1. "Njen humanitarni rad mnogi su gledali s podsmehom. Kako kaže, ljudima nije bilo jasno zašto bi neko prebirao po kontejnerima i prikupljao sirovine po ulicama, da bi na kraju zarađeni novac otišao u humanitarne svrhe."

  Ljudi ovo je za zaplakati.... "njen humatinitarni rad gledaju sa podsmehom". Covek se zapita jer treba zena da bude neka manekenka da ulaze u sebe da zivi u vili da bi je neko podrzao i pomogo u humanitarnom radu a da joj se pritom ne smeje. Zapitajmo se samo u kakvom drustvu zivimo.
  (dno dna, 25. oktobar 2016 18:56)

  # Link komentara

 2. Samo, ne mogu a da ne primetim, da ima okacenu Putinovu sliku na zidu.
  Mozda i ne bi trebala da se cudi zasto je u stanju u kom je.
  (dr,, 25. oktobar 2016 17:05)

  E baš ti hvala što si ovo primetio, ja nisam gledao ceo prilog. Razmišljao sam da li da doniram ili ne, sada zahvaljujući tebi - odoh da joj uplatim duplo od onog što sam prvobitno hteo :)

  Inače, guglajte "pepeljuga 21 veka" i lako ćete naći njen sajt na kome su data uputstva o načinima na koji se može pomoći, izmedju ostalog i brojevi računa na koje se može uplatiti pomoć.
  (Lazarenko, 25. oktobar 2016 18:55)

  # Link komentara

 3. Dajte bolji tek o njoj hocemo lepe vesti to je lepa vest.Ko daje i Bog mu daje...
   (Žarkovacki Grof, 25. oktobar 2016 17:43)

  # Link komentara

 4. Prvo obezbedis SEBE pa gledas druge. Ovo je tako glupo. Humanost je luksuz. :)
   (Pacov, 25. oktobar 2016 17:27)

  # Link komentara

 5. Bog vas poživeo! Ona ne stiče zemaljska blaga podložna truležu i prolaznosti već nebeska večna. Bogata je duhom.
   (Voip, 25. oktobar 2016 17:27)

  # Link komentara

 6. Jel tako? Naravno da je ovo sjajan primer... ljudski, požrtvovan! Ali nije to tema? Ko je bogatu zemlju i njene stanovnike gurnuo u propast? Više od 2/3 stanovništva je u egzistencijalnom kolapsu.. a neko na njihov račun vozi jahte i džipove! Ko su ti ljudi? Imaju li imena? Decenijama nekim zajedničkim parama se gubi traga po klisurama i vrletima.. i postoje tragovi i postoje imena i nikom ništa.. a upravo njima su puna usta čovekoljublja i patriotskih zanosa! Ne može tek tako da se, geografski najlepše područje na svetu, pretvori u sirotište i kazamat u kom se jede splačina od krompira! Nisu mogla ogromna preduzeća, skoro giganti, sami od sebe da sa upropaste? Neko je to pogurao... da bi bio lično bogat! Postoje li tragovi ka tim izdajnicima zemlje? Čitamo ovakve priče kao nešto čudesno umesto da ova žena za svoj radni dan u nekoj firmici ima hiljadu ipo evra kao u normalnim zemljama... i da se podrazumeva da nema rupu u plafonu?! Pa to je svugde tako normalno. Mi u bolesti mozga lako menjamo teze! Slušamo spinove o guslarskim pravdama i krivdama u kojima baš vi "niste pravedni" ako stvari nazivate pravim imenima i ta pravda važi samo za sirotinju... za izdajnike, one prave, ne važi! ! Navikli smo na smrad kazamata pa i ne primećujemo koliko smo raspadnuti..
   (Žaki, 25. oktobar 2016 17:26)

  # Link komentara

 7. prkosi obicnom!
  (marka zvaka, 25. oktobar 2016 17:20)

  # Link komentara

 8. Malo pre sam pogledao prilog o toj zeni i potpunosti se shokirao. Da ni jedna nasa humanitarna organizacija(ne bi da ih nabrajam po imenima i vredjam) velikih sportista glumaca manekenki itd. nije saznala za ovako humanu i sto je najvaznije postenu i skromnu zenu koja radi ovakav posao. Ostao sam nem kada sam sada procitao i pogledao prilog. Molio bi B92 da organizuje i objavi ziro racun kako bi se toj zeni pomoglo. U stvari ne molim ... APELUJEM !!!
  (limanac, 25. oktobar 2016 17:08)

  # Link komentara

 9. Pobogu odakle je ova zena, gde zivi / adresa / postoji li neki nacin

  da joj se obrati - pomogne ?

  Tekst vam je uzasan, o divnoj zeni....
  (detalji sitnice i kucine, 25. oktobar 2016 17:06)

  # Link komentara

 10. Zeni sva sreca u planovima i da obezbedi sebi normalan zivot.Da je vise ovakvih osoba koji misle vise od drugima nego o seb ne mogu da ne primetim da ima Putinovu sliku na zidu

  Samo, ne mogu a da ne primetim, da ima okacenu Putinovu sliku na zidu.
  Mozda i ne bi trebala da se cudi zasto je u stanju u kom je.
  Sve je stvar svesti, znanja i logike.
  (dr,, 25. oktobar 2016 17:05)

  # Link komentara

 11. Nemam snage da pročitam do kraja. Da čovek ne reaguje dok joj se otvara krov-ma daj pusti me.
  (Balkanska posla, 25. oktobar 2016 17:02)

  # Link komentara

 12. Ojoj...Srbija.
  (Smuleco, 25. oktobar 2016 16:57)

  # Link komentara

 13. niko nije izgubio dajući drugima
   (ranisan, 25. oktobar 2016 16:56)

  # Link komentara