Petak, 15.09.2017.

22:33

Uhapšen suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović je uhapšen i određen mu je pritvor na 30 dana, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92

Uhapšen suprug ubijene pevaèice Jelene Marjanoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

del boj

pre 6 godina

I Seki evropejac usao u farmu!? Predivno! A vi Jankoviceve i Pajticeve patriJote puske u ruke pa pravac na Kosovo! Canak nevera, Natasa Kandic koma.

Jelena, žena koje više nema

pre 6 godina

@
Od tragicne smrti pevačice prave šou. Ovi su dno dna!!!
(OMG, 16. septembar
Pardon,
Ovo nije dno ovo je napreDNO!
Samo mi žao deteta koje će biti istraumirano za ceo život i majke koje više nema.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kakav je to bezobrazluk da se sada Stefanović kiti tuđim perjem.
Velika je sramota za našu policiju da nisu mogli da urade forenziku pa sada hapse na osnovu forenzičkih nalaza privatnih veštaka.
Na žalost, u policiji postoji kvalitet, ali je ova vlast sve obesmislila, pa i to.

perfeto

pre 6 godina

Perfektan rijaliti,svi su zaradili na ovoj tragediji sem zrtve! Igra se nastavlja i naivni su oni koji veruju da je ovim prici dosao kraj!

Cinik

pre 6 godina

Jelena nije ubijena tamo gde je nadjena već na drugom mestu a zatim je preneta tamo. Ako imamo situaciju da je navedenog dana Jelena trčala nasipom, da su tu bili Zoran i njihova ćerka onda je jasno da Jelena tamo nije mogla biti ubijena. Ovde cela porodica prikriva istinu i to složno. Tragovi DNK-a koji su pronađeni na Jeleni a koji pripadaju Zoranu su vrlo slabi dokazi. Pa i moj DNK se nalazi na garderobi moje supruge , na njenom vratu jer smo stalno zajedno. Blato na Zoranovim pantalonama? Pa ako je bio sa njom na nasipu i ako je i na Jeleninoj garderobi pronađeno to znači da su zaista bili na nasipu. Ako ja šetam sa svojom ženom po šumi normalno je da ćemo imati istu vrstu blata. Ključ svega je gde je Jelena ubijena i odatle sve polazi. Ako je ubijena u kući onda se mora otkriti ko je ubica i koga ukućani štite. Da li bi Zoran štitio svog brata, ne bi jer je ljubav prema ženi jača nego prema bratu. Da li bi štitio oca, ne bi, iz istih razloga. Koga bi Vladimir štitio, pa normalno svoju decu. Tu je ključ ovog zločina i ako Zoran psihički popusti utvrdiće se tačno ime ubice. Čak iako Zoran prizna ubistvo, to treba dobro proveriti jer se ne retko dešavalo da neko prizna zločin da bi zaštitio nekog bliskog.

jerkovic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.
(sasa jokic, 16. septembar 2017 10:31)
Ako je istina da je ovo izjavio, ponavljam, AKO JE ISTINA, slucaj ce biti resen milion posto. Ostavio je ovom izjavom samo dve strane moguceg resenja...

VUK

pre 6 godina

Ovde ima toliko dešavanja da se čoveku zavrti u glavi. Ako je suprug ubio ženu..zašto treba toliko vremena da policija prikupi dokaze? Ako je ženu ubio moćni političar i porodica ubijene trpi teror od vlasti koja brani ubicu supruge, majke i snaje..zašto ta ista porodica mesecima je hit na naslovnim stranama žute štampe i TV sa rialiti programima ? ...kada se zna da ovu vlast baš hrane mediji gde se porodica ubijene odomaćila... i vrh je da suprug ide u Zadrugu koju finansira vlasnik televizije koja je zaštitni znak režima koji po rečima svekra , namešta ubistvo njegovom sinu. Čak i sam Predsednik obeća brzo razrešenje ove misterije..ali lakše ćemo probiti Sićevačku klisuru i izgraditi auto put do Pekinga nego razrešiti ovo ubistvo. Medijsko divljanje ožalošćene porodice je ipak neverovatan sociološki fenomen. Finale je hapšenje udovca , samohranog roditelja , neposredno po izlasku iz rialitija u koji je ušao na 6 meseci ostavljajući maloletnu ćerku baki i deki na staranje ! Ako već ne može da se otkrije ubica...možda bi Država mogla da se pobrine o nevinom maloletnom detetu koje ni krivo nu dužno živi sa sociološkim fenomenima u rialiti programu.

Marko

pre 6 godina

U svakom slucaju poraz drzave .. Ako je ubica on onda je ubica setao godinu dana po srbiji i bio gost na svim televizijama i ostalo a ako nije onda trebate coveku da platite svo ovo maltretiranje po medijima i po pritvoru i ostalo jedno 5 miliona evra ..

dex

pre 6 godina

Jedna matematička zagonetka za dobro jutro. Osoba x koja je sveopšti vladar jedne zemlje izjavljuje 21.4.2016. da ime ubice pevačice saopštava u ponedeljak u roku od 48 sati. Ime ubice se saopšti 16.9.2017. Ako koristimo taj sistem vrednosti, gde su dva dana, ili 48 sati u sistemu x = 514 zemaljskih dana, odnosno 12336 sati, koliko nam ostaje do boljeg života koji je obecan za relativan period od 2-3 godine? Da računica ne bude tako lagana (514-771 godine) radi zabavnije računice, treba uzeti u obzir to da je početak trajanja ovog vremenskog perioda relativan, jer je počinjao nekoliko puta godišnje od 2012. do 2017. Teorijski matematičari i fizičari su dobrodošli.

sasa jokic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.

leonid

pre 6 godina

(Mina, 16. septembar 2017 09:01)
Mi sa ovog ili onog fakulteta? Nema to veze sta ucite, dok se ne susretnete sa stvarnom situacijom je isto kao da nista niste ucili! I ja sam zavrsio drzavni fakultet, ali za dve godine rada sam video i naucio vise nego za sto fakulteta. Jos ova recenica " vi cete sada meni"...? Izvini deluje kao da si najmanje 200 ovakvih slucajeva resila. Slucaj jeste po svemu misteriozan, i pitanje da li ce se ikada saznati prava istina. Nema teorije zavere ovde, u to sam siguran, jer je vise od 100 ljudi ukljuceno da se on resi! Nije bas sve tako crno i belo kao sto mislis, ili ucite na fakultetu!

Путник

pre 6 godina

Читам коментаре, и на основу појединих, без икакве гриже савести закључујем - ми смо дефинитивно болестан народ, нација, друштво, како хоћете. Коментари типа, "свака част, навукли га у задрузи, пратили га психолози у задрузи, отркили га приватни форензичари..." - мислим, мој професор математике је увек говорио да су за нас Србе велике последице оставиле формирање грађанског друштва и масовно описмењавање. И видим да је човек у праву.

Мој став јесте - дечко вероватно није убио своју супругу. Обзиром на медијску експлоатацију убиства, биће да је убица неко веома моћан. Новинским насловима му се вероватно слала јасна порука уколико би одабрао другачији пут од захтеваног. И врхунац, примећујем да и на ову вест коментаре остављају ботови, тако да... шта да Вам кажем.

Мислим, нема шта да се чудимо, такви смо ми. Да смо бољи, вероватно би и бирали боље.

Meroni

pre 6 godina

Da se organizuje sudjenje u "Zadruzi" i da se SMSom glasa "Kriv je" ili "Nije kriv",cena SMSa da bude 100 din-a novac da podele ruzicasta "televizija" i budzet Republike!

Profesor BG

pre 6 godina

Dokaz da smo mi "rijaliti drzava". Mitrovic uveo osumnjicenog u rijaliti, aktuelna vlast radi svog marketinga bas ga sada hapsi i svi zaluđeno srecni. Tacno je da je prosecan srpski građanin na veoma niskom intelektualnom nivou, ipak ne verujem da ce bas i ovakvu ociglednu zloupotrebu necije nesrece u politicke svrhe, progutati.

Mina

pre 6 godina

Na Pravnom fakultetu na osnovu naucenog iz kriminalistike i kriminologije mogu reci samo jedno-ako se uvidjaj traljavo uradi,posebno u prvih 24 do 48 casova od ubistva,slucaj moze komotno da ide u fioku zaborava.Vi meni sada hocete da kazete da blato sa njegovih pantalona nije proslo forenziku i uporedjivanje u aprilu prosle god.,a sada se volsebno tragovi pojavljuju?Ljudi,ovo je krajnje smesno.Ako je neophodno,mada sad je mozda i kasno,pustite da strana forenzika odradi posao.Nema savrsenog zlocina .Zalosno je sto je zena ubijena a jos zalosnije je odrastanje one devojcice.

zlopamtilo

pre 6 godina

Nadam se da imaju ozbiljne dokaze a to šta svi mi mislimo posle besomučne tabloidizacije od samog ubistva pa sve do danas je nebitno.
p s slučaj je na kraju završio u rijalitiju,da nije tužno bilo bi smešno....

Pravnik

pre 6 godina

On je i dalje osumnjičen. Dok ne prizna ili dok sud ne dokaže da je on ubica, nema ništa od rešenja slučaja.
(mup, 15. septembar 2017 23:55)

Bez dokaza, priznanje nije dovoljno

Filip

pre 6 godina

Da se odgovori narodu ko je naredio da se obustavi istraga? To sto ce oni da kazu da je istraga bila sve vreme, neka pricaju drugima. Sve cinjenice koje imaju danas imali su i pre godinu i po dana, samo je naredjeno da se nista ne dira!

Zoki

pre 6 godina

AV je prvi zloupotrebio smrt ove zene obecanjem o hapsenju, zarad politickih poena. Zatim i Mitrovic, dovodjenjem u rijaliti. Pa imaju li oni morala uopste, moze li neko i ovoj drzavi da reaguje, pobogu! Jesmo li mi uopste ljudi?

rastko

pre 6 godina

Nedavno je porodica ubijene angažovala privatnu forenzičku firmu iz N.S.Glavni forenzičar je govorio na tv-u o njihovim nalazima i rekao je da su dokaze svoje istrage prezentovali policiji i tužilaštvu.Tom prilikom nije želeo da pominje ničija imena.

arsi

pre 6 godina

treba skoro 2 god da policja resi slucaj koji je bio ocigledan od prvih dana, pisem iz PR-KOSowo krimolog sam al malo neprijatno iznenadjen od vase policije jel 1.kako to les je bio na nasipu, on i devojka na sumi, niko nista nije cuo a ni kapi krvi na licu 2. Forensics tu nesto ne stima, a da nemojmo zaboravljati i ves na masinu dana nestanka pokojne, sta i ko se sjeti da opere ves na taj kobni dan, nemojte molim vas a kao slag na torti policska izjava 3. svi clanovi porodice su presli POLI test... a majka ovog coveka kao neke voddo baba?? hitno bre obnovu policije jel evidento da treba nova struka i nov Um i profesionalni pristup.
srdacan pozdrav komsije//
ps cela porodica umesana na ovom hororu zapamtite,

leone sergio

pre 6 godina

Zasto je trebalo 17 meseci da familija Krsmanovic angazuje profesionalce da rekonstruisu dogadjaj i da iz prve ruke potpuno argumentovano obore iskaz osumnjicenog, koji se potpuno kosio sa njihovim zakljuckom. Da neko ubije, od vas voljenu osobu, na 600 metara daljine u sred polja, u sred tisine, gde se sve jasno vidi i cuje, da je vuce mrtvu 70 metara i baci u kanal, i da tek nakon pet sati prijavite nestanak.....MALO MNOGO? Ko ga je stitio svo vreme KO?

Neznalica iznenađena

pre 6 godina

Sledeće je verovatno suđenje dotičnom u rijalitiju (porota građani putem SMS-a) , a onda rijaliti u trajanju od 40 godina iz KP doma "Srbija" .

MARIJANA

pre 6 godina

Da bi nekoga ubio moras imati motiv. Da li je ubio, mi to ne znamo, ako jeste, morao je neki razlog imati..a ako nekoga okrivljujes, moras cvrste dokaze imati...

False flag

pre 6 godina

Najverovatnije je ovo jos jedna u nizu false flag operacija ili takozvana "patka" kako bi se ljudima potpuno skrenula paznja sa tekcih desavanja... Akcija-reakcija-resenje, sagledajte situaciju iz vise uglova, izadjite iz okvira ruzicastih kutija, i pocnite da koristite logiku... Kuva nam se nesto krupno...

zabrinut

pre 6 godina

Jelena Krsmanović, udato Marjanović, bila je pevačica Grand produkcije koja je bila na vrhuncu svoje karijere.

Jedna od njenih najzapaženijih pesama bila je “Kaži anđele” koju je izvela na Grandovoj sceni prvog januara 2015. godine.

Međutim, u januaru ove godine izdala je singl pod nazivom “Bilo mi je lako” za svoju matičnu kuću.
Ubijena u svojoj 33 godini.
Ne znam sta sam propustio,godinu dana ,nema gde se ne pise o ovom slucaju?Zao mi je sto je izgubila zivot,zao mi je sto je tako zavrsila,ne znam ko je sta je,ne poznajem je..Ali pitam se,sta je ljudi sa vama?Cemu ova masovna histerija?
Mene vise zanima,dokle se stiglo sa istragom u Jajncima?

leni

pre 6 godina

Ja sam na Pravnom fakultetu u Beogradu na kriminalistici ucio da ovakav tip ubistva ostavlja takve materijalne dokaze da bi u danasnje vreme trebao dobar tim forenzicara da ih ukloni kako treba, pa se postavlja pitanje sta se do sada desavalo ? A izjava tadasnjeg premijera vezana za ovaj slucaj bi npr. u Engleskoj dovela do pada vlade - i to glatko.

hm?

pre 6 godina

Pravi policajci su znali da ga treba pustiti u rijaliti i slusati svaku njegovu rec, jer se iz ponasanja i onog sta je tamo pricao, moglo dosta zakljuciti.

Tatjana

pre 6 godina

Najveća tragedija je deteta. Zar tako mala treba da pati. Majka ubijena, mala nenormalno volela oca, on uhapšen i sad će ona malecna da pati za ocem a i za majkom.

Draža

pre 6 godina

Smešno. Baš me zanima koje to sad dokaze imaju protiv njega a koje nisu imali pre godinu dana ili kad već. Da nije možda priznao?
Ili ono kao, prvi osumnjičeni je uvek supružnik pa u nedostatku boljih aj njega da hapsimo pa možda ga i osude.

Slavoljub

pre 6 godina

Po njegovoj izjavi posle ubistva, svaki građanin je mogao da zaključi da je on ubica. On je vozio Jelenu i ćerkicu, stali kolima, Jelena otišla da trči i tamo je ubica sačekao i ubio je. Ubica je znao kad će oni naići! Bili su mi sumnjivi i on i otac kad su gostovali na Hepiju.

sasa

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.
(Bec opet ceka titulu, 15. septembar 2017 23:07)

I ja se pitam sto se on stalno pominje. Jedino sto ga u ovom slucaju jedino ti pominjes. Niko nije ni sponenuo Vucica , ali tebi nesto neda mira. To se zove opsednutost. Tu jedna vbrsta doktora moze da pomogne

pecaros

pre 6 godina

Evo vam narode jos malo zabave i razmišljanja..... Frizideri prazni creva krce a vi gledajte Pink i razmisljajte o glupostima...... A vreme leti zivot curi li curi.......

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Željko Mitrović je tačno zvao ovog u rijaliti, kako bi u službi partije praktično pred kamerama imali "dokaz" o "ažurnosti i ozbiljnosti" naše policije, a u stvari se sve znalo unapred! Koliko ovi ljudi prave narod budaletinama to je neverovatno!

Napo Leon

pre 6 godina

Milomir Marić , glavni ,urednik Happy Tv je to najavio čim je čuo da Marjanović ulazi u Zadrugu
kako je moguće da pojedini novinari najavljuju hapšenja ?

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sta ce sada mitrovic...vucicev ljubimac koji je lebom ranio osumnjicenog....penzioneri ce misliti da je ovo deo rijalitija(muka mi i dok pisem ovu rec).....

Walter

pre 6 godina

Која смо ми комедија од државе. Осумњиченог за убиство власт пусти да проведе пар дана у ријалитију на режимској телевизији... Сада уместо кривичног поступка, нека гледаоци гласају СМС-ом да ли је крив или не.

dr

pre 6 godina

Pokvarenost ovog režima, uključujući i njegovog ružičastog mafijaškog medijskog tajkuna, odavno nema donje granice ispod koje su spremni da se spuste, ne bi li dobili još neke izbore i još neki mandat za krađe i muljanje. Zloupotrebljavati već drugi put grozno ubistvo jedne mlade žene i bol njene male ćerkice, da bi svojoj vlasti dizali rejting i osvajali izbore, je toliko jadno i bedno, da ne znam čemu se vođa i njegovi satrapi sutra nadaju, kad su njihove porodice u pitanju. Horor od države. Horor bez kraja.

Bec opet ceka titulu

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.

gmaz

pre 6 godina

Kakav spin i marketing, pustice coveka za par dana, a zatim se vraca u rijaliti gde ce gledanost porasti za 1000000%! Kako se ljudi sprdaju ovo nije normalno

igor

pre 6 godina

Par dana pre pocetka ovog rijalitija na naslovnoj strani nekih novina njegova izjava da ima informacije da ce u rijaliti uci uvica njegove supruge i da ce ga policija uhapsiti u rijalitiju

Marko

pre 6 godina

Sve je ovo zarad dizanja rejtinga Ruzicaste....Pa mora se vodja nekako oduziti,za toliku nesebinu podrsku sa ruzicaste...Kao nije se znalo vec dugo vremena da ce biti uhapsen,a ovamo omogucen ulazak u rijaliti...
E jadna li si Srbijo,kada te ka Evropi sada vode,oni koji su te pre 20 godina od te Evrope i odvojili..

milos

pre 6 godina

Apsolutno necu da se kako se kaze mesam u istragu niti mi je to cilj,ali,prvi put kada sam video coveka,100% sam bio siguran da je on ubica,a porodica,klasicni muljatori i spremni na sve. Jadna devojka.

D

pre 6 godina

Ja tek sad citam da je covek buo u rijalitiju?????? Jel ovo moguce bre? I ubedjen sam milion posto da je ovo sve planski uradjeno i da ce ovo biti tema koja ce se vrteti danima u medijima da bi skrenula temu sa meke bitne teme, tipa Kosovo, poskupljuje struja, idu izbori, sta znam vec. Ali ruku mogu dati da nista nije slucajno

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Željko Mitrović je tačno zvao ovog u rijaliti, kako bi u službi partije praktično pred kamerama imali "dokaz" o "ažurnosti i ozbiljnosti" naše policije, a u stvari se sve znalo unapred! Koliko ovi ljudi prave narod budaletinama to je neverovatno!

D

pre 6 godina

Ja tek sad citam da je covek buo u rijalitiju?????? Jel ovo moguce bre? I ubedjen sam milion posto da je ovo sve planski uradjeno i da ce ovo biti tema koja ce se vrteti danima u medijima da bi skrenula temu sa meke bitne teme, tipa Kosovo, poskupljuje struja, idu izbori, sta znam vec. Ali ruku mogu dati da nista nije slucajno

gmaz

pre 6 godina

Kakav spin i marketing, pustice coveka za par dana, a zatim se vraca u rijaliti gde ce gledanost porasti za 1000000%! Kako se ljudi sprdaju ovo nije normalno

Walter

pre 6 godina

Која смо ми комедија од државе. Осумњиченог за убиство власт пусти да проведе пар дана у ријалитију на режимској телевизији... Сада уместо кривичног поступка, нека гледаоци гласају СМС-ом да ли је крив или не.

dr

pre 6 godina

Pokvarenost ovog režima, uključujući i njegovog ružičastog mafijaškog medijskog tajkuna, odavno nema donje granice ispod koje su spremni da se spuste, ne bi li dobili još neke izbore i još neki mandat za krađe i muljanje. Zloupotrebljavati već drugi put grozno ubistvo jedne mlade žene i bol njene male ćerkice, da bi svojoj vlasti dizali rejting i osvajali izbore, je toliko jadno i bedno, da ne znam čemu se vođa i njegovi satrapi sutra nadaju, kad su njihove porodice u pitanju. Horor od države. Horor bez kraja.

Marko

pre 6 godina

Sve je ovo zarad dizanja rejtinga Ruzicaste....Pa mora se vodja nekako oduziti,za toliku nesebinu podrsku sa ruzicaste...Kao nije se znalo vec dugo vremena da ce biti uhapsen,a ovamo omogucen ulazak u rijaliti...
E jadna li si Srbijo,kada te ka Evropi sada vode,oni koji su te pre 20 godina od te Evrope i odvojili..

pecaros

pre 6 godina

Evo vam narode jos malo zabave i razmišljanja..... Frizideri prazni creva krce a vi gledajte Pink i razmisljajte o glupostima...... A vreme leti zivot curi li curi.......

Napo Leon

pre 6 godina

Milomir Marić , glavni ,urednik Happy Tv je to najavio čim je čuo da Marjanović ulazi u Zadrugu
kako je moguće da pojedini novinari najavljuju hapšenja ?

Tatjana

pre 6 godina

Najveća tragedija je deteta. Zar tako mala treba da pati. Majka ubijena, mala nenormalno volela oca, on uhapšen i sad će ona malecna da pati za ocem a i za majkom.

milos

pre 6 godina

Apsolutno necu da se kako se kaze mesam u istragu niti mi je to cilj,ali,prvi put kada sam video coveka,100% sam bio siguran da je on ubica,a porodica,klasicni muljatori i spremni na sve. Jadna devojka.

Mina

pre 6 godina

Na Pravnom fakultetu na osnovu naucenog iz kriminalistike i kriminologije mogu reci samo jedno-ako se uvidjaj traljavo uradi,posebno u prvih 24 do 48 casova od ubistva,slucaj moze komotno da ide u fioku zaborava.Vi meni sada hocete da kazete da blato sa njegovih pantalona nije proslo forenziku i uporedjivanje u aprilu prosle god.,a sada se volsebno tragovi pojavljuju?Ljudi,ovo je krajnje smesno.Ako je neophodno,mada sad je mozda i kasno,pustite da strana forenzika odradi posao.Nema savrsenog zlocina .Zalosno je sto je zena ubijena a jos zalosnije je odrastanje one devojcice.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sta ce sada mitrovic...vucicev ljubimac koji je lebom ranio osumnjicenog....penzioneri ce misliti da je ovo deo rijalitija(muka mi i dok pisem ovu rec).....

Zoki

pre 6 godina

AV je prvi zloupotrebio smrt ove zene obecanjem o hapsenju, zarad politickih poena. Zatim i Mitrovic, dovodjenjem u rijaliti. Pa imaju li oni morala uopste, moze li neko i ovoj drzavi da reaguje, pobogu! Jesmo li mi uopste ljudi?

Meroni

pre 6 godina

Da se organizuje sudjenje u "Zadruzi" i da se SMSom glasa "Kriv je" ili "Nije kriv",cena SMSa da bude 100 din-a novac da podele ruzicasta "televizija" i budzet Republike!

Draža

pre 6 godina

Smešno. Baš me zanima koje to sad dokaze imaju protiv njega a koje nisu imali pre godinu dana ili kad već. Da nije možda priznao?
Ili ono kao, prvi osumnjičeni je uvek supružnik pa u nedostatku boljih aj njega da hapsimo pa možda ga i osude.

dex

pre 6 godina

Jedna matematička zagonetka za dobro jutro. Osoba x koja je sveopšti vladar jedne zemlje izjavljuje 21.4.2016. da ime ubice pevačice saopštava u ponedeljak u roku od 48 sati. Ime ubice se saopšti 16.9.2017. Ako koristimo taj sistem vrednosti, gde su dva dana, ili 48 sati u sistemu x = 514 zemaljskih dana, odnosno 12336 sati, koliko nam ostaje do boljeg života koji je obecan za relativan period od 2-3 godine? Da računica ne bude tako lagana (514-771 godine) radi zabavnije računice, treba uzeti u obzir to da je početak trajanja ovog vremenskog perioda relativan, jer je počinjao nekoliko puta godišnje od 2012. do 2017. Teorijski matematičari i fizičari su dobrodošli.

leni

pre 6 godina

Ja sam na Pravnom fakultetu u Beogradu na kriminalistici ucio da ovakav tip ubistva ostavlja takve materijalne dokaze da bi u danasnje vreme trebao dobar tim forenzicara da ih ukloni kako treba, pa se postavlja pitanje sta se do sada desavalo ? A izjava tadasnjeg premijera vezana za ovaj slucaj bi npr. u Engleskoj dovela do pada vlade - i to glatko.

Slavoljub

pre 6 godina

Po njegovoj izjavi posle ubistva, svaki građanin je mogao da zaključi da je on ubica. On je vozio Jelenu i ćerkicu, stali kolima, Jelena otišla da trči i tamo je ubica sačekao i ubio je. Ubica je znao kad će oni naići! Bili su mi sumnjivi i on i otac kad su gostovali na Hepiju.

arsi

pre 6 godina

treba skoro 2 god da policja resi slucaj koji je bio ocigledan od prvih dana, pisem iz PR-KOSowo krimolog sam al malo neprijatno iznenadjen od vase policije jel 1.kako to les je bio na nasipu, on i devojka na sumi, niko nista nije cuo a ni kapi krvi na licu 2. Forensics tu nesto ne stima, a da nemojmo zaboravljati i ves na masinu dana nestanka pokojne, sta i ko se sjeti da opere ves na taj kobni dan, nemojte molim vas a kao slag na torti policska izjava 3. svi clanovi porodice su presli POLI test... a majka ovog coveka kao neke voddo baba?? hitno bre obnovu policije jel evidento da treba nova struka i nov Um i profesionalni pristup.
srdacan pozdrav komsije//
ps cela porodica umesana na ovom hororu zapamtite,

Путник

pre 6 godina

Читам коментаре, и на основу појединих, без икакве гриже савести закључујем - ми смо дефинитивно болестан народ, нација, друштво, како хоћете. Коментари типа, "свака част, навукли га у задрузи, пратили га психолози у задрузи, отркили га приватни форензичари..." - мислим, мој професор математике је увек говорио да су за нас Србе велике последице оставиле формирање грађанског друштва и масовно описмењавање. И видим да је човек у праву.

Мој став јесте - дечко вероватно није убио своју супругу. Обзиром на медијску експлоатацију убиства, биће да је убица неко веома моћан. Новинским насловима му се вероватно слала јасна порука уколико би одабрао другачији пут од захтеваног. И врхунац, примећујем да и на ову вест коментаре остављају ботови, тако да... шта да Вам кажем.

Мислим, нема шта да се чудимо, такви смо ми. Да смо бољи, вероватно би и бирали боље.

Neznalica iznenađena

pre 6 godina

Sledeće je verovatno suđenje dotičnom u rijalitiju (porota građani putem SMS-a) , a onda rijaliti u trajanju od 40 godina iz KP doma "Srbija" .

igor

pre 6 godina

Par dana pre pocetka ovog rijalitija na naslovnoj strani nekih novina njegova izjava da ima informacije da ce u rijaliti uci uvica njegove supruge i da ce ga policija uhapsiti u rijalitiju

VUK

pre 6 godina

Ovde ima toliko dešavanja da se čoveku zavrti u glavi. Ako je suprug ubio ženu..zašto treba toliko vremena da policija prikupi dokaze? Ako je ženu ubio moćni političar i porodica ubijene trpi teror od vlasti koja brani ubicu supruge, majke i snaje..zašto ta ista porodica mesecima je hit na naslovnim stranama žute štampe i TV sa rialiti programima ? ...kada se zna da ovu vlast baš hrane mediji gde se porodica ubijene odomaćila... i vrh je da suprug ide u Zadrugu koju finansira vlasnik televizije koja je zaštitni znak režima koji po rečima svekra , namešta ubistvo njegovom sinu. Čak i sam Predsednik obeća brzo razrešenje ove misterije..ali lakše ćemo probiti Sićevačku klisuru i izgraditi auto put do Pekinga nego razrešiti ovo ubistvo. Medijsko divljanje ožalošćene porodice je ipak neverovatan sociološki fenomen. Finale je hapšenje udovca , samohranog roditelja , neposredno po izlasku iz rialitija u koji je ušao na 6 meseci ostavljajući maloletnu ćerku baki i deki na staranje ! Ako već ne može da se otkrije ubica...možda bi Država mogla da se pobrine o nevinom maloletnom detetu koje ni krivo nu dužno živi sa sociološkim fenomenima u rialiti programu.

Profesor BG

pre 6 godina

Dokaz da smo mi "rijaliti drzava". Mitrovic uveo osumnjicenog u rijaliti, aktuelna vlast radi svog marketinga bas ga sada hapsi i svi zaluđeno srecni. Tacno je da je prosecan srpski građanin na veoma niskom intelektualnom nivou, ipak ne verujem da ce bas i ovakvu ociglednu zloupotrebu necije nesrece u politicke svrhe, progutati.

sasa

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.
(Bec opet ceka titulu, 15. septembar 2017 23:07)

I ja se pitam sto se on stalno pominje. Jedino sto ga u ovom slucaju jedino ti pominjes. Niko nije ni sponenuo Vucica , ali tebi nesto neda mira. To se zove opsednutost. Tu jedna vbrsta doktora moze da pomogne

Pravnik

pre 6 godina

On je i dalje osumnjičen. Dok ne prizna ili dok sud ne dokaže da je on ubica, nema ništa od rešenja slučaja.
(mup, 15. septembar 2017 23:55)

Bez dokaza, priznanje nije dovoljno

Bec opet ceka titulu

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.

rastko

pre 6 godina

Nedavno je porodica ubijene angažovala privatnu forenzičku firmu iz N.S.Glavni forenzičar je govorio na tv-u o njihovim nalazima i rekao je da su dokaze svoje istrage prezentovali policiji i tužilaštvu.Tom prilikom nije želeo da pominje ničija imena.

Filip

pre 6 godina

Da se odgovori narodu ko je naredio da se obustavi istraga? To sto ce oni da kazu da je istraga bila sve vreme, neka pricaju drugima. Sve cinjenice koje imaju danas imali su i pre godinu i po dana, samo je naredjeno da se nista ne dira!

leone sergio

pre 6 godina

Zasto je trebalo 17 meseci da familija Krsmanovic angazuje profesionalce da rekonstruisu dogadjaj i da iz prve ruke potpuno argumentovano obore iskaz osumnjicenog, koji se potpuno kosio sa njihovim zakljuckom. Da neko ubije, od vas voljenu osobu, na 600 metara daljine u sred polja, u sred tisine, gde se sve jasno vidi i cuje, da je vuce mrtvu 70 metara i baci u kanal, i da tek nakon pet sati prijavite nestanak.....MALO MNOGO? Ko ga je stitio svo vreme KO?

False flag

pre 6 godina

Najverovatnije je ovo jos jedna u nizu false flag operacija ili takozvana "patka" kako bi se ljudima potpuno skrenula paznja sa tekcih desavanja... Akcija-reakcija-resenje, sagledajte situaciju iz vise uglova, izadjite iz okvira ruzicastih kutija, i pocnite da koristite logiku... Kuva nam se nesto krupno...

perfeto

pre 6 godina

Perfektan rijaliti,svi su zaradili na ovoj tragediji sem zrtve! Igra se nastavlja i naivni su oni koji veruju da je ovim prici dosao kraj!

zlopamtilo

pre 6 godina

Nadam se da imaju ozbiljne dokaze a to šta svi mi mislimo posle besomučne tabloidizacije od samog ubistva pa sve do danas je nebitno.
p s slučaj je na kraju završio u rijalitiju,da nije tužno bilo bi smešno....

sasa jokic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.

zabrinut

pre 6 godina

Jelena Krsmanović, udato Marjanović, bila je pevačica Grand produkcije koja je bila na vrhuncu svoje karijere.

Jedna od njenih najzapaženijih pesama bila je “Kaži anđele” koju je izvela na Grandovoj sceni prvog januara 2015. godine.

Međutim, u januaru ove godine izdala je singl pod nazivom “Bilo mi je lako” za svoju matičnu kuću.
Ubijena u svojoj 33 godini.
Ne znam sta sam propustio,godinu dana ,nema gde se ne pise o ovom slucaju?Zao mi je sto je izgubila zivot,zao mi je sto je tako zavrsila,ne znam ko je sta je,ne poznajem je..Ali pitam se,sta je ljudi sa vama?Cemu ova masovna histerija?
Mene vise zanima,dokle se stiglo sa istragom u Jajncima?

Marko

pre 6 godina

U svakom slucaju poraz drzave .. Ako je ubica on onda je ubica setao godinu dana po srbiji i bio gost na svim televizijama i ostalo a ako nije onda trebate coveku da platite svo ovo maltretiranje po medijima i po pritvoru i ostalo jedno 5 miliona evra ..

Cinik

pre 6 godina

Jelena nije ubijena tamo gde je nadjena već na drugom mestu a zatim je preneta tamo. Ako imamo situaciju da je navedenog dana Jelena trčala nasipom, da su tu bili Zoran i njihova ćerka onda je jasno da Jelena tamo nije mogla biti ubijena. Ovde cela porodica prikriva istinu i to složno. Tragovi DNK-a koji su pronađeni na Jeleni a koji pripadaju Zoranu su vrlo slabi dokazi. Pa i moj DNK se nalazi na garderobi moje supruge , na njenom vratu jer smo stalno zajedno. Blato na Zoranovim pantalonama? Pa ako je bio sa njom na nasipu i ako je i na Jeleninoj garderobi pronađeno to znači da su zaista bili na nasipu. Ako ja šetam sa svojom ženom po šumi normalno je da ćemo imati istu vrstu blata. Ključ svega je gde je Jelena ubijena i odatle sve polazi. Ako je ubijena u kući onda se mora otkriti ko je ubica i koga ukućani štite. Da li bi Zoran štitio svog brata, ne bi jer je ljubav prema ženi jača nego prema bratu. Da li bi štitio oca, ne bi, iz istih razloga. Koga bi Vladimir štitio, pa normalno svoju decu. Tu je ključ ovog zločina i ako Zoran psihički popusti utvrdiće se tačno ime ubice. Čak iako Zoran prizna ubistvo, to treba dobro proveriti jer se ne retko dešavalo da neko prizna zločin da bi zaštitio nekog bliskog.

leonid

pre 6 godina

(Mina, 16. septembar 2017 09:01)
Mi sa ovog ili onog fakulteta? Nema to veze sta ucite, dok se ne susretnete sa stvarnom situacijom je isto kao da nista niste ucili! I ja sam zavrsio drzavni fakultet, ali za dve godine rada sam video i naucio vise nego za sto fakulteta. Jos ova recenica " vi cete sada meni"...? Izvini deluje kao da si najmanje 200 ovakvih slucajeva resila. Slucaj jeste po svemu misteriozan, i pitanje da li ce se ikada saznati prava istina. Nema teorije zavere ovde, u to sam siguran, jer je vise od 100 ljudi ukljuceno da se on resi! Nije bas sve tako crno i belo kao sto mislis, ili ucite na fakultetu!

MARIJANA

pre 6 godina

Da bi nekoga ubio moras imati motiv. Da li je ubio, mi to ne znamo, ako jeste, morao je neki razlog imati..a ako nekoga okrivljujes, moras cvrste dokaze imati...

jerkovic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.
(sasa jokic, 16. septembar 2017 10:31)
Ako je istina da je ovo izjavio, ponavljam, AKO JE ISTINA, slucaj ce biti resen milion posto. Ostavio je ovom izjavom samo dve strane moguceg resenja...

hm?

pre 6 godina

Pravi policajci su znali da ga treba pustiti u rijaliti i slusati svaku njegovu rec, jer se iz ponasanja i onog sta je tamo pricao, moglo dosta zakljuciti.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kakav je to bezobrazluk da se sada Stefanović kiti tuđim perjem.
Velika je sramota za našu policiju da nisu mogli da urade forenziku pa sada hapse na osnovu forenzičkih nalaza privatnih veštaka.
Na žalost, u policiji postoji kvalitet, ali je ova vlast sve obesmislila, pa i to.

Jelena, žena koje više nema

pre 6 godina

@
Od tragicne smrti pevačice prave šou. Ovi su dno dna!!!
(OMG, 16. septembar
Pardon,
Ovo nije dno ovo je napreDNO!
Samo mi žao deteta koje će biti istraumirano za ceo život i majke koje više nema.

del boj

pre 6 godina

I Seki evropejac usao u farmu!? Predivno! A vi Jankoviceve i Pajticeve patriJote puske u ruke pa pravac na Kosovo! Canak nevera, Natasa Kandic koma.

sasa

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.
(Bec opet ceka titulu, 15. septembar 2017 23:07)

I ja se pitam sto se on stalno pominje. Jedino sto ga u ovom slucaju jedino ti pominjes. Niko nije ni sponenuo Vucica , ali tebi nesto neda mira. To se zove opsednutost. Tu jedna vbrsta doktora moze da pomogne

Bec opet ceka titulu

pre 6 godina

Mogao je Vucic i sto puta da izjavi da ce ubica da bude uhvacen, ljudi, ovo je odradila policija. I zasto se uvek kada se spomene Jelena, mora da se spomene Vucic.

milos

pre 6 godina

Apsolutno necu da se kako se kaze mesam u istragu niti mi je to cilj,ali,prvi put kada sam video coveka,100% sam bio siguran da je on ubica,a porodica,klasicni muljatori i spremni na sve. Jadna devojka.

hm?

pre 6 godina

Pravi policajci su znali da ga treba pustiti u rijaliti i slusati svaku njegovu rec, jer se iz ponasanja i onog sta je tamo pricao, moglo dosta zakljuciti.

Slavoljub

pre 6 godina

Po njegovoj izjavi posle ubistva, svaki građanin je mogao da zaključi da je on ubica. On je vozio Jelenu i ćerkicu, stali kolima, Jelena otišla da trči i tamo je ubica sačekao i ubio je. Ubica je znao kad će oni naići! Bili su mi sumnjivi i on i otac kad su gostovali na Hepiju.

Путник

pre 6 godina

Читам коментаре, и на основу појединих, без икакве гриже савести закључујем - ми смо дефинитивно болестан народ, нација, друштво, како хоћете. Коментари типа, "свака част, навукли га у задрузи, пратили га психолози у задрузи, отркили га приватни форензичари..." - мислим, мој професор математике је увек говорио да су за нас Србе велике последице оставиле формирање грађанског друштва и масовно описмењавање. И видим да је човек у праву.

Мој став јесте - дечко вероватно није убио своју супругу. Обзиром на медијску експлоатацију убиства, биће да је убица неко веома моћан. Новинским насловима му се вероватно слала јасна порука уколико би одабрао другачији пут од захтеваног. И врхунац, примећујем да и на ову вест коментаре остављају ботови, тако да... шта да Вам кажем.

Мислим, нема шта да се чудимо, такви смо ми. Да смо бољи, вероватно би и бирали боље.

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Željko Mitrović je tačno zvao ovog u rijaliti, kako bi u službi partije praktično pred kamerama imali "dokaz" o "ažurnosti i ozbiljnosti" naše policije, a u stvari se sve znalo unapred! Koliko ovi ljudi prave narod budaletinama to je neverovatno!

D

pre 6 godina

Ja tek sad citam da je covek buo u rijalitiju?????? Jel ovo moguce bre? I ubedjen sam milion posto da je ovo sve planski uradjeno i da ce ovo biti tema koja ce se vrteti danima u medijima da bi skrenula temu sa meke bitne teme, tipa Kosovo, poskupljuje struja, idu izbori, sta znam vec. Ali ruku mogu dati da nista nije slucajno

dr

pre 6 godina

Pokvarenost ovog režima, uključujući i njegovog ružičastog mafijaškog medijskog tajkuna, odavno nema donje granice ispod koje su spremni da se spuste, ne bi li dobili još neke izbore i još neki mandat za krađe i muljanje. Zloupotrebljavati već drugi put grozno ubistvo jedne mlade žene i bol njene male ćerkice, da bi svojoj vlasti dizali rejting i osvajali izbore, je toliko jadno i bedno, da ne znam čemu se vođa i njegovi satrapi sutra nadaju, kad su njihove porodice u pitanju. Horor od države. Horor bez kraja.

pecaros

pre 6 godina

Evo vam narode jos malo zabave i razmišljanja..... Frizideri prazni creva krce a vi gledajte Pink i razmisljajte o glupostima...... A vreme leti zivot curi li curi.......

Marko

pre 6 godina

Sve je ovo zarad dizanja rejtinga Ruzicaste....Pa mora se vodja nekako oduziti,za toliku nesebinu podrsku sa ruzicaste...Kao nije se znalo vec dugo vremena da ce biti uhapsen,a ovamo omogucen ulazak u rijaliti...
E jadna li si Srbijo,kada te ka Evropi sada vode,oni koji su te pre 20 godina od te Evrope i odvojili..

Mina

pre 6 godina

Na Pravnom fakultetu na osnovu naucenog iz kriminalistike i kriminologije mogu reci samo jedno-ako se uvidjaj traljavo uradi,posebno u prvih 24 do 48 casova od ubistva,slucaj moze komotno da ide u fioku zaborava.Vi meni sada hocete da kazete da blato sa njegovih pantalona nije proslo forenziku i uporedjivanje u aprilu prosle god.,a sada se volsebno tragovi pojavljuju?Ljudi,ovo je krajnje smesno.Ako je neophodno,mada sad je mozda i kasno,pustite da strana forenzika odradi posao.Nema savrsenog zlocina .Zalosno je sto je zena ubijena a jos zalosnije je odrastanje one devojcice.

Cinik

pre 6 godina

Jelena nije ubijena tamo gde je nadjena već na drugom mestu a zatim je preneta tamo. Ako imamo situaciju da je navedenog dana Jelena trčala nasipom, da su tu bili Zoran i njihova ćerka onda je jasno da Jelena tamo nije mogla biti ubijena. Ovde cela porodica prikriva istinu i to složno. Tragovi DNK-a koji su pronađeni na Jeleni a koji pripadaju Zoranu su vrlo slabi dokazi. Pa i moj DNK se nalazi na garderobi moje supruge , na njenom vratu jer smo stalno zajedno. Blato na Zoranovim pantalonama? Pa ako je bio sa njom na nasipu i ako je i na Jeleninoj garderobi pronađeno to znači da su zaista bili na nasipu. Ako ja šetam sa svojom ženom po šumi normalno je da ćemo imati istu vrstu blata. Ključ svega je gde je Jelena ubijena i odatle sve polazi. Ako je ubijena u kući onda se mora otkriti ko je ubica i koga ukućani štite. Da li bi Zoran štitio svog brata, ne bi jer je ljubav prema ženi jača nego prema bratu. Da li bi štitio oca, ne bi, iz istih razloga. Koga bi Vladimir štitio, pa normalno svoju decu. Tu je ključ ovog zločina i ako Zoran psihički popusti utvrdiće se tačno ime ubice. Čak iako Zoran prizna ubistvo, to treba dobro proveriti jer se ne retko dešavalo da neko prizna zločin da bi zaštitio nekog bliskog.

Tatjana

pre 6 godina

Najveća tragedija je deteta. Zar tako mala treba da pati. Majka ubijena, mala nenormalno volela oca, on uhapšen i sad će ona malecna da pati za ocem a i za majkom.

gmaz

pre 6 godina

Kakav spin i marketing, pustice coveka za par dana, a zatim se vraca u rijaliti gde ce gledanost porasti za 1000000%! Kako se ljudi sprdaju ovo nije normalno

arsi

pre 6 godina

treba skoro 2 god da policja resi slucaj koji je bio ocigledan od prvih dana, pisem iz PR-KOSowo krimolog sam al malo neprijatno iznenadjen od vase policije jel 1.kako to les je bio na nasipu, on i devojka na sumi, niko nista nije cuo a ni kapi krvi na licu 2. Forensics tu nesto ne stima, a da nemojmo zaboravljati i ves na masinu dana nestanka pokojne, sta i ko se sjeti da opere ves na taj kobni dan, nemojte molim vas a kao slag na torti policska izjava 3. svi clanovi porodice su presli POLI test... a majka ovog coveka kao neke voddo baba?? hitno bre obnovu policije jel evidento da treba nova struka i nov Um i profesionalni pristup.
srdacan pozdrav komsije//
ps cela porodica umesana na ovom hororu zapamtite,

Walter

pre 6 godina

Која смо ми комедија од државе. Осумњиченог за убиство власт пусти да проведе пар дана у ријалитију на режимској телевизији... Сада уместо кривичног поступка, нека гледаоци гласају СМС-ом да ли је крив или не.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sta ce sada mitrovic...vucicev ljubimac koji je lebom ranio osumnjicenog....penzioneri ce misliti da je ovo deo rijalitija(muka mi i dok pisem ovu rec).....

Draža

pre 6 godina

Smešno. Baš me zanima koje to sad dokaze imaju protiv njega a koje nisu imali pre godinu dana ili kad već. Da nije možda priznao?
Ili ono kao, prvi osumnjičeni je uvek supružnik pa u nedostatku boljih aj njega da hapsimo pa možda ga i osude.

igor

pre 6 godina

Par dana pre pocetka ovog rijalitija na naslovnoj strani nekih novina njegova izjava da ima informacije da ce u rijaliti uci uvica njegove supruge i da ce ga policija uhapsiti u rijalitiju

MARIJANA

pre 6 godina

Da bi nekoga ubio moras imati motiv. Da li je ubio, mi to ne znamo, ako jeste, morao je neki razlog imati..a ako nekoga okrivljujes, moras cvrste dokaze imati...

dex

pre 6 godina

Jedna matematička zagonetka za dobro jutro. Osoba x koja je sveopšti vladar jedne zemlje izjavljuje 21.4.2016. da ime ubice pevačice saopštava u ponedeljak u roku od 48 sati. Ime ubice se saopšti 16.9.2017. Ako koristimo taj sistem vrednosti, gde su dva dana, ili 48 sati u sistemu x = 514 zemaljskih dana, odnosno 12336 sati, koliko nam ostaje do boljeg života koji je obecan za relativan period od 2-3 godine? Da računica ne bude tako lagana (514-771 godine) radi zabavnije računice, treba uzeti u obzir to da je početak trajanja ovog vremenskog perioda relativan, jer je počinjao nekoliko puta godišnje od 2012. do 2017. Teorijski matematičari i fizičari su dobrodošli.

Napo Leon

pre 6 godina

Milomir Marić , glavni ,urednik Happy Tv je to najavio čim je čuo da Marjanović ulazi u Zadrugu
kako je moguće da pojedini novinari najavljuju hapšenja ?

False flag

pre 6 godina

Najverovatnije je ovo jos jedna u nizu false flag operacija ili takozvana "patka" kako bi se ljudima potpuno skrenula paznja sa tekcih desavanja... Akcija-reakcija-resenje, sagledajte situaciju iz vise uglova, izadjite iz okvira ruzicastih kutija, i pocnite da koristite logiku... Kuva nam se nesto krupno...

zabrinut

pre 6 godina

Jelena Krsmanović, udato Marjanović, bila je pevačica Grand produkcije koja je bila na vrhuncu svoje karijere.

Jedna od njenih najzapaženijih pesama bila je “Kaži anđele” koju je izvela na Grandovoj sceni prvog januara 2015. godine.

Međutim, u januaru ove godine izdala je singl pod nazivom “Bilo mi je lako” za svoju matičnu kuću.
Ubijena u svojoj 33 godini.
Ne znam sta sam propustio,godinu dana ,nema gde se ne pise o ovom slucaju?Zao mi je sto je izgubila zivot,zao mi je sto je tako zavrsila,ne znam ko je sta je,ne poznajem je..Ali pitam se,sta je ljudi sa vama?Cemu ova masovna histerija?
Mene vise zanima,dokle se stiglo sa istragom u Jajncima?

Filip

pre 6 godina

Da se odgovori narodu ko je naredio da se obustavi istraga? To sto ce oni da kazu da je istraga bila sve vreme, neka pricaju drugima. Sve cinjenice koje imaju danas imali su i pre godinu i po dana, samo je naredjeno da se nista ne dira!

leonid

pre 6 godina

(Mina, 16. septembar 2017 09:01)
Mi sa ovog ili onog fakulteta? Nema to veze sta ucite, dok se ne susretnete sa stvarnom situacijom je isto kao da nista niste ucili! I ja sam zavrsio drzavni fakultet, ali za dve godine rada sam video i naucio vise nego za sto fakulteta. Jos ova recenica " vi cete sada meni"...? Izvini deluje kao da si najmanje 200 ovakvih slucajeva resila. Slucaj jeste po svemu misteriozan, i pitanje da li ce se ikada saznati prava istina. Nema teorije zavere ovde, u to sam siguran, jer je vise od 100 ljudi ukljuceno da se on resi! Nije bas sve tako crno i belo kao sto mislis, ili ucite na fakultetu!

VUK

pre 6 godina

Ovde ima toliko dešavanja da se čoveku zavrti u glavi. Ako je suprug ubio ženu..zašto treba toliko vremena da policija prikupi dokaze? Ako je ženu ubio moćni političar i porodica ubijene trpi teror od vlasti koja brani ubicu supruge, majke i snaje..zašto ta ista porodica mesecima je hit na naslovnim stranama žute štampe i TV sa rialiti programima ? ...kada se zna da ovu vlast baš hrane mediji gde se porodica ubijene odomaćila... i vrh je da suprug ide u Zadrugu koju finansira vlasnik televizije koja je zaštitni znak režima koji po rečima svekra , namešta ubistvo njegovom sinu. Čak i sam Predsednik obeća brzo razrešenje ove misterije..ali lakše ćemo probiti Sićevačku klisuru i izgraditi auto put do Pekinga nego razrešiti ovo ubistvo. Medijsko divljanje ožalošćene porodice je ipak neverovatan sociološki fenomen. Finale je hapšenje udovca , samohranog roditelja , neposredno po izlasku iz rialitija u koji je ušao na 6 meseci ostavljajući maloletnu ćerku baki i deki na staranje ! Ako već ne može da se otkrije ubica...možda bi Država mogla da se pobrine o nevinom maloletnom detetu koje ni krivo nu dužno živi sa sociološkim fenomenima u rialiti programu.

Marko

pre 6 godina

U svakom slucaju poraz drzave .. Ako je ubica on onda je ubica setao godinu dana po srbiji i bio gost na svim televizijama i ostalo a ako nije onda trebate coveku da platite svo ovo maltretiranje po medijima i po pritvoru i ostalo jedno 5 miliona evra ..

Neznalica iznenađena

pre 6 godina

Sledeće je verovatno suđenje dotičnom u rijalitiju (porota građani putem SMS-a) , a onda rijaliti u trajanju od 40 godina iz KP doma "Srbija" .

Zoki

pre 6 godina

AV je prvi zloupotrebio smrt ove zene obecanjem o hapsenju, zarad politickih poena. Zatim i Mitrovic, dovodjenjem u rijaliti. Pa imaju li oni morala uopste, moze li neko i ovoj drzavi da reaguje, pobogu! Jesmo li mi uopste ljudi?

sasa jokic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.

leni

pre 6 godina

Ja sam na Pravnom fakultetu u Beogradu na kriminalistici ucio da ovakav tip ubistva ostavlja takve materijalne dokaze da bi u danasnje vreme trebao dobar tim forenzicara da ih ukloni kako treba, pa se postavlja pitanje sta se do sada desavalo ? A izjava tadasnjeg premijera vezana za ovaj slucaj bi npr. u Engleskoj dovela do pada vlade - i to glatko.

rastko

pre 6 godina

Nedavno je porodica ubijene angažovala privatnu forenzičku firmu iz N.S.Glavni forenzičar je govorio na tv-u o njihovim nalazima i rekao je da su dokaze svoje istrage prezentovali policiji i tužilaštvu.Tom prilikom nije želeo da pominje ničija imena.

Profesor BG

pre 6 godina

Dokaz da smo mi "rijaliti drzava". Mitrovic uveo osumnjicenog u rijaliti, aktuelna vlast radi svog marketinga bas ga sada hapsi i svi zaluđeno srecni. Tacno je da je prosecan srpski građanin na veoma niskom intelektualnom nivou, ipak ne verujem da ce bas i ovakvu ociglednu zloupotrebu necije nesrece u politicke svrhe, progutati.

leone sergio

pre 6 godina

Zasto je trebalo 17 meseci da familija Krsmanovic angazuje profesionalce da rekonstruisu dogadjaj i da iz prve ruke potpuno argumentovano obore iskaz osumnjicenog, koji se potpuno kosio sa njihovim zakljuckom. Da neko ubije, od vas voljenu osobu, na 600 metara daljine u sred polja, u sred tisine, gde se sve jasno vidi i cuje, da je vuce mrtvu 70 metara i baci u kanal, i da tek nakon pet sati prijavite nestanak.....MALO MNOGO? Ko ga je stitio svo vreme KO?

jerkovic

pre 6 godina

Zoranov otac je izjavio; "Smestio mu je tajkun s' kojim ga je varala". Poslednja linija odbrane, vise nije jadna ubijena, nego ga je varala i zato je ubijena. Ili izadji sa imenom tajkuna.
(sasa jokic, 16. septembar 2017 10:31)
Ako je istina da je ovo izjavio, ponavljam, AKO JE ISTINA, slucaj ce biti resen milion posto. Ostavio je ovom izjavom samo dve strane moguceg resenja...

zlopamtilo

pre 6 godina

Nadam se da imaju ozbiljne dokaze a to šta svi mi mislimo posle besomučne tabloidizacije od samog ubistva pa sve do danas je nebitno.
p s slučaj je na kraju završio u rijalitiju,da nije tužno bilo bi smešno....

Pravnik

pre 6 godina

On je i dalje osumnjičen. Dok ne prizna ili dok sud ne dokaže da je on ubica, nema ništa od rešenja slučaja.
(mup, 15. septembar 2017 23:55)

Bez dokaza, priznanje nije dovoljno

Meroni

pre 6 godina

Da se organizuje sudjenje u "Zadruzi" i da se SMSom glasa "Kriv je" ili "Nije kriv",cena SMSa da bude 100 din-a novac da podele ruzicasta "televizija" i budzet Republike!

del boj

pre 6 godina

I Seki evropejac usao u farmu!? Predivno! A vi Jankoviceve i Pajticeve patriJote puske u ruke pa pravac na Kosovo! Canak nevera, Natasa Kandic koma.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kakav je to bezobrazluk da se sada Stefanović kiti tuđim perjem.
Velika je sramota za našu policiju da nisu mogli da urade forenziku pa sada hapse na osnovu forenzičkih nalaza privatnih veštaka.
Na žalost, u policiji postoji kvalitet, ali je ova vlast sve obesmislila, pa i to.

perfeto

pre 6 godina

Perfektan rijaliti,svi su zaradili na ovoj tragediji sem zrtve! Igra se nastavlja i naivni su oni koji veruju da je ovim prici dosao kraj!

Jelena, žena koje više nema

pre 6 godina

@
Od tragicne smrti pevačice prave šou. Ovi su dno dna!!!
(OMG, 16. septembar
Pardon,
Ovo nije dno ovo je napreDNO!
Samo mi žao deteta koje će biti istraumirano za ceo život i majke koje više nema.