da li je SNS=JUL?! Izgleda da jeste.....Srbijo, ima li tebi spasa?????????

Pecky

pre 6 godina

Secam se ovog divnog gospodina kako izlazi iz svojih kola pod pratnjom naoruzanih poluljudi u poseti svojoj bivsoj zeni. Divna scena. ...ljudi bezite napolje,jednostavno bezite iz ovog zverinjaka.

Čiča Miloje

pre 6 godina

Pa ni on nije krao i pljačkao posle 2012. Može i ministar da bude po Vučkovim standardima. Lopov je ok , ali pre naše vlasti. Na kraju i svi radikali , od Šešelja, Tome , Vučića...bili su za dugogodišnju robiju...ali to je bilo pre...

cemu cudjenje

pre 6 godina

Ne znam sta se iscudjavate.
Posle 5.oktobra, ovi iz dss-a su poceli sve te zlocince iz 90' da peru. te heroji, te oni patriote, te ovi izdajnici... dobar deo naroda je jos tada legao na rudu i poverovao u tu pricu, i vec poceo da place za Milosevicem.
Setite se sudjenja Milosevicu (Seselju), te brani drzavu, te brani nacionalni interes i kakvih se gluposti sve nismo naslusali. Setite se kako ste lako odustali da pritiskate vase "demokratske" lidere da se bave ubistvom Djindjica, ubistvima novinara, ratnim zlocinima.
Sada vam nije jasno otkud oni ponovo tu? Pa dragi moji sugradjani, vi ste ih sve doveli nazad, svojom gluposcu. Da ste malo manje verovali tabloidima i udbaskoj propagandi, danas se mozda ne bi bavili tim temama od pre skoro 20 !!! godina.

Zoran

pre 6 godina

Šta god da komentarišem a da ima neku težinu nećete mi objaviti!

Fale još Ivan Marković (i on je optuživan za bezbroj prevara i oslobođen od svih optužbi), Ljubiša Ristić (dobio fraj halu u staroj Šečerani i sakrio se i ćuti k'o puvanjak) pa onda Goran Matić i neizostavni Hadži-Dragan Antić. Ah da! Zaboravih i fenomenalnog Uroša Šuvakovića, jedno vreme najpoverljivijeg službenika UDBE zaduženog za Bogapitaj koje poslove...

rale

pre 6 godina

Samo se pitam kako će na ovo reagovati pošteni, vrsni stručnjaci koji rade u Institutu "Dedinje" kao i ostali, tamo zaposleni. Zar da im pretpostavljeni bude ta alava lopurda iz crnogorske zabiti?! I čime je to Šešelj naterao AV, odnosno vladu, da ga postavi za direktora? Sigurno je imao ozbiljne argumente u džepu.Dovedite i Miru, možda joj date neko ministarsko mesto.

makiii

pre 6 godina

strasno...radnik sam istotog tog Instituta...nemam komentar...mobing nad sestrama..izivljavanje...moze opet da pocne...razocarenje...al se mi obicni smrtnici tu nista ne pitamo nazalost...i pitanje je koliko nas ce pod tom diktaturom moci ponovo da radi..da izdrzi to ponizenje..uzas!!!!

Josarian

pre 6 godina

Svima koji tvrde da je u pitanju vrhunski kardiolog, kardiovaskularni ekspert, od srca zelim da ih bas taj leči, naravno ukoliko im to zatreba. I to baš da ih on leči, a ne da nekog za to zaduži. Jer, ljudi iz struke znaju da je poslednje što je radio kao lekar, ambulana za diplomate u KCS. Odatle je otišao posle velikog broja pritužbi pacijenata. Zato, srećno njegovim pristalicama i obožavateljima, kao stručnjaka. Jer, ako njemu u ruke padnete, sreća će Vam trebati.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Obelix, 28. septembar 2017 14:42)

A šta jednog kardiologa, pa makar i najboljeg, kvalifikuje za egzekutivno-menadžersku poziciju i to u institutu koga je već u prošlosti oštetio za 200 hiljada maraka i zbog toga bio i osuđen?

komentator

pre 6 godina

ma to su ga "žuti" osudili ... to ga sada još više preporučuje ovoj novoj strukturi da ga ponovo postavi ... jer čovek zna kako treba sa ljudima i parama.

Z

pre 6 godina

Ali covek kojem je dokazano na sudu da je ostetio instituciju za 200.000 maraka da se vrati na celo te institucije???? Pa to pokazuje sve. Nema tu nikakve brige ni za instituciju ni za gradjane. Bitno je samo da li si clan odgovarajuce partije i to je to.
E moj narode. Samo glasaj. Beeeeee!

stefa

pre 6 godina

"osuđen na 10 meseci zatvora jer je oštetio Institut" i lika vrate na funkciju. BRAVO majstori, bravo. Svaka nama cast. Daleko cemo sa ovima na vlasti.

Z & C

pre 6 godina

Jel to onaj što je Šešelju svaki dan slao sveže smokve na bus iz Crne Gore ...Skupe smokve reče Šešelj al evo preko buđeta ce se to platiti... JUL - Vulin- SPS - SRS- SNS ... Ista bratija 1996

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

@Bravo za vladu

Jel se ti to salis? Mislim, pretpostavljam da ti je "posao" da ovde pises ovakve komentare, ali imaj bar malo milosti. Pa covek je osudjen za zloupotrebu sluzbenog, tog istog, polozaja! Jel neko ovde lud? Covek koji je osudjen za korupciju se vraca na taj isti polozaj posle zatvorske kazne? Ja prosto ne mogu da verujem sta se desava u ovoj zemlji. Dokle su ovi carevi spremni da idu da bi nekome davali ili uzvracali neke usluge? Pa kakvu poruku salju lekarima i gradjanima? Nije strasno ako kradete i varate gradjane. Zar na konkursu nema onog, ne sme biti osudjivan...? Tuga

kraja

pre 6 godina

"Da li znate da je Bojic jedan od najbolji kardiologa u Evropi?!"

...u game of thrones...???
...internisti na subspecijalizaciji iz kardiologije, koji su imali "srecu" da im on drzi neka predavanja, tiho napustali salu za vreme predavanja...
...ali dobro, daj nam linkove za reference prof.dr. bojica...
...a moze i par reci o rasturanju bolnice u kamenici...
...bolnice u koju su stranci dolazili na operacije, bolnici koja je zaradjivala devize na znanju i umecu nasih hirurga, da ne pominjem imena...

DPb

pre 6 godina

I posle nek neko kaže da Šešelj nije u sprezi sa vladom i Vučićem. Kakav ljigavac, ovamo kao pljuje po svemu onome što Vučić radi, a iza zatvorenih vrata drugari iz devedesetih.

en bi dzi

pre 6 godina

Pa zna covek znanje, zna kako se sluzi gazdama i kako im se daje procenat, kako se namestaju poslovi, kako se vadi novac iz budzeta... Sto bi se reklo - proveren igrac, a takve ova vlast voli.

Strojimir

pre 6 godina

Jos da vaskrsnete Miloseskua i vratite Baba Julu pa da obrnemo jos jedan krug. 5.oktobar je propao i konacno. Ovakvim potezima mu se udba, julovci i presvuceni radikali rugaju. Vreme je za novi datum. Samo,ovoga puta se mora ici do kraja..

Goran

pre 6 godina

"Ovim potezom vlada i predsednik Vučič dokazali su da i ljudi iz ljute opozicije, kao što su pristalice Vojislava Šešelja, na čelu s njim, mogu da budi direktori i državnoj bolnici.
(Bravo za vladu!, 28. septembar 2017 14:21) "

Ljuta opozicija? Dve vrste radikala, između kojih nema nikakvih razlika i ti tvrdiš da su jedni opozicija drugima? Nadam se da si samo pokušao da budeš duhovit. Jedino što je vlada dokazala ovim je da - ma koliko zla učinio, uvek možeš da budeš nagrađen, dok god ne činiš zlo gazdi. Običnim ljudima možeš da radiš šta god hoćeš.

Vozd

pre 6 godina

Svakim danom i svakim potezom me ova vlast ubedjuju da nisu svi isti, i da cu posle deset godina ipak morati da biram manje zlo. Muka mi je kad pomilim na to, ali jos veca muka mi je kad vidim sta ovi sve rade.

Ivan S

pre 6 godina

Ovaj čovek je paradigma onoga što nam se desilo. Ljudi koji su sistematski uništavali državu i društvo, zatekla je kod kuće nova garnitura nesposobnjakovića, još većih lopova, koji su rekli, daj ti nama deo i živi. Tako je to bilo, i samo je vlasnička struktura legalizovana i dobila još par novih vlasnika. Mi smo gotovi odavno, ovo što sada gledamo su samo zalapljena kola koja će jednog momenta stati.

Raca

pre 6 godina

FUJ Spodobo julovska !!!
Ima još uvek nas koji nismo zaboravili tvoju sramnu ulogu 90-tih u režimskom maltretiranju sopstvenog naroda.
I tvoju,i Vulinovu,i Dačićevu,i Vučićevu.......
Oterali ste nas iz Srbije,preživeli ste politički krah vaših vlastodržaca i onda se povampirili.
I evo vas,opet jašete,bahati i nezasiti.
FUJ !!!

Kiklop

pre 6 godina

Vaskrsnuće nama i Mira i Marko, i Gorica Gajević, Ivan Marković... Aleksandar i Ivica su tu stalno, i Vulin, oni ne moraju da vaskrsavaju, Karić već vaskrsao, će premijer da bude... Pa ljudi da li je to moguće? Jel ovo samo ružan san?

lezilebovicka

pre 6 godina

Trivan bio osudjen, pa je ministar, ovaj bio osudjen pa je glavni....o majko mila, jadna nasa deca, jadni mi u kakvoj zemlji zivimo....Narode, imamo li mi kicmu?....ma, gutamo i ovo.....i kuckamo komentare iza kompjutera....misevi smo! Bravo Vucko, iskreno, kapa dole, majstor si!

bgd

pre 6 godina

toliko smo JADNI da nama nema pomoci..ovaj narod nema obraza ni dostojanstva ni trunke ..ceo zivot mi prodje u ovoj dembeliji gde se sve svodi na prevaru..a niko da se POBUNI..

Fulano

pre 6 godina

Ja predlažem da se što pre i Mira Marković vrati i da se postavi na čelo SANU i komisije za istraživanje nerasvetljenih ubistva novinara a njen sin bi mogao da postane direktor nacionalnog muzeja turbo folka i motornih testera i predsednik izvrsnog odbora Bambi-ja i gradonacelnik Požarevca.

Милош

pre 6 godina

А Горица Гајевић, Братислава Буба Морина, Радмила Милентијевић, Михаљ Кертес.....? Хоћемо све беееееее

Istina

pre 6 godina

Zasto niko ne sme da kaze da Seselj preko mesec dana lobira u SNS za ujedinjenje SRS i SNS,lobira za ovog montruma.Takodje,odlaskom ovog LIKA iz Skupstinskog odbora SRS-a,njegovo poslaničko mesto zauzeo je SESELJEV MLADJI SIN.

Srboljub

pre 6 godina

Od (po zlu upamćenih) mustri iz '90-tih, samo onaj ko je umro nije opet zaseo; bravo, narode Serbski, jer ti si, birajući kako si birao, doveo nazad i ovog.

pendula

pre 6 godina

Leteci cirkus, neverovatno... Koliko god strucan bio, posle osude za zloupotrebu polozaja, ne bi smelo nikome da padne na pamet da ga postavi na neku funkciju. Gde mi zivimo, politicari se sprdaju sa nama.

Dusan

pre 6 godina

Dragi moji,

Dokle god mi samo komentarišemo ovaj cirkus od države, a ništa konkretno ne preduzimamo, mi se možemo smatrati saučesnicima u svemu ovome. Tu ne umanjujem i sopstvenu odgovornost. Treba nam jedan jurišnik, jedan da vikne ZA MNOM...

Toxic

pre 6 godina

Setite se i da je Bojićev prethodnik Milojević januara lane doveden na čelo "Dedinja" na sličan način kada je smenjen Đukanović. Doduše, odlukom ministra Lončara.

Wagner

pre 6 godina

Na rukovodeca mesta svih javnih i drzavnih firmi stavlaju se ljudi koji ce obezbedjivati glasove za predstojece gradske izbore ucenama i pretnjama zaposlenima.

Dusica

pre 6 godina

Na celu tog instituta je do sada bio divan covek..sjajan hirurg i gospodin Prof. Predrag Milojevic. Ono sto on ima u rukama srcu i glavi niko mu ne moze oduzeti.

(Vlast)a

pre 6 godina

Da svoje brljotine,zlocine i bezobrazluke moraju da placaju ne bi se ovako igrali.
Ali,u igri su nasi zivoti i nase pare,pa sto ne bi da se blesave i trose ono sto nisu zaradili.
Nas dobar odgovor bi bio:niko od gradjana nikad i ni pod kakvim uslovima u Kliniku"Dedinje".Neka Bojic leci vlast i vojvodu od zardjale kasike,pa kako im bude.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Povratak nekada otpisanih traje već pet godina pa evo dodje i Dr.Bojić na red.
Politika iz devedesetih polako ali sigurno kadrovski gura Srbiju nazad. Nije ovde
u pitanju titula dr. već repovi politike SPS,SRS i JULA koja nas je uvela u svu
nevolju iz koje su nam šanse nikakve da postanemo normalna zemlja.
Nije suvišno reći i to da trenitna vlast koja je apsolutno diktatorska normalno
kadrovske kompromise ima kao jedini izbor za opstanak i to koristi uz
asistenciju SPS i ostalih ulizica koje narod ne interesuje već stvaranje dinastija
sopstveno bogaćenje i rasparčavanje svega što im može stvoriti bilo koji
problem u ostvarenju svoje politike.Dr Bojić je samo povod za koga se znalo
da će se vratiti kad tad jer i sadašnji vlastodržac u zdravstvu postupio kao
i Bojić kao ministar zdravlja rasterati ko nje za nas što daljeiz Srbije.