1. Bravo! Bandi na vlasti treba jasno pokazati ko je neophodan, a bez koga se može.
  (Ivan, 2. jun 2016 08:02)

  # Link komentara

 2. Po kratkom postupku, svima otkaz.
  (Bek, 1. jun 2016 22:13)

  # Link komentara

 3. U normalnoj zemlji, ovo je za hapšenje i krivične prijave. S kojim pravom državni i monopolski službenici zloupotrebljavaju taj monopol za ucenjivanhe demokratski izabrane vlade? Štrajkovi bi za državne službenike i strateške monopolske firme trebalo da budu zabranjeni pod pretnjom najtežih sankcija, dosta više socijalističke demagogije i divljanja neradnika preko leđa trećih strana.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EU Citizen, 1. jun 2016 21:08

  Tako je...hapšenje i krivične prijave PROTIV demokratski izabrane vlade jer rade protiv interesa onih koji su ih demokratski izabrali a u korist robovlasničkog kapitalizma koji je u naletu.

  Nikako da shvatim šta odjednom nije u redu sa zakonima koji su vladali na zapadu od '70tih-2000tih i doveli do prosperiteta gradjana pa se guraju novi zakoni koji od radnika prave roba?
  (LOL, 1. jun 2016 21:56)

  # Link komentara

 4. U normalnoj zemlji, ovo je za hapšenje i krivične prijave. S kojim pravom državni i monopolski službenici zloupotrebljavaju taj monopol za ucenjivanhe demokratski izabrane vlade? Štrajkovi bi za državne službenike i strateške monopolske firme trebalo da budu zabranjeni pod pretnjom najtežih sankcija, dosta više socijalističke demagogije i divljanja neradnika preko leđa trećih strana.
   (EU Citizen, 1. jun 2016 21:08)

  # Link komentara