1. Mnogo mi je zao Kurda kao narod, 30 miliona populacije i ne imati sopstvenu drzavu je krajnje nepravedno. Erdogan je usao u rat samo zbog ofanzive protiv Kurda jer se boji bilo kakve novostvarene kurdske drzave na prostoru Sirije i Iraka. Naravno ona nije moguca na tlu Turske zbog njene pozicije u svijetu ali taj zeli zlo kurdskom narodu gde god se nalazio.

  Cak je bilo mnogo asimilacije u turski narod, turci su maheri za turkizaciju, od crnca ce napraviti turcina a kamoli od neke srodne kulture i vjere. I Albanaca bi danas dosta vise bilo na balkanu da ih nisu odvodili i asimilovali. Ali na jugoistoku nikad nece pasti kurdski ponos.

  Jedina mrlja im je sto su aktivno ucestvovali na nagovor Turaka u jermenskom genocidu. Slicni su nama po karakteru, prkosni smo, neslozni takodje.

  Valjda se Bog smilije i da im posle ove aktivne borbe protiv islamske drzave zla neku drzavicu, zasluzio je to ovaj napaceni narod.
  (Dragan RS, 4. novembar 2016 08:51)

  # Link komentara

 2. Zapadno licemerje na delu... Jeste li OVK smatrali teroristickom organizacijom?
   (Brade, 4. novembar 2016 08:50)

  # Link komentara

 3. uskoro će Radnička partija Kurdistana postati Oslobodilačka vojska Kurdistana, kao što su 1999. OVK ameri preko noći sa liste terorističkih organizacija prozvali oslobodilačkom...
   (karma, 4. novembar 2016 08:49)

  # Link komentara

 4. Šta on da svedoči kad mu je brat među glavnima u PKK?! I zašto,ako ih ljuti vlast,ne izvode terorističke napade u Ankari,nego rade u "svom gradu". Ko zna ko to u stvari postavlja bombe...
   (m.o., 4. novembar 2016 08:24)

  # Link komentara

 5. Ajde, bre, Turci, ostavite Kurde na miru! Dajte im tu njhovu državu, a vama ce Turska i dalje ostati velika i moćna država!
  (Zorann, 4. novembar 2016 07:46)

  # Link komentara

 6. Drzava Kurdistan ce nastati kad tad! Kurdi su namuceni narod,mentalitetom jako slicni nama.
   (StokholmskiLemur, 4. novembar 2016 07:30)

  # Link komentara