Nedelja, 03.09.2017.

12:28

TV B92 postaje O2 televizija, B92.net ostaje B92.net

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i s novim programskim konceptom. Od 11. septembra zvaće se O2.TV i presvući će se u potpuno novo ruho.

Izvor: B92

TV B92 postaje O2 televizija, B92.net ostaje B92.net IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

183 Komentari

Sortiraj po:

Strahinja

pre 6 godina

"Puče puška pa probiši šator,
svi mi redom kažu da sam
mator..."

U prevodu sajt je s...e
Tv-repriza na reprizu
Dobro pa nije počeo "Bolji život"

Ajd da vidimo dokle će trajati "era novih filmova",,,

Na kraju će biti "O2 sa ponosom predstavlja seriju rekordne gledanosti..."


Al sa ne budem.... SREĆNO

Jadranka Orlovic

pre 6 godina

odavno postujem TV B 92 i stalno pratim vesti i ostale programe B92 samo nemojte u novoj organizaciji i modelu da urinirate po nama. taj prostakluk nam stvarno nije potreban. postujem razlicita misljenja i stavove i svako treba svoje stavove da brani ali ne mogu da svarim najnizi nivo vredjanja ispod svakog ljudskog
dostojanstva.
Zelim vam mnogu uspeha u novom ruhu i veliko gledaliste.

Боки

pre 6 godina

@Slavoljub Petrović
РТС за закуп репетитора за своја три канала плаћа пет милиона динара месечно. Када би РТС HD ишао земаљским путем то би их коштало 14 милиона динара, само за тај канал. То је разлог зашто се програм код нас не емитује у HD-у.

Vlada Rus

pre 6 godina

I bolje sto je tako, posto je od B92 ostalo samo ime, dok su informativne emisije po kojima je bio poznat nestale. Nove generacije traze drugaciji sadrzaj, poput Farme.

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)
(Goran, 04. septembar 2017 13:43)

S obzirom da smo preskočili DVB-T i prešli direktno na DVB-T2 moguće je

Goran

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)

EnaE

pre 6 godina

Dobro,ljudi koji su doneli ovu odluku sigurno to nisu učinilo tek tako.Neki razlog postoji zbog kog je potrebna promena.Opet,B92 kao naziv ima i malo dublji značaj zbog nekih prošlih vremena dok nam O2 ne znači ništa,ali možda će sa kvalitetnijim program biti značajno gledaniji nego dosadašnji B92.
Srećno u svakom slučaju.

Radomče

pre 6 godina

Sve razumem, ali mi nije jasno koja će biti poenta b92 sajta, ako televizija bude rebrendirana. Čemu će taj sajt služiti? Zašto ne prosto redirect na novi sajt?

Steve G

pre 6 godina

Mozete vi da se zovete kako hocete, to odavno nije b92. Sada ste se i zvanicno "prodali". Nego, hoce li i dalje biti prodaja one bizuterije? Inace, najretardiraniji program koji sam gledao u zivotu u moru retardiranih programa kod nas!

Nick

pre 6 godina

Uvažavam vaše mišljenje da je B92 stvar emocije, i kako vi konstatujete, jedno prošlo vreme. Ipak, ne mogu da kažem da je to tačno, i da je po volji mene(siguran sam i dosta drugih) koji sam program te kuće redovno pratio, do neke 2011. Vi sa svojom imovinom nastavite da činite šta hoćete, ja ću "dvojku" pratiti kroz ljude koji su je činili.
Mudro je što je njen logo pomeren i što neće biti vezan za program koji ne može da se uklopi u takav standard.

Gabrijel Omar

pre 6 godina

Za nas koji smo odrastali u 90-tim, B92 je bio nesto mnogo, mnogo vazno, svetionik, skola, informator,vodja bunta, dokaz da jos nismo svi poludeli i postali SPS zombiji. Vec gubimo sa 2:0 (uzeli su nam radio, sada i TV B82) nadam se da nece biti i 3:0 (da ce i sajt u istom pravcu). Sto se konkretno TV B92 tice, vec odavno je mogao da se nazove i Druga srpska televizija, aludirajuci na 'sestrinsku' Prvu.
PS. Pozdrav za sve ljubitelje Fleke, Makroa,dilera i muz.saradnika, Vanilica, Sportskog Ritma Srca...Mjehura,Bilbije,Tome Grujica itd itd.

Promene

pre 6 godina

Moze li neko dublje objasniti razloge promene? Ipak je tv b92 veliki brend da bi se ovakve promene pravile
(Zoranzoki, 3. septembar 2017 12:40)

Rebrending. Mojoj firmi su promenili ime jer je posle dugog niza godina i dobrog poslovanja prihodovanje počelo da pada. Uradili taj rebrending a to znači promena imena, logoa i šeme. Kod nas je to imalo uspeha jer su mnogi proizvod vezivali za jednu određenu grupu. Promenom imena prišli su nam i neki neočekivani potrošači. Ako se dobro sećam Prva je bila Fox pa je promenila ima.

Hleba i igara - naš državni moto

pre 6 godina

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.
(Не, 3. septembar 2017 23:56)

Nažalost, problem je u tome što dobar program ne garantuje gledanost, zato televizije često žrtvuju kvalitet u korist popularnosti. Dobro, možda imamo drugačije definicije dobrog programa. Recimo, B92 je imao sasvim dobar program do pre nekoliko godina, ali im je gledanost znatno porasla kad su počeli da emituju Velikog brata i sl.

Vlada

pre 6 godina

Valjda nećete opet da budete omladinski radio b92.

TV me ne zanima. Sajt nije nešto, prenosi neutralne vesti sa hrvatskih portala poluprevedene i ima previše Sputnjika i Tanjuga. Dobra strana su vesti iz nauke i normalniji komentari nego drugde, finije čitalaštvo. Ali radio...Radio mi jako nedostaje kada dođem u Bg, ne mogu da verujem da toliki sistem ne može da priušti onaj pravi najbolji beogradski radio pa makar i gubio. Hej, dobili ste MTV nagradu pa ugasili brend!

ko se ovde brine i za sta

pre 6 godina

Samo ,molim vas,prestanite sa ovim "praistorijskim"reprizama,filmova i serija jer time samo terate gledaoce na druge kanale.Dovoljan je RTS sa domacim filmovima i serijama po hiljaditi put,sa 192 epizode mornarickih istrazitelja,gde bi se svi jos zivi glumci zapanjili da jos neko to gleda a mi ih jos placamo.Budite bolji od njih,uvek,uvek.

Dragan Markovic

pre 6 godina

Ovo je tuzna vest! Odlazi u proslost ime koje je znacilo borbu za nezavisno novinarstvo, za promociju kulture, posebno one urbane i alternativne, koje je okupljalo mlade ljude spremne da daju svoj pecat duhu vremena, da upute kritiku establismentu... ovo novo sto se najavljuje je samo jedan biznis plan koji nema nikakav osecaj za istorijski znacaj B92... ja sam danas bas tuzan.

Не

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.
(Hleba i igara - nas drzavni moto, 3. septembar 2017 17:23)

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.

Powerslave

pre 6 godina

TV ne gledam tako da ovo ne utiče previše na mene, ionako posećujem samo sajt.
Ali istina je, primetan je pad kvaliteta, čak i u online izdanju.
Greške u kucanju su veoma čest prizor, a neretko objavljujete bukvalno iste (od reči do reči) članke u razmaku od nekoliko dana, kao da ste zaboravili da ste već objavili to.

Što se same B92 TV tiče, možda se može reći da taj kanal suštinski i ne postoji otkako je ukinut Utisak nedelje. Zaista ne znam šta se emituje na kanalu B92 sem vesti, a vesti ima gotovo svaki kanal tako da to nije ništa što pravi razliku.

Milos

pre 6 godina

Jos nam je ostala 202-jka kao simbol nekih drugih vremena.Atmosfera oko 202-jke me podseca na film u kojem sa broda emituju dobru muziku.

makss

pre 6 godina

Obezbedite HD kvalitet, redovne prenose LE i LS, sto da ne i NBA, popularne serije poput Breaking Bad, GoT, Vikinga, vratite kvizove, neka ostanu crtani filmovi koji su vec tu, vratite 3 dnevnika i eto uspeha.

Uroš

pre 6 godina

Ako u programsku šemu ne uvrstite neku evropsku fudbalsku ligu i košarku džaba ste krečili.

I novijim dokumentarcima kao što je to bilo sredinom 2000-tih.

Tako ćete pokazati snagu, a ne sa vizuelnim menjanjem i ko zna čim.

Owl

pre 6 godina

uništiti onakav brend, simbol bunta... simbol borbe za slobodu medija... ali to je već učinjeno. što se tiče imena u svakom slučaju bolje nego da se povezuje nešto što je nepovezivo.

lucchese

pre 6 godina

i tako nestaje polako sve vezano za moje nekadasnje radno mesto simbol jednog perioda i borbe za nesto cemu smo se svi nadali i kao da je upravo sa ostvarivanjem svrgavanja diktature sve izgubilo smisao. prvo formiranje televizije, zatim obezvredjivanje radio stanice i najbolje informativne redakcije i na kraju eto i ime odlazi u legendu...

Baxuz

pre 6 godina

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..
(Vuk, 03. septembar 2017 13:36)

A i taj N1 je truba, sem vesti, koje su jedine u zemlji da nisu rezimske. Izmedju vesti nema nista.

Brat Bart NS

pre 6 godina

Kazete nove serije? hm evo neki predlozi za dobre serije imacete veliku gledanost:
Penny dreadful
game of thrones
Salem
Gotham
Lucifer
Bates motel
Nabavite nesto od ovoga i da vidite gledanost garantujem :)

Игор

pre 6 godina

Tuzno je da tv B92 nece vise postojati, radijo je koji je plej je 0 radio samo dj mix tehno, elektro budi Bog sa nama, vise nije pozeljno slobodno misljenje na tv nema od kada na B92 nema Utiska Nedelje nema vise B92 jeli kod Olje Beckovic u emisiji cula pozicija i opozicija,jedino internet sajt je ostao B92 gde se moze slobodno pisati komentare ! Mislim da ime B92 treba i dalje da postoji jeli to je ime jednostavno B92 je ime koje je odavno postoji, mislim da ime B92 treba da ostane!

Aleksandar

pre 6 godina

B92 je bio brend poznat sirom sveta, nastao iz ludih vremena Slobodana Milosevica, a protiv istog. Njega vise odavno nema, na vlasti je ista ekipa kao i devedesetih, koja sada, doduse, peva drugu pesmu... B92 je vec duze vreme drugaciji od onoga sto je bio, pa pretpostavljam da cemo se navici na O2 - covek se na sve navikne. Nadam se samo da necete postati potpuni naprednjacki dnevno-politicki bilten kao Studio B, koji se takodje urusio do maksimuma da ne moze gore, ili kao TV Pink koja nikad nije ni bila merodavna ni za sta, osim za turbofolk.

Sajber

pre 6 godina

Neka varijanta prajmtajma ali u HD ili će biti bljuvotina:
18.30 Vesti
19.00 Najslabija karika
19.30 Uvek je sunčano u Filadelfiji
20.00 Dekster
21.00 Film: Tor
23.00 Vesti

Bob

pre 6 godina

Da, bio nekad B92...nece nestati 11. septembra, davno je on nestao...Plasim se jos jedne ultra komercijalne televizije koja upropasti ovu mladez. Zvucim ko baba, znam, ali tako je.
Paradoks, u uzasnim vremenima imali smo mnogo bolji izbor TV kanala.
Istina, i "uzasno vreme" je stvar percepcije...

D61

pre 6 godina

Napravite program koji zbližava ljude, puno dokumentarnih filmova iz prošlih ratova, čišćenje naroda od mržnje. Objasnite narodu da smo divljaci koji su pobili stotine hiljada ljudi, da polako i argumentovano to narod shvati... Mali smo.

doubleN

pre 6 godina

realno ste krenuli da se urusavate sa prvim velikim bratom, pokrenuli ste lavinu sunda i kica .. ne mozete mi reci da tako velika televizija ne moze da zivi od reklama i sponzora i bez te lobotomije ..

doubleN

pre 6 godina

jeste da odavno niste tv koja ste bili, ali mi je ipak zao sto niste mogli da opstanete, izgleda da se sve gasi da bi se ubila svaka tradicija i ugusio bunt, mozda da sam previse nostalgican, ali mislim i da ce to godinama nestati, cinjenica je da vise odavno nema nikakve vrednosti ..

Maki

pre 6 godina

Nadam se da ce uslediti neke dobre promene. Zelim srecu po tom pitanju, i slaganje sa nekim mojim ukusom. Ali reklamna kampanja.Iskreno jezim se na ove reklame skoro isto kao i za play radio.

B92

pre 6 godina

Sto se tice televizije sundjer boba ne dirajte a sto se tice sajta tu nista ne menjate pre sam kometarisala stalno na b..c ali od kada su koncept kometara promenili vise ne a i primetila sam da nemaju vise kometara kao pre znaci nisam jedina ...sajt neka ostane ovakav

Tasa

pre 6 godina

B92 odavno predstavlja samo brand i nema veze sa originalnom koncepcijom. Taj brend vise nikome nista ne znaci odavno je zaboravljeno sve sto je nekada predstavljao. Nestanak je sasvim ocekivan ostaje samo secanje.

perem sudove po belom svetu

pre 6 godina

neko ce reci da se od ideala ne zivi... kako ja na primer, kao neko ko je odrastao na dedinju, uz svo kucno pa nakon toga i skolsko vaspitanje/obrazovanje, gde me je strip, knjiga, motorhead, ramones, taj prelepi i neiskvareni kraj vaspitao? kao neko ko se gnusao rata u svojih 18 godina, prezirao establisment, politicare... kao neko ko je uvek imao svoje ja, pa makar i glavom kroz zid, po belom svetu, sudove prao, radio svata samo ne saginjao nisam... kako da zaboravim taj radio i taj svetionik u onom mraku? i sa gnusanjem sada da gledam tu televiziju? pa nisam gledao ni onda a necu ni sada. na portal dodjem, svejedno mi je. zivot jeste ideal i teznja ka tome. ko se sagne, puzace zauvek. ja vala necu. zato sam i otisao, pa makar i sudove prao. mene bar sramota nije.

Spartak

pre 6 godina

Ma kakva rezolucija smanjite reklame. Zaboravi covek sta je gledao. Uvesti da u toku filma nema prekida. Ugledajte se na drige evropske tv kanale. Zovite se kako hocete to je nebitno

Vladimir

pre 6 godina

B92 ću pre svega pamtiti po kultnim autorskim i dokumentarnim emisijama. Sav taj folk, Paranormalna Srbija, Utisak nedelje i naravno Insajder.

Hleba i igara - nas drzavni moto

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.

Dragana

pre 6 godina

Navikla sam na ime B92 iako već duže vreme gledam samo vesti na vašoj televiziji i to ponekad.A nekada sam volela serije koje ste prikazivali: Vil i Grejs,Sašina ekipa,Internat,Spartak,Kamelot itd.Volela sam kviz Pitanja za šampiona,često gledala Utisak nedelje...Ali to su bila neka druga vremena.Nadam se samo da se serijski program neće svesti na turske serije.

Dejvid Koperfild

pre 6 godina

Piyanje svih pitanja TV O2 ide u HD rezoluciji ? ili SD ako je ovo potonje "dzaba ste krecili",tehnologija je otisla daleko sve vise ljudi imaju / poseduju nove smart TV UHD rezolucije ...

Boban

pre 6 godina

Ako budete emitovali kanal u HD rezoluciji imacete priliku da budete prva televizijska kuca u Srbiji koja moze da kaze da posluje po svetskim standardima. Iako se u svetu postepeno prelazi na 4K, mislim da bi svi bili zadovoljni i sa HD standardom. I naravno Sundjer Bobom!

Sumnjivo lice

pre 6 godina

B92 je, za nas sličnog senzibiliteta nekada bio utočište od gluposti koje su drugi servirali, a noćna mora za sve koji su nam vređali inteligenciju. Utisak nedelje, Insajder, Poligraf... Toga odavno više nema, sada se prodaju narukvice i đinđuve i repriziraju serije, a hrabri novinari odoše... Želim vam sreću, ako budete ličili na sebe iz slavnih vremena, a ako ne, koga briga za vaš redizajn.

Pablito

pre 6 godina

Ne treba zaboraviti, vi koji zalite, da je TV b92 prva pustila reality kod nas. Takodje ne treba zaboraviti da je b 92 bilo priv. preduzece skoro od pocetka.
Novoj TV srecno, ne verujem da cu Vas gledati kao ni ostale domace TV, uglavnom.

CO_2

pre 6 godina

Slobodno, mnogi od nas nece nista ni primetiti. B92 televiziju ne gledam jos odavno.
Meni ste kao tv bili zanimljivi samo do trenutka dok ste imali hrabrosti (ili neceg drugog) da se bavite skakljivim temamma i kada su vas zbog toga napadali razni centri moci. Kada se cinilo da vam je stalo da od Srbije napravite neko bolje drustvo. Kad ste se utopili i ovo medijsko mrtvilo i poceli da licite na sve ostale medije (po pitanju izvestavanja, negde u vreme 2004) od tog trenutka vise niste intesantni.
Sto se tice portala, njega i dalje posecujem, zato sto moram nesto informativno da procitam, a opet u ovom medijskom mrtvilu, nema nicega sto bi mene zadovoljilo, te sam vise iz navike nego li iz nekog postovanja nastavio da pratim vas portal, iako u verodostojnost vasih informacija ne verujem vise od 10% (ranije je to bilo mnogo vise).
Ne treba vama promena imena, al ako ce vas to usreciti, zovite se kako vam volja. Vama treba nesto drugo, al to drugo ima svoju cenu. Koju ja mislim da niste spremni da platite, pre ce biti da bi voleli da profitirate.

Glisic Cuore

pre 6 godina

B92 je uvek bio borba za istinu. Imali su autorske emisije.
Imali su tacne vesti, vesti koje nisu ruzicaste.
Imali su kvizove.
Imali su Toyota wild world naucne emisije.
Danas emituju reprize tudjih emisija. Daju nam humor koji ne shvatamo, jer nismo globalno zatrovani, vec imamo glavu da Sami rasudimo.
Serije koje emituju su serije za unificiranje drustva po nazovi razvijenom drustvu.
Hajde da slavimo uz Curku Dan zahvalnosti, mesto nasih praznika

Dejan L

pre 6 godina

E to sto ti se gleda fudbal, gledaj, necemo fudbal jer pomera programsku semu, traje predugo, kad god je utakmica, pomere neku emisiju za sat dva. Pogotovo me smara beskonacno dugi Djokovic. Dosta granda I Sporta, dajte ovom narodu Hi tech emisije, dajte da se digitalno obrazuju, a ne kad kazu rad na racunaru, napisete doktorirao na FB I Instagramu. Hocemo naucne emisije koje daju alternativu da se prezivi. Da se zaradi. Dosta Sporta, od toga nema leba, kladionica vise nego skola. Mrzim osnovce koji idu u kladionicu. puklo drustvo

kit teler

pre 6 godina

ne gledam tv. samo sajt posecujem...koristim interaktivne medije.. trazim po netu ja sam a ne sta mi neko servira.. tv je prevaziden medij,za stare ljude...tako da dzaba se krechi kad nije izgletovano! mada priznajem u oba auta mi je plej radio,aktuelna muzika...ok!

NoName

pre 6 godina

Vizuelni identitet nece nista promeniti, ako se sami ne promenite na ono sto ste nekada bili. Kao sto neko vec rece. Bukvalno ste postali kao svaka druga televizija.

Lela

pre 6 godina

Klela sam se u B92 i nisam puštala daljinac pre 5-6 godina. A sada... Muka mi je od programske šeme B92 i Štrebera, Prijatelja, Veselih sedamdesetih, reprize Galilea 150 puta. Ko bre još to gleda? Hoćemo igru prestola, Dosije X, CSI, hoćemo serije koje govore o današnjici, društvenim mrežama, nasilju, kako da se borimo sa stvarnošću. Ja kao prosvetni radnik nemam šta da gledam na B92. A ni moj muž koji je meteorolog, kaže da ste postali najdosadniji. Ko još gleda vesti u 20h kada na svim drugim kanalima počinju filmovi?

Alien

pre 6 godina

Kakva je ovo patetika u komentarima, sunce ti poljubim! :) Iskreno, svejedeno kako se zove, i kakva je televizija bila ranije. Šta je bilo, bilo je. Zanima nas većinu hoće biti serija, sporta, filmova... I hoće biti u HD formatu. A politika, vesti... to i ovako ne gledam.

ej

pre 6 godina

Дали ќе може да се гледа и во Македонија?
Mи недостасуваат спортски емисии ,документарни ,филмови и светска мизика ,ми недостасува култура.Сергеј го можеш ти тоа удри машки.

emende

pre 6 godina

Pa da budemo iskreni, bilo je krajnje vreme da se prizna realnost - jer, ako već nije moguće održati standarde i duh časnog imena koje se koristi, onda ga je najbolje ugasiti. Nama koji želimo urbanu, dinamičnu, visprenu, inteligentnu, otvorenu, provokativnu, politički nezavisnu i novinarski odgovornu televiziju ostaje da čekamo neka druga vremena i kraj ovog potemkinovskog "matriksa" (a, koliko vidim, načekaćemo se za sve pare)... Svima u "02" želim puno sreće na ovom beskrajno jadnom medijskom prostoru u kojem je jedini cilj "anestezija" sluđenog građanstva i patetični eskapizam - da se ne bi Vlasi slučajno dosetili i probudili iz košmara debilne zabave i gebelsovskih laži kojima ih obasipaju od jutra do sutra. Još jedan "light pink" kanal tu ne može ništa da promeni niti da nanese više štete od one koja je već naneta.

B92>O2

pre 6 godina

Ovako ljudi iz moje okoline reaguju na različit programski sadržaj.
Rijaliti - dno, loše, blah
Emisije u kojima se govori koja "poznata" ličnost je šta ugradila i koliko se ugradila- dno dna
Holivudski blokbasteri - loše
Američke komedije - loše
Emisije tipa TVČorba- jednom sam video ćaleta kako se smeje uz TVčorbu
Crtani filmovi (Sunđer Bob, Pingvini, Štrumfovi)- najbolje na B92
Dokumentarci- vrlo potrebno, nešto ih nije bilo
Autorski filmovi- to ja želim da vidim, takođe više filmova iz Azije
Ubacite neki kvalitetniji anime serijal u program i nemojte da sinhronizujete anime ako boga znate, dakle samo na japanskom.
Serije- dajte izaberite nešto kvalitetnije

Dajte narodu nešto bolje, kvalitenije i drugačije od ostalih i na konju ste.

Чедомир

pre 6 godina

Поштовани, надам се да ће бити прва и најгледанија ТВ у региону, као некад. Б92 и покушајте да што више користите ћирилицу. ТИТЛОВИ СТАРЕ Б92 СУ ВЕЋИНОМ СУ БИЛИ У ЛАТИНИЦИ. А лого старог Б92 је био ћириличним писмом написан. Само напред промене морају да буду и биће добре. Све најбоље.....

charlie

pre 6 godina

Srbi su navikli da žive od mitova i stare slave tako da će trebati vremena da shvate da B92 odavno ne postoji.Bilo kako bilo 92 odlazi u prošlost,a iz nje nam se uskoro vraća BK televizija.Još samo da dolete iz Moskve...

mihailo

pre 6 godina

Nestanak originalne B92 televizije je ogroman gubitak za urbanu Srbiju.Sve televizije su okrenute ruralnom stanovnistvu.Tragedija za mlade ljude koji su ostali u Srbiji...Vreme je za emancipaju sistematski zaglupljivanog stanovnistva a ne za zabavu.

Ana

pre 6 godina

Neizmerno hvala za sav trud, energiju i rad koji su ulozeni u ono sto je B92 nekada bio dok se nije pretvorio u malo ugladjeniji Pink, koji ne znam kome treba i kako ce doci do novca pa ce tako neizbezno sklizunuti jos blize Pinku i ostalim nedostojnim televizijama. Ja za sebe znam, B92 sam ranije gledala stalno, sada ga vise skoro ne gledam a ovu novu televiziju sigurno nikada necu okrenuti kao ni ostale nase neupotrebljive i iskljucivo zabavljacke televizije (uz opasku da nikog normalnog to realno ne moze da zabavi). Samo me veoma zanima i uvek ce me veoma zanimati ko su ti ispitanici koji su bili osnov da se zakljuci da ljudi zele promenu u tom smeru. Svi iz mog kruga misle isto kao ja...

Labud

pre 6 godina

Long overdue. Posebno kada je ukinut radio a informativna ekipa svedena na nekoliko ljudi. Zabava ove vrste nije za Labuda koji se i ne seća kada je gledao nešto na B92 poalednji put.

Nsdjanka

pre 6 godina

Srecno! Nijedna domaca tv sto se mene tice nece nadmasiti b92 u obliku kakva je bila 2000-2003g ta ekipa koja je radila tada je bila najbolja, serije britanske, dokum.program, emisije mladi voditelji itd..Po meni najbolji novogodisnji program docek 2001g kakav cool program nevidjeno, kakav entuzijazam mladih..e stvarno je bila simbol vremena..

Miša, Bgd

pre 6 godina

Puno sreće sa novim brendom i novom programskom šemom. Teško je biti a još teže ostati konkurentan u vremenu lako dostupnih sadržaja i informacija. Istina je da B92 nije ono što je bio nekada, šta više to je logično. Sve se menja, a ti se ili prilagodi ili ćeš biti prevaziđen.
Sve najbolje u daljem radu!

Petar

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost. Ovaj program zdanjih par godina ...samo reprize repriza.

Odzacar uma

pre 6 godina

B92 je B92. Brend, simbol jednog vremena, televizija koja je uvek imala hrabrosti u novinarskom i produkcijskom smislu, pomerala granice, postavljala pitanja koji drugi nisu smeli niti hteli. Moje mišljenje kao vernog gledaoca je da to ne treba menjati. Ali novi vlasnici, nova pravila, nove ideje. Ostaje nada da će se nastaviti utabanim stazama B92 televizije i još je unaprediti. Veliki pozdrav i mnogo sreće u daljem radu.

Markus

pre 6 godina

Portal takodje treba menjati i njegovu uredjivacku politiku. Vesti su postale crna hronika sto je po mom misljenju namerno osmisljeno zarad podsvesnog stvaranja negativne slike o svemu. Ranije nije bilo tako i uredjivacka politika je bila dosta umerenija. Koliko god da su drugi mediji u odredjenoj meri pristrasni ili tabloidno uredjeni i B92 portal to radi samo na drugaciji nacin hteli vi to da priznate ili ne. Razumem da je mnogo stvari kod nas crno ali ne mora bas svaka vest sa naslovne strane da bude takva. To je ono sto mi najvise smeta posto svakodnevno citam vesti sa B92 portala vec duzi niz godina i po mom misljenju crna hronika bi morala da ima ZASEBNU rubriku.

izrod

pre 6 godina

U prvom trenutku sam pomislio Ö2 (Drugi tv kanal austrijske tv)...Rekoh ajde...kad moze RtsSAT u svim ponudama kablovskih operatera u Austriji što ne moze i Ö2 ovde ;) Šalu na stranu, hvala za sve...bili ste dobri budite (sad) još bolji. Mazel Tov!

Nebojša

pre 6 godina

Samo da ne bude kao kada je fox promenio ime u prva televizija od tada je za mene taj kanal pink no2 nadam se da će b92 izbeći tu sudbinu.

Miki

pre 6 godina

Sportski prenosi ?
To je najvise nedostajalo na B92.
Potrebne su i zabavne i edukativne emisije, ljudima je informacija preko glave, posebno politike.

Randy

pre 6 godina

Drage kolege,
Zelim vam puno sreće! Ali moram da vam kažem da je to velika šteta! Kao čovek koji je već 20 godina u medijama i sa puno iskustva, moram vam reci da je šteta. Jer medijski svet gubi ili je već izgubio jednu veliku zvezdu. B92 je ne samo šta je bio brand u Srbiji nego je bio i brand u celom svetu! MTV nagrada, u nemačkim novinama su pisali kad su vas ugasili itd. Poznati po izveštavanju. Srbija gubi dobro i poznato ime. Treba menjati program, design nova lica program raste kao malo dete i treba ga čuvati. Od srca vam zelim puno sreće i uspeha celom timu B92 kao i direktoru. I ponosno napred. Kolega iz nemacka.

Logika

pre 6 godina

Tuzno,i ako B92 odavno nije ona stara ipak je ostala B92 sada kad brisete i ime koje je postalo brend,brisete i gledaoce koji su pratili iz nekih sentimentalnih razloga.Mislim da je greska,pogotovo ako ce izgledati kao PRVA koju odavno vise ne pratim.U svakom slucaju srecno i drago mi je sto portal ostaje isti.

Goran

pre 6 godina

Bravo. TV i ovaj portal ionako nisu imali veze. Dok mi je vas portal broj 1, televiziju sam razmemorisao. Emisije poput TV Corbe ili npr. Galileo i sl. bile su besmislene. Bilo je vreme za novi TV koncept.

Vuk

pre 6 godina

Za sajt OK... Sto se televizije tice , veliki B92 je jos pre 5 godina otisao u legendu , tako da nije lose sto ste sada i zvanicno obelodanili tu cinjenicu. B92 je pokusao da menja ovo drustvo, ali ono te promene ocigledno ne zeli. Ono zeli ovo sto imamo danas. Tako da..hvala na pokusaju. I srecno sa novim konceptom.

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..

Kada?

pre 6 godina

Sazreo sam uz radio B92.
Ta koncentracija pameti i energije je skoro neponovljiva.
Ipak, sta treba da se desi da se ponovo okupi grupa lucidnih i duhovitih mladih ljudi kritickog duha koji ce pokrenuti nesto slicno?
Da li im je sada u stvari dobro?
Da li se mire sa postojecim?
Nemojte ocekivati od nas u 50+ da bilo sta novo pokrenemo...

martianm

pre 6 godina

Posle toliko godina i cele istorije i uloge koju je stanica odigrala u nasim sto svakodnevnim sto politickim zivotima.
Neko je napisao u komentarima da je trebalo jos ranije da je "ukinu" jer odavno nije ono sto je nekad predstavljala...Slazem se. Ode studioB, ode Beninetytwo...

Zbogom i dovidjenja! (do nekih boljih vremena)

Igor

pre 6 godina

B92 odavno više nije onaj izvorni i to je u redu, vremena se menjaju. Ali mi smo devedesetih znali koju stanicu da nađemo i koje novine da čitamo da bismo se informisali. I znali smo zašto želimo da budemo informisani. A kako će nove generacije da se orijentišu? Šta se uopšte njima mota po glavi?

Миле НС

pre 6 godina

Колико год мало сам гледао, тј. гледам телевизију, б92 је била најзаступљенија што због информативног програма, серија (које су већ биле много пута али опет радо гледам), филмова у 9и2, тхт сам читао само на б92 и сада ће то како сам разумео постати једна спрдња од телевизије типа хеппи...
Да ми је знати на каквом се то узорку становништва радила та детаљна анализа због које ће уследити промена потпуна промена сасвим пристојног тв канала у забавни канал?

Zekan

pre 6 godina

Odlicno. Nadam se da nece biti prodaje nakita, "bisera" ,""dijamanata"" i ostalih gluposti metodom :samo jos malo ,samo jos ovaj komad je ostao ,jedinstvena prilika...Mislim stvarno je bila bruka za nekad ozbiljnu televiziju.

woah

pre 6 godina

Konačno! B92 je (bio) B92, a ovo novo je verovatno O2, ili tako nešto. A da bi sajt B92 bio B92, mora mnogo da se poradi na pravopisu. Ovako je i sajt O2, ili tako nešto. Što bi se reklo, "Modernija Srbija".

n6

pre 6 godina

lepo! kao prvo logo je jako dobar i moderan, ako se vizuelno promeni kao sto je PRVA TV onda uopste ne sumnjam da ce izgledati jako jako profesionalno, nalik najjacih evropskih tv kanala. svaka cast.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Nek je sretnje! Samo da na sajtu ostane ista ekipa "komentatora" ( pre svega sportskih desavanja XD ) i sve ce biti ol rajt! :D

Ivana

pre 6 godina

ono sto pratim na b92tv jesu prijatelji,vesele 70e,galileo i vajs.ako ubacite prenose sportskih desavanja i neke filmove novije produkcije a ne iz pretproslog veka,to ce biti kul.srecno!

Denda

pre 6 godina

Ok. Ne znam zasto ce ostati b92.net? Da se ne lazemo nema tu sta pametno procitat, osim rusofilije i kako je hrvatska propala i tako iz dana u dan. No dobro je malo konkurencije za kurir i informer. :) Sve najbolje...

dragan

pre 6 godina

epic fail.
b92 je imao pratioce delom i zbog legacy momenta. sad i to gubite
clanci su vam odavno copy paste, neki strucnjak juce stavio u naslovu vesti TZV Kosovo... Nece pomoci novi logo

D

pre 6 godina

Za televiziju me bas briga, osim sport kluba drugi kanali za mene ne postoje. Tako da mi ne pada tesko, jer ionako je b92 izgubila sve ono sto je nekada imala. Uz studio b jedina televizija koju sam nekada pratio. Sto se tice sajta, sve pohvale u ostanite kao i do sada. Mozda jedini medij u Srbiji uz N1 koji nije zuta stampa i koji nema klikbejt naslove. Na mom mobilnom aparatu samo ova dva medija imam instalirana. Potrudite se da tako i ostane i ne padajte pod uticaj ostalih. Pozdrav

Vuk

pre 6 godina

Za sajt OK... Sto se televizije tice , veliki B92 je jos pre 5 godina otisao u legendu , tako da nije lose sto ste sada i zvanicno obelodanili tu cinjenicu. B92 je pokusao da menja ovo drustvo, ali ono te promene ocigledno ne zeli. Ono zeli ovo sto imamo danas. Tako da..hvala na pokusaju. I srecno sa novim konceptom.

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..

woah

pre 6 godina

Konačno! B92 je (bio) B92, a ovo novo je verovatno O2, ili tako nešto. A da bi sajt B92 bio B92, mora mnogo da se poradi na pravopisu. Ovako je i sajt O2, ili tako nešto. Što bi se reklo, "Modernija Srbija".

dragan

pre 6 godina

epic fail.
b92 je imao pratioce delom i zbog legacy momenta. sad i to gubite
clanci su vam odavno copy paste, neki strucnjak juce stavio u naslovu vesti TZV Kosovo... Nece pomoci novi logo

Zekan

pre 6 godina

Odlicno. Nadam se da nece biti prodaje nakita, "bisera" ,""dijamanata"" i ostalih gluposti metodom :samo jos malo ,samo jos ovaj komad je ostao ,jedinstvena prilika...Mislim stvarno je bila bruka za nekad ozbiljnu televiziju.

Igor

pre 6 godina

B92 odavno više nije onaj izvorni i to je u redu, vremena se menjaju. Ali mi smo devedesetih znali koju stanicu da nađemo i koje novine da čitamo da bismo se informisali. I znali smo zašto želimo da budemo informisani. A kako će nove generacije da se orijentišu? Šta se uopšte njima mota po glavi?

Nebojša

pre 6 godina

Samo da ne bude kao kada je fox promenio ime u prva televizija od tada je za mene taj kanal pink no2 nadam se da će b92 izbeći tu sudbinu.

Миле НС

pre 6 godina

Колико год мало сам гледао, тј. гледам телевизију, б92 је била најзаступљенија што због информативног програма, серија (које су већ биле много пута али опет радо гледам), филмова у 9и2, тхт сам читао само на б92 и сада ће то како сам разумео постати једна спрдња од телевизије типа хеппи...
Да ми је знати на каквом се то узорку становништва радила та детаљна анализа због које ће уследити промена потпуна промена сасвим пристојног тв канала у забавни канал?

CO_2

pre 6 godina

Slobodno, mnogi od nas nece nista ni primetiti. B92 televiziju ne gledam jos odavno.
Meni ste kao tv bili zanimljivi samo do trenutka dok ste imali hrabrosti (ili neceg drugog) da se bavite skakljivim temamma i kada su vas zbog toga napadali razni centri moci. Kada se cinilo da vam je stalo da od Srbije napravite neko bolje drustvo. Kad ste se utopili i ovo medijsko mrtvilo i poceli da licite na sve ostale medije (po pitanju izvestavanja, negde u vreme 2004) od tog trenutka vise niste intesantni.
Sto se tice portala, njega i dalje posecujem, zato sto moram nesto informativno da procitam, a opet u ovom medijskom mrtvilu, nema nicega sto bi mene zadovoljilo, te sam vise iz navike nego li iz nekog postovanja nastavio da pratim vas portal, iako u verodostojnost vasih informacija ne verujem vise od 10% (ranije je to bilo mnogo vise).
Ne treba vama promena imena, al ako ce vas to usreciti, zovite se kako vam volja. Vama treba nesto drugo, al to drugo ima svoju cenu. Koju ja mislim da niste spremni da platite, pre ce biti da bi voleli da profitirate.

Denda

pre 6 godina

Ok. Ne znam zasto ce ostati b92.net? Da se ne lazemo nema tu sta pametno procitat, osim rusofilije i kako je hrvatska propala i tako iz dana u dan. No dobro je malo konkurencije za kurir i informer. :) Sve najbolje...

Sumnjivo lice

pre 6 godina

B92 je, za nas sličnog senzibiliteta nekada bio utočište od gluposti koje su drugi servirali, a noćna mora za sve koji su nam vređali inteligenciju. Utisak nedelje, Insajder, Poligraf... Toga odavno više nema, sada se prodaju narukvice i đinđuve i repriziraju serije, a hrabri novinari odoše... Želim vam sreću, ako budete ličili na sebe iz slavnih vremena, a ako ne, koga briga za vaš redizajn.

Randy

pre 6 godina

Drage kolege,
Zelim vam puno sreće! Ali moram da vam kažem da je to velika šteta! Kao čovek koji je već 20 godina u medijama i sa puno iskustva, moram vam reci da je šteta. Jer medijski svet gubi ili je već izgubio jednu veliku zvezdu. B92 je ne samo šta je bio brand u Srbiji nego je bio i brand u celom svetu! MTV nagrada, u nemačkim novinama su pisali kad su vas ugasili itd. Poznati po izveštavanju. Srbija gubi dobro i poznato ime. Treba menjati program, design nova lica program raste kao malo dete i treba ga čuvati. Od srca vam zelim puno sreće i uspeha celom timu B92 kao i direktoru. I ponosno napred. Kolega iz nemacka.

doubleN

pre 6 godina

realno ste krenuli da se urusavate sa prvim velikim bratom, pokrenuli ste lavinu sunda i kica .. ne mozete mi reci da tako velika televizija ne moze da zivi od reklama i sponzora i bez te lobotomije ..

Tasa

pre 6 godina

B92 odavno predstavlja samo brand i nema veze sa originalnom koncepcijom. Taj brend vise nikome nista ne znaci odavno je zaboravljeno sve sto je nekada predstavljao. Nestanak je sasvim ocekivan ostaje samo secanje.

mihailo

pre 6 godina

Nestanak originalne B92 televizije je ogroman gubitak za urbanu Srbiju.Sve televizije su okrenute ruralnom stanovnistvu.Tragedija za mlade ljude koji su ostali u Srbiji...Vreme je za emancipaju sistematski zaglupljivanog stanovnistva a ne za zabavu.

Glisic Cuore

pre 6 godina

B92 je uvek bio borba za istinu. Imali su autorske emisije.
Imali su tacne vesti, vesti koje nisu ruzicaste.
Imali su kvizove.
Imali su Toyota wild world naucne emisije.
Danas emituju reprize tudjih emisija. Daju nam humor koji ne shvatamo, jer nismo globalno zatrovani, vec imamo glavu da Sami rasudimo.
Serije koje emituju su serije za unificiranje drustva po nazovi razvijenom drustvu.
Hajde da slavimo uz Curku Dan zahvalnosti, mesto nasih praznika

emende

pre 6 godina

Pa da budemo iskreni, bilo je krajnje vreme da se prizna realnost - jer, ako već nije moguće održati standarde i duh časnog imena koje se koristi, onda ga je najbolje ugasiti. Nama koji želimo urbanu, dinamičnu, visprenu, inteligentnu, otvorenu, provokativnu, politički nezavisnu i novinarski odgovornu televiziju ostaje da čekamo neka druga vremena i kraj ovog potemkinovskog "matriksa" (a, koliko vidim, načekaćemo se za sve pare)... Svima u "02" želim puno sreće na ovom beskrajno jadnom medijskom prostoru u kojem je jedini cilj "anestezija" sluđenog građanstva i patetični eskapizam - da se ne bi Vlasi slučajno dosetili i probudili iz košmara debilne zabave i gebelsovskih laži kojima ih obasipaju od jutra do sutra. Još jedan "light pink" kanal tu ne može ništa da promeni niti da nanese više štete od one koja je već naneta.

D

pre 6 godina

Za televiziju me bas briga, osim sport kluba drugi kanali za mene ne postoje. Tako da mi ne pada tesko, jer ionako je b92 izgubila sve ono sto je nekada imala. Uz studio b jedina televizija koju sam nekada pratio. Sto se tice sajta, sve pohvale u ostanite kao i do sada. Mozda jedini medij u Srbiji uz N1 koji nije zuta stampa i koji nema klikbejt naslove. Na mom mobilnom aparatu samo ova dva medija imam instalirana. Potrudite se da tako i ostane i ne padajte pod uticaj ostalih. Pozdrav

Lela

pre 6 godina

Klela sam se u B92 i nisam puštala daljinac pre 5-6 godina. A sada... Muka mi je od programske šeme B92 i Štrebera, Prijatelja, Veselih sedamdesetih, reprize Galilea 150 puta. Ko bre još to gleda? Hoćemo igru prestola, Dosije X, CSI, hoćemo serije koje govore o današnjici, društvenim mrežama, nasilju, kako da se borimo sa stvarnošću. Ja kao prosvetni radnik nemam šta da gledam na B92. A ni moj muž koji je meteorolog, kaže da ste postali najdosadniji. Ko još gleda vesti u 20h kada na svim drugim kanalima počinju filmovi?

Goran

pre 6 godina

Bravo. TV i ovaj portal ionako nisu imali veze. Dok mi je vas portal broj 1, televiziju sam razmemorisao. Emisije poput TV Corbe ili npr. Galileo i sl. bile su besmislene. Bilo je vreme za novi TV koncept.

Miki

pre 6 godina

Sportski prenosi ?
To je najvise nedostajalo na B92.
Potrebne su i zabavne i edukativne emisije, ljudima je informacija preko glave, posebno politike.

Pablito

pre 6 godina

Ne treba zaboraviti, vi koji zalite, da je TV b92 prva pustila reality kod nas. Takodje ne treba zaboraviti da je b 92 bilo priv. preduzece skoro od pocetka.
Novoj TV srecno, ne verujem da cu Vas gledati kao ni ostale domace TV, uglavnom.

Bob

pre 6 godina

Da, bio nekad B92...nece nestati 11. septembra, davno je on nestao...Plasim se jos jedne ultra komercijalne televizije koja upropasti ovu mladez. Zvucim ko baba, znam, ali tako je.
Paradoks, u uzasnim vremenima imali smo mnogo bolji izbor TV kanala.
Istina, i "uzasno vreme" je stvar percepcije...

Vladimir

pre 6 godina

B92 ću pre svega pamtiti po kultnim autorskim i dokumentarnim emisijama. Sav taj folk, Paranormalna Srbija, Utisak nedelje i naravno Insajder.

perem sudove po belom svetu

pre 6 godina

neko ce reci da se od ideala ne zivi... kako ja na primer, kao neko ko je odrastao na dedinju, uz svo kucno pa nakon toga i skolsko vaspitanje/obrazovanje, gde me je strip, knjiga, motorhead, ramones, taj prelepi i neiskvareni kraj vaspitao? kao neko ko se gnusao rata u svojih 18 godina, prezirao establisment, politicare... kao neko ko je uvek imao svoje ja, pa makar i glavom kroz zid, po belom svetu, sudove prao, radio svata samo ne saginjao nisam... kako da zaboravim taj radio i taj svetionik u onom mraku? i sa gnusanjem sada da gledam tu televiziju? pa nisam gledao ni onda a necu ni sada. na portal dodjem, svejedno mi je. zivot jeste ideal i teznja ka tome. ko se sagne, puzace zauvek. ja vala necu. zato sam i otisao, pa makar i sudove prao. mene bar sramota nije.

Aleksandar

pre 6 godina

B92 je bio brend poznat sirom sveta, nastao iz ludih vremena Slobodana Milosevica, a protiv istog. Njega vise odavno nema, na vlasti je ista ekipa kao i devedesetih, koja sada, doduse, peva drugu pesmu... B92 je vec duze vreme drugaciji od onoga sto je bio, pa pretpostavljam da cemo se navici na O2 - covek se na sve navikne. Nadam se samo da necete postati potpuni naprednjacki dnevno-politicki bilten kao Studio B, koji se takodje urusio do maksimuma da ne moze gore, ili kao TV Pink koja nikad nije ni bila merodavna ni za sta, osim za turbofolk.

Powerslave

pre 6 godina

TV ne gledam tako da ovo ne utiče previše na mene, ionako posećujem samo sajt.
Ali istina je, primetan je pad kvaliteta, čak i u online izdanju.
Greške u kucanju su veoma čest prizor, a neretko objavljujete bukvalno iste (od reči do reči) članke u razmaku od nekoliko dana, kao da ste zaboravili da ste već objavili to.

Što se same B92 TV tiče, možda se može reći da taj kanal suštinski i ne postoji otkako je ukinut Utisak nedelje. Zaista ne znam šta se emituje na kanalu B92 sem vesti, a vesti ima gotovo svaki kanal tako da to nije ništa što pravi razliku.

Nsdjanka

pre 6 godina

Srecno! Nijedna domaca tv sto se mene tice nece nadmasiti b92 u obliku kakva je bila 2000-2003g ta ekipa koja je radila tada je bila najbolja, serije britanske, dokum.program, emisije mladi voditelji itd..Po meni najbolji novogodisnji program docek 2001g kakav cool program nevidjeno, kakav entuzijazam mladih..e stvarno je bila simbol vremena..

Steve G

pre 6 godina

Mozete vi da se zovete kako hocete, to odavno nije b92. Sada ste se i zvanicno "prodali". Nego, hoce li i dalje biti prodaja one bizuterije? Inace, najretardiraniji program koji sam gledao u zivotu u moru retardiranih programa kod nas!

Spartak

pre 6 godina

Ma kakva rezolucija smanjite reklame. Zaboravi covek sta je gledao. Uvesti da u toku filma nema prekida. Ugledajte se na drige evropske tv kanale. Zovite se kako hocete to je nebitno

lucchese

pre 6 godina

i tako nestaje polako sve vezano za moje nekadasnje radno mesto simbol jednog perioda i borbe za nesto cemu smo se svi nadali i kao da je upravo sa ostvarivanjem svrgavanja diktature sve izgubilo smisao. prvo formiranje televizije, zatim obezvredjivanje radio stanice i najbolje informativne redakcije i na kraju eto i ime odlazi u legendu...

Dragana

pre 6 godina

Navikla sam na ime B92 iako već duže vreme gledam samo vesti na vašoj televiziji i to ponekad.A nekada sam volela serije koje ste prikazivali: Vil i Grejs,Sašina ekipa,Internat,Spartak,Kamelot itd.Volela sam kviz Pitanja za šampiona,često gledala Utisak nedelje...Ali to su bila neka druga vremena.Nadam se samo da se serijski program neće svesti na turske serije.

Kada?

pre 6 godina

Sazreo sam uz radio B92.
Ta koncentracija pameti i energije je skoro neponovljiva.
Ipak, sta treba da se desi da se ponovo okupi grupa lucidnih i duhovitih mladih ljudi kritickog duha koji ce pokrenuti nesto slicno?
Da li im je sada u stvari dobro?
Da li se mire sa postojecim?
Nemojte ocekivati od nas u 50+ da bilo sta novo pokrenemo...

NoName

pre 6 godina

Vizuelni identitet nece nista promeniti, ako se sami ne promenite na ono sto ste nekada bili. Kao sto neko vec rece. Bukvalno ste postali kao svaka druga televizija.

charlie

pre 6 godina

Srbi su navikli da žive od mitova i stare slave tako da će trebati vremena da shvate da B92 odavno ne postoji.Bilo kako bilo 92 odlazi u prošlost,a iz nje nam se uskoro vraća BK televizija.Još samo da dolete iz Moskve...

Hleba i igara - nas drzavni moto

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.

Ana

pre 6 godina

Neizmerno hvala za sav trud, energiju i rad koji su ulozeni u ono sto je B92 nekada bio dok se nije pretvorio u malo ugladjeniji Pink, koji ne znam kome treba i kako ce doci do novca pa ce tako neizbezno sklizunuti jos blize Pinku i ostalim nedostojnim televizijama. Ja za sebe znam, B92 sam ranije gledala stalno, sada ga vise skoro ne gledam a ovu novu televiziju sigurno nikada necu okrenuti kao ni ostale nase neupotrebljive i iskljucivo zabavljacke televizije (uz opasku da nikog normalnog to realno ne moze da zabavi). Samo me veoma zanima i uvek ce me veoma zanimati ko su ti ispitanici koji su bili osnov da se zakljuci da ljudi zele promenu u tom smeru. Svi iz mog kruga misle isto kao ja...

Owl

pre 6 godina

uništiti onakav brend, simbol bunta... simbol borbe za slobodu medija... ali to je već učinjeno. što se tiče imena u svakom slučaju bolje nego da se povezuje nešto što je nepovezivo.

Vlada

pre 6 godina

Valjda nećete opet da budete omladinski radio b92.

TV me ne zanima. Sajt nije nešto, prenosi neutralne vesti sa hrvatskih portala poluprevedene i ima previše Sputnjika i Tanjuga. Dobra strana su vesti iz nauke i normalniji komentari nego drugde, finije čitalaštvo. Ali radio...Radio mi jako nedostaje kada dođem u Bg, ne mogu da verujem da toliki sistem ne može da priušti onaj pravi najbolji beogradski radio pa makar i gubio. Hej, dobili ste MTV nagradu pa ugasili brend!

doubleN

pre 6 godina

jeste da odavno niste tv koja ste bili, ali mi je ipak zao sto niste mogli da opstanete, izgleda da se sve gasi da bi se ubila svaka tradicija i ugusio bunt, mozda da sam previse nostalgican, ali mislim i da ce to godinama nestati, cinjenica je da vise odavno nema nikakve vrednosti ..

Milos

pre 6 godina

Jos nam je ostala 202-jka kao simbol nekih drugih vremena.Atmosfera oko 202-jke me podseca na film u kojem sa broda emituju dobru muziku.

Dejan L

pre 6 godina

E to sto ti se gleda fudbal, gledaj, necemo fudbal jer pomera programsku semu, traje predugo, kad god je utakmica, pomere neku emisiju za sat dva. Pogotovo me smara beskonacno dugi Djokovic. Dosta granda I Sporta, dajte ovom narodu Hi tech emisije, dajte da se digitalno obrazuju, a ne kad kazu rad na racunaru, napisete doktorirao na FB I Instagramu. Hocemo naucne emisije koje daju alternativu da se prezivi. Da se zaradi. Dosta Sporta, od toga nema leba, kladionica vise nego skola. Mrzim osnovce koji idu u kladionicu. puklo drustvo

martianm

pre 6 godina

Posle toliko godina i cele istorije i uloge koju je stanica odigrala u nasim sto svakodnevnim sto politickim zivotima.
Neko je napisao u komentarima da je trebalo jos ranije da je "ukinu" jer odavno nije ono sto je nekad predstavljala...Slazem se. Ode studioB, ode Beninetytwo...

Zbogom i dovidjenja! (do nekih boljih vremena)

Ivana

pre 6 godina

ono sto pratim na b92tv jesu prijatelji,vesele 70e,galileo i vajs.ako ubacite prenose sportskih desavanja i neke filmove novije produkcije a ne iz pretproslog veka,to ce biti kul.srecno!

B92>O2

pre 6 godina

Ovako ljudi iz moje okoline reaguju na različit programski sadržaj.
Rijaliti - dno, loše, blah
Emisije u kojima se govori koja "poznata" ličnost je šta ugradila i koliko se ugradila- dno dna
Holivudski blokbasteri - loše
Američke komedije - loše
Emisije tipa TVČorba- jednom sam video ćaleta kako se smeje uz TVčorbu
Crtani filmovi (Sunđer Bob, Pingvini, Štrumfovi)- najbolje na B92
Dokumentarci- vrlo potrebno, nešto ih nije bilo
Autorski filmovi- to ja želim da vidim, takođe više filmova iz Azije
Ubacite neki kvalitetniji anime serijal u program i nemojte da sinhronizujete anime ako boga znate, dakle samo na japanskom.
Serije- dajte izaberite nešto kvalitetnije

Dajte narodu nešto bolje, kvalitenije i drugačije od ostalih i na konju ste.

Labud

pre 6 godina

Long overdue. Posebno kada je ukinut radio a informativna ekipa svedena na nekoliko ljudi. Zabava ove vrste nije za Labuda koji se i ne seća kada je gledao nešto na B92 poalednji put.

Baxuz

pre 6 godina

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..
(Vuk, 03. septembar 2017 13:36)

A i taj N1 je truba, sem vesti, koje su jedine u zemlji da nisu rezimske. Izmedju vesti nema nista.

Petar

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost. Ovaj program zdanjih par godina ...samo reprize repriza.

Alien

pre 6 godina

Kakva je ovo patetika u komentarima, sunce ti poljubim! :) Iskreno, svejedeno kako se zove, i kakva je televizija bila ranije. Šta je bilo, bilo je. Zanima nas većinu hoće biti serija, sporta, filmova... I hoće biti u HD formatu. A politika, vesti... to i ovako ne gledam.

Не

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.
(Hleba i igara - nas drzavni moto, 3. septembar 2017 17:23)

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.

Dragan Markovic

pre 6 godina

Ovo je tuzna vest! Odlazi u proslost ime koje je znacilo borbu za nezavisno novinarstvo, za promociju kulture, posebno one urbane i alternativne, koje je okupljalo mlade ljude spremne da daju svoj pecat duhu vremena, da upute kritiku establismentu... ovo novo sto se najavljuje je samo jedan biznis plan koji nema nikakav osecaj za istorijski znacaj B92... ja sam danas bas tuzan.

Игор

pre 6 godina

Tuzno je da tv B92 nece vise postojati, radijo je koji je plej je 0 radio samo dj mix tehno, elektro budi Bog sa nama, vise nije pozeljno slobodno misljenje na tv nema od kada na B92 nema Utiska Nedelje nema vise B92 jeli kod Olje Beckovic u emisiji cula pozicija i opozicija,jedino internet sajt je ostao B92 gde se moze slobodno pisati komentare ! Mislim da ime B92 treba i dalje da postoji jeli to je ime jednostavno B92 je ime koje je odavno postoji, mislim da ime B92 treba da ostane!

Maki

pre 6 godina

Nadam se da ce uslediti neke dobre promene. Zelim srecu po tom pitanju, i slaganje sa nekim mojim ukusom. Ali reklamna kampanja.Iskreno jezim se na ove reklame skoro isto kao i za play radio.

makss

pre 6 godina

Obezbedite HD kvalitet, redovne prenose LE i LS, sto da ne i NBA, popularne serije poput Breaking Bad, GoT, Vikinga, vratite kvizove, neka ostanu crtani filmovi koji su vec tu, vratite 3 dnevnika i eto uspeha.

Boban

pre 6 godina

Ako budete emitovali kanal u HD rezoluciji imacete priliku da budete prva televizijska kuca u Srbiji koja moze da kaze da posluje po svetskim standardima. Iako se u svetu postepeno prelazi na 4K, mislim da bi svi bili zadovoljni i sa HD standardom. I naravno Sundjer Bobom!

Markus

pre 6 godina

Portal takodje treba menjati i njegovu uredjivacku politiku. Vesti su postale crna hronika sto je po mom misljenju namerno osmisljeno zarad podsvesnog stvaranja negativne slike o svemu. Ranije nije bilo tako i uredjivacka politika je bila dosta umerenija. Koliko god da su drugi mediji u odredjenoj meri pristrasni ili tabloidno uredjeni i B92 portal to radi samo na drugaciji nacin hteli vi to da priznate ili ne. Razumem da je mnogo stvari kod nas crno ali ne mora bas svaka vest sa naslovne strane da bude takva. To je ono sto mi najvise smeta posto svakodnevno citam vesti sa B92 portala vec duzi niz godina i po mom misljenju crna hronika bi morala da ima ZASEBNU rubriku.

Logika

pre 6 godina

Tuzno,i ako B92 odavno nije ona stara ipak je ostala B92 sada kad brisete i ime koje je postalo brend,brisete i gledaoce koji su pratili iz nekih sentimentalnih razloga.Mislim da je greska,pogotovo ako ce izgledati kao PRVA koju odavno vise ne pratim.U svakom slucaju srecno i drago mi je sto portal ostaje isti.

kit teler

pre 6 godina

ne gledam tv. samo sajt posecujem...koristim interaktivne medije.. trazim po netu ja sam a ne sta mi neko servira.. tv je prevaziden medij,za stare ljude...tako da dzaba se krechi kad nije izgletovano! mada priznajem u oba auta mi je plej radio,aktuelna muzika...ok!

Gabrijel Omar

pre 6 godina

Za nas koji smo odrastali u 90-tim, B92 je bio nesto mnogo, mnogo vazno, svetionik, skola, informator,vodja bunta, dokaz da jos nismo svi poludeli i postali SPS zombiji. Vec gubimo sa 2:0 (uzeli su nam radio, sada i TV B82) nadam se da nece biti i 3:0 (da ce i sajt u istom pravcu). Sto se konkretno TV B92 tice, vec odavno je mogao da se nazove i Druga srpska televizija, aludirajuci na 'sestrinsku' Prvu.
PS. Pozdrav za sve ljubitelje Fleke, Makroa,dilera i muz.saradnika, Vanilica, Sportskog Ritma Srca...Mjehura,Bilbije,Tome Grujica itd itd.

Uroš

pre 6 godina

Ako u programsku šemu ne uvrstite neku evropsku fudbalsku ligu i košarku džaba ste krečili.

I novijim dokumentarcima kao što je to bilo sredinom 2000-tih.

Tako ćete pokazati snagu, a ne sa vizuelnim menjanjem i ko zna čim.

Dejvid Koperfild

pre 6 godina

Piyanje svih pitanja TV O2 ide u HD rezoluciji ? ili SD ako je ovo potonje "dzaba ste krecili",tehnologija je otisla daleko sve vise ljudi imaju / poseduju nove smart TV UHD rezolucije ...

D61

pre 6 godina

Napravite program koji zbližava ljude, puno dokumentarnih filmova iz prošlih ratova, čišćenje naroda od mržnje. Objasnite narodu da smo divljaci koji su pobili stotine hiljada ljudi, da polako i argumentovano to narod shvati... Mali smo.

B92

pre 6 godina

Sto se tice televizije sundjer boba ne dirajte a sto se tice sajta tu nista ne menjate pre sam kometarisala stalno na b..c ali od kada su koncept kometara promenili vise ne a i primetila sam da nemaju vise kometara kao pre znaci nisam jedina ...sajt neka ostane ovakav

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Nek je sretnje! Samo da na sajtu ostane ista ekipa "komentatora" ( pre svega sportskih desavanja XD ) i sve ce biti ol rajt! :D

Radomče

pre 6 godina

Sve razumem, ali mi nije jasno koja će biti poenta b92 sajta, ako televizija bude rebrendirana. Čemu će taj sajt služiti? Zašto ne prosto redirect na novi sajt?

Hleba i igara - naš državni moto

pre 6 godina

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.
(Не, 3. septembar 2017 23:56)

Nažalost, problem je u tome što dobar program ne garantuje gledanost, zato televizije često žrtvuju kvalitet u korist popularnosti. Dobro, možda imamo drugačije definicije dobrog programa. Recimo, B92 je imao sasvim dobar program do pre nekoliko godina, ali im je gledanost znatno porasla kad su počeli da emituju Velikog brata i sl.

Чедомир

pre 6 godina

Поштовани, надам се да ће бити прва и најгледанија ТВ у региону, као некад. Б92 и покушајте да што више користите ћирилицу. ТИТЛОВИ СТАРЕ Б92 СУ ВЕЋИНОМ СУ БИЛИ У ЛАТИНИЦИ. А лого старог Б92 је био ћириличним писмом написан. Само напред промене морају да буду и биће добре. Све најбоље.....

Promene

pre 6 godina

Moze li neko dublje objasniti razloge promene? Ipak je tv b92 veliki brend da bi se ovakve promene pravile
(Zoranzoki, 3. septembar 2017 12:40)

Rebrending. Mojoj firmi su promenili ime jer je posle dugog niza godina i dobrog poslovanja prihodovanje počelo da pada. Uradili taj rebrending a to znači promena imena, logoa i šeme. Kod nas je to imalo uspeha jer su mnogi proizvod vezivali za jednu određenu grupu. Promenom imena prišli su nam i neki neočekivani potrošači. Ako se dobro sećam Prva je bila Fox pa je promenila ima.

Nick

pre 6 godina

Uvažavam vaše mišljenje da je B92 stvar emocije, i kako vi konstatujete, jedno prošlo vreme. Ipak, ne mogu da kažem da je to tačno, i da je po volji mene(siguran sam i dosta drugih) koji sam program te kuće redovno pratio, do neke 2011. Vi sa svojom imovinom nastavite da činite šta hoćete, ja ću "dvojku" pratiti kroz ljude koji su je činili.
Mudro je što je njen logo pomeren i što neće biti vezan za program koji ne može da se uklopi u takav standard.

Sajber

pre 6 godina

Neka varijanta prajmtajma ali u HD ili će biti bljuvotina:
18.30 Vesti
19.00 Najslabija karika
19.30 Uvek je sunčano u Filadelfiji
20.00 Dekster
21.00 Film: Tor
23.00 Vesti

Odzacar uma

pre 6 godina

B92 je B92. Brend, simbol jednog vremena, televizija koja je uvek imala hrabrosti u novinarskom i produkcijskom smislu, pomerala granice, postavljala pitanja koji drugi nisu smeli niti hteli. Moje mišljenje kao vernog gledaoca je da to ne treba menjati. Ali novi vlasnici, nova pravila, nove ideje. Ostaje nada da će se nastaviti utabanim stazama B92 televizije i još je unaprediti. Veliki pozdrav i mnogo sreće u daljem radu.

Brat Bart NS

pre 6 godina

Kazete nove serije? hm evo neki predlozi za dobre serije imacete veliku gledanost:
Penny dreadful
game of thrones
Salem
Gotham
Lucifer
Bates motel
Nabavite nesto od ovoga i da vidite gledanost garantujem :)

ko se ovde brine i za sta

pre 6 godina

Samo ,molim vas,prestanite sa ovim "praistorijskim"reprizama,filmova i serija jer time samo terate gledaoce na druge kanale.Dovoljan je RTS sa domacim filmovima i serijama po hiljaditi put,sa 192 epizode mornarickih istrazitelja,gde bi se svi jos zivi glumci zapanjili da jos neko to gleda a mi ih jos placamo.Budite bolji od njih,uvek,uvek.

Goran

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)

ej

pre 6 godina

Дали ќе може да се гледа и во Македонија?
Mи недостасуваат спортски емисии ,документарни ,филмови и светска мизика ,ми недостасува култура.Сергеј го можеш ти тоа удри машки.

n6

pre 6 godina

lepo! kao prvo logo je jako dobar i moderan, ako se vizuelno promeni kao sto je PRVA TV onda uopste ne sumnjam da ce izgledati jako jako profesionalno, nalik najjacih evropskih tv kanala. svaka cast.

EnaE

pre 6 godina

Dobro,ljudi koji su doneli ovu odluku sigurno to nisu učinilo tek tako.Neki razlog postoji zbog kog je potrebna promena.Opet,B92 kao naziv ima i malo dublji značaj zbog nekih prošlih vremena dok nam O2 ne znači ništa,ali možda će sa kvalitetnijim program biti značajno gledaniji nego dosadašnji B92.
Srećno u svakom slučaju.

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)
(Goran, 04. septembar 2017 13:43)

S obzirom da smo preskočili DVB-T i prešli direktno na DVB-T2 moguće je

Miša, Bgd

pre 6 godina

Puno sreće sa novim brendom i novom programskom šemom. Teško je biti a još teže ostati konkurentan u vremenu lako dostupnih sadržaja i informacija. Istina je da B92 nije ono što je bio nekada, šta više to je logično. Sve se menja, a ti se ili prilagodi ili ćeš biti prevaziđen.
Sve najbolje u daljem radu!

Vlada Rus

pre 6 godina

I bolje sto je tako, posto je od B92 ostalo samo ime, dok su informativne emisije po kojima je bio poznat nestale. Nove generacije traze drugaciji sadrzaj, poput Farme.

izrod

pre 6 godina

U prvom trenutku sam pomislio Ö2 (Drugi tv kanal austrijske tv)...Rekoh ajde...kad moze RtsSAT u svim ponudama kablovskih operatera u Austriji što ne moze i Ö2 ovde ;) Šalu na stranu, hvala za sve...bili ste dobri budite (sad) još bolji. Mazel Tov!

Strahinja

pre 6 godina

"Puče puška pa probiši šator,
svi mi redom kažu da sam
mator..."

U prevodu sajt je s...e
Tv-repriza na reprizu
Dobro pa nije počeo "Bolji život"

Ajd da vidimo dokle će trajati "era novih filmova",,,

Na kraju će biti "O2 sa ponosom predstavlja seriju rekordne gledanosti..."


Al sa ne budem.... SREĆNO

Jadranka Orlovic

pre 6 godina

odavno postujem TV B 92 i stalno pratim vesti i ostale programe B92 samo nemojte u novoj organizaciji i modelu da urinirate po nama. taj prostakluk nam stvarno nije potreban. postujem razlicita misljenja i stavove i svako treba svoje stavove da brani ali ne mogu da svarim najnizi nivo vredjanja ispod svakog ljudskog
dostojanstva.
Zelim vam mnogu uspeha u novom ruhu i veliko gledaliste.

Боки

pre 6 godina

@Slavoljub Petrović
РТС за закуп репетитора за своја три канала плаћа пет милиона динара месечно. Када би РТС HD ишао земаљским путем то би их коштало 14 милиона динара, само за тај канал. То је разлог зашто се програм код нас не емитује у HD-у.

n6

pre 6 godina

lepo! kao prvo logo je jako dobar i moderan, ako se vizuelno promeni kao sto je PRVA TV onda uopste ne sumnjam da ce izgledati jako jako profesionalno, nalik najjacih evropskih tv kanala. svaka cast.

D61

pre 6 godina

Napravite program koji zbližava ljude, puno dokumentarnih filmova iz prošlih ratova, čišćenje naroda od mržnje. Objasnite narodu da smo divljaci koji su pobili stotine hiljada ljudi, da polako i argumentovano to narod shvati... Mali smo.

Vuk

pre 6 godina

Za sajt OK... Sto se televizije tice , veliki B92 je jos pre 5 godina otisao u legendu , tako da nije lose sto ste sada i zvanicno obelodanili tu cinjenicu. B92 je pokusao da menja ovo drustvo, ali ono te promene ocigledno ne zeli. Ono zeli ovo sto imamo danas. Tako da..hvala na pokusaju. I srecno sa novim konceptom.

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..

Чедомир

pre 6 godina

Поштовани, надам се да ће бити прва и најгледанија ТВ у региону, као некад. Б92 и покушајте да што више користите ћирилицу. ТИТЛОВИ СТАРЕ Б92 СУ ВЕЋИНОМ СУ БИЛИ У ЛАТИНИЦИ. А лого старог Б92 је био ћириличним писмом написан. Само напред промене морају да буду и биће добре. Све најбоље.....

dragan

pre 6 godina

epic fail.
b92 je imao pratioce delom i zbog legacy momenta. sad i to gubite
clanci su vam odavno copy paste, neki strucnjak juce stavio u naslovu vesti TZV Kosovo... Nece pomoci novi logo

Alien

pre 6 godina

Kakva je ovo patetika u komentarima, sunce ti poljubim! :) Iskreno, svejedeno kako se zove, i kakva je televizija bila ranije. Šta je bilo, bilo je. Zanima nas većinu hoće biti serija, sporta, filmova... I hoće biti u HD formatu. A politika, vesti... to i ovako ne gledam.

Denda

pre 6 godina

Ok. Ne znam zasto ce ostati b92.net? Da se ne lazemo nema tu sta pametno procitat, osim rusofilije i kako je hrvatska propala i tako iz dana u dan. No dobro je malo konkurencije za kurir i informer. :) Sve najbolje...

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Nek je sretnje! Samo da na sajtu ostane ista ekipa "komentatora" ( pre svega sportskih desavanja XD ) i sve ce biti ol rajt! :D

kit teler

pre 6 godina

ne gledam tv. samo sajt posecujem...koristim interaktivne medije.. trazim po netu ja sam a ne sta mi neko servira.. tv je prevaziden medij,za stare ljude...tako da dzaba se krechi kad nije izgletovano! mada priznajem u oba auta mi je plej radio,aktuelna muzika...ok!

D

pre 6 godina

Za televiziju me bas briga, osim sport kluba drugi kanali za mene ne postoje. Tako da mi ne pada tesko, jer ionako je b92 izgubila sve ono sto je nekada imala. Uz studio b jedina televizija koju sam nekada pratio. Sto se tice sajta, sve pohvale u ostanite kao i do sada. Mozda jedini medij u Srbiji uz N1 koji nije zuta stampa i koji nema klikbejt naslove. Na mom mobilnom aparatu samo ova dva medija imam instalirana. Potrudite se da tako i ostane i ne padajte pod uticaj ostalih. Pozdrav

Miki

pre 6 godina

Sportski prenosi ?
To je najvise nedostajalo na B92.
Potrebne su i zabavne i edukativne emisije, ljudima je informacija preko glave, posebno politike.

Baxuz

pre 6 godina

Nama ostaje jos N1 i dnevni list Danas..
(Vuk, 03. septembar 2017 13:36)

A i taj N1 je truba, sem vesti, koje su jedine u zemlji da nisu rezimske. Izmedju vesti nema nista.

Lela

pre 6 godina

Klela sam se u B92 i nisam puštala daljinac pre 5-6 godina. A sada... Muka mi je od programske šeme B92 i Štrebera, Prijatelja, Veselih sedamdesetih, reprize Galilea 150 puta. Ko bre još to gleda? Hoćemo igru prestola, Dosije X, CSI, hoćemo serije koje govore o današnjici, društvenim mrežama, nasilju, kako da se borimo sa stvarnošću. Ja kao prosvetni radnik nemam šta da gledam na B92. A ni moj muž koji je meteorolog, kaže da ste postali najdosadniji. Ko još gleda vesti u 20h kada na svim drugim kanalima počinju filmovi?

Brat Bart NS

pre 6 godina

Kazete nove serije? hm evo neki predlozi za dobre serije imacete veliku gledanost:
Penny dreadful
game of thrones
Salem
Gotham
Lucifer
Bates motel
Nabavite nesto od ovoga i da vidite gledanost garantujem :)

Ivana

pre 6 godina

ono sto pratim na b92tv jesu prijatelji,vesele 70e,galileo i vajs.ako ubacite prenose sportskih desavanja i neke filmove novije produkcije a ne iz pretproslog veka,to ce biti kul.srecno!

Игор

pre 6 godina

Tuzno je da tv B92 nece vise postojati, radijo je koji je plej je 0 radio samo dj mix tehno, elektro budi Bog sa nama, vise nije pozeljno slobodno misljenje na tv nema od kada na B92 nema Utiska Nedelje nema vise B92 jeli kod Olje Beckovic u emisiji cula pozicija i opozicija,jedino internet sajt je ostao B92 gde se moze slobodno pisati komentare ! Mislim da ime B92 treba i dalje da postoji jeli to je ime jednostavno B92 je ime koje je odavno postoji, mislim da ime B92 treba da ostane!

izrod

pre 6 godina

U prvom trenutku sam pomislio Ö2 (Drugi tv kanal austrijske tv)...Rekoh ajde...kad moze RtsSAT u svim ponudama kablovskih operatera u Austriji što ne moze i Ö2 ovde ;) Šalu na stranu, hvala za sve...bili ste dobri budite (sad) još bolji. Mazel Tov!

Dejan L

pre 6 godina

E to sto ti se gleda fudbal, gledaj, necemo fudbal jer pomera programsku semu, traje predugo, kad god je utakmica, pomere neku emisiju za sat dva. Pogotovo me smara beskonacno dugi Djokovic. Dosta granda I Sporta, dajte ovom narodu Hi tech emisije, dajte da se digitalno obrazuju, a ne kad kazu rad na racunaru, napisete doktorirao na FB I Instagramu. Hocemo naucne emisije koje daju alternativu da se prezivi. Da se zaradi. Dosta Sporta, od toga nema leba, kladionica vise nego skola. Mrzim osnovce koji idu u kladionicu. puklo drustvo

woah

pre 6 godina

Konačno! B92 je (bio) B92, a ovo novo je verovatno O2, ili tako nešto. A da bi sajt B92 bio B92, mora mnogo da se poradi na pravopisu. Ovako je i sajt O2, ili tako nešto. Što bi se reklo, "Modernija Srbija".

B92>O2

pre 6 godina

Ovako ljudi iz moje okoline reaguju na različit programski sadržaj.
Rijaliti - dno, loše, blah
Emisije u kojima se govori koja "poznata" ličnost je šta ugradila i koliko se ugradila- dno dna
Holivudski blokbasteri - loše
Američke komedije - loše
Emisije tipa TVČorba- jednom sam video ćaleta kako se smeje uz TVčorbu
Crtani filmovi (Sunđer Bob, Pingvini, Štrumfovi)- najbolje na B92
Dokumentarci- vrlo potrebno, nešto ih nije bilo
Autorski filmovi- to ja želim da vidim, takođe više filmova iz Azije
Ubacite neki kvalitetniji anime serijal u program i nemojte da sinhronizujete anime ako boga znate, dakle samo na japanskom.
Serije- dajte izaberite nešto kvalitetnije

Dajte narodu nešto bolje, kvalitenije i drugačije od ostalih i na konju ste.

Goran

pre 6 godina

Bravo. TV i ovaj portal ionako nisu imali veze. Dok mi je vas portal broj 1, televiziju sam razmemorisao. Emisije poput TV Corbe ili npr. Galileo i sl. bile su besmislene. Bilo je vreme za novi TV koncept.

perem sudove po belom svetu

pre 6 godina

neko ce reci da se od ideala ne zivi... kako ja na primer, kao neko ko je odrastao na dedinju, uz svo kucno pa nakon toga i skolsko vaspitanje/obrazovanje, gde me je strip, knjiga, motorhead, ramones, taj prelepi i neiskvareni kraj vaspitao? kao neko ko se gnusao rata u svojih 18 godina, prezirao establisment, politicare... kao neko ko je uvek imao svoje ja, pa makar i glavom kroz zid, po belom svetu, sudove prao, radio svata samo ne saginjao nisam... kako da zaboravim taj radio i taj svetionik u onom mraku? i sa gnusanjem sada da gledam tu televiziju? pa nisam gledao ni onda a necu ni sada. na portal dodjem, svejedno mi je. zivot jeste ideal i teznja ka tome. ko se sagne, puzace zauvek. ja vala necu. zato sam i otisao, pa makar i sudove prao. mene bar sramota nije.

mihailo

pre 6 godina

Nestanak originalne B92 televizije je ogroman gubitak za urbanu Srbiju.Sve televizije su okrenute ruralnom stanovnistvu.Tragedija za mlade ljude koji su ostali u Srbiji...Vreme je za emancipaju sistematski zaglupljivanog stanovnistva a ne za zabavu.

Pablito

pre 6 godina

Ne treba zaboraviti, vi koji zalite, da je TV b92 prva pustila reality kod nas. Takodje ne treba zaboraviti da je b 92 bilo priv. preduzece skoro od pocetka.
Novoj TV srecno, ne verujem da cu Vas gledati kao ni ostale domace TV, uglavnom.

Randy

pre 6 godina

Drage kolege,
Zelim vam puno sreće! Ali moram da vam kažem da je to velika šteta! Kao čovek koji je već 20 godina u medijama i sa puno iskustva, moram vam reci da je šteta. Jer medijski svet gubi ili je već izgubio jednu veliku zvezdu. B92 je ne samo šta je bio brand u Srbiji nego je bio i brand u celom svetu! MTV nagrada, u nemačkim novinama su pisali kad su vas ugasili itd. Poznati po izveštavanju. Srbija gubi dobro i poznato ime. Treba menjati program, design nova lica program raste kao malo dete i treba ga čuvati. Od srca vam zelim puno sreće i uspeha celom timu B92 kao i direktoru. I ponosno napred. Kolega iz nemacka.

makss

pre 6 godina

Obezbedite HD kvalitet, redovne prenose LE i LS, sto da ne i NBA, popularne serije poput Breaking Bad, GoT, Vikinga, vratite kvizove, neka ostanu crtani filmovi koji su vec tu, vratite 3 dnevnika i eto uspeha.

Miša, Bgd

pre 6 godina

Puno sreće sa novim brendom i novom programskom šemom. Teško je biti a još teže ostati konkurentan u vremenu lako dostupnih sadržaja i informacija. Istina je da B92 nije ono što je bio nekada, šta više to je logično. Sve se menja, a ti se ili prilagodi ili ćeš biti prevaziđen.
Sve najbolje u daljem radu!

ej

pre 6 godina

Дали ќе може да се гледа и во Македонија?
Mи недостасуваат спортски емисии ,документарни ,филмови и светска мизика ,ми недостасува култура.Сергеј го можеш ти тоа удри машки.

Glisic Cuore

pre 6 godina

B92 je uvek bio borba za istinu. Imali su autorske emisije.
Imali su tacne vesti, vesti koje nisu ruzicaste.
Imali su kvizove.
Imali su Toyota wild world naucne emisije.
Danas emituju reprize tudjih emisija. Daju nam humor koji ne shvatamo, jer nismo globalno zatrovani, vec imamo glavu da Sami rasudimo.
Serije koje emituju su serije za unificiranje drustva po nazovi razvijenom drustvu.
Hajde da slavimo uz Curku Dan zahvalnosti, mesto nasih praznika

Boban

pre 6 godina

Ako budete emitovali kanal u HD rezoluciji imacete priliku da budete prva televizijska kuca u Srbiji koja moze da kaze da posluje po svetskim standardima. Iako se u svetu postepeno prelazi na 4K, mislim da bi svi bili zadovoljni i sa HD standardom. I naravno Sundjer Bobom!

B92

pre 6 godina

Sto se tice televizije sundjer boba ne dirajte a sto se tice sajta tu nista ne menjate pre sam kometarisala stalno na b..c ali od kada su koncept kometara promenili vise ne a i primetila sam da nemaju vise kometara kao pre znaci nisam jedina ...sajt neka ostane ovakav

Sajber

pre 6 godina

Neka varijanta prajmtajma ali u HD ili će biti bljuvotina:
18.30 Vesti
19.00 Najslabija karika
19.30 Uvek je sunčano u Filadelfiji
20.00 Dekster
21.00 Film: Tor
23.00 Vesti

Odzacar uma

pre 6 godina

B92 je B92. Brend, simbol jednog vremena, televizija koja je uvek imala hrabrosti u novinarskom i produkcijskom smislu, pomerala granice, postavljala pitanja koji drugi nisu smeli niti hteli. Moje mišljenje kao vernog gledaoca je da to ne treba menjati. Ali novi vlasnici, nova pravila, nove ideje. Ostaje nada da će se nastaviti utabanim stazama B92 televizije i još je unaprediti. Veliki pozdrav i mnogo sreće u daljem radu.

Nsdjanka

pre 6 godina

Srecno! Nijedna domaca tv sto se mene tice nece nadmasiti b92 u obliku kakva je bila 2000-2003g ta ekipa koja je radila tada je bila najbolja, serije britanske, dokum.program, emisije mladi voditelji itd..Po meni najbolji novogodisnji program docek 2001g kakav cool program nevidjeno, kakav entuzijazam mladih..e stvarno je bila simbol vremena..

Igor

pre 6 godina

B92 odavno više nije onaj izvorni i to je u redu, vremena se menjaju. Ali mi smo devedesetih znali koju stanicu da nađemo i koje novine da čitamo da bismo se informisali. I znali smo zašto želimo da budemo informisani. A kako će nove generacije da se orijentišu? Šta se uopšte njima mota po glavi?

Hleba i igara - nas drzavni moto

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.

EnaE

pre 6 godina

Dobro,ljudi koji su doneli ovu odluku sigurno to nisu učinilo tek tako.Neki razlog postoji zbog kog je potrebna promena.Opet,B92 kao naziv ima i malo dublji značaj zbog nekih prošlih vremena dok nam O2 ne znači ništa,ali možda će sa kvalitetnijim program biti značajno gledaniji nego dosadašnji B92.
Srećno u svakom slučaju.

Uroš

pre 6 godina

Ako u programsku šemu ne uvrstite neku evropsku fudbalsku ligu i košarku džaba ste krečili.

I novijim dokumentarcima kao što je to bilo sredinom 2000-tih.

Tako ćete pokazati snagu, a ne sa vizuelnim menjanjem i ko zna čim.

Dejvid Koperfild

pre 6 godina

Piyanje svih pitanja TV O2 ide u HD rezoluciji ? ili SD ako je ovo potonje "dzaba ste krecili",tehnologija je otisla daleko sve vise ljudi imaju / poseduju nove smart TV UHD rezolucije ...

Не

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost.
(Petar, 3. septembar 2017 14:27)

Po toj logici i Pink ima "dobar program", jer definitivno imaju gledanost. Ako se moze suditi po nekim komentarima, dobar program podrazumeva zabavu i sport, kome su jos potrebni dokumentarci i politicke emisije, ionako smo politicki nepismeni.
(Hleba i igara - nas drzavni moto, 3. septembar 2017 17:23)

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.

Nebojša

pre 6 godina

Samo da ne bude kao kada je fox promenio ime u prva televizija od tada je za mene taj kanal pink no2 nadam se da će b92 izbeći tu sudbinu.

Sumnjivo lice

pre 6 godina

B92 je, za nas sličnog senzibiliteta nekada bio utočište od gluposti koje su drugi servirali, a noćna mora za sve koji su nam vređali inteligenciju. Utisak nedelje, Insajder, Poligraf... Toga odavno više nema, sada se prodaju narukvice i đinđuve i repriziraju serije, a hrabri novinari odoše... Želim vam sreću, ako budete ličili na sebe iz slavnih vremena, a ako ne, koga briga za vaš redizajn.

Maki

pre 6 godina

Nadam se da ce uslediti neke dobre promene. Zelim srecu po tom pitanju, i slaganje sa nekim mojim ukusom. Ali reklamna kampanja.Iskreno jezim se na ove reklame skoro isto kao i za play radio.

Миле НС

pre 6 godina

Колико год мало сам гледао, тј. гледам телевизију, б92 је била најзаступљенија што због информативног програма, серија (које су већ биле много пута али опет радо гледам), филмова у 9и2, тхт сам читао само на б92 и сада ће то како сам разумео постати једна спрдња од телевизије типа хеппи...
Да ми је знати на каквом се то узорку становништва радила та детаљна анализа због које ће уследити промена потпуна промена сасвим пристојног тв канала у забавни канал?

Petar

pre 6 godina

Mozete da se zovete, bilo kako, ako imate dobar program I uvek nesta novo.Imacete gledanost. Ovaj program zdanjih par godina ...samo reprize repriza.

CO_2

pre 6 godina

Slobodno, mnogi od nas nece nista ni primetiti. B92 televiziju ne gledam jos odavno.
Meni ste kao tv bili zanimljivi samo do trenutka dok ste imali hrabrosti (ili neceg drugog) da se bavite skakljivim temamma i kada su vas zbog toga napadali razni centri moci. Kada se cinilo da vam je stalo da od Srbije napravite neko bolje drustvo. Kad ste se utopili i ovo medijsko mrtvilo i poceli da licite na sve ostale medije (po pitanju izvestavanja, negde u vreme 2004) od tog trenutka vise niste intesantni.
Sto se tice portala, njega i dalje posecujem, zato sto moram nesto informativno da procitam, a opet u ovom medijskom mrtvilu, nema nicega sto bi mene zadovoljilo, te sam vise iz navike nego li iz nekog postovanja nastavio da pratim vas portal, iako u verodostojnost vasih informacija ne verujem vise od 10% (ranije je to bilo mnogo vise).
Ne treba vama promena imena, al ako ce vas to usreciti, zovite se kako vam volja. Vama treba nesto drugo, al to drugo ima svoju cenu. Koju ja mislim da niste spremni da platite, pre ce biti da bi voleli da profitirate.

Gabrijel Omar

pre 6 godina

Za nas koji smo odrastali u 90-tim, B92 je bio nesto mnogo, mnogo vazno, svetionik, skola, informator,vodja bunta, dokaz da jos nismo svi poludeli i postali SPS zombiji. Vec gubimo sa 2:0 (uzeli su nam radio, sada i TV B82) nadam se da nece biti i 3:0 (da ce i sajt u istom pravcu). Sto se konkretno TV B92 tice, vec odavno je mogao da se nazove i Druga srpska televizija, aludirajuci na 'sestrinsku' Prvu.
PS. Pozdrav za sve ljubitelje Fleke, Makroa,dilera i muz.saradnika, Vanilica, Sportskog Ritma Srca...Mjehura,Bilbije,Tome Grujica itd itd.

Zekan

pre 6 godina

Odlicno. Nadam se da nece biti prodaje nakita, "bisera" ,""dijamanata"" i ostalih gluposti metodom :samo jos malo ,samo jos ovaj komad je ostao ,jedinstvena prilika...Mislim stvarno je bila bruka za nekad ozbiljnu televiziju.

Kada?

pre 6 godina

Sazreo sam uz radio B92.
Ta koncentracija pameti i energije je skoro neponovljiva.
Ipak, sta treba da se desi da se ponovo okupi grupa lucidnih i duhovitih mladih ljudi kritickog duha koji ce pokrenuti nesto slicno?
Da li im je sada u stvari dobro?
Da li se mire sa postojecim?
Nemojte ocekivati od nas u 50+ da bilo sta novo pokrenemo...

Vladimir

pre 6 godina

B92 ću pre svega pamtiti po kultnim autorskim i dokumentarnim emisijama. Sav taj folk, Paranormalna Srbija, Utisak nedelje i naravno Insajder.

emende

pre 6 godina

Pa da budemo iskreni, bilo je krajnje vreme da se prizna realnost - jer, ako već nije moguće održati standarde i duh časnog imena koje se koristi, onda ga je najbolje ugasiti. Nama koji želimo urbanu, dinamičnu, visprenu, inteligentnu, otvorenu, provokativnu, politički nezavisnu i novinarski odgovornu televiziju ostaje da čekamo neka druga vremena i kraj ovog potemkinovskog "matriksa" (a, koliko vidim, načekaćemo se za sve pare)... Svima u "02" želim puno sreće na ovom beskrajno jadnom medijskom prostoru u kojem je jedini cilj "anestezija" sluđenog građanstva i patetični eskapizam - da se ne bi Vlasi slučajno dosetili i probudili iz košmara debilne zabave i gebelsovskih laži kojima ih obasipaju od jutra do sutra. Još jedan "light pink" kanal tu ne može ništa da promeni niti da nanese više štete od one koja je već naneta.

Owl

pre 6 godina

uništiti onakav brend, simbol bunta... simbol borbe za slobodu medija... ali to je već učinjeno. što se tiče imena u svakom slučaju bolje nego da se povezuje nešto što je nepovezivo.

Markus

pre 6 godina

Portal takodje treba menjati i njegovu uredjivacku politiku. Vesti su postale crna hronika sto je po mom misljenju namerno osmisljeno zarad podsvesnog stvaranja negativne slike o svemu. Ranije nije bilo tako i uredjivacka politika je bila dosta umerenija. Koliko god da su drugi mediji u odredjenoj meri pristrasni ili tabloidno uredjeni i B92 portal to radi samo na drugaciji nacin hteli vi to da priznate ili ne. Razumem da je mnogo stvari kod nas crno ali ne mora bas svaka vest sa naslovne strane da bude takva. To je ono sto mi najvise smeta posto svakodnevno citam vesti sa B92 portala vec duzi niz godina i po mom misljenju crna hronika bi morala da ima ZASEBNU rubriku.

Dragana

pre 6 godina

Navikla sam na ime B92 iako već duže vreme gledam samo vesti na vašoj televiziji i to ponekad.A nekada sam volela serije koje ste prikazivali: Vil i Grejs,Sašina ekipa,Internat,Spartak,Kamelot itd.Volela sam kviz Pitanja za šampiona,često gledala Utisak nedelje...Ali to su bila neka druga vremena.Nadam se samo da se serijski program neće svesti na turske serije.

lucchese

pre 6 godina

i tako nestaje polako sve vezano za moje nekadasnje radno mesto simbol jednog perioda i borbe za nesto cemu smo se svi nadali i kao da je upravo sa ostvarivanjem svrgavanja diktature sve izgubilo smisao. prvo formiranje televizije, zatim obezvredjivanje radio stanice i najbolje informativne redakcije i na kraju eto i ime odlazi u legendu...

Spartak

pre 6 godina

Ma kakva rezolucija smanjite reklame. Zaboravi covek sta je gledao. Uvesti da u toku filma nema prekida. Ugledajte se na drige evropske tv kanale. Zovite se kako hocete to je nebitno

Goran

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)

Labud

pre 6 godina

Long overdue. Posebno kada je ukinut radio a informativna ekipa svedena na nekoliko ljudi. Zabava ove vrste nije za Labuda koji se i ne seća kada je gledao nešto na B92 poalednji put.

charlie

pre 6 godina

Srbi su navikli da žive od mitova i stare slave tako da će trebati vremena da shvate da B92 odavno ne postoji.Bilo kako bilo 92 odlazi u prošlost,a iz nje nam se uskoro vraća BK televizija.Još samo da dolete iz Moskve...

Aleksandar

pre 6 godina

B92 je bio brend poznat sirom sveta, nastao iz ludih vremena Slobodana Milosevica, a protiv istog. Njega vise odavno nema, na vlasti je ista ekipa kao i devedesetih, koja sada, doduse, peva drugu pesmu... B92 je vec duze vreme drugaciji od onoga sto je bio, pa pretpostavljam da cemo se navici na O2 - covek se na sve navikne. Nadam se samo da necete postati potpuni naprednjacki dnevno-politicki bilten kao Studio B, koji se takodje urusio do maksimuma da ne moze gore, ili kao TV Pink koja nikad nije ni bila merodavna ni za sta, osim za turbofolk.

Radomče

pre 6 godina

Sve razumem, ali mi nije jasno koja će biti poenta b92 sajta, ako televizija bude rebrendirana. Čemu će taj sajt služiti? Zašto ne prosto redirect na novi sajt?

Steve G

pre 6 godina

Mozete vi da se zovete kako hocete, to odavno nije b92. Sada ste se i zvanicno "prodali". Nego, hoce li i dalje biti prodaja one bizuterije? Inace, najretardiraniji program koji sam gledao u zivotu u moru retardiranih programa kod nas!

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Sramota je da kod nas imamo svega 1.5 HD kanal (RTS HD ne smatram za HS jer je 80% sadržaja u SD). A uskoro kreće 4K. Možda se naša TV stanice spremaju da preskoče HD pa odmah idu na 4K :)
(Goran, 04. septembar 2017 13:43)

S obzirom da smo preskočili DVB-T i prešli direktno na DVB-T2 moguće je

Milos

pre 6 godina

Jos nam je ostala 202-jka kao simbol nekih drugih vremena.Atmosfera oko 202-jke me podseca na film u kojem sa broda emituju dobru muziku.

Dragan Markovic

pre 6 godina

Ovo je tuzna vest! Odlazi u proslost ime koje je znacilo borbu za nezavisno novinarstvo, za promociju kulture, posebno one urbane i alternativne, koje je okupljalo mlade ljude spremne da daju svoj pecat duhu vremena, da upute kritiku establismentu... ovo novo sto se najavljuje je samo jedan biznis plan koji nema nikakav osecaj za istorijski znacaj B92... ja sam danas bas tuzan.

Vlada Rus

pre 6 godina

I bolje sto je tako, posto je od B92 ostalo samo ime, dok su informativne emisije po kojima je bio poznat nestale. Nove generacije traze drugaciji sadrzaj, poput Farme.

Ana

pre 6 godina

Neizmerno hvala za sav trud, energiju i rad koji su ulozeni u ono sto je B92 nekada bio dok se nije pretvorio u malo ugladjeniji Pink, koji ne znam kome treba i kako ce doci do novca pa ce tako neizbezno sklizunuti jos blize Pinku i ostalim nedostojnim televizijama. Ja za sebe znam, B92 sam ranije gledala stalno, sada ga vise skoro ne gledam a ovu novu televiziju sigurno nikada necu okrenuti kao ni ostale nase neupotrebljive i iskljucivo zabavljacke televizije (uz opasku da nikog normalnog to realno ne moze da zabavi). Samo me veoma zanima i uvek ce me veoma zanimati ko su ti ispitanici koji su bili osnov da se zakljuci da ljudi zele promenu u tom smeru. Svi iz mog kruga misle isto kao ja...

doubleN

pre 6 godina

realno ste krenuli da se urusavate sa prvim velikim bratom, pokrenuli ste lavinu sunda i kica .. ne mozete mi reci da tako velika televizija ne moze da zivi od reklama i sponzora i bez te lobotomije ..

Bob

pre 6 godina

Da, bio nekad B92...nece nestati 11. septembra, davno je on nestao...Plasim se jos jedne ultra komercijalne televizije koja upropasti ovu mladez. Zvucim ko baba, znam, ali tako je.
Paradoks, u uzasnim vremenima imali smo mnogo bolji izbor TV kanala.
Istina, i "uzasno vreme" je stvar percepcije...

ko se ovde brine i za sta

pre 6 godina

Samo ,molim vas,prestanite sa ovim "praistorijskim"reprizama,filmova i serija jer time samo terate gledaoce na druge kanale.Dovoljan je RTS sa domacim filmovima i serijama po hiljaditi put,sa 192 epizode mornarickih istrazitelja,gde bi se svi jos zivi glumci zapanjili da jos neko to gleda a mi ih jos placamo.Budite bolji od njih,uvek,uvek.

Promene

pre 6 godina

Moze li neko dublje objasniti razloge promene? Ipak je tv b92 veliki brend da bi se ovakve promene pravile
(Zoranzoki, 3. septembar 2017 12:40)

Rebrending. Mojoj firmi su promenili ime jer je posle dugog niza godina i dobrog poslovanja prihodovanje počelo da pada. Uradili taj rebrending a to znači promena imena, logoa i šeme. Kod nas je to imalo uspeha jer su mnogi proizvod vezivali za jednu određenu grupu. Promenom imena prišli su nam i neki neočekivani potrošači. Ako se dobro sećam Prva je bila Fox pa je promenila ima.

Nick

pre 6 godina

Uvažavam vaše mišljenje da je B92 stvar emocije, i kako vi konstatujete, jedno prošlo vreme. Ipak, ne mogu da kažem da je to tačno, i da je po volji mene(siguran sam i dosta drugih) koji sam program te kuće redovno pratio, do neke 2011. Vi sa svojom imovinom nastavite da činite šta hoćete, ja ću "dvojku" pratiti kroz ljude koji su je činili.
Mudro je što je njen logo pomeren i što neće biti vezan za program koji ne može da se uklopi u takav standard.

Logika

pre 6 godina

Tuzno,i ako B92 odavno nije ona stara ipak je ostala B92 sada kad brisete i ime koje je postalo brend,brisete i gledaoce koji su pratili iz nekih sentimentalnih razloga.Mislim da je greska,pogotovo ako ce izgledati kao PRVA koju odavno vise ne pratim.U svakom slucaju srecno i drago mi je sto portal ostaje isti.

Powerslave

pre 6 godina

TV ne gledam tako da ovo ne utiče previše na mene, ionako posećujem samo sajt.
Ali istina je, primetan je pad kvaliteta, čak i u online izdanju.
Greške u kucanju su veoma čest prizor, a neretko objavljujete bukvalno iste (od reči do reči) članke u razmaku od nekoliko dana, kao da ste zaboravili da ste već objavili to.

Što se same B92 TV tiče, možda se može reći da taj kanal suštinski i ne postoji otkako je ukinut Utisak nedelje. Zaista ne znam šta se emituje na kanalu B92 sem vesti, a vesti ima gotovo svaki kanal tako da to nije ništa što pravi razliku.

NoName

pre 6 godina

Vizuelni identitet nece nista promeniti, ako se sami ne promenite na ono sto ste nekada bili. Kao sto neko vec rece. Bukvalno ste postali kao svaka druga televizija.

Vlada

pre 6 godina

Valjda nećete opet da budete omladinski radio b92.

TV me ne zanima. Sajt nije nešto, prenosi neutralne vesti sa hrvatskih portala poluprevedene i ima previše Sputnjika i Tanjuga. Dobra strana su vesti iz nauke i normalniji komentari nego drugde, finije čitalaštvo. Ali radio...Radio mi jako nedostaje kada dođem u Bg, ne mogu da verujem da toliki sistem ne može da priušti onaj pravi najbolji beogradski radio pa makar i gubio. Hej, dobili ste MTV nagradu pa ugasili brend!

Strahinja

pre 6 godina

"Puče puška pa probiši šator,
svi mi redom kažu da sam
mator..."

U prevodu sajt je s...e
Tv-repriza na reprizu
Dobro pa nije počeo "Bolji život"

Ajd da vidimo dokle će trajati "era novih filmova",,,

Na kraju će biti "O2 sa ponosom predstavlja seriju rekordne gledanosti..."


Al sa ne budem.... SREĆNO

martianm

pre 6 godina

Posle toliko godina i cele istorije i uloge koju je stanica odigrala u nasim sto svakodnevnim sto politickim zivotima.
Neko je napisao u komentarima da je trebalo jos ranije da je "ukinu" jer odavno nije ono sto je nekad predstavljala...Slazem se. Ode studioB, ode Beninetytwo...

Zbogom i dovidjenja! (do nekih boljih vremena)

Tasa

pre 6 godina

B92 odavno predstavlja samo brand i nema veze sa originalnom koncepcijom. Taj brend vise nikome nista ne znaci odavno je zaboravljeno sve sto je nekada predstavljao. Nestanak je sasvim ocekivan ostaje samo secanje.

doubleN

pre 6 godina

jeste da odavno niste tv koja ste bili, ali mi je ipak zao sto niste mogli da opstanete, izgleda da se sve gasi da bi se ubila svaka tradicija i ugusio bunt, mozda da sam previse nostalgican, ali mislim i da ce to godinama nestati, cinjenica je da vise odavno nema nikakve vrednosti ..

Hleba i igara - naš državni moto

pre 6 godina

Не, ниси разумео логику. Човек је написао да ако имаш добар програм, имаћеш и гледаност. Не значи да ако имаш гледаност, да је то због доброг програма.
(Не, 3. septembar 2017 23:56)

Nažalost, problem je u tome što dobar program ne garantuje gledanost, zato televizije često žrtvuju kvalitet u korist popularnosti. Dobro, možda imamo drugačije definicije dobrog programa. Recimo, B92 je imao sasvim dobar program do pre nekoliko godina, ali im je gledanost znatno porasla kad su počeli da emituju Velikog brata i sl.

Jadranka Orlovic

pre 6 godina

odavno postujem TV B 92 i stalno pratim vesti i ostale programe B92 samo nemojte u novoj organizaciji i modelu da urinirate po nama. taj prostakluk nam stvarno nije potreban. postujem razlicita misljenja i stavove i svako treba svoje stavove da brani ali ne mogu da svarim najnizi nivo vredjanja ispod svakog ljudskog
dostojanstva.
Zelim vam mnogu uspeha u novom ruhu i veliko gledaliste.

Боки

pre 6 godina

@Slavoljub Petrović
РТС за закуп репетитора за своја три канала плаћа пет милиона динара месечно. Када би РТС HD ишао земаљским путем то би их коштало 14 милиона динара, само за тај канал. То је разлог зашто се програм код нас не емитује у HD-у.