Povratak Šešelja koristi samo SRS-u

Povratak Vojislava Šešelja bi u određenoj meri uticao na ishod opštih izbora u Srbiji, smatra gotovo polovina ispitanika ankete "Stratedžik marketing" i TV B92.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. ma njegov povratak ce koristiti samo jadranki i njegovim sinovima a SRS nece imati nikakvu korist.
  (posteni gradjanin, 1. maj 2012 23:02)

  # Link komentara

 2. @george wordy

  Skidam kapu, komentar decenije. Sve sto sam mislio i zeleo da kazem, a nisam umeo da pretocim u reci na taj nacin.

  Kamo srece da se ti ili neko tebi slican kandiduje na izborima, pa da ZAISTA imam za koga da glasam.
  (Bravo !!!, 1. maj 2012 16:08)

  # Link komentara

 3. Povratak Šešelja koristio bi jedino pritvorskoj jedinici u Hagu - drastično bi im pali troškovi za hranu.
  (Komentator, 1. maj 2012 14:04)

  # Link komentara

 4. Ja neverujem da će dolazak Šešalja pomoći radikalima da pređu cenzus ali sam sigurna da se dosadašnja vlast nada njegovoj pomoći na izborima.Nemože me niko ubediti suprotno kada znam da se pojedini upravni odbori velikih beogradskih firmi nalaze u rukama radikala!
  (sanja, 1. maj 2012 11:38)

  # Link komentara

 5. Samo bi nam falilo da se i on pojavi, dovoljno nam je kampanjskog rata, pa bi samo trebalo da se i on umesa, a ne bi nas ni to iznenadilo, ionako je iz Haga porucio da ce srusiti vladu ako pobedi SNS, a pobedice. Pa da li to nekoga asocira da bi ti njegovi izlivi besa mogli da eskaliraju u nestao... ne smem da napisem sta, previse je surovo, a desavalo se pre 20 godina.
   (pspspsjsns, 1. maj 2012 09:18)

  # Link komentara

 6. Ne mora se pojaviti ni posle nedelje, neka uziva tamo, jer ce mu po povratku u Srbiju skociti pritisak, a za to ce naravno okriviti SNS, jer sta god da mu se desi on nadje da atakuje na Tomu i naprednjake uopste.
   (smokic 301019, 1. maj 2012 08:42)

  # Link komentara

 7. O kakvom eventualnom dolasku Vojislava Šešelja u Beogradu (na dopust zbog lečenja) "Strateški marketing" mašta? U nedelju 6. maja jeste dan kada se održavaju predsednički, republički, pokrajinski (Vojvodina) i lokalni izbori. Izborna tišina biće proglašena već od četvrtka u ponoć i trajaće sve do nedelje u 20:00. Kako to strateško-marketinški stručnjaci misle da Šešelj može da doleti u Beograd u nedelju i da njegov dolazak utiče na rezultat izbora, kada sve izborne liste SRS nose u svom nazivu ime i prezime svog lidera, a medijima će biti strogo zabranjeno da pominju nazive stranaka i nosilaca izbornih lista, osim u kontekstu da su glasali na glasačkom mestu i da time pozivaju glasače na što veću izlaznost- i ništa više. Vojislav Šešelj već više od 9 godina nije na svojoj stalnoj adresi u Batajnici, već na privremenoj u Sheveningenu, tako da ga ni nema u biračkim spiskovima, niti, s obzirom na boravište, ima pravo da glasa na svom glasačkom mestu u Batajnici na izborima 6. maja, tako da ga tog dana mediji ne smeju ni da pomenu, sve da padobranom sleti na Terazije.
  (Strateško-marketinški felš u aut, 1. maj 2012 00:16)

  # Link komentara

 8. Sve sto im se desava Srbi su zasluzili....Pa zar smo tolike ovce da nas sisaju 12 godina...Kakva evropa NATO sve je to laz i prevara na kojoj ce neko zaraditi napuniti dzepove i otici a ti ces SRBIJO tonuti sve dublje i bices sce MANJA....Zato sprecimo to....Vojislav Seselj jedina nada
  (Strahinja, 30. april 2012 23:11)

  # Link komentara

 9. Невероватно докле све може ићи нечија глупост! Који долазак Шешеља, па то ДС смислио мислећи да ће се тако наштетити само напредњацима! Ал јок море ово може само демократама да штети!
  (Милена Митровић, 30. april 2012 22:14)

  # Link komentara

 10. Ma koga jos interesuju radikalske price.
  (Dule J., 30. april 2012 21:42)

  # Link komentara

 11. Jos jedna od prljavih kampanja DS .
  (Dana Pavić, 30. april 2012 21:40)

  # Link komentara

 12. Valjda ce najvecu korist i radost imati njegova porodica i mi koje su dosovci preveslali da ce nam doneti sredjenu zemlju, koristu u vidu toga da malo gledamo kako im pomera zadnjice Sheki kad vec ne mozemo da ih smenimo sa vlasti.
  (Na te mislim sunce kad se budim, 30. april 2012 21:37)

  # Link komentara

 13. Kada se Šešelj vrati njegov prvi zadatak će biti da uništi Nikolića,drugi zadatak će biti da unušti Vučića,a treći zadatak će biti da uništi Nikolića i Vučića.Nikad nisam glasao za njega i neću ali ne treba izumeti toplu vodu pa videti da ce uzeti lavovski deo naprednjackih glasova.
   (kanonada, 30. april 2012 21:33)

  # Link komentara

 14. Šešelj dolazi u drugom krugu, pod uslovom da Nikolić, uopšte, prođe, a kako mu ovih dana rejting pada, teško da će se to desiti.
  Živela Srbija!
   (pop, 30. april 2012 21:13)

  # Link komentara

 15. Price o povratku gospodina Seselja u vreme ili neposredno nakon izbora 6 maja su po meni samo plasirane u propagandne svrhe. Covek vec 9 godina ako se ne varam je u Haskom tribunalu i da su zeleli da ga puste, do sada bi to ucinili. Mislim da je nekome bila potrebna ovakva propaganda, ali je to prosto bilo bez odjeka. Njegov dolazak u politicke svrhe ne bi izazvao neke bitne oscilacije u rejtingu Radikala niti u padu rejtinga Naprednjaka ili pak neke od stranaka koje su vrsile vlast. Bez obzira sto nisam clan radikala mislim da je krajnje degutantno zloupotrebljavati ikoga pa i g.Seselja u ovakve dnevno-politicke zavrzlame.
  (Ludi Bojko, 30. april 2012 20:57)

  # Link komentara

 16. mene je jedino seki nasmejao i zabavio i zato cu glasati za njega...….. sufleri, strane sile, elektrosokovi, odgovori u sudu, dokazi... ON JE CARINA
  (madchen, 30. april 2012 20:30)

  # Link komentara

 17. Srpsko društvo nakon gotovo sedamdeset godina nalazi se pod okupacijom Federalne resorske kamarile za zaštitu naroda, koja gradjane Srbije drži zarobljne u oksamoron paralelnom crno belom svetu Oznagood stvarnosti u Monte Pajton stilu i likovima iz porodice Adams. Sve sami naturščici, kaskaderi, kapedebe kamarile,strip likovi, i taman kada pomislite da dolazi kraj Oznagood seriji pojave se novi, sve nestvarniji likovi.Običan gradjanin Srbije sve ovo doživljava kao nestvarni film, a ustvari , gruba realnost,mada iracionalna i neobjašnjiva, ona je sve prisutnija. Jadranka Šešelj, žena Velikog Crvenog Vojvode, velikog Srbina, koji u Hagu brani Srbiju, predsednički kandidat. A u stvari ponižava je do bola. Da li je to običan, čovek, gradjanin Srbije, Šumadinac,ili iz bilo kog drugog kraja zaslužio. Ko to srpskom narodu servira ovakve Oznagood junake, Doživotni od habsburga, Sloba od Gazimestana, Maga sa cvetom u kosi, Neobavešteni, Vuk - Folklorni Četnik, Crveni Vojvoda, Pesnici od ćeranja i tihovanja, Wanted generali, Knindža kapetani, Arkantni tigrovi,Nervozni frenkijevci, Ceca nacionale - srpska kraljica,Karleuše i ostale zvezde ko granate,Dirigent za Svadbe i sahrane, Preobraženi Undergradund režiser iz kamengarada sa Mokre gore, Super hik političari nacionale, Kuferče , Grobari Magistri ,Kursadžije, Alavi Palma, Bata Kan Kan,Mišković sa devičanskih otoka, Pacov i Budala. Onda kažu Ciga Lud. Piramide, inflacija, ratovi, izbeglice, nestašice, embargo , milosrdni andjeo,po glavi stanovnika, ima li svemu tome kraja, ili je Oznagood stvarnost serija u režiji Federalne resorske kamrile za zaštitu naroda i u produkciji KPDB_KGB_CIA bez početka i bez kraja.Kako izaći iz Oznagood serije , odlaskom iz nedodjije, spašavanjem od Stradije,zemlje Čardaka ni na nebu ni na zemlji" . Izbori , još jedna burleska!?
  (george wordy, 30. april 2012 20:17)

  # Link komentara

 18. Povratak Gospodina Sesela je dobro za svoju Porodicu,a za SRBIJU ja mislim da njegova politika je stara vise ne vredi nista za SRBIJU.
  (N..., 30. april 2012 20:16)

  # Link komentara

 19. Dolazak Seselja pomofao bi Srbima da se prisete ko su Toma i Vucic!
  (sasa jokic, 30. april 2012 19:59)

  # Link komentara

 20. Bila steta ili korist - to nije relevanto. Ako je kriv treba da lezi u zatvoru, ako je nevin (za ono za sta je optuzen), treba da bude slobodan covek. Mora se postupiti po sudskoj etici i zakonu, a ne po tome da li bi nekome bila steta ili korist. Napomena: Meni se licno nikad nije dopadao, ali bih voleo da bude pusten na slobodu jer smatram da je vec predugo tamo a da krivica nije dokazana. Sto se mene tice, ne branim njega, nego zakon i pravdu, jer ako je zakon rastezljiv i u upotrebi trenutne politike, sutra moze bilo ko od nas postati zrtva takvih samovolja i kaprica.
  (Tatjana, 30. april 2012 19:41)

  # Link komentara

 21. prosli put su me zeznuli pa sam dao glas pogresnim ljudima koji su unistili drzavu,ne brinu o narodu,samo gledaju svoji dzep.

  danas sam budan,vidim,cujem i znam kome ce ici glas
  zivela SRS
  (Nislija, 30. april 2012 19:17)

  # Link komentara

 22. Ako najvecu stetu ima SNS,onda logicno da najvecu korist ima DS.
  (logicno, 30. april 2012 19:14)

  # Link komentara

Politika

"Ima dosta problema u vezi s poglavljem 35"

8.10.2015. | 12:33 | Izvor: Tanjug | Komentari: 0
foto: Tanjug

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić očekuje ove godine otvaranje poglavlja 32 i 35, a početkom sledeće 23 i 24 u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.

 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.