Trivan: SPS izdao sebe, ne nas

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Ne plasite se dragi citaoci i posetioci B92. Ovu zenu ce te jos samo malo morati da izdrzite, kako ovde tako i u Blicu. Kada dodticni saznaju da su izbori zavrseni a rat nije poceo sami ce je slistiti. Ako je pre toga ne pociste sopstveni, reorganizacijom u svojoj stranci. Zena, koja je najvise doprinela srozanju ugleda nekaqd mocne stranke na ovim prostorima. Svi jos pamtimo kako je usla u predsednistvo DS, kada se pokvario sistem za brojanje glasova ( elektronski, tada prvi put instaliran), na zaprepascenje svih pretekla Jeremica.
  Gledajuci nju u medijima ovih dana stavlja nam se do znanja da tvrdo krilo DS jos drzi dizgine. Ali, ponavljam, ne bojte se, jos samo malo. Ide joj kraj, politicki,naravno, i to tezak i veoma bolan pad.
  (Bosko Boskovic, 4. jul 2012 09:34)

  # Link komentara

 2. Velika koalicija bi zaista bila resenje za Srbiju ,ako nista imali bi smo politicku stabilnost za reforme koje dolaze
  (Aleksandar, 4. jul 2012 09:08)

  # Link komentara

 3. Mozda je SPS izdao sebe a ti si izdala DS svojim izjavama glasate za mir ili rat i sl. Pa pljuvanje spotovima po SNS danas jedno pricas a sutra drugo a Tadic necu da budem premijer posle nekog dana hocu da budem. Znaci da bi opstala stranka DS mora sa tobom i tebi slicnim da rascisti.
  (zoran, 4. jul 2012 09:01)

  # Link komentara

 4. "Ova vlast će imati jedinstvenu i snažnu DS kao opoziciju koja će odgovorno braniti interes velikog broja građana koji misle da je ovo loš izbor za Srbiju."

  Ovo nije tacno. Svega 22% ljudi je glasalo za DS, a taj procenat se sve vise smanjuje,zato sto evropsku politiku vode i SNS i SPS, pa zbog toga glasaci sada prilaze njima. Posto 78% gradjana misli, tj 78% je verovatnoca je DS radio neodgovorno i kada je bilo na vlasti. Koja je onda verovatnoca da ce raditi odgovorno u opoziciji. Velika je verovatnoca znaci da DS nije briga za narod, sto je npr i logicno sa obzirom na to koliko kukaju zbog toga sto su izgubili izbore. Sledece ce izgubiti sa vecom razlikom.

  Dragan Đilas je dovoljno dugo bio gradonacelnik Beograda po mom misljenju. Osim ako misli da treba da bude dozivotni vladar u Beogradu. Nema on legitimitet osim ako ne osvoji vise od 50% glasova. Ja ne znam koliko od dobro radi, madjutim i da znam opet ne bih bio siguran da neko drugi nece raditi bolje od njega.

  Takodje nema ni partije u evropi koja je spala sa 38% na 22% tj izgubila trecinu biraca u toku samo jednog mandata. To je dokaz da je partija radila lose, zato sto svi znaju da je ekonomska kriza svuda u svetu, ali to nigde nije paravan za prodaju industrije njihove zemlje za mali novac.

  Zakljucak je gospodjo Jelena, da je ovakva vlada mozda losa za Srbiju, medjutim sasvim je sigurno da bi DS na vlasti bila mnogo losija za Srbiju. SPS sa DSS je losija opcija nego SPS sa SNS a vreme ce pokazati da je tako.
  (FTN, 4. jul 2012 01:44)

  # Link komentara

 5. Danas citam izjavu gosn. Tadica, a sad doticne!!! I prvi utisak je bio, da gosn. Tadic pocinje da menja stav, od odlucnog NIKAD SA SNS, do TREBA DATI SANSU SNS.... Cak se i u koaliciji oko DS javljaju ideje da je najbolje resenje DS+SNS. Da li je to uticaj spolja ili je sam bivsi predsednik upalio sijalicu u glavi, da mozda ne treba uvek istrcavati sa tvrdim i bezuslovnim stavovima, pogotovo ako je sfera delovanja POLITIKA, izgleda da se gosn. Tadic nije vodio starom narodnom DA NE TREBA ZATVARATI VRATA GUZI*OM, jer da mu je to bila vodilja danas bi verovatno bio na celu vlade koja ima jaku parlamentarnu vecinu u kojoj bi njemu bez puno oklevanja SNS prepustio sve vitalne resore, i to iz dva razloga, prvi nedostatak kapaciteta, bar ovih eksponiranih, i drugi ako ne daj boze nesto krene po zlu, najlakse je reci, da su nasi kadrovi bili na tim pozicijama na KOJIMA JE DS insistirao, do OVOG nikad ne bi doslo!!! (ova fraza je kao mikijev almanah, moze da se koristi od 7 do 77!!!) I umesto da je svoj poraz pretvorio u pobedu, gosn. Tadic i ceo DS se sad koprca kao riba na suvom! Poenta svega ovog je da gosn. Tadic treba da promeni svoje savetnike, a najpre doticnu gospodju ili gospodjicu! Nije vreme ra pokazivanje ciji je duzi, nego je vreme da se preuzme odgovornost i da proba da se spasi sta se spasti da! I jednom mora da se stane na put malim ucenjivackim partijama, koje kao misevi iskacu sa proda cim nesto zagusti, imamo 45 parija u parlamentu i 50 dana smo bez vlade!
  (S` koje strane duva!!!???, 4. jul 2012 01:21)

  # Link komentara

 6. Jedva cekam da skupstina pocne da radi Vi taman pocnete da govorite a predsedavajuci vam kaze isteklo vam je vreme sledeci....
  (NADA, 4. jul 2012 00:28)

  # Link komentara

Politika

"Ima dosta problema u vezi s poglavljem 35"

8.10.2015. | 12:33 | Izvor: Tanjug | Komentari: 0
foto: Tanjug

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić očekuje ove godine otvaranje poglavlja 32 i 35, a početkom sledeće 23 i 24 u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.

 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.