Vučić: Nema zavere oko ambasadora SAD /VIDEO/

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić je rekao da "nema zavereničke teorije" oko toga što je američki ambasador Kajl Skot bio u štabu DS u izbornoj noći.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Такви људи једино не долазе код Војислава Шешеља и зато га нападају са свих могућих страна. Право вели амерички аналитичар Данијел Сервер када каже да Вучић успешно извршава све што му каже Вашингтон и Брисел те отуда има њихову подршку. Код Воје тога нема и зато је подвргнут масовној сатанизацији и он и његова идеологија која се врло често на погрешан начин тумачи.
   (Борис, 27. april 2016 14:57)

  # Link komentara

 2. Хе, хе...није лоше вађење(кад веч нема саветнике каве треба да има премијер, да му кажу шта треба да прича). Него успут, шта ће било који амбасадор у изборној ноћи по разним странкама?!
  (Naivko, 27. april 2016 13:16)

  # Link komentara

 3. Ne treba polemisati više, rezultat je koji je i naravno da su neki zadovoljni a neki nisu.
  (Anđela, 27. april 2016 12:35)

  # Link komentara

 4. Normalno. Čovek može da ide gde hoće i kod koga hoće.
  (psiholoskinja, 27. april 2016 12:31)

  # Link komentara

 5. Ти лични проблеми се зову 9 странака које чекају своје парче торте од 131 мандата, онда повратак уцењивачког потенцијала за Дачића и на крају, разлог доласка на власт под покровитељством Запада су Бриселски споразум и промена Устава. Зато је Блер ту годинама и зато се избори спроводе на 2 године. План се изјаловио са уласком целе опозиције у Парламент и немогућности да се има 2/3 већина. Треба имати у виду да је СНС интересна групација и много њих треба у сваком тренутку нахранити а та торта се одједном сузила а потрошени силни милиони евра на кампању.
   (Милорад, 27. april 2016 12:22)

  # Link komentara