1. I Seki evropejac usao u farmu!? Predivno! A vi Jankoviceve i Pajticeve patriJote puske u ruke pa pravac na Kosovo! Canak nevera, Natasa Kandic koma.
  (del boj, 17. septembar 2017 15:23)

  # Link komentara

 2. @
  Od tragicne smrti pevačice prave šou. Ovi su dno dna!!!
  (OMG, 16. septembar
  Pardon,
  Ovo nije dno ovo je napreDNO!
  Samo mi žao deteta koje će biti istraumirano za ceo život i majke koje više nema.
  (Jelena, žena koje više nema, 17. septembar 2017 08:06)

  # Link komentara

 3. Kakav je to bezobrazluk da se sada Stefanović kiti tuđim perjem.
  Velika je sramota za našu policiju da nisu mogli da urade forenziku pa sada hapse na osnovu forenzičkih nalaza privatnih veštaka.
  Na žalost, u policiji postoji kvalitet, ali je ova vlast sve obesmislila, pa i to.
   (Lala iz Banata, 16. septembar 2017 14:22)

  # Link komentara

 4. Perfektan rijaliti,svi su zaradili na ovoj tragediji sem zrtve! Igra se nastavlja i naivni su oni koji veruju da je ovim prici dosao kraj!
  (perfeto, 16. septembar 2017 12:45)

  # Link komentara

 5. Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.
  (sasa jokic, 16. septembar 2017 10:31)
  Ako je istina da je ovo izjavio, ponavljam, AKO JE ISTINA, slucaj ce biti resen milion posto. Ostavio je ovom izjavom samo dve strane moguceg resenja...
  (jerkovic, 16. septembar 2017 12:36)

  # Link komentara

 6. Jelena nije ubijena tamo gde je nadjena već na drugom mestu a zatim je preneta tamo. Ako imamo situaciju da je navedenog dana Jelena trčala nasipom, da su tu bili Zoran i njihova ćerka onda je jasno da Jelena tamo nije mogla biti ubijena. Ovde cela porodica prikriva istinu i to složno. Tragovi DNK-a koji su pronađeni na Jeleni a koji pripadaju Zoranu su vrlo slabi dokazi. Pa i moj DNK se nalazi na garderobi moje supruge , na njenom vratu jer smo stalno zajedno. Blato na Zoranovim pantalonama? Pa ako je bio sa njom na nasipu i ako je i na Jeleninoj garderobi pronađeno to znači da su zaista bili na nasipu. Ako ja šetam sa svojom ženom po šumi normalno je da ćemo imati istu vrstu blata. Ključ svega je gde je Jelena ubijena i odatle sve polazi. Ako je ubijena u kući onda se mora otkriti ko je ubica i koga ukućani štite. Da li bi Zoran štitio svog brata, ne bi jer je ljubav prema ženi jača nego prema bratu. Da li bi štitio oca, ne bi, iz istih razloga. Koga bi Vladimir štitio, pa normalno svoju decu. Tu je ključ ovog zločina i ako Zoran psihički popusti utvrdiće se tačno ime ubice. Čak iako Zoran prizna ubistvo, to treba dobro proveriti jer se ne retko dešavalo da neko prizna zločin da bi zaštitio nekog bliskog.
  (Cinik, 16. septembar 2017 12:10)

  # Link komentara

 7. U svakom slucaju poraz drzave .. Ako je ubica on onda je ubica setao godinu dana po srbiji i bio gost na svim televizijama i ostalo a ako nije onda trebate coveku da platite svo ovo maltretiranje po medijima i po pritvoru i ostalo jedno 5 miliona evra ..
  (Marko, 16. septembar 2017 11:52)

  # Link komentara

 8. Jedna matematička zagonetka za dobro jutro. Osoba x koja je sveopšti vladar jedne zemlje izjavljuje 21.4.2016. da ime ubice pevačice saopštava u ponedeljak u roku od 48 sati. Ime ubice se saopšti 16.9.2017. Ako koristimo taj sistem vrednosti, gde su dva dana, ili 48 sati u sistemu x = 514 zemaljskih dana, odnosno 12336 sati, koliko nam ostaje do boljeg života koji je obecan za relativan period od 2-3 godine? Da računica ne bude tako lagana (514-771 godine) radi zabavnije računice, treba uzeti u obzir to da je početak trajanja ovog vremenskog perioda relativan, jer je počinjao nekoliko puta godišnje od 2012. do 2017. Teorijski matematičari i fizičari su dobrodošli.
   (dex, 16. septembar 2017 11:26)

  # Link komentara

 9. Ovde ima toliko dešavanja da se čoveku zavrti u glavi. Ako je suprug ubio ženu..zašto treba toliko vremena da policija prikupi dokaze? Ako je ženu ubio moćni političar i porodica ubijene trpi teror od vlasti koja brani ubicu supruge, majke i snaje..zašto ta ista porodica mesecima je hit na naslovnim stranama žute štampe i TV sa rialiti programima ? ...kada se zna da ovu vlast baš hrane mediji gde se porodica ubijene odomaćila... i vrh je da suprug ide u Zadrugu koju finansira vlasnik televizije koja je zaštitni znak režima koji po rečima svekra , namešta ubistvo njegovom sinu. Čak i sam Predsednik obeća brzo razrešenje ove misterije..ali lakše ćemo probiti Sićevačku klisuru i izgraditi auto put do Pekinga nego razrešiti ovo ubistvo. Medijsko divljanje ožalošćene porodice je ipak neverovatan sociološki fenomen. Finale je hapšenje udovca , samohranog roditelja , neposredno po izlasku iz rialitija u koji je ušao na 6 meseci ostavljajući maloletnu ćerku baki i deki na staranje ! Ako već ne može da se otkrije ubica...možda bi Država mogla da se pobrine o nevinom maloletnom detetu koje ni krivo nu dužno živi sa sociološkim fenomenima u rialiti programu.
   (VUK, 16. septembar 2017 11:00)

  # Link komentara

 10. (Mina, 16. septembar 2017 09:01)
  Mi sa ovog ili onog fakulteta? Nema to veze sta ucite, dok se ne susretnete sa stvarnom situacijom je isto kao da nista niste ucili! I ja sam zavrsio drzavni fakultet, ali za dve godine rada sam video i naucio vise nego za sto fakulteta. Jos ova recenica " vi cete sada meni"...? Izvini deluje kao da si najmanje 200 ovakvih slucajeva resila. Slucaj jeste po svemu misteriozan, i pitanje da li ce se ikada saznati prava istina. Nema teorije zavere ovde, u to sam siguran, jer je vise od 100 ljudi ukljuceno da se on resi! Nije bas sve tako crno i belo kao sto mislis, ili ucite na fakultetu!
  (leonid, 16. septembar 2017 10:53)

  # Link komentara

 11. Nije navedeno zašto su ga uhapsili već samo da postoji sumnja.
  (molim pojašnjenje, 16. septembar 2017 10:33)

  # Link komentara

 12. Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.
  (sasa jokic, 16. septembar 2017 10:31)

  # Link komentara

 13. Читам коментаре, и на основу појединих, без икакве гриже савести закључујем - ми смо дефинитивно болестан народ, нација, друштво, како хоћете. Коментари типа, "свака част, навукли га у задрузи, пратили га психолози у задрузи, отркили га приватни форензичари..." - мислим, мој професор математике је увек говорио да су за нас Србе велике последице оставиле формирање грађанског друштва и масовно описмењавање. И видим да је човек у праву.

  Мој став јесте - дечко вероватно није убио своју супругу. Обзиром на медијску експлоатацију убиства, биће да је убица неко веома моћан. Новинским насловима му се вероватно слала јасна порука уколико би одабрао другачији пут од захтеваног. И врхунац, примећујем да и на ову вест коментаре остављају ботови, тако да... шта да Вам кажем.

  Мислим, нема шта да се чудимо, такви смо ми. Да смо бољи, вероватно би и бирали боље.
  (Путник, 16. septembar 2017 10:18)

  # Link komentara

 14. Nadam se da imaju ozbiljne dokaze a to šta svi mi mislimo posle besomučne tabloidizacije od samog ubistva pa sve do danas je nebitno.
  p s slučaj je na kraju završio u rijalitiju,da nije tužno bilo bi smešno....
   (zlopamtilo, 16. septembar 2017 09:59)

  # Link komentara

 15. Da se organizuje sudjenje u "Zadruzi" i da se SMSom glasa "Kriv je" ili "Nije kriv",cena SMSa da bude 100 din-a novac da podele ruzicasta "televizija" i budzet Republike!
   (Meroni, 16. septembar 2017 09:43)

  # Link komentara

 16. Dokaz da smo mi "rijaliti drzava". Mitrovic uveo osumnjicenog u rijaliti, aktuelna vlast radi svog marketinga bas ga sada hapsi i svi zaluđeno srecni. Tacno je da je prosecan srpski građanin na veoma niskom intelektualnom nivou, ipak ne verujem da ce bas i ovakvu ociglednu zloupotrebu necije nesrece u politicke svrhe, progutati.
   (Profesor BG, 16. septembar 2017 09:27)

  # Link komentara

 17. Na Pravnom fakultetu na osnovu naucenog iz kriminalistike i kriminologije mogu reci samo jedno-ako se uvidjaj traljavo uradi,posebno u prvih 24 do 48 casova od ubistva,slucaj moze komotno da ide u fioku zaborava.Vi meni sada hocete da kazete da blato sa njegovih pantalona nije proslo forenziku i uporedjivanje u aprilu prosle god.,a sada se volsebno tragovi pojavljuju?Ljudi,ovo je krajnje smesno.Ako je neophodno,mada sad je mozda i kasno,pustite da strana forenzika odradi posao.Nema savrsenog zlocina .Zalosno je sto je zena ubijena a jos zalosnije je odrastanje one devojcice.
  (Mina, 16. septembar 2017 09:01)

  # Link komentara

 18. Srbija, Trumanov sou ...
  (Sale123, 16. septembar 2017 08:54)

  # Link komentara

 19. U mracno doba živimo.
  (urke, 16. septembar 2017 08:51)

  # Link komentara

 20. bez materijalnih dokaza da je on ubica optuznica pada u vodu sve i da prizna svaki advokat.ce oboriti optuznicu
   (banacanin, 16. septembar 2017 08:30)

  # Link komentara

 21. On je i dalje osumnjičen. Dok ne prizna ili dok sud ne dokaže da je on ubica, nema ništa od rešenja slučaja.
  (mup, 15. septembar 2017 23:55)

  Bez dokaza, priznanje nije dovoljno
  (Pravnik, 16. septembar 2017 08:17)

  # Link komentara

 22. naprednih 48sati je trebalo
   (citalac, 16. septembar 2017 08:10)

  # Link komentara

 23. Da se odgovori narodu ko je naredio da se obustavi istraga? To sto ce oni da kazu da je istraga bila sve vreme, neka pricaju drugima. Sve cinjenice koje imaju danas imali su i pre godinu i po dana, samo je naredjeno da se nista ne dira!
   (Filip, 16. septembar 2017 07:55)

  # Link komentara

 24. Pa nista cudno, onaj novinar je najavio pre mesec dana da ce se ovo desiti, samo jos jedna predstava Vucica i Mitrovica...
   (mich, 16. septembar 2017 07:53)

  # Link komentara

 25. AV je prvi zloupotrebio smrt ove zene obecanjem o hapsenju, zarad politickih poena. Zatim i Mitrovic, dovodjenjem u rijaliti. Pa imaju li oni morala uopste, moze li neko i ovoj drzavi da reaguje, pobogu! Jesmo li mi uopste ljudi?
   (Zoki, 16. septembar 2017 07:43)

  # Link komentara

 26. Od tragicne smrti pevačice prave šou. Ovi su dno dna!!!
  (OMG, 16. septembar 2017 07:33)

  # Link komentara

 27. U ovakvim slučajevima ubice su mahom iz najbilžeg kruga porodice... to piše u knjigama.
   (papadopulos, 16. septembar 2017 07:31)

  # Link komentara

 28. Nedavno je porodica ubijene angažovala privatnu forenzičku firmu iz N.S.Glavni forenzičar je govorio na tv-u o njihovim nalazima i rekao je da su dokaze svoje istrage prezentovali policiji i tužilaštvu.Tom prilikom nije želeo da pominje ničija imena.
  (rastko, 16. septembar 2017 05:18)

  # Link komentara

 29. komentatori sve kazase...
   (sn, 16. septembar 2017 02:54)

  # Link komentara

 30. Ovo gde zivimo nije Srbija koji su nasi ocevi a najvise dedovi ostavili nama. Ovo je propast!!!
   (cacanin, 16. septembar 2017 02:35)

  # Link komentara

 31. Znali su odavno samo su spremali medijsku prezentaciju.
   (nebitno, 16. septembar 2017 02:35)

  # Link komentara

 32. Jel to onaj cuveni "ubica ce biti uhvacen za 48 sati" slucaj, pred izbore?
   (Che, 16. septembar 2017 02:29)

  # Link komentara

 33. treba skoro 2 god da policja resi slucaj koji je bio ocigledan od prvih dana, pisem iz PR-KOSowo krimolog sam al malo neprijatno iznenadjen od vase policije jel 1.kako to les je bio na nasipu, on i devojka na sumi, niko nista nije cuo a ni kapi krvi na licu 2. Forensics tu nesto ne stima, a da nemojmo zaboravljati i ves na masinu dana nestanka pokojne, sta i ko se sjeti da opere ves na taj kobni dan, nemojte molim vas a kao slag na torti policska izjava 3. svi clanovi porodice su presli POLI test... a majka ovog coveka kao neke voddo baba?? hitno bre obnovu policije jel evidento da treba nova struka i nov Um i profesionalni pristup.
  srdacan pozdrav komsije//
  ps cela porodica umesana na ovom hororu zapamtite,
  (arsi, 16. septembar 2017 02:08)

  # Link komentara

 34. Da bi nekoga ubio moras imati motiv. Da li je ubio, mi to ne znamo, ako jeste, morao je neki razlog imati..a ako nekoga okrivljujes, moras cvrste dokaze imati...
  (MARIJANA, 16. septembar 2017 01:43)

  # Link komentara

 35. Sledeće je verovatno suđenje dotičnom u rijalitiju (porota građani putem SMS-a) , a onda rijaliti u trajanju od 40 godina iz KP doma "Srbija" .
  (Neznalica iznenađena, 16. septembar 2017 01:33)

  # Link komentara

 36. Rijaliti se nastavlja. Zatupljivanje nacije se nastavlja
   (Mićko, 16. septembar 2017 01:27)

  # Link komentara

 37. Ocekivao sam da ce biti uzivo prvo rijaliti hapsenje.. kad ono, nista.
   (Aleks, 16. septembar 2017 01:19)

  # Link komentara

 38. Zoran nije ubio Jelenu.
  (Holms, 16. septembar 2017 01:16)

  # Link komentara

 39. Ja zaista ne razumem dokle vise te price o njima. Dosta bre!! Hapsi ko treba da se hapsi i dosta vise!
   (mili, 16. septembar 2017 01:09)

  # Link komentara

 40. Zasto je trebalo 17 meseci da familija Krsmanovic angazuje profesionalce da rekonstruisu dogadjaj i da iz prve ruke potpuno argumentovano obore iskaz osumnjicenog, koji se potpuno kosio sa njihovim zakljuckom. Da neko ubije, od vas voljenu osobu, na 600 metara daljine u sred polja, u sred tisine, gde se sve jasno vidi i cuje, da je vuce mrtvu 70 metara i baci u kanal, i da tek nakon pet sati prijavite nestanak.....MALO MNOGO? Ko ga je stitio svo vreme KO?
  (leone sergio, 16. septembar 2017 01:04)

  # Link komentara

 41. Pravi policajci su znali da ga treba pustiti u rijaliti i slusati svaku njegovu rec, jer se iz ponasanja i onog sta je tamo pricao, moglo dosta zakljuciti.
  (hm?, 16. septembar 2017 00:52)

  # Link komentara

 42. Jelena Krsmanović, udato Marjanović, bila je pevačica Grand produkcije koja je bila na vrhuncu svoje karijere.

  Jedna od njenih najzapaženijih pesama bila je “Kaži anđele” koju je izvela na Grandovoj sceni prvog januara 2015. godine.

  Međutim, u januaru ove godine izdala je singl pod nazivom “Bilo mi je lako” za svoju matičnu kuću.
  Ubijena u svojoj 33 godini.
  Ne znam sta sam propustio,godinu dana ,nema gde se ne pise o ovom slucaju?Zao mi je sto je izgubila zivot,zao mi je sto je tako zavrsila,ne znam ko je sta je,ne poznajem je..Ali pitam se,sta je ljudi sa vama?Cemu ova masovna histerija?
  Mene vise zanima,dokle se stiglo sa istragom u Jajncima?
  (zabrinut, 16. septembar 2017 00:51)

  # Link komentara

 43. Meni ovo sve nekako sumnjivo. Od pocetka. I dalje mi nekako cudno...
  (NZZ, 16. septembar 2017 00:33)

  # Link komentara

 44. Najverovatnije je ovo jos jedna u nizu false flag operacija ili takozvana "patka" kako bi se ljudima potpuno skrenula paznja sa tekcih desavanja... Akcija-reakcija-resenje, sagledajte situaciju iz vise uglova, izadjite iz okvira ruzicastih kutija, i pocnite da koristite logiku... Kuva nam se nesto krupno...
  (False flag, 16. septembar 2017 00:17)

  # Link komentara

 45. Ja sam na Pravnom fakultetu u Beogradu na kriminalistici ucio da ovakav tip ubistva ostavlja takve materijalne dokaze da bi u danasnje vreme trebao dobar tim forenzicara da ih ukloni kako treba, pa se postavlja pitanje sta se do sada desavalo ? A izjava tadasnjeg premijera vezana za ovaj slucaj bi npr. u Engleskoj dovela do pada vlade - i to glatko.
  (leni, 16. septembar 2017 00:13)

  # Link komentara

 46. Daj stadu hleba i igara!!!
  (rale, 16. septembar 2017 00:01)

  # Link komentara

 47. I dalje rijaliti. Divno je ispirati mozak narodu.
   (Ministar Jovic, 16. septembar 2017 00:01)

  # Link komentara

 48. Zali Boze ovu nasu zemlju. Sto je najgore, napravise rijaliti od ubistva one jadne devojke.
   (fizikalac, 15. septembar 2017 23:58)

  # Link komentara

 49. Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.
  (Bec opet ceka titulu, 15. septembar 2017 23:07)

  I ja se pitam sto se on stalno pominje. Jedino sto ga u ovom slucaju jedino ti pominjes. Niko nije ni sponenuo Vucica , ali tebi nesto neda mira. To se zove opsednutost. Tu jedna vbrsta doktora moze da pomogne
  (sasa, 15. septembar 2017 23:56)

  # Link komentara

 50. Ako je ovu vest prvi ekskluzivno objavio Pink sada sam tek siguran da muž nije ubica.
   (Kole, 15. septembar 2017 23:56)

  # Link komentara

 51. On je i dalje osumnjičen. Dok ne prizna ili dok sud ne dokaže da je on ubica, nema ništa od rešenja slučaja.
  (mup, 15. septembar 2017 23:55)

  # Link komentara

 52. Kakav spin i marketing, pustice coveka za par dana, a zatim se vraca u rijaliti gde ce gledanost porasti za 1000000%! Kako se ljudi sprdaju ovo nije normalno
   (gmaz, 15. septembar 2017 23:54)

  # Link komentara

 53. Pokvarenost ovog režima, uključujući i njegovog ružičastog mafijaškog medijskog tajkuna, odavno nema donje granice ispod koje su spremni da se spuste, ne bi li dobili još neke izbore i još neki mandat za krađe i muljanje. Zloupotrebljavati već drugi put grozno ubistvo jedne mlade žene i bol njene male ćerkice, da bi svojoj vlasti dizali rejting i osvajali izbore, je toliko jadno i bedno, da ne znam čemu se vođa i njegovi satrapi sutra nadaju, kad su njihove porodice u pitanju. Horor od države. Horor bez kraja.
  (dr, 15. septembar 2017 23:44)

  # Link komentara

 54. odgledajte na yt kad razgovara u rijalitiju sa micom o ubistvu i desavanjima posle, shvaticete nesto. pratili su ga psiholozi i nasli bubu
   (goran, 15. septembar 2017 23:40)

  # Link komentara

 55. Ovo gde mi živimo nije država. Nema nade, krug je zatvoren.
   (nebitno, 15. septembar 2017 23:26)

  # Link komentara

 56. Sestra je platila privatnu forenzicku laboratoriju,eto ko je resio slucaj.
  (Mima, 15. septembar 2017 23:26)

  # Link komentara

 57. Evo vam narode jos malo zabave i razmišljanja..... Frizideri prazni creva krce a vi gledajte Pink i razmisljajte o glupostima...... A vreme leti zivot curi li curi.......
   (pecaros, 15. septembar 2017 23:25)

  # Link komentara

 58. Ovo je doba kad covek ne veruje nikom pa cak ni sebi
  Dobrodosli u izopaceno mracno doba izopacenih umova
  (Bobi, 15. septembar 2017 23:16)

  # Link komentara

 59. Mutan je taj covek meni bio kada sam ga slusao.
   (Branko, 15. septembar 2017 23:16)

  # Link komentara

 60. Milomir Marić , glavni ,urednik Happy Tv je to najavio čim je čuo da Marjanović ulazi u Zadrugu
  kako je moguće da pojedini novinari najavljuju hapšenja ?
   (Napo Leon, 15. septembar 2017 23:15)

  # Link komentara

 61. Kako se ovaj covek sprdao sa narodom, policijom...
  (Maky, 15. septembar 2017 23:14)

  # Link komentara

 62. Navukli ga u rijaliti,pratili svaku njegovu rec.
  Mudro.Cestitam.
  (maki, 15. septembar 2017 23:14)

  # Link komentara

 63. Par dana pre pocetka ovog rijalitija na naslovnoj strani nekih novina njegova izjava da ima informacije da ce u rijaliti uci uvica njegove supruge i da ce ga policija uhapsiti u rijalitiju
   (igor, 15. septembar 2017 23:13)

  # Link komentara

 64. Kristijan Golubovic uhapsen na TV Pink na Farmi, sad ovaj u Zadruzi... Sta jedan "covek"napravi od nas
  (satelit, 15. septembar 2017 23:12)

  # Link komentara

 65. Željko Mitrović je tačno zvao ovog u rijaliti, kako bi u službi partije praktično pred kamerama imali "dokaz" o "ažurnosti i ozbiljnosti" naše policije, a u stvari se sve znalo unapred! Koliko ovi ljudi prave narod budaletinama to je neverovatno!
  (Advokat svih Srba, 15. septembar 2017 23:11)

  # Link komentara

 66. Najveća tragedija je deteta. Zar tako mala treba da pati. Majka ubijena, mala nenormalno volela oca, on uhapšen i sad će ona malecna da pati za ocem a i za majkom.
   (Tatjana, 15. septembar 2017 23:10)

  # Link komentara

 67. Opet malo pred izbore.
   (Srba, 15. septembar 2017 23:10)

  # Link komentara

 68. Po njegovoj izjavi posle ubistva, svaki građanin je mogao da zaključi da je on ubica. On je vozio Jelenu i ćerkicu, stali kolima, Jelena otišla da trči i tamo je ubica sačekao i ubio je. Ubica je znao kad će oni naići! Bili su mi sumnjivi i on i otac kad su gostovali na Hepiju.
   (Slavoljub, 15. septembar 2017 23:08)

  # Link komentara

 69. Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.
  (Bec opet ceka titulu, 15. septembar 2017 23:07)

  # Link komentara

 70. Ma nema ništa od toga...
  (Ivan NBg, 15. septembar 2017 23:07)

  # Link komentara

 71. Nego ko je nego on.
   (Milka, 15. septembar 2017 23:05)

  # Link komentara

 72. Verovatno su ga namerno ubacili u rijaliti da bi ga posmatrali,a ocigledno je da su nesto primetili cim je uhapsen.
  (ja, 15. septembar 2017 23:05)

  # Link komentara

 73. Sve je ovo zarad dizanja rejtinga Ruzicaste....Pa mora se vodja nekako oduziti,za toliku nesebinu podrsku sa ruzicaste...Kao nije se znalo vec dugo vremena da ce biti uhapsen,a ovamo omogucen ulazak u rijaliti...
  E jadna li si Srbijo,kada te ka Evropi sada vode,oni koji su te pre 20 godina od te Evrope i odvojili..
  (Marko, 15. septembar 2017 23:05)

  # Link komentara

 74. A vođa će posle izbora objaviti ko je ubica...ili neće?
   (René Artois, 15. septembar 2017 23:04)

  # Link komentara

 75. sta ce sada mitrovic...vucicev ljubimac koji je lebom ranio osumnjicenog....penzioneri ce misliti da je ovo deo rijalitija(muka mi i dok pisem ovu rec).....
   (borivoje surdilovic, 15. septembar 2017 23:04)

  # Link komentara

 76. Smešno. Baš me zanima koje to sad dokaze imaju protiv njega a koje nisu imali pre godinu dana ili kad već. Da nije možda priznao?
  Ili ono kao, prvi osumnjičeni je uvek supružnik pa u nedostatku boljih aj njega da hapsimo pa možda ga i osude.
  (Draža, 15. septembar 2017 23:03)

  # Link komentara

 77. Konacno!!!

  Tuzna prica, jadno ono dete :-(((
  (Jana, 15. septembar 2017 23:02)

  # Link komentara

 78. Која смо ми комедија од државе. Осумњиченог за убиство власт пусти да проведе пар дана у ријалитију на режимској телевизији... Сада уместо кривичног поступка, нека гледаоци гласају СМС-ом да ли је крив или не.
  (Walter, 15. septembar 2017 23:02)

  # Link komentara

 79. Opet predizborne fore.
   (NoName, 15. septembar 2017 23:02)

  # Link komentara

 80. Ja tek sad citam da je covek buo u rijalitiju?????? Jel ovo moguce bre? I ubedjen sam milion posto da je ovo sve planski uradjeno i da ce ovo biti tema koja ce se vrteti danima u medijima da bi skrenula temu sa meke bitne teme, tipa Kosovo, poskupljuje struja, idu izbori, sta znam vec. Ali ruku mogu dati da nista nije slucajno
  (D, 15. septembar 2017 22:59)

  # Link komentara

 81. Ma da, sad kad je vodja prozvan za to, odmah hapse muza.
  (KG, 15. septembar 2017 22:57)

  # Link komentara

 82. sta se desava u drzavi? haradinaj premijer? pa se spinuje da se narod bavi drugim stvarima
   (mb, 15. septembar 2017 22:57)

  # Link komentara

 83. Jel i on poznat policiji od ranije ?
   (BODIBOND, 15. septembar 2017 22:56)

  # Link komentara

 84. Auuu da li je moguce??
   (mina, 15. septembar 2017 22:56)

  # Link komentara

 85. On je bio u rijalitiju??? Nije narod stoka, stoka su ovi sto ovo forsiraju. Budite pametni, ne gledajte takve televizije!!!
  (Maxxx, 15. septembar 2017 22:52)

  # Link komentara

 86. Ja sam to govorila od samog početka.
   (maja, 15. septembar 2017 22:51)

  # Link komentara

 87. Uhapsili ga posle godinu dana.Malo je sumnjivo.
   (Miki, 15. septembar 2017 22:49)

  # Link komentara

 88. E moja braćo Srbi, onaj ko je ovoga zvao u rijaliti treba isto u zatvor. Jadno ono dete.
  (Laguna, 15. septembar 2017 22:49)

  # Link komentara

 89. Ako se zaista ispostavi da je on ubica to će biti za film!
  (Vlada, 15. septembar 2017 22:48)

  # Link komentara

 90. @Suprug ubijene pevačice izašao je iz rijalitija "Zadruga" zbog, kako je rekao, "parnica sa novinarima".

  Zasto tamo nije zatrazio azil?
  (cope, 15. septembar 2017 22:47)

  # Link komentara

 91. Apsolutno necu da se kako se kaze mesam u istragu niti mi je to cilj,ali,prvi put kada sam video coveka,100% sam bio siguran da je on ubica,a porodica,klasicni muljatori i spremni na sve. Jadna devojka.
  (milos, 15. septembar 2017 22:46)

  # Link komentara

 92. Pustice ga uskoro, hapse ga da bi dizali popularnost jedne emisije na jednoj obojenoj televiziji, da, u takvoj zemlji zivimo.
   (Pertinaks, 15. septembar 2017 22:43)

  # Link komentara

 93. Dolijao je.
   (Stanoje, 15. septembar 2017 22:41)

  # Link komentara

 94. Hvala bogu, dosadio i bogu i narodu.
   (Marko, 15. septembar 2017 22:40)

  # Link komentara

 95. Znalo se ,rodjaci ,sve se znalo! Pa,i to kada ce biti uhapsen.. Dobro dosli u ruzicastu Srbiju!
  (doktor, 15. septembar 2017 22:38)

  # Link komentara