"Bitno da deca iz regiona nauče da žive zajedno"

Fruška Gora -- Američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi navodi da je veoma dobro sve što se radi na temu pomirenja i da je važno da deca nauče da rade sa ljudima iz regiona.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Da li ima i dece iz Mađarske,Rumunije,Bugarske,Austrije ili je pozadina čisto politička.
  (charlie, 11. avgust 2015 20:44)

  # Link komentara

 2. Ovo doživljavam kao ruganje ovog gospodina ali, ne svima na Balkanu već, samo Srbima. Očito je da nas smatra ljudima niže kategorije a neki se svojim komentarima već i potvrdiše kao takvi. Poštovani gospodine, mi smo živeli u jednoj državi osamdesetak godina, pa nismo uspeli da se druženjem spasimo i mimoidjemo sukobe. Isto toliko godina su, nas Srbe, učili da vera i nacija nisu važne i taman kada smo po ko zna koji put u to poverovali stigla nas je zla sudbina. Ostavite narod da živi jedan pored drugoga pa ko oseti potrebu za saradnjom, saradnje će biti. Ako takve potrebe nema, nemojte da nam je namećete vi koji ste "debelo" doprineli raspadu Jugoslavije.
  (Mladen Mladenovic, 11. avgust 2015 20:24)

  # Link komentara

 3. Zivela su deca 70 godina zajedno, pa su se neka djeca dohvatila srbosjeka i crnih uniformi.
  (as, 11. avgust 2015 20:07)

  # Link komentara

 4. Koji cinizam!
  (Cane, 11. avgust 2015 18:23)

  # Link komentara

 5. e,ovo je pravi put!Kako stasavaju u druzenju sa decom iz drugih regiona oni neguju i stvaraju prijateljstva,sportski duh i dalje samo posebi uopste nece biti vazna ni nacija ni vera.Prepoznace medjusobno srodne duse,dobre drugove i odrzavati drugarstvo i kasnije kada se vrate kucama.
  (Melenci, 11. avgust 2015 18:13)

  # Link komentara