Ponedeljak, 01.08.2016.

18:39

Nova vlada do 11. avgusta, SPS ostaje

Premijer Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će sutra započeti razgovore sa socijalistima za sastav vlade i da se nada da će razgovori da budu gotovi do petka.

Izvor: B92

Nova vlada do 11. avgusta, SPS ostaje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Roberta

pre 7 godina

Covek tokom godina sazreva, menja misljenje i ponasanje... Juce je gresio, danas ce da razmisli, sutra ce vec da uradi nesto sto ce ispraviti greske od prethodna dva dana... Mislim da je takav slucaj i SA SPS - om. Moguce da SPS nije najbolje resenje, ali sa nekim se mora formirati vlada.

Šošana

pre 7 godina

Ваљда ће нова влада наћи решење за школоване људе ове земље. Њихове проблеме до сада нико није чуо, можда зато што су говорили књишким језиком, а не језиком улице и ријелити примитиваца. До сада је Министарство науке (просвета је још некако и успевала да се чује) било министарство са највећим промашајима и неуспесима иако нам омладина доноси медаље са математичких и физичких олимпијада. Надам се да ће у новој влади Министарство науке најзад добити Министра који ће трајати цео мандат, с обзиром да је за четири последње године ово Министраство променило три министра (Обрадовић, Јовановић и Вербић) и безброј државних секретара, док њихови вечити саветници и помоћници већ дуги низ мандата седе и крију криминалне предмете по својим фијокама. Ово министарство се показало најнеспобнијим јер: научни пројектни циклус није било способно да заврши, испоруку капиталне орпеме да реализује (иако се ради о парама из кредита Европске уније), није успело да распише нови конкурсни циклус, дозволило је јавашлук по приватним и државним факултетима, ниједно купљено научно звање или докторат није ни осудило а камо ли оборило, ниједног доживотног директора државних института није успело да смени, није заштитило или бар осудило прогоне младих докторанта (инстит Никола Тесла), дозволило је невиђену корупцију и криминал међу деканима и "угледним" професорима који седе по управним одборима и скупштинама, није успело да сазбије криминал и корупцију која се нагомилала у електротехничким институтима...

Gligorije

pre 7 godina

Novim dilom sa socijalistima Vucic je po svoj prilici posekao granu na kojoj sedi. Sto bi rekli, ugasio je za sledece izbore koji ce doci mnogo pre nego sto se misli. Ipak su svi oni iz iste price, istog filma...koji traje od devedesetih. Kada bolje razmislim, Vucic i Dacic su najbolji ucenici glavnih protagonista haosa i kataklizme koja traje 26 godina, Milosevica i Seselja. Oni ne mogu jedan bez drugog...A gde smo tu mi?

Anamarija

pre 7 godina

Treba verovati da ce biti formirana Vlada na najbolji moguci nacin po Srbiju i gradjane.Do sada se pokazalo da se strpljenje i poverenje isplatilo.

TEZINA LOPOVA 2

pre 7 godina

E jeste zlonamerni. Namerno se pravite da živite loše da bi nervirali Vučića. U zemlji koja pravi Mercedes za izvoz koji nikada nije izvezen ne može se živeti loše.

Cole

pre 7 godina

Kako zašto su raspisani izbori pa da bi se dobilo na lokalu jer to su ustvari trebalo da budu lokalni izbori ali pošto na istim nebi dobili ni jednog odbornika onda su izmišljeni republički. E sad što su trošene pare .... ma koga to briga izladiće oni to nekako preko njihovih medija, bitno je da su ostvarili njihov cilj

pedja

pre 7 godina

lepo vam napisah juce da od vlade nema nista,nece je biti ni 11.avgusta.ajde u 2 dinara,ovaj je bre nesposoban da sastavi vladu,ali,bice novi izbori!

Damir

pre 7 godina

Da vidimo. Šta smo dobili novim izborima? Ništa. Sve je kao što je i bilo samo sam Vučko mora veći deo kolača da da koalicionim partnerima.

C i n i k

pre 7 godina

A sto su onih 50% stranackih vojnika uopste i izlazili na izbore? Ista ekipa isti foteljasi i dalje jasu?! Samo nas je dodatno taj cirkus od izbora kostao 30 miliona evra!

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

U januaru se raspišu izbori, svi krenu da troše pare na reklame, plakate, kampanje, hodače od vrata do vrata, itd. Zatim u aprilu se održe izbori.. Jedna stranka osvoji više od 50% mandata.. Dakle, bukvalno pobedi.. I šta se onda dešava? Čekamo polovinu avgusta da se smisle šta će i kako će. Pa zar nisu mogli od januara do aprila da smišljaju "šta ćemo ako pobedimo?", ili je moralo još 4 meseca da se potroši na "pisanje ekspozea"? Koga briga za ekspoze. A već u septembru kreću poskupljenja. I ko je ovde lud?

Petar

pre 7 godina

Da...Vlada koje se bila sastavljena od SNS, SPS plus neki restlovi nije imala pun mandat za EU integracije, ali zato vlada sastavljena od restlova, SPS i SNS ima naravno pun mandat da zemlju vodi do 2020 godine, do samoga praga EU....Eh da....Dakle sve je ovo bilo zbog toga da bi se zapravo potvrdilo da prethodna vlada ima pun mandat...Znaci, nema vise lezilebovica, i kukumaca kao u prethodnoj vladi, jer ce ovu vladu zapravo tvoriti sasvim drugacije partije, ekspoze mandatara bice verovatno na 700 strana, i trajace 7 sati kako bismo svi mogli da mu se divimo mentalno i fizicki.....

pfc navijac

pre 7 godina

E sad ce nam biti bolje.SPS u vladi novi ljudi,nove ideje,10000 novih radnih mesta.Kuku i lele e sad smo stvarno pukli.E moj Vucicu ti neznad gde udaras.

Vanja Petrovic

pre 7 godina

Poslednja tri meseca posmatram kako se dešavaju kojekavi zakulisni sastanci, međunarodni dogovori, donose se odluke, potpisuju ugovori, i sve to dok Srbiju vodi tehnička Vlada...elem, ja sve nešto iščekujem da se odlaže osnivanje Vlade jer ima još nešto važno i krupno da nam se saopšti, ali onako okolo naokolo; e sada, da li je to nešto u vezi Kosova, Ustava ili je nešto treće to već ne znam...nadam se da grešim...iskreno se nadam da grešim...

Niko od nas i ne zna koje su ingerencije tehničke Vlade i mandatara Vlade...da li posle mogu da kažu puj pike ne važi, ili da se vade da odluke nisu verifikovane od strane Vlade?? Što god da je, po nas obično i radno pučanstvo Srbije, nikako ne može da bude dobro...

Lorber

pre 7 godina

Tresla se gora, rodio se mis...
(nikadobjavljenkomentar, 1. avgust 2016 20:12)

Da, ali bio je mnogo težak porođaj. Ne znam da li baš najteži u novijoj istoriji Srbije, ali garantovano tu negde. Trajao je tri meseca i koštao 25 miliona evra...

iznad zakljucka

pre 7 godina

Opet SPS u vladi Srbije?!

Jedno je sigurno:

Ko normalan nije otisao odavde, sad je zaista krajnje vreme.
Ja ne vidim prosperitet u ovoj drzavi, u dogledno vreme.

Laki

pre 7 godina

Dokaz da smo 100 puta gori od Britanac, koji su napravili smenu premijera i vlade za noć. Nisam neki ljubitelj Britanaca, ali im za to skidam kapu. A za ove "naše", nemam reči.

Odustao

pre 7 godina

Jasno je bilo odmah da SPS ostaje nakon iznenadnog i hitrog odlaska u Moskvu posle izbora. Sve ovo u medjuvremenu je jos samo jedna Vučićeva dramska pauza. Bar je žanrovski potpuno odredjen tok ove besmislice, tragedija!

predraggmil

pre 7 godina

Gledao sam prenos konferencije za stampu. Ne znam, ne znam sta da mislim, sta da osecam, sta da kazem, sta da cinim... Prestar da odem, premlad da ostanem...

Шумадинац

pre 7 godina

Просто је невероватно како се у овој земљи, уместо да се проводе нужне колосалне промене, константно проводе непотребне колосалне припреме, да се ништа не промени.

Dox

pre 7 godina

I što su onda uopšte bili izbori , ako SPS ostaje ? I šta ima protiv što su poslanici otišli na letovanje ? Dok se on 100 dana smišlja ? Na brčkanju, ma nije valjda !!!!

Milos

pre 7 godina

Vucic raspisao izbore da bi izbacio iz parlamenta DS i ostale male stranke, i da bi preuzeo Vojvodinu...sve ostalo je cist spin..to je kostalo kolko je kostalo, narod uglavnom nesvestan sta mu rade..dovoljno jake alternative nema tako da bojim se da cemo ovoga morati jos niz godina da gledamo

buva u travi, crv u glavi

pre 7 godina

ma nemoj da skracujes ekspoze, greota tolkih neprospavanih noci. volimo mi tebe da slusamo. tacnije nemamo izbora. to jest, imali smo...ali smo uprskali...opet...i opet cemo, ne brini

Predrag

pre 7 godina

Izbore su raspisali u nadi da ce koalicija oko SNS i koalicija oko SPS u zbiru osvojiti 2/3 poslanickih mesta a sve u cilju promene ustava. Ocigledno da su se malo presli tako da su sada dobili jaku opoziciju u parmentu a kod svojih EU i USA mentora ne znaju kako da se opravdaju za nemogucnost promene ustava.

iznenadjenje !!!!

pre 7 godina

Gde si bio? - Nigde.
Šta si radio? - Ništa.
Još jedna velika promena na isto.
(Godine prolaze - zbogom zauvek, 1. avgust 2016 19:18)
Mislis jos jedna velika PREVARA na putu za NIGDE !

gojko

pre 7 godina

mislim stvarno, ako bude preklapanje vece od 50% onda koji je uopste smisao izbora? Osim da se dobije jos 4 godine, jel. I nemojte gosn Premijeru vise da smarate kako radite po ceo dan, a drugi su na moru. I treba da su na moru, jer nije sve u zivotu posao. On jeste bitan i veliki stub ali nije jedini. Vi ste prvi los primer sa tim hvalospevima kako radite svaki dan i po ceo dan. Nije u tome poenta vec u rezultatima. Koji su to rezultati vaseg velikog rada? Da nastavite gde ste stali pre par meseci sa istim ljudima? To nisu nikakavi rezultati i zato molim da vise ne smarate kako puno radite, kad su vam efekti slabi. Prenemazete se 2 meseca da sastavite ono sto ste vec imali.

Zoran D

pre 7 godina

Gospodine Vucicu,posedujem visoko obrazovanje.Zaposlen sam.Radim sest dana nedeljno po deset sati dnevno.Ovo leto sam sebi uspeo da priustim samo jednu novu majcu i par carapa.Dete mi ni ove godine nece videti more.Molim vas recite mi Vi ili neko od ovih sto vas podrzavla sta to pogresno radim i zasto ne osecam nikakav boljitak?Unapred hvala.

The Spatula

pre 7 godina

Zasto nam covece spiska tolike pare na izbore? Znas li koliko je dece moglo biti izleceno od tih para? Koliko je bolnica moglo da se renovira? Stvarno sramota, jad i beda....

Milorad

pre 7 godina

Napredni cirkus. Neizvesnost, frka, panika, imaginarni neprijatelji, Srbija, reforme, ludnica. I onda ništa. Možemo da se vratimo svakodnevnim lagarijama i "reformama".

Padre

pre 7 godina

Zašto tolika žurba, panemabaš velike razlike, dali postoji vlada ili ne!Evo pre par godina, Belgija nije imalavlade, valjda pola godine ili više, pa nije zemlja propala!Zato polako, možda se več rodio neko ko može, pa neka on sastavi vladu!

Deda Miloje

pre 7 godina

Ivice,Ivice,vragolanu jedan...ti si mi najbolji drug...Jeste da sam zeleo da raspisem izbore i svu apsolutnu vlast uzmem samo za sebe a tebe isteram iz vlade ali nije tako losa ideja da ponovo jasemo zajedno.Ah da,hvala ti jos jednom sto si mi pomogao da napisem istorijski ekspoze na 450 strana,sam to ne bih stigao...

Micko 88

pre 7 godina

Kako vidim vide se brvi obrisi nove Vlade i zaista mi je drago da su pojedini ministri zadrzali svoja mesta, a pre svega mislim na Selakovica sto ne znaci da drugi nisu dali svoj veliki doprinos.

Crni bombarder

pre 7 godina

Toliko o tome da on donosi odluke a sps opet u vladi gosn Bahati i drugari će i dalje keširati evriće nq svoje raćime a ovaj će se izdr...vati na sirotinji !!!Obična marioneta zapada i Rusije
..Sve fejk u obom go...u od države

Show za ovce

pre 7 godina

Jahanje po jadnom narodu se nastavlja.

Još jedan dokaz koliko su besmisleni i drugi vanredni izbori za 2 godine.

Vređanje inteligencije i ispodprosečnog čoveka.

sofronije

pre 7 godina

Zasto Vucic pise nov ekspoze ako je rekao da ce ovim izborima da potvrdi vlast i da zavrsi zapoceto? Zasto sada opet zapocinje? Ovo je sve jedna velika demagogija, na kraju nista nece da se promeni na bolje, samo na gore.

devlinjo

pre 7 godina

Vrlo je bitno da su pronadjeni najspremniji za novu vladu jer je mnogo posla čeka!
(Dinca, 01. avgust 2016 19:32)

a ko su oni? isti koji su bili pre ove lakrdije? Kako te nije stid, bar malo?

Ja

pre 7 godina

Mora da je Dacic sada srecan
(ana, 01. avgust 2016 18:46)

Bio je on srećan i pre izbora, sve se planira, sve se zna mnogo ranije nego sto mi mislimo.

Ljiljana

pre 7 godina

Pa sta je do sad radio,kad sutra krece u pregovore sa SPS? Skoro 3 meseca smo bez vlade, privreda propada,firme se zatvaraju, otkazi pljuste...Jedino ako se nada da nesto nikne iz onog silnog kamenja(temeljci) koje je sadio po ledinama u predizbornoj kampanji. Ako nas oni ne spasu,nista nece.

Јово наново

pre 7 godina

СПС? Нити је озбиљно, нити дугорочно. Нова кампања од септембра. Чувајмо паре, сваки динар.

MilosSrbija

pre 7 godina

Pa koja je ovo komedija? Covek mrtav 'ladan raspusta Vladu, navodno nezadovoljan radom pojedinih ministara. Potom dobija podrsku vecine (nazalost) i umesto da formira Vladu u najkracem roku i otarasi se kako sam tvrdi "lencuga i mediokriteta" on ce ostaviti SPS i u buducem sazivu (ne mogu da kazem novom sazivu jer se sustinski nista ne menja). Naravno, isti ljudi ce ostati samo ce im zarotirati ministarska mesta. Eventualno jedno ili dva nova imena kako bi se stekao privid nekih promena. Tako u krug, tako godinama. A narod... Pa...dokazano je da masa pamti do 6 meseci. Zato nam i jeste ovako. Naravno, jasno je da trpi pritiske i sa zapada i sa istoka. Svi oni imaju svoje ljude koji moraju da budu u Vladi. Naravno da AV nije nezavistan u svom radu, kao sto mi vec 16 godina nismo nezavisna, suverena zemlja. Svi mi se gade. Oni od politicke scene moje Srbije prave svoje male dinastije gde planiraju da uhlebe sviju blizu i dalju celjad narednih vise godina. Sve preko nasih ledja razume se. Mada, nije sve tako crno, svemu dodje kraj, pa ce i ovoj partokratiji. Sve ima svoje dno sa kojeg se moze krenuti samo na gore, pa i Srbija. Naravno, bez aktuelnih lencuga, mediokriteta i manililatora na celu sa gore spomenutim.

Bivsi SNS clan & glasac

pre 7 godina

U redu, samo nekoliko pitanja na koje zelim da mi Premijer odgovori:

1. Zasto su uopste raspisivani izbori?
2. Koliko novca je potroseno za organizovanje i sporvodjenje izbora koji apsolutno nikakvu promenu nisu doneli?
3. Zbog cega SNS mora da pravi koaliciju sa SPS?
4. Da li ste svesni ko vam je na mestu sefa diplomatije?
5. I jos jednom, zasto su raspisivani izbori, pobogu?

Manja

pre 7 godina

Vucic za razliku od predhodnih premijera vodi politiku u interesu Srbije i verujem da ce odabrati prave ministre koji ce pre svega raditi za nrod.

Zoran Šibalić

pre 7 godina

Pita bivši SNS-ovac ( komentator ) zašto su raspisivani izbori i potrošene velike pare kad je ostalo sve isto. Pa da mu ja odgovorim : Izbori su raspisani uglavnom da bi Voja Šašelj i ekipa ušli u skupštinu i dobro se udomili !!! Dalje , čim je premijer posle izbora otrčao kod Putina , znalo se da u vladi ostaju mladi socijalisti, plus Bajatović . Sa Putinom i Šojguom nema šalikanja !

Milorad

pre 7 godina

E moj narode...prvo su 2013 pravili rekonstrukciju koja je duze trajala od same Vlade, pa su onda 2014 isli na izbore i opet ostala SNS-SPS koalicija po treci put. Evo sad 2016 OPET SNS-SPS koalicija po cetvrti put...doduse mozda je ovo vec 5-6 put, zaboravio sam koliko puta su bili u koaliciji 90tih.

roxi

pre 7 godina

volela bih da mi premijer kaze koliko su kostali izbori i zbog cega su bili potrebni.potrositi toliko para u ovom siromastvu,gde cak ni deca ne mogu da se lece, samo zato da bi AV znao da li ga narod voli. Srbima ce ove patriote doci glave, svi koje su Srbi smatrali velikim Srbima nanose najvecu stetu narodu.

roxi

pre 7 godina

volela bih da mi premijer kaze koliko su kostali izbori i zbog cega su bili potrebni.potrositi toliko para u ovom siromastvu,gde cak ni deca ne mogu da se lece, samo zato da bi AV znao da li ga narod voli. Srbima ce ove patriote doci glave, svi koje su Srbi smatrali velikim Srbima nanose najvecu stetu narodu.

Bivsi SNS clan & glasac

pre 7 godina

U redu, samo nekoliko pitanja na koje zelim da mi Premijer odgovori:

1. Zasto su uopste raspisivani izbori?
2. Koliko novca je potroseno za organizovanje i sporvodjenje izbora koji apsolutno nikakvu promenu nisu doneli?
3. Zbog cega SNS mora da pravi koaliciju sa SPS?
4. Da li ste svesni ko vam je na mestu sefa diplomatije?
5. I jos jednom, zasto su raspisivani izbori, pobogu?

Milorad

pre 7 godina

E moj narode...prvo su 2013 pravili rekonstrukciju koja je duze trajala od same Vlade, pa su onda 2014 isli na izbore i opet ostala SNS-SPS koalicija po treci put. Evo sad 2016 OPET SNS-SPS koalicija po cetvrti put...doduse mozda je ovo vec 5-6 put, zaboravio sam koliko puta su bili u koaliciji 90tih.

Micko 88

pre 7 godina

Kako vidim vide se brvi obrisi nove Vlade i zaista mi je drago da su pojedini ministri zadrzali svoja mesta, a pre svega mislim na Selakovica sto ne znaci da drugi nisu dali svoj veliki doprinos.

Zoran D

pre 7 godina

Gospodine Vucicu,posedujem visoko obrazovanje.Zaposlen sam.Radim sest dana nedeljno po deset sati dnevno.Ovo leto sam sebi uspeo da priustim samo jednu novu majcu i par carapa.Dete mi ni ove godine nece videti more.Molim vas recite mi Vi ili neko od ovih sto vas podrzavla sta to pogresno radim i zasto ne osecam nikakav boljitak?Unapred hvala.

Manja

pre 7 godina

Vucic za razliku od predhodnih premijera vodi politiku u interesu Srbije i verujem da ce odabrati prave ministre koji ce pre svega raditi za nrod.

MilosSrbija

pre 7 godina

Pa koja je ovo komedija? Covek mrtav 'ladan raspusta Vladu, navodno nezadovoljan radom pojedinih ministara. Potom dobija podrsku vecine (nazalost) i umesto da formira Vladu u najkracem roku i otarasi se kako sam tvrdi "lencuga i mediokriteta" on ce ostaviti SPS i u buducem sazivu (ne mogu da kazem novom sazivu jer se sustinski nista ne menja). Naravno, isti ljudi ce ostati samo ce im zarotirati ministarska mesta. Eventualno jedno ili dva nova imena kako bi se stekao privid nekih promena. Tako u krug, tako godinama. A narod... Pa...dokazano je da masa pamti do 6 meseci. Zato nam i jeste ovako. Naravno, jasno je da trpi pritiske i sa zapada i sa istoka. Svi oni imaju svoje ljude koji moraju da budu u Vladi. Naravno da AV nije nezavistan u svom radu, kao sto mi vec 16 godina nismo nezavisna, suverena zemlja. Svi mi se gade. Oni od politicke scene moje Srbije prave svoje male dinastije gde planiraju da uhlebe sviju blizu i dalju celjad narednih vise godina. Sve preko nasih ledja razume se. Mada, nije sve tako crno, svemu dodje kraj, pa ce i ovoj partokratiji. Sve ima svoje dno sa kojeg se moze krenuti samo na gore, pa i Srbija. Naravno, bez aktuelnih lencuga, mediokriteta i manililatora na celu sa gore spomenutim.

The Spatula

pre 7 godina

Zasto nam covece spiska tolike pare na izbore? Znas li koliko je dece moglo biti izleceno od tih para? Koliko je bolnica moglo da se renovira? Stvarno sramota, jad i beda....

predraggmil

pre 7 godina

Gledao sam prenos konferencije za stampu. Ne znam, ne znam sta da mislim, sta da osecam, sta da kazem, sta da cinim... Prestar da odem, premlad da ostanem...

gojko

pre 7 godina

mislim stvarno, ako bude preklapanje vece od 50% onda koji je uopste smisao izbora? Osim da se dobije jos 4 godine, jel. I nemojte gosn Premijeru vise da smarate kako radite po ceo dan, a drugi su na moru. I treba da su na moru, jer nije sve u zivotu posao. On jeste bitan i veliki stub ali nije jedini. Vi ste prvi los primer sa tim hvalospevima kako radite svaki dan i po ceo dan. Nije u tome poenta vec u rezultatima. Koji su to rezultati vaseg velikog rada? Da nastavite gde ste stali pre par meseci sa istim ljudima? To nisu nikakavi rezultati i zato molim da vise ne smarate kako puno radite, kad su vam efekti slabi. Prenemazete se 2 meseca da sastavite ono sto ste vec imali.

Show za ovce

pre 7 godina

Jahanje po jadnom narodu se nastavlja.

Još jedan dokaz koliko su besmisleni i drugi vanredni izbori za 2 godine.

Vređanje inteligencije i ispodprosečnog čoveka.

iznenadjenje !!!!

pre 7 godina

Gde si bio? - Nigde.
Šta si radio? - Ništa.
Još jedna velika promena na isto.
(Godine prolaze - zbogom zauvek, 1. avgust 2016 19:18)
Mislis jos jedna velika PREVARA na putu za NIGDE !

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

U januaru se raspišu izbori, svi krenu da troše pare na reklame, plakate, kampanje, hodače od vrata do vrata, itd. Zatim u aprilu se održe izbori.. Jedna stranka osvoji više od 50% mandata.. Dakle, bukvalno pobedi.. I šta se onda dešava? Čekamo polovinu avgusta da se smisle šta će i kako će. Pa zar nisu mogli od januara do aprila da smišljaju "šta ćemo ako pobedimo?", ili je moralo još 4 meseca da se potroši na "pisanje ekspozea"? Koga briga za ekspoze. A već u septembru kreću poskupljenja. I ko je ovde lud?

Deda Miloje

pre 7 godina

Ivice,Ivice,vragolanu jedan...ti si mi najbolji drug...Jeste da sam zeleo da raspisem izbore i svu apsolutnu vlast uzmem samo za sebe a tebe isteram iz vlade ali nije tako losa ideja da ponovo jasemo zajedno.Ah da,hvala ti jos jednom sto si mi pomogao da napisem istorijski ekspoze na 450 strana,sam to ne bih stigao...

buva u travi, crv u glavi

pre 7 godina

ma nemoj da skracujes ekspoze, greota tolkih neprospavanih noci. volimo mi tebe da slusamo. tacnije nemamo izbora. to jest, imali smo...ali smo uprskali...opet...i opet cemo, ne brini

Dox

pre 7 godina

I što su onda uopšte bili izbori , ako SPS ostaje ? I šta ima protiv što su poslanici otišli na letovanje ? Dok se on 100 dana smišlja ? Na brčkanju, ma nije valjda !!!!

devlinjo

pre 7 godina

Vrlo je bitno da su pronadjeni najspremniji za novu vladu jer je mnogo posla čeka!
(Dinca, 01. avgust 2016 19:32)

a ko su oni? isti koji su bili pre ove lakrdije? Kako te nije stid, bar malo?

Milorad

pre 7 godina

Napredni cirkus. Neizvesnost, frka, panika, imaginarni neprijatelji, Srbija, reforme, ludnica. I onda ništa. Možemo da se vratimo svakodnevnim lagarijama i "reformama".

sofronije

pre 7 godina

Zasto Vucic pise nov ekspoze ako je rekao da ce ovim izborima da potvrdi vlast i da zavrsi zapoceto? Zasto sada opet zapocinje? Ovo je sve jedna velika demagogija, na kraju nista nece da se promeni na bolje, samo na gore.

Milos

pre 7 godina

Vucic raspisao izbore da bi izbacio iz parlamenta DS i ostale male stranke, i da bi preuzeo Vojvodinu...sve ostalo je cist spin..to je kostalo kolko je kostalo, narod uglavnom nesvestan sta mu rade..dovoljno jake alternative nema tako da bojim se da cemo ovoga morati jos niz godina da gledamo

TEZINA LOPOVA 2

pre 7 godina

E jeste zlonamerni. Namerno se pravite da živite loše da bi nervirali Vučića. U zemlji koja pravi Mercedes za izvoz koji nikada nije izvezen ne može se živeti loše.

pfc navijac

pre 7 godina

E sad ce nam biti bolje.SPS u vladi novi ljudi,nove ideje,10000 novih radnih mesta.Kuku i lele e sad smo stvarno pukli.E moj Vucicu ti neznad gde udaras.

Laki

pre 7 godina

Dokaz da smo 100 puta gori od Britanac, koji su napravili smenu premijera i vlade za noć. Nisam neki ljubitelj Britanaca, ali im za to skidam kapu. A za ove "naše", nemam reči.

Petar

pre 7 godina

Da...Vlada koje se bila sastavljena od SNS, SPS plus neki restlovi nije imala pun mandat za EU integracije, ali zato vlada sastavljena od restlova, SPS i SNS ima naravno pun mandat da zemlju vodi do 2020 godine, do samoga praga EU....Eh da....Dakle sve je ovo bilo zbog toga da bi se zapravo potvrdilo da prethodna vlada ima pun mandat...Znaci, nema vise lezilebovica, i kukumaca kao u prethodnoj vladi, jer ce ovu vladu zapravo tvoriti sasvim drugacije partije, ekspoze mandatara bice verovatno na 700 strana, i trajace 7 sati kako bismo svi mogli da mu se divimo mentalno i fizicki.....

Zoran Šibalić

pre 7 godina

Pita bivši SNS-ovac ( komentator ) zašto su raspisivani izbori i potrošene velike pare kad je ostalo sve isto. Pa da mu ja odgovorim : Izbori su raspisani uglavnom da bi Voja Šašelj i ekipa ušli u skupštinu i dobro se udomili !!! Dalje , čim je premijer posle izbora otrčao kod Putina , znalo se da u vladi ostaju mladi socijalisti, plus Bajatović . Sa Putinom i Šojguom nema šalikanja !

iznad zakljucka

pre 7 godina

Opet SPS u vladi Srbije?!

Jedno je sigurno:

Ko normalan nije otisao odavde, sad je zaista krajnje vreme.
Ja ne vidim prosperitet u ovoj drzavi, u dogledno vreme.

Odustao

pre 7 godina

Jasno je bilo odmah da SPS ostaje nakon iznenadnog i hitrog odlaska u Moskvu posle izbora. Sve ovo u medjuvremenu je jos samo jedna Vučićeva dramska pauza. Bar je žanrovski potpuno odredjen tok ove besmislice, tragedija!

Ljiljana

pre 7 godina

Pa sta je do sad radio,kad sutra krece u pregovore sa SPS? Skoro 3 meseca smo bez vlade, privreda propada,firme se zatvaraju, otkazi pljuste...Jedino ako se nada da nesto nikne iz onog silnog kamenja(temeljci) koje je sadio po ledinama u predizbornoj kampanji. Ako nas oni ne spasu,nista nece.

Јово наново

pre 7 godina

СПС? Нити је озбиљно, нити дугорочно. Нова кампања од септембра. Чувајмо паре, сваки динар.

Шумадинац

pre 7 godina

Просто је невероватно како се у овој земљи, уместо да се проводе нужне колосалне промене, константно проводе непотребне колосалне припреме, да се ништа не промени.

Damir

pre 7 godina

Da vidimo. Šta smo dobili novim izborima? Ništa. Sve je kao što je i bilo samo sam Vučko mora veći deo kolača da da koalicionim partnerima.

Crni bombarder

pre 7 godina

Toliko o tome da on donosi odluke a sps opet u vladi gosn Bahati i drugari će i dalje keširati evriće nq svoje raćime a ovaj će se izdr...vati na sirotinji !!!Obična marioneta zapada i Rusije
..Sve fejk u obom go...u od države

Cole

pre 7 godina

Kako zašto su raspisani izbori pa da bi se dobilo na lokalu jer to su ustvari trebalo da budu lokalni izbori ali pošto na istim nebi dobili ni jednog odbornika onda su izmišljeni republički. E sad što su trošene pare .... ma koga to briga izladiće oni to nekako preko njihovih medija, bitno je da su ostvarili njihov cilj

Predrag

pre 7 godina

Izbore su raspisali u nadi da ce koalicija oko SNS i koalicija oko SPS u zbiru osvojiti 2/3 poslanickih mesta a sve u cilju promene ustava. Ocigledno da su se malo presli tako da su sada dobili jaku opoziciju u parmentu a kod svojih EU i USA mentora ne znaju kako da se opravdaju za nemogucnost promene ustava.

Ja

pre 7 godina

Mora da je Dacic sada srecan
(ana, 01. avgust 2016 18:46)

Bio je on srećan i pre izbora, sve se planira, sve se zna mnogo ranije nego sto mi mislimo.

Lorber

pre 7 godina

Tresla se gora, rodio se mis...
(nikadobjavljenkomentar, 1. avgust 2016 20:12)

Da, ali bio je mnogo težak porođaj. Ne znam da li baš najteži u novijoj istoriji Srbije, ali garantovano tu negde. Trajao je tri meseca i koštao 25 miliona evra...

C i n i k

pre 7 godina

A sto su onih 50% stranackih vojnika uopste i izlazili na izbore? Ista ekipa isti foteljasi i dalje jasu?! Samo nas je dodatno taj cirkus od izbora kostao 30 miliona evra!

Vanja Petrovic

pre 7 godina

Poslednja tri meseca posmatram kako se dešavaju kojekavi zakulisni sastanci, međunarodni dogovori, donose se odluke, potpisuju ugovori, i sve to dok Srbiju vodi tehnička Vlada...elem, ja sve nešto iščekujem da se odlaže osnivanje Vlade jer ima još nešto važno i krupno da nam se saopšti, ali onako okolo naokolo; e sada, da li je to nešto u vezi Kosova, Ustava ili je nešto treće to već ne znam...nadam se da grešim...iskreno se nadam da grešim...

Niko od nas i ne zna koje su ingerencije tehničke Vlade i mandatara Vlade...da li posle mogu da kažu puj pike ne važi, ili da se vade da odluke nisu verifikovane od strane Vlade?? Što god da je, po nas obično i radno pučanstvo Srbije, nikako ne može da bude dobro...

pedja

pre 7 godina

lepo vam napisah juce da od vlade nema nista,nece je biti ni 11.avgusta.ajde u 2 dinara,ovaj je bre nesposoban da sastavi vladu,ali,bice novi izbori!

Anamarija

pre 7 godina

Treba verovati da ce biti formirana Vlada na najbolji moguci nacin po Srbiju i gradjane.Do sada se pokazalo da se strpljenje i poverenje isplatilo.

Roberta

pre 7 godina

Covek tokom godina sazreva, menja misljenje i ponasanje... Juce je gresio, danas ce da razmisli, sutra ce vec da uradi nesto sto ce ispraviti greske od prethodna dva dana... Mislim da je takav slucaj i SA SPS - om. Moguce da SPS nije najbolje resenje, ali sa nekim se mora formirati vlada.

Padre

pre 7 godina

Zašto tolika žurba, panemabaš velike razlike, dali postoji vlada ili ne!Evo pre par godina, Belgija nije imalavlade, valjda pola godine ili više, pa nije zemlja propala!Zato polako, možda se več rodio neko ko može, pa neka on sastavi vladu!

Gligorije

pre 7 godina

Novim dilom sa socijalistima Vucic je po svoj prilici posekao granu na kojoj sedi. Sto bi rekli, ugasio je za sledece izbore koji ce doci mnogo pre nego sto se misli. Ipak su svi oni iz iste price, istog filma...koji traje od devedesetih. Kada bolje razmislim, Vucic i Dacic su najbolji ucenici glavnih protagonista haosa i kataklizme koja traje 26 godina, Milosevica i Seselja. Oni ne mogu jedan bez drugog...A gde smo tu mi?

Šošana

pre 7 godina

Ваљда ће нова влада наћи решење за школоване људе ове земље. Њихове проблеме до сада нико није чуо, можда зато што су говорили књишким језиком, а не језиком улице и ријелити примитиваца. До сада је Министарство науке (просвета је још некако и успевала да се чује) било министарство са највећим промашајима и неуспесима иако нам омладина доноси медаље са математичких и физичких олимпијада. Надам се да ће у новој влади Министарство науке најзад добити Министра који ће трајати цео мандат, с обзиром да је за четири последње године ово Министраство променило три министра (Обрадовић, Јовановић и Вербић) и безброј државних секретара, док њихови вечити саветници и помоћници већ дуги низ мандата седе и крију криминалне предмете по својим фијокама. Ово министарство се показало најнеспобнијим јер: научни пројектни циклус није било способно да заврши, испоруку капиталне орпеме да реализује (иако се ради о парама из кредита Европске уније), није успело да распише нови конкурсни циклус, дозволило је јавашлук по приватним и државним факултетима, ниједно купљено научно звање или докторат није ни осудило а камо ли оборило, ниједног доживотног директора државних института није успело да смени, није заштитило или бар осудило прогоне младих докторанта (инстит Никола Тесла), дозволило је невиђену корупцију и криминал међу деканима и "угледним" професорима који седе по управним одборима и скупштинама, није успело да сазбије криминал и корупцију која се нагомилала у електротехничким институтима...

roxi

pre 7 godina

volela bih da mi premijer kaze koliko su kostali izbori i zbog cega su bili potrebni.potrositi toliko para u ovom siromastvu,gde cak ni deca ne mogu da se lece, samo zato da bi AV znao da li ga narod voli. Srbima ce ove patriote doci glave, svi koje su Srbi smatrali velikim Srbima nanose najvecu stetu narodu.

Milorad

pre 7 godina

E moj narode...prvo su 2013 pravili rekonstrukciju koja je duze trajala od same Vlade, pa su onda 2014 isli na izbore i opet ostala SNS-SPS koalicija po treci put. Evo sad 2016 OPET SNS-SPS koalicija po cetvrti put...doduse mozda je ovo vec 5-6 put, zaboravio sam koliko puta su bili u koaliciji 90tih.

Bivsi SNS clan & glasac

pre 7 godina

U redu, samo nekoliko pitanja na koje zelim da mi Premijer odgovori:

1. Zasto su uopste raspisivani izbori?
2. Koliko novca je potroseno za organizovanje i sporvodjenje izbora koji apsolutno nikakvu promenu nisu doneli?
3. Zbog cega SNS mora da pravi koaliciju sa SPS?
4. Da li ste svesni ko vam je na mestu sefa diplomatije?
5. I jos jednom, zasto su raspisivani izbori, pobogu?

predraggmil

pre 7 godina

Gledao sam prenos konferencije za stampu. Ne znam, ne znam sta da mislim, sta da osecam, sta da kazem, sta da cinim... Prestar da odem, premlad da ostanem...

The Spatula

pre 7 godina

Zasto nam covece spiska tolike pare na izbore? Znas li koliko je dece moglo biti izleceno od tih para? Koliko je bolnica moglo da se renovira? Stvarno sramota, jad i beda....

MilosSrbija

pre 7 godina

Pa koja je ovo komedija? Covek mrtav 'ladan raspusta Vladu, navodno nezadovoljan radom pojedinih ministara. Potom dobija podrsku vecine (nazalost) i umesto da formira Vladu u najkracem roku i otarasi se kako sam tvrdi "lencuga i mediokriteta" on ce ostaviti SPS i u buducem sazivu (ne mogu da kazem novom sazivu jer se sustinski nista ne menja). Naravno, isti ljudi ce ostati samo ce im zarotirati ministarska mesta. Eventualno jedno ili dva nova imena kako bi se stekao privid nekih promena. Tako u krug, tako godinama. A narod... Pa...dokazano je da masa pamti do 6 meseci. Zato nam i jeste ovako. Naravno, jasno je da trpi pritiske i sa zapada i sa istoka. Svi oni imaju svoje ljude koji moraju da budu u Vladi. Naravno da AV nije nezavistan u svom radu, kao sto mi vec 16 godina nismo nezavisna, suverena zemlja. Svi mi se gade. Oni od politicke scene moje Srbije prave svoje male dinastije gde planiraju da uhlebe sviju blizu i dalju celjad narednih vise godina. Sve preko nasih ledja razume se. Mada, nije sve tako crno, svemu dodje kraj, pa ce i ovoj partokratiji. Sve ima svoje dno sa kojeg se moze krenuti samo na gore, pa i Srbija. Naravno, bez aktuelnih lencuga, mediokriteta i manililatora na celu sa gore spomenutim.

iznenadjenje !!!!

pre 7 godina

Gde si bio? - Nigde.
Šta si radio? - Ništa.
Još jedna velika promena na isto.
(Godine prolaze - zbogom zauvek, 1. avgust 2016 19:18)
Mislis jos jedna velika PREVARA na putu za NIGDE !

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

U januaru se raspišu izbori, svi krenu da troše pare na reklame, plakate, kampanje, hodače od vrata do vrata, itd. Zatim u aprilu se održe izbori.. Jedna stranka osvoji više od 50% mandata.. Dakle, bukvalno pobedi.. I šta se onda dešava? Čekamo polovinu avgusta da se smisle šta će i kako će. Pa zar nisu mogli od januara do aprila da smišljaju "šta ćemo ako pobedimo?", ili je moralo još 4 meseca da se potroši na "pisanje ekspozea"? Koga briga za ekspoze. A već u septembru kreću poskupljenja. I ko je ovde lud?

Zoran D

pre 7 godina

Gospodine Vucicu,posedujem visoko obrazovanje.Zaposlen sam.Radim sest dana nedeljno po deset sati dnevno.Ovo leto sam sebi uspeo da priustim samo jednu novu majcu i par carapa.Dete mi ni ove godine nece videti more.Molim vas recite mi Vi ili neko od ovih sto vas podrzavla sta to pogresno radim i zasto ne osecam nikakav boljitak?Unapred hvala.

Milos

pre 7 godina

Vucic raspisao izbore da bi izbacio iz parlamenta DS i ostale male stranke, i da bi preuzeo Vojvodinu...sve ostalo je cist spin..to je kostalo kolko je kostalo, narod uglavnom nesvestan sta mu rade..dovoljno jake alternative nema tako da bojim se da cemo ovoga morati jos niz godina da gledamo

Deda Miloje

pre 7 godina

Ivice,Ivice,vragolanu jedan...ti si mi najbolji drug...Jeste da sam zeleo da raspisem izbore i svu apsolutnu vlast uzmem samo za sebe a tebe isteram iz vlade ali nije tako losa ideja da ponovo jasemo zajedno.Ah da,hvala ti jos jednom sto si mi pomogao da napisem istorijski ekspoze na 450 strana,sam to ne bih stigao...

gojko

pre 7 godina

mislim stvarno, ako bude preklapanje vece od 50% onda koji je uopste smisao izbora? Osim da se dobije jos 4 godine, jel. I nemojte gosn Premijeru vise da smarate kako radite po ceo dan, a drugi su na moru. I treba da su na moru, jer nije sve u zivotu posao. On jeste bitan i veliki stub ali nije jedini. Vi ste prvi los primer sa tim hvalospevima kako radite svaki dan i po ceo dan. Nije u tome poenta vec u rezultatima. Koji su to rezultati vaseg velikog rada? Da nastavite gde ste stali pre par meseci sa istim ljudima? To nisu nikakavi rezultati i zato molim da vise ne smarate kako puno radite, kad su vam efekti slabi. Prenemazete se 2 meseca da sastavite ono sto ste vec imali.

sofronije

pre 7 godina

Zasto Vucic pise nov ekspoze ako je rekao da ce ovim izborima da potvrdi vlast i da zavrsi zapoceto? Zasto sada opet zapocinje? Ovo je sve jedna velika demagogija, na kraju nista nece da se promeni na bolje, samo na gore.

Dox

pre 7 godina

I što su onda uopšte bili izbori , ako SPS ostaje ? I šta ima protiv što su poslanici otišli na letovanje ? Dok se on 100 dana smišlja ? Na brčkanju, ma nije valjda !!!!

buva u travi, crv u glavi

pre 7 godina

ma nemoj da skracujes ekspoze, greota tolkih neprospavanih noci. volimo mi tebe da slusamo. tacnije nemamo izbora. to jest, imali smo...ali smo uprskali...opet...i opet cemo, ne brini

Milorad

pre 7 godina

Napredni cirkus. Neizvesnost, frka, panika, imaginarni neprijatelji, Srbija, reforme, ludnica. I onda ništa. Možemo da se vratimo svakodnevnim lagarijama i "reformama".

iznad zakljucka

pre 7 godina

Opet SPS u vladi Srbije?!

Jedno je sigurno:

Ko normalan nije otisao odavde, sad je zaista krajnje vreme.
Ja ne vidim prosperitet u ovoj drzavi, u dogledno vreme.

Petar

pre 7 godina

Da...Vlada koje se bila sastavljena od SNS, SPS plus neki restlovi nije imala pun mandat za EU integracije, ali zato vlada sastavljena od restlova, SPS i SNS ima naravno pun mandat da zemlju vodi do 2020 godine, do samoga praga EU....Eh da....Dakle sve je ovo bilo zbog toga da bi se zapravo potvrdilo da prethodna vlada ima pun mandat...Znaci, nema vise lezilebovica, i kukumaca kao u prethodnoj vladi, jer ce ovu vladu zapravo tvoriti sasvim drugacije partije, ekspoze mandatara bice verovatno na 700 strana, i trajace 7 sati kako bismo svi mogli da mu se divimo mentalno i fizicki.....

Ja

pre 7 godina

Mora da je Dacic sada srecan
(ana, 01. avgust 2016 18:46)

Bio je on srećan i pre izbora, sve se planira, sve se zna mnogo ranije nego sto mi mislimo.

Show za ovce

pre 7 godina

Jahanje po jadnom narodu se nastavlja.

Još jedan dokaz koliko su besmisleni i drugi vanredni izbori za 2 godine.

Vređanje inteligencije i ispodprosečnog čoveka.

pfc navijac

pre 7 godina

E sad ce nam biti bolje.SPS u vladi novi ljudi,nove ideje,10000 novih radnih mesta.Kuku i lele e sad smo stvarno pukli.E moj Vucicu ti neznad gde udaras.

devlinjo

pre 7 godina

Vrlo je bitno da su pronadjeni najspremniji za novu vladu jer je mnogo posla čeka!
(Dinca, 01. avgust 2016 19:32)

a ko su oni? isti koji su bili pre ove lakrdije? Kako te nije stid, bar malo?

Laki

pre 7 godina

Dokaz da smo 100 puta gori od Britanac, koji su napravili smenu premijera i vlade za noć. Nisam neki ljubitelj Britanaca, ali im za to skidam kapu. A za ove "naše", nemam reči.

Ljiljana

pre 7 godina

Pa sta je do sad radio,kad sutra krece u pregovore sa SPS? Skoro 3 meseca smo bez vlade, privreda propada,firme se zatvaraju, otkazi pljuste...Jedino ako se nada da nesto nikne iz onog silnog kamenja(temeljci) koje je sadio po ledinama u predizbornoj kampanji. Ako nas oni ne spasu,nista nece.

Cole

pre 7 godina

Kako zašto su raspisani izbori pa da bi se dobilo na lokalu jer to su ustvari trebalo da budu lokalni izbori ali pošto na istim nebi dobili ni jednog odbornika onda su izmišljeni republički. E sad što su trošene pare .... ma koga to briga izladiće oni to nekako preko njihovih medija, bitno je da su ostvarili njihov cilj

Crni bombarder

pre 7 godina

Toliko o tome da on donosi odluke a sps opet u vladi gosn Bahati i drugari će i dalje keširati evriće nq svoje raćime a ovaj će se izdr...vati na sirotinji !!!Obična marioneta zapada i Rusije
..Sve fejk u obom go...u od države

Damir

pre 7 godina

Da vidimo. Šta smo dobili novim izborima? Ništa. Sve je kao što je i bilo samo sam Vučko mora veći deo kolača da da koalicionim partnerima.

Јово наново

pre 7 godina

СПС? Нити је озбиљно, нити дугорочно. Нова кампања од септембра. Чувајмо паре, сваки динар.

Zoran Šibalić

pre 7 godina

Pita bivši SNS-ovac ( komentator ) zašto su raspisivani izbori i potrošene velike pare kad je ostalo sve isto. Pa da mu ja odgovorim : Izbori su raspisani uglavnom da bi Voja Šašelj i ekipa ušli u skupštinu i dobro se udomili !!! Dalje , čim je premijer posle izbora otrčao kod Putina , znalo se da u vladi ostaju mladi socijalisti, plus Bajatović . Sa Putinom i Šojguom nema šalikanja !

Odustao

pre 7 godina

Jasno je bilo odmah da SPS ostaje nakon iznenadnog i hitrog odlaska u Moskvu posle izbora. Sve ovo u medjuvremenu je jos samo jedna Vučićeva dramska pauza. Bar je žanrovski potpuno odredjen tok ove besmislice, tragedija!

Manja

pre 7 godina

Vucic za razliku od predhodnih premijera vodi politiku u interesu Srbije i verujem da ce odabrati prave ministre koji ce pre svega raditi za nrod.

Lorber

pre 7 godina

Tresla se gora, rodio se mis...
(nikadobjavljenkomentar, 1. avgust 2016 20:12)

Da, ali bio je mnogo težak porođaj. Ne znam da li baš najteži u novijoj istoriji Srbije, ali garantovano tu negde. Trajao je tri meseca i koštao 25 miliona evra...

Predrag

pre 7 godina

Izbore su raspisali u nadi da ce koalicija oko SNS i koalicija oko SPS u zbiru osvojiti 2/3 poslanickih mesta a sve u cilju promene ustava. Ocigledno da su se malo presli tako da su sada dobili jaku opoziciju u parmentu a kod svojih EU i USA mentora ne znaju kako da se opravdaju za nemogucnost promene ustava.

Шумадинац

pre 7 godina

Просто је невероватно како се у овој земљи, уместо да се проводе нужне колосалне промене, константно проводе непотребне колосалне припреме, да се ништа не промени.

TEZINA LOPOVA 2

pre 7 godina

E jeste zlonamerni. Namerno se pravite da živite loše da bi nervirali Vučića. U zemlji koja pravi Mercedes za izvoz koji nikada nije izvezen ne može se živeti loše.

Vanja Petrovic

pre 7 godina

Poslednja tri meseca posmatram kako se dešavaju kojekavi zakulisni sastanci, međunarodni dogovori, donose se odluke, potpisuju ugovori, i sve to dok Srbiju vodi tehnička Vlada...elem, ja sve nešto iščekujem da se odlaže osnivanje Vlade jer ima još nešto važno i krupno da nam se saopšti, ali onako okolo naokolo; e sada, da li je to nešto u vezi Kosova, Ustava ili je nešto treće to već ne znam...nadam se da grešim...iskreno se nadam da grešim...

Niko od nas i ne zna koje su ingerencije tehničke Vlade i mandatara Vlade...da li posle mogu da kažu puj pike ne važi, ili da se vade da odluke nisu verifikovane od strane Vlade?? Što god da je, po nas obično i radno pučanstvo Srbije, nikako ne može da bude dobro...

pedja

pre 7 godina

lepo vam napisah juce da od vlade nema nista,nece je biti ni 11.avgusta.ajde u 2 dinara,ovaj je bre nesposoban da sastavi vladu,ali,bice novi izbori!

C i n i k

pre 7 godina

A sto su onih 50% stranackih vojnika uopste i izlazili na izbore? Ista ekipa isti foteljasi i dalje jasu?! Samo nas je dodatno taj cirkus od izbora kostao 30 miliona evra!

Padre

pre 7 godina

Zašto tolika žurba, panemabaš velike razlike, dali postoji vlada ili ne!Evo pre par godina, Belgija nije imalavlade, valjda pola godine ili više, pa nije zemlja propala!Zato polako, možda se več rodio neko ko može, pa neka on sastavi vladu!

Micko 88

pre 7 godina

Kako vidim vide se brvi obrisi nove Vlade i zaista mi je drago da su pojedini ministri zadrzali svoja mesta, a pre svega mislim na Selakovica sto ne znaci da drugi nisu dali svoj veliki doprinos.

Šošana

pre 7 godina

Ваљда ће нова влада наћи решење за школоване људе ове земље. Њихове проблеме до сада нико није чуо, можда зато што су говорили књишким језиком, а не језиком улице и ријелити примитиваца. До сада је Министарство науке (просвета је још некако и успевала да се чује) било министарство са највећим промашајима и неуспесима иако нам омладина доноси медаље са математичких и физичких олимпијада. Надам се да ће у новој влади Министарство науке најзад добити Министра који ће трајати цео мандат, с обзиром да је за четири последње године ово Министраство променило три министра (Обрадовић, Јовановић и Вербић) и безброј државних секретара, док њихови вечити саветници и помоћници већ дуги низ мандата седе и крију криминалне предмете по својим фијокама. Ово министарство се показало најнеспобнијим јер: научни пројектни циклус није било способно да заврши, испоруку капиталне орпеме да реализује (иако се ради о парама из кредита Европске уније), није успело да распише нови конкурсни циклус, дозволило је јавашлук по приватним и државним факултетима, ниједно купљено научно звање или докторат није ни осудило а камо ли оборило, ниједног доживотног директора државних института није успело да смени, није заштитило или бар осудило прогоне младих докторанта (инстит Никола Тесла), дозволило је невиђену корупцију и криминал међу деканима и "угледним" професорима који седе по управним одборима и скупштинама, није успело да сазбије криминал и корупцију која се нагомилала у електротехничким институтима...

Gligorije

pre 7 godina

Novim dilom sa socijalistima Vucic je po svoj prilici posekao granu na kojoj sedi. Sto bi rekli, ugasio je za sledece izbore koji ce doci mnogo pre nego sto se misli. Ipak su svi oni iz iste price, istog filma...koji traje od devedesetih. Kada bolje razmislim, Vucic i Dacic su najbolji ucenici glavnih protagonista haosa i kataklizme koja traje 26 godina, Milosevica i Seselja. Oni ne mogu jedan bez drugog...A gde smo tu mi?

Anamarija

pre 7 godina

Treba verovati da ce biti formirana Vlada na najbolji moguci nacin po Srbiju i gradjane.Do sada se pokazalo da se strpljenje i poverenje isplatilo.

Roberta

pre 7 godina

Covek tokom godina sazreva, menja misljenje i ponasanje... Juce je gresio, danas ce da razmisli, sutra ce vec da uradi nesto sto ce ispraviti greske od prethodna dva dana... Mislim da je takav slucaj i SA SPS - om. Moguce da SPS nije najbolje resenje, ali sa nekim se mora formirati vlada.