Subota, 31.03.2012.

20:42

"Napuštam politiku ako traže KiM"

Lider koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić kazao da će napustiti politiku ako neko od njega bude tražio da se odrekne Kosova zarad ulaska Srbije u EU.

Izvor: Tanjug

"Napuštam politiku ako traže KiM" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Darla

pre 11 godina

Do sada nisam cula izjavu nekog politicara, sem Tome da će napustiti politiku, ukoliko to bude uslov za ulazak u EU. Nek izvole neka se izjasne i ostali.

Ana & Sima

pre 11 godina

Ja sam optimisticna i smatram da ce se gospodin Nikolic sa svojim timom ipak dogovoriti sa Evropom po pitanju clanstva u uniji i po pitanju Kosova i da ce ostati na nasoj politickoj sceni. Kosovo je vazan deo Srbije, ali isto tako je vazno da shvatimo da Evropa od nas ne trazi da se odreknemo Kosova nego da imamo korektne odnose i da vodimo efektivne pregovore sa njima, to je bitna stvar za naglasiti.

Tika

pre 11 godina

Situacija je tako losa da je za aktuelnu vlast najbolje da sto manje govori, jer od onoga sto u predizbornoj kampanji izjave, vecina stvari moze biti protiv njih.
Sta oni vise mogu da obecaju, a da ne bude deplasirano? SNS deluje daleko ozbiljnije, temeljnije i uverljivije u odnosu na DS koja pokusava da zadobije simpatije gradjana demagoskim parolama.

Piramida

pre 11 godina

Krajnje je vreme da se neko uhvati u koštac s kriminalom, međutim to nikako nisu ovi na vlasti, jer ništa nisu učinili od 5og oktobra do danas, po pitanju kriminala i korupcije.

Spavač

pre 11 godina

Zašto je loše što čovek ima stv od koga ne odstupa, i zašto bi prestao da se bavi politikom? Naki bi voleli da se Toma povuče, da bi nastavili da rade kao i do sada.

Simonida

pre 11 godina

Da je ova vlast loša, loša je. Za vreme njihovog mandata porastao je kriminal i korupcija, ugašeno je 136000 malih i srednjih preduzeća, država je na gornjoj granici prezaduženosti i td.

Beban

pre 11 godina

Kosovo je toliko bitan deo naseg istorijskog nasledja da Srbija bez Kosova nije Srbija! Mada, Srbija ni sad nije ona nasa lepa Srbija, naruzili su je ovi na vlasti skroz! Kosovo, ako je cena ulaska u EU, po meni je preskupa i Srbija nema taj luksuz da je plati! A ako je ne daj Boze ikad i plati, sto mi se cini da hoce, ako ne daj Boze ovi isti ostanu na vlasti, ja cu licno razmisliti da odem iz ove zemlje! Znam, necu biti ni prvi, ni poslednji mladi covek koji odlazi, ali jedan po jedan... pa se nakupi! Mada se iskreno nadam da do toga nece doci! Ja srbiju volim! Srbiju sa Kosovom i Srbiju bez ove vlade! Samo takva Srbija je ona prava Srbija!

franc

pre 11 godina

Boli me uvo da li ces ti ici ili ne!
30-godina se laze.petlja,psuje,preti okolo....
Verujem ako bi ti dao samo tri ovde za 1-dan na duvanje: dve bi nestale !!!

SUBOTICASU

pre 11 godina

Moje licno misljenje je da ovaj covek zeli dobro Srbiji kao zemlji u celini i da ne gleda ko je koje vere i kako se ko opredeljuje,a kao dokaz moze da se pogleda struktura clanova napredne stranke u Subotici,koliko god ko mislio da je ovo nacionalisticka stranka gresi,vecina odbornika nije ssrpske nacionalnosti,a ravnopravno deluju i ucestvuju u odlukama. Koliko god Demokratska stranka zagovara raznolikost pogledajte strukturu njenih clanova u Subotici,bice vam sve jasno i shvaticete ko vodi politiku demokratske stranke na teritoriji citave Vojvodine. Kosovo i Metohija je deo Srbije koji ne sme da se otudji za rad bilo cega,nasi su ginuli na KiM i to ne sme da se zaboravi. Canak pre neki dan zagoara rat na Kosovu da bi smetnuo sa uma ljudima protest traktorista i lose stanje poljoprivrednika dok koji nemaju cime da poseju svoje njive, ministar prica kako ima subvencija i kako nam je poljoprivreda u usponu.

Obican covek

pre 11 godina

Za sve neverne Tome, pa i Tomislava.
Nikolicu, Kosovo je izgubljeno jos 1999-te i ti to vrlo dobro znas.
Godinama ste lagali sopstveni narod u drzavi, a pricali ste price kako bi zadrzali svoje fotelje i dobre plate.
I taj narod sa Kosova koji te podrzava je u dobroj meri kriminogen (patriJote) i odgovara im ovakav, trenutan status bez reda i mira.
Napusti politiku, jer su ti rezultati gola nula, a i ceo zivot si ziveo na racun drzave prodajuci narodu maglu.

Duca7

pre 11 godina

Da je sreće pa da svi političari ovako razmišljaju, bilo bi mnogo bolje svima. Ovako i pored očiglednih promašaja i neuspeha vladajuće elite, koja nas je dovela do propasti, niko ni ne pomišlja da prestane da se bavi politikom.

Miloš Pavić

pre 11 godina

Onaj ko nije nikada bio na Kosovu i Metohiji na zna šta ono znači i koliko vredi za Srpski narod . Onaj ko se odrekne Kosova odriče se , duhovno , najvrednijeg dela Srbije . Upravu je Nikolić .

cilika i mica

pre 11 godina

Jooojj! Nije istina! Ja i moja prijateljica smo veoma uzbudjene najavom gospodina Nikolića! Ako se obitini, onda će Srbija izgubiti jednog poštenog i vrednog čoveka, koji voli porodicu, miran život, i koji bi sve učinio (čak gladovao) za Srbiju i napaćeni narod, koji se najzad ratosiljao prave bede od dva maraka mesečnih primanja! Kuku nama dvema, ako gospodin Nikolić napusti politiku, jer za njim će verovatno i gospodin Vučić otići, i srpska politička scena će osiromašiti kao plutonijum koji nije obogaćen! O SNS-u da ne govorimo, jer će istog trenutka da se raspadne u paramparčad, jer bez markantnog lika gospodina Nikolića, naša partija će izgubiti sve. Bićemo kao Yugoslavia, bez Tita!

D.

pre 11 godina

Prvo, Nikolić će napustiti politiku: a- kada umre; b- samo ako ne bude sposoban da komunicira (znači. kada izumru svi njegovi zombiji). Drugo, sve što Nikolić Tomislav kaže je čisto POLITIKANTSTVO. Iz njega isijava želja da se iz VEČITOG GUBITNIKA, bog zna kako pretvori u dobitnika. Biće- na veliko - nikada. Treće, PATETIKA, DNO DNA je to što SNS ima na svom sajtu link koji vodi ka aktuelnim novinskim člancima. Tako se ovde akumuliraju BESKRAJNI, BESMISLENI KOMENTARI NJEGOVIH marioneta. Zlo mi je od čoveka. Stvarno.

citalac

pre 11 godina

"Napuštam politiku ako traže KiM"

...a onda je Toma pojeo uskrsnje jaje...

kakve radikalne izjave ima svaki put. i redovno prekrsi sve sto "obeca"

Apache

pre 11 godina

da ce se povuci obecao je 1000 puta a osim toga bio je sto rece neko sa slobom 90tih na vlasti pa smo se provodili ko nikad, vuk dlaku menja ali cud nikako, ne znam za sto bi iko normalan glasao za njega ili radikale kad su jedno te isto ...

Bobi

pre 11 godina

Ne zna se šta je smešnije: Tomina izjava, ili ovi (botovski) komentari SNS omladine. Uzgred, izvinjavam se svim dobro isprogramiranim botovima, jer bi imali više raznolikosti u komentarima od "Toma je jedini čovek za spas Srbije", i slično...

Ova izjava pokazuje sav sunovrat Tomislava Nikolića i (ostatke) njegove ličnosti. Kako bre da se povučeš ako ti traže KIM? Pa to je bre bolesno neozbiljno. Pravi državnik treba da grize, da ima energije, a ne da beži od problema.
Svakim danom sve više pokazuješ da je onaj nesrećni štrajk glađu bio veće ogledalo tvoje ličnosti, nego što su mnogi i predpostavljali.

Treba li da kažem da nisam za DS? Niti za jednu od vladajuće-tajkunskih kombinacija. Al' protiv tebe sam još više, jer vređaš elementarnu inteligenciju svakog građanina. Ne zna se ko je gori.
Vi (SNS i DS) se ne utrkujete ko ima bolju kampanju, nego ko ima gluplje izjave.

palidrvce.77

pre 11 godina

Cekaj bre Tomislave,otkud ti hoces u evropsku uniju?Do pre neku godinu si bio izricito protiv unije.Tada ti je kum Voja bio šef i tada si brate mili na sva usta govorio da si protiv evropske unije.I koje ti Kosovo branis kada si pobedio Nato pakt?Da,da...Tvoja stranka je bila sa Slobom na vlasti kada je doticni predsednik izasao pred nase narode i narodnosti i izjavio..."Građani i građanke čestitam vam.Pobedili smo Nato pakt i sačuvali nacionalni integritet i suverenitet Kosova i Metohije".E moj narode.Tomislav Nikolic ne voli ni samog sebe.Dokazao je to kada je zbog gluposti štrajkovao glađu i žeđu i zamalo sam sebe da ubije.Koliko Tomislave ceniš naše živote kada ti ni do tvog nije stalo.Aca Vučić već 15 godina svakodnevno bar sto rečenoca počinje ovako..."Sada kada mi pobedimo i dođemo na vlast...".A posle izbora kada shvati da nece sastavljati Vladu izgovara sledeću rečenicu..."Hocemo nove izbore".Dokon...Jedino dva meseca pred izbore nesto radi...Ustani Srbijo davno si zaspala...

Mihajlo

pre 11 godina

Tako je to je pravi domacin. Ovi na vlasti bi sce dali samo da ostanu u fotljama. Zato ste vi gdine Nikolicu veliki covek i takve cemo izabrati za predstavnike. Nezadovoljni dipl. inz. iz Beograda.

Zanzibar

pre 11 godina

EU ne treba da nas uslovljava Kosovom, a mi treba da gabranimo i sačuvamo, jer ono jeste naše. Toma je emotivan, ali se nadam da ga vlast neće promeniti i različiti uticaji sa strane.

ivan

pre 11 godina

Nikolicu oni su ti trazili kosovo kada si bio u vladi sa cobijem i ti si povuko i vojsku i policiju i prepustio(izgubio) kosovo. Sta sad tu koristis veliko srpski patriotiza da bi dosao do fotelj. Imali smo prilike da vidimo i tebe i Vucica sta i kako znate da radite.

Siniša

pre 11 godina

Ma tebi ako se nešto ne sviđa odmah štrajkuj...legneš u krevet i problem će se sam od sebe rešiti...Kad govoriš o čišćenju kriminalaca, pa kreni od tvoje partije koja je prepuna...pa onda koalicioni partneri...i već si 50% posla obavio...

bas lepo

pre 11 godina

Mi cemo i dalje da zivimo siromasno i posteno, a ti casno u stanu od 190 kvadrata koji si platio u vreme ovolike krize 400 hiljada evra.
Bar da imate toliko obraza da cutite bilo bi vam bolje.

Perkunic

pre 11 godina

Pitam se u cemujepotreba da se plasira informacija na nacin koji nema istovetnu pozadinu kojom je izrecena...Tomislav Nikolic je neko ko nece pristajati na ucenjivanja od strane Zapada,nece pristajati na odricanja od svog naroda koji zive na KiM,nece odustati od Kosova kao sastavnog dela nase Srbije.Jasno je stavio do znanja da se nicim nece trgovati,kao sto se do sada to cinilo,i da nema veceg drzavnog interesa od interesa sopstvenog naroda!

Nepoverljiv

pre 11 godina

"Mislim da je vlast toliko loša da zemlji zaista trebaju promene i da nema šanse da Srpske napredna stranka izgubi izbori!
(Nikola, 31. mart 2012 21:53)"

Nikola-SNS ne da će da izgubi "izbori" nego će da nestane sa političke scene nakon ovih izbora-ne znam za druge gradove ali u Somboru "najjača" politička stranka još uvek nije predala listu za lokal.Ako je preda sutra-biće na jedanaestom ili dvanaestom mestu na listiću.Toliko o jačini i organizacionim sposobnostima Tominih jastrebova..........

Preddy Baer

pre 11 godina

Pravi politicar bi se spremno upustio u ovakav izazov I ucinio sve sto je u njegovoj politickoj moci da pomogne svojoj zemlji.

E to vas transformisani I netransformisani radikali razlikuje od ljudi.

IvanP

pre 11 godina

Na znam ko više moze dati glas DS-u, jedino ljudi koji zive od te stranke svi ostali bi trebali da glasaju za promene a promene znače u ovom trenutku SNS! Promene su nam potrebne, nove ideje, novi ljudi, pošteni, patriote a ne žuti mufljuzi!

tacka

pre 11 godina

Kasno. Onomad si rekao da ces se povuci iz politike ako izgubis izbore. Nisi odrzao rec. Ne verujemo ti. A tek kakav bi me blam bio da me ti predstavljas u svetu. Bolje i glumac, nego grobar.

Kercova

pre 11 godina

a ja eto pod hitno uzecu odmor da ne bi slucajno propustio predizborne mitinge u pristini, djakovici, drenici,itd..vase i ostalih patriotskih
stranaka u srbiji.molim vas objavite termine.hvala lepo....

Rak

pre 11 godina

Stvarno ne razumem ove što kritikuju SNS, pa jel moguće da je opozicija najeći problem u ovoj zemlji i da nam sve loše ide zbog opozicije?!? Nemojte kritikovati nekog ko još nije pokazao šta zna, nije ni ta SNS dva čoveka, Toma i Vučić, došlo je tu dosta i poštenih ljudi iz drugih stranaka na vlasti koji nisu mogli da gledaju šta se radi i kako se radi, ljudi koji su stručni, obrazovani i hoće da daju neki svoj doprinos za ovu zemlju. Mislim da svaka kritika na račun SNS je samo opravdanje vladajućih stranaka a najviše DS-a što nemaju rezultatei i ispunjena obećanja, pa tako bacaju prašinu u oči gradjanima, eto mi iz DS-a smo loši i nesposobni ali ovi tek su katastrofa... Ta priča ne pije vodu, niste vi baba vange da znate kakav je ko, ili radite ili se sklanjajte.

dalmatinac

pre 11 godina

Da li ce te imati priliku da bilo sta uradite za narod na Kosovu posto je ova vlast po mom misljenju vec predala Kosovo.Kad smo dobijali kandidaturu te nedelje se i dogodila famozna FUSNOTA pa su svi svetski zvanicnici pojurili u Srbiju,a do tada nisu ni znali gde je(ne bukvalno tako) za mene je to neki znak.

Maxim

pre 11 godina

E baš nam takav vođa treba!
Čovek koji će se povlačiti pred iskušenjima, nesposoban da preuzme odgovornost.

Idi, bre, u Bajčetinu!

Milos

pre 11 godina

E ovo je politicar, cim se nadje pred problem napustice politiku! A da proba strajk gledju to ce sigurno da donese rezultate! Nazalost, nismo mi te srece da neko od nasih politicara napusti politiku! Uzgred on je to najavljivao i pre proslih izbora u slucaju poraza!

Neutralni

pre 11 godina

Pročitajte pažljivo izjavu: "Napuštam politiku ako traže KiM".
Ovo nije retorika pobednika, nego nekoga ko je spreman da okrene leđa čim naiđe na neki problem. Srbiji tek predstoje iskušenja. Kako se bude približavala EU, tako će biti sve više izazova i neće moći više da se dobije bilo šta zato što je Srbija dobra, poslušna, lepa. I politička elita i narod će morati mnogo više da se angažuju i da konstantno pružaju rezultate.

Tiemie

pre 11 godina

Kada bi i svi ostali političari bili spremni da podnesu ostavke ukoliko se pokaže da je njihova politika doživela neuspeh, gde bi nam kraj bio. Nažalost, moral je za mnoge nepoznanica!

Miki-Liki

pre 11 godina

Cekajte, kako se to gosn Toma bori za Kosovo? Tako sto kaze da ce od problema pobeci? Pa je l to borba ili se to zove malo drugacije?

boze pomozi mu

pre 11 godina

Da se nisi malo kasno setio.Tomo sta bi sa onim radikalskim Karlovac, Karlobag, Virovitica.Kad smo ostali bez svega ni onda se nisi odrekao politike i ceznje da postanes vlast.O kom Kosovu pricas, kad je Milosevic potpisao da se i vojska i policija tadasnje SRJ povuku sa Kosova, jos u Kumanovu 1999.godine.Sem sto pevate da je Kosovo nase, nista niste uspeli da uradite za dve decenije.
Prestanite vise svi redom da pravite budale od nas i zaludjujete ovaj neuki narod , skupljajuci jeftine politicke poene.

Marko

pre 11 godina

Ja znam da ja pod ovom vlašću živim jedno pet puta gore nego pre da ne mogu ni račune da platim a kamoli na more da odem, kada pogledam u svoj novčanik ja znam za koga ću glasati a to sigurno nisu oni koji su odgovorni što je on prazan. Samo napred SNS!

Serija M

pre 11 godina

Fer plej u politici je ponekad nemoguc. Ali nacin na koji to cini Demokratska stranka sa hvalidbom da je ucinila sve za kandidaturu u EU je previse degutantna. Gradjani Srbije ce 06.maja izabrati nove lidere koji ce ih predstavljati pred EU.

Veca

pre 11 godina

Tomo samo Dačić može da vodi borbu protiv organizovanog kriminala.
On se rešio i Šarića i Luke Bojovića, obadvojca su ispraćena iz zemlje.
Eto nama ujedno i izvoznog brenda.

Goran Bogdanov

pre 11 godina

Ne znam zasto ovoliko negativnih komentara, da li su naruceni ili sta, ali bar se neko u ovoj drzavi jos bori za nasu bracu sa Kosova.

neumorni menadzer

pre 11 godina

Sa Kosovom ili bez krajnje je vreme da napustis politiku, jer tri decenije "mlatis praznu slamu" bez ikakvih rezultata.A ovo da ces sad da odes ako ti traze Kosovo,dodje mu Tomo kao kao neslana sala.Ko ce da ti trazi ono sto odavno nemas.

Zvonimir Đokić

pre 11 godina

Ovo je, ustvari, poruka Tomislava Nikolića aktuelnom predsedniku Borisu Tadiću da kada se dođe u "ćorsokak" bolje je podneti ostavku nego lupati glavom u zid.
Međutim, pitanje je da li bi Boris Tadić svoje lične interese ikada podredio interesima nacije! Bar na osnovu ovoga što pokazuje DS sa Tadićem na čelu, lični interesi su im ubedljivo na prvom mestu.

Svaka čast Tomislavu Nikoliću, budućem predsedniku Srbije! Čovek ima obraz, savest i osećaj odgovornosti!
Bravo Tomo!

Pedja

pre 11 godina

Po koji to put Nikolic napusta politiku? Ako ne pobedim za predsednika napustam politiku, ako se ne raspisu izbori strajkujem gladju do smrti, ako ne pobedimo izbore povlacim se itd. itd. Kakav licemer. Koliko puta je samo izjavio ovako nesto. Naravno i da Nikolic bude na vlasti i da mu traze Kosovo i da ga da, naravno da se i onda ne bi povukao jer sta ima drza da ne radis nista, a uzimas pare od poreskih obveznika.

Goran

pre 11 godina

Ma dal je moguće ?
Jednom, davno, ovaj čovek obeća da će napustiti politiku ako ga Tadić pobedi na izborima za predsednika Srbije. Pa nikom ništa, puj pike ne važi!
Što bi mu neko sada verovao?

karasdjordje

pre 11 godina

ja verujem u postenje gospodina Nikolica i ovo sto je izrekao,a demokrate bi i narod prodale samo da i dalje uzivaju privilegije koje imaju u foteljama

Rale

pre 11 godina

Srpska napredna stranka je jedina alternativa ovom haosu, nece valjda iz krize da nas vade oni koji su nas u nju i gurnuli i govorili da je razvojna šansa (DS, G17, SPS,LDP, SPO) ili da nas iz krize vade nesposobni radikali koji znaju samo da okače bedz i da kunu? Naravno da je jedina razumna opcija SNS.

maka

pre 11 godina

Ko zeli da se odrekne dela Srbije nema sta da trazi u vlasti a ako si pojedinac u toj gomili koji bi ga se odrekli onda i jeste najbolje napustiti funkciju dostojanstveno i sa cistim obrazom.

Sava

pre 11 godina

I on da nam bude lider. Znaci pred problemima preti napustanjem, umesto da kaze da ce da se bori, on porucuje da ce da dezertira. Sta ocekivati od coveka koji je izdao kuma, menjao misljenja i strane, bio radikal, strajkovao gladju zbog fotelje...Tesko nama ako nam je buducnost Toma i slatkorecivi i licemerni Vucic.

Duki

pre 11 godina

Tomislav Nikolić se ovde postavio u skladu sa nacionalnim interesima svoje zemlje, poštujući dostojanstvo zemlje i naroda. Treba razvijati saradnju sa svima za dobrobit Srbije i njenih građana, ali na dostojanstven način. Evropa nam je potrebna zbog saradnje i boljeg života, ali treba postaviti granicu do koje se može ići. Ako ne poštujemo sebe, neće nas ni drugi poštovati.

Laki

pre 11 godina

DS je toliko loš i toliko loše vladaju Srbijom da SNS ne mora nikakvu kampanju da radi opet će da ih pobede jer je narod jako razočaran i nezadovoljan i glasaće ne za SNS, nego protiv DS a to mu sada dodje na isto. Dozovite se pameti ljudi, dajte da menjamo stvari da ova zemlja već jednom krene napred.

za promene

pre 11 godina

Koja obecanja spominjete,rekao je ako izgubi na proslim izborima povuci ce se - pa prosle izbore je ubedljivo dobio,POBEDIO TADICA, a to sto su socijalisti prisli DS-u i Nikolic ostao bez vlade druga je stvar...

Gradimir

pre 11 godina

Veoma važno i osetljivo pitanje je KIM. Vidim da je i Nikoliću bitnije od fotelje. Da je bilo više ovakvih političara, ne bismo ni došli u ovu situaciju. Neki političari iz sadašnje vlasti bi uradili sve što se trži od njih, samo da ostanu na vlasti. Zbog Kosova do sada nije nijedan političar izašao iz politike. Žalosno.

Zoran

pre 11 godina

Mislim da bi ipak ovaj SNS vodio bolje ovu drzavu i da im treba pružiti šansu. Ja ću za njih glasati a vi kako hoćete, ovakvo stanje dalje je više stvarno ne izdrizivo.

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

Staki

pre 11 godina

SNS mozda nije idealna i najbolja na svetu ali ruku na srce je sto puta bolja od ovakve Demokratske stranke. Čini mi se da su demokrate pre bile mnogo bolje da ih je ova vlast iskvarila i da moraju da idu u opoziciju da se malo pročiste i da srede redove. Strasno je kada svi iz DS-a samo opoziciju kritikuju a ne rešavaju goruće probleme u ovom društvu. Ja kao neko ko je pre glasao za DS ću sada zaokružiti SNS jel su mi moderniji, bolji i efikasniji od DS-a, pa da vidimo.

tole

pre 11 godina

Groteskni ste...ali mislim da ste super ozbiljni za većinu nas Srba, tako da mozete da nastavite sa farsom, verovatno čak i uspete. Zeleo bih da evoluiramo, ali prvo DUBINSKO lečenje.

Lazar

pre 11 godina

Ni zbog čega, anaročito ne zbog ulaska u EU ne smemo se odreći KIM. To je deo naše države, a onog političara koji ne misli tako narod neče podržati na izborima. Volim kad čujem da je i naprednjacima to pitanje veoma važno.

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

George Carlin

pre 11 godina

Zašto bi davao ostavku, ako bi ti neko 'traŸio Kosovo'? Kažeš ne dam i nastaviš? Patetično i muljarski, ništa drugo od ovih preletača i ne može da se očekuje... Išaran listić vam je od mene!

zirafica

pre 11 godina

Za razliku od gospodina Nikolica, predstavnici sadasnje vlasti su vec na neki nacin dali Kosovo, a sve da bi spasili fotelju i to nicim drugim nego kandidaturom. Pa kao sto vidimo, i Kosova i naroda bi se odrekli, ili fotelje nikada. Sve podrske za Nikolica na ovakvoj iskrenosti.

Branka

pre 11 godina

Covek je samo iskren! Zrtvovao bi sve kako bi dokazao i pokazao ljudima da je covek od reci! Dok ovi na vlasti ne daju fotelju ni za sta na svetu!

Забела

pre 11 godina

Томина искреност многе нервира по Србији. Шта је у питању, не знам.
Мора да се многи министри чешу ових дана пред изборе тамо и де их не сврби!

Milan Kraljevo

pre 11 godina

Ma vazi,to si isto rekao i pred predsednicke izbore,ako izgubis povlacis se pa od toga NISTA !!! Nemoj vise da lazes ovaj narod nego se vec jednom povuci !

iznogud011

pre 11 godina

Nikolić je obećao pristalicama da će se u Srbiji, ako SNS dođe na vlast, živeti još neko vreme siromašno, ali časno i pošteno.

Pa koliko ja znam , nema onih koji su siromasni a necasni i neposteni!!!

I hteo bih da prokomentarisem i ovo...onaj ko ce da predvodi casne i postene, mora da bude takodje castan i posten. Kazi Nikolicu, da li ste ti i Vucic takvi??? Ne bih bas rekao, a verujem da se ni vas dvojica ne bi zakleli u najmilije...Da li treba da navodim vase "postenje i cast"?? Bolje da sad ne gubim vreme u pisanju dugackih komentara i navodjenja. Zato nikolicu, nemoj po hiljaditi put da dajes sebi autogol, jer taj slogan nema blage veze sa vama, a da ne spominjem "cast i postenje" ostalih iz tvoje koalicije...Velja, Karicka, Vulin..sve osobe koje su se istakli tim vrlim vrlinama proteklih godina...bolje da cutite ili smislite nesto pametnije ...

Strahinja

pre 11 godina

ahahahha jel to kao što si obećao da ćeš napustiti politiku ako te pobedi Tadić? Znači priznanje Kosova od Srbije je realnost ako postaneš predsednik! XD

Dejan

pre 11 godina

Ovaj covek vec skoro dve decenije se povlaci iz politike... Da li on misli da cemo plakati zbog toga... Umoran sam od ovakvih izjava... Mislim da manje zamara kopanje u rudniku nego slusati izjave nekih nadri mesija. Umoran sam od spasavanja... Hajde pokusajte bar malo da nas ne spasavate.....

olga

pre 11 godina

Tomo ne pričaj gluposti kako možeš da daš nešto što nemaš.Kosovo je nezavisno priznali ga vi ili ne;idi u Prištinu ili južno od Ibra pa vodi kampanju.

snezana

pre 11 godina

Da li je moguće da tebi još neko veruje? Koji je ovo put da "obećavaš" povlačenje iz politike,ako.....!?

Nikolić je duboko živeo u nadi da Srbija neće dobiti status kandidata,a pošto se to desilo izbijen mu je adut na kome bi temeljio svoju kritiku i vodio kampnju protiv ove vlade uz obećanje da je upravo on taj "veliki evropejac" koji će Srbiji obezbediti ulazak u EU...

Sada se ponovo okreće "velikom patriotizmu" i ponovo možemo očekivati barikade,ludilo instruisano od strane naprednjaka na severu Kosova. Na čemu bi oni inače vodili kampanju osim na haosu,jer ništa drugo nemaju da ponude.

Dejan

pre 11 godina

Ovaj covek vec skoro dve decenije se povlaci iz politike... Da li on misli da cemo plakati zbog toga... Umoran sam od ovakvih izjava... Mislim da manje zamara kopanje u rudniku nego slusati izjave nekih nadri mesija. Umoran sam od spasavanja... Hajde pokusajte bar malo da nas ne spasavate.....

olga

pre 11 godina

Tomo ne pričaj gluposti kako možeš da daš nešto što nemaš.Kosovo je nezavisno priznali ga vi ili ne;idi u Prištinu ili južno od Ibra pa vodi kampanju.

iznogud011

pre 11 godina

Nikolić je obećao pristalicama da će se u Srbiji, ako SNS dođe na vlast, živeti još neko vreme siromašno, ali časno i pošteno.

Pa koliko ja znam , nema onih koji su siromasni a necasni i neposteni!!!

I hteo bih da prokomentarisem i ovo...onaj ko ce da predvodi casne i postene, mora da bude takodje castan i posten. Kazi Nikolicu, da li ste ti i Vucic takvi??? Ne bih bas rekao, a verujem da se ni vas dvojica ne bi zakleli u najmilije...Da li treba da navodim vase "postenje i cast"?? Bolje da sad ne gubim vreme u pisanju dugackih komentara i navodjenja. Zato nikolicu, nemoj po hiljaditi put da dajes sebi autogol, jer taj slogan nema blage veze sa vama, a da ne spominjem "cast i postenje" ostalih iz tvoje koalicije...Velja, Karicka, Vulin..sve osobe koje su se istakli tim vrlim vrlinama proteklih godina...bolje da cutite ili smislite nesto pametnije ...

Strahinja

pre 11 godina

ahahahha jel to kao što si obećao da ćeš napustiti politiku ako te pobedi Tadić? Znači priznanje Kosova od Srbije je realnost ako postaneš predsednik! XD

snezana

pre 11 godina

Da li je moguće da tebi još neko veruje? Koji je ovo put da "obećavaš" povlačenje iz politike,ako.....!?

Nikolić je duboko živeo u nadi da Srbija neće dobiti status kandidata,a pošto se to desilo izbijen mu je adut na kome bi temeljio svoju kritiku i vodio kampnju protiv ove vlade uz obećanje da je upravo on taj "veliki evropejac" koji će Srbiji obezbediti ulazak u EU...

Sada se ponovo okreće "velikom patriotizmu" i ponovo možemo očekivati barikade,ludilo instruisano od strane naprednjaka na severu Kosova. Na čemu bi oni inače vodili kampanju osim na haosu,jer ništa drugo nemaju da ponude.

bas lepo

pre 11 godina

Mi cemo i dalje da zivimo siromasno i posteno, a ti casno u stanu od 190 kvadrata koji si platio u vreme ovolike krize 400 hiljada evra.
Bar da imate toliko obraza da cutite bilo bi vam bolje.

Nepoverljiv

pre 11 godina

"Mislim da je vlast toliko loša da zemlji zaista trebaju promene i da nema šanse da Srpske napredna stranka izgubi izbori!
(Nikola, 31. mart 2012 21:53)"

Nikola-SNS ne da će da izgubi "izbori" nego će da nestane sa političke scene nakon ovih izbora-ne znam za druge gradove ali u Somboru "najjača" politička stranka još uvek nije predala listu za lokal.Ako je preda sutra-biće na jedanaestom ili dvanaestom mestu na listiću.Toliko o jačini i organizacionim sposobnostima Tominih jastrebova..........

Miki-Liki

pre 11 godina

Cekajte, kako se to gosn Toma bori za Kosovo? Tako sto kaze da ce od problema pobeci? Pa je l to borba ili se to zove malo drugacije?

Siniša

pre 11 godina

Ma tebi ako se nešto ne sviđa odmah štrajkuj...legneš u krevet i problem će se sam od sebe rešiti...Kad govoriš o čišćenju kriminalaca, pa kreni od tvoje partije koja je prepuna...pa onda koalicioni partneri...i već si 50% posla obavio...

Sava

pre 11 godina

I on da nam bude lider. Znaci pred problemima preti napustanjem, umesto da kaze da ce da se bori, on porucuje da ce da dezertira. Sta ocekivati od coveka koji je izdao kuma, menjao misljenja i strane, bio radikal, strajkovao gladju zbog fotelje...Tesko nama ako nam je buducnost Toma i slatkorecivi i licemerni Vucic.

neumorni menadzer

pre 11 godina

Sa Kosovom ili bez krajnje je vreme da napustis politiku, jer tri decenije "mlatis praznu slamu" bez ikakvih rezultata.A ovo da ces sad da odes ako ti traze Kosovo,dodje mu Tomo kao kao neslana sala.Ko ce da ti trazi ono sto odavno nemas.

tacka

pre 11 godina

Kasno. Onomad si rekao da ces se povuci iz politike ako izgubis izbore. Nisi odrzao rec. Ne verujemo ti. A tek kakav bi me blam bio da me ti predstavljas u svetu. Bolje i glumac, nego grobar.

Neutralni

pre 11 godina

Pročitajte pažljivo izjavu: "Napuštam politiku ako traže KiM".
Ovo nije retorika pobednika, nego nekoga ko je spreman da okrene leđa čim naiđe na neki problem. Srbiji tek predstoje iskušenja. Kako se bude približavala EU, tako će biti sve više izazova i neće moći više da se dobije bilo šta zato što je Srbija dobra, poslušna, lepa. I politička elita i narod će morati mnogo više da se angažuju i da konstantno pružaju rezultate.

D.

pre 11 godina

Prvo, Nikolić će napustiti politiku: a- kada umre; b- samo ako ne bude sposoban da komunicira (znači. kada izumru svi njegovi zombiji). Drugo, sve što Nikolić Tomislav kaže je čisto POLITIKANTSTVO. Iz njega isijava želja da se iz VEČITOG GUBITNIKA, bog zna kako pretvori u dobitnika. Biće- na veliko - nikada. Treće, PATETIKA, DNO DNA je to što SNS ima na svom sajtu link koji vodi ka aktuelnim novinskim člancima. Tako se ovde akumuliraju BESKRAJNI, BESMISLENI KOMENTARI NJEGOVIH marioneta. Zlo mi je od čoveka. Stvarno.

Maxim

pre 11 godina

E baš nam takav vođa treba!
Čovek koji će se povlačiti pred iskušenjima, nesposoban da preuzme odgovornost.

Idi, bre, u Bajčetinu!

boze pomozi mu

pre 11 godina

Da se nisi malo kasno setio.Tomo sta bi sa onim radikalskim Karlovac, Karlobag, Virovitica.Kad smo ostali bez svega ni onda se nisi odrekao politike i ceznje da postanes vlast.O kom Kosovu pricas, kad je Milosevic potpisao da se i vojska i policija tadasnje SRJ povuku sa Kosova, jos u Kumanovu 1999.godine.Sem sto pevate da je Kosovo nase, nista niste uspeli da uradite za dve decenije.
Prestanite vise svi redom da pravite budale od nas i zaludjujete ovaj neuki narod , skupljajuci jeftine politicke poene.

Goran

pre 11 godina

Ma dal je moguće ?
Jednom, davno, ovaj čovek obeća da će napustiti politiku ako ga Tadić pobedi na izborima za predsednika Srbije. Pa nikom ništa, puj pike ne važi!
Što bi mu neko sada verovao?

George Carlin

pre 11 godina

Zašto bi davao ostavku, ako bi ti neko 'traŸio Kosovo'? Kažeš ne dam i nastaviš? Patetično i muljarski, ništa drugo od ovih preletača i ne može da se očekuje... Išaran listić vam je od mene!

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

Pedja

pre 11 godina

Po koji to put Nikolic napusta politiku? Ako ne pobedim za predsednika napustam politiku, ako se ne raspisu izbori strajkujem gladju do smrti, ako ne pobedimo izbore povlacim se itd. itd. Kakav licemer. Koliko puta je samo izjavio ovako nesto. Naravno i da Nikolic bude na vlasti i da mu traze Kosovo i da ga da, naravno da se i onda ne bi povukao jer sta ima drza da ne radis nista, a uzimas pare od poreskih obveznika.

Milan Kraljevo

pre 11 godina

Ma vazi,to si isto rekao i pred predsednicke izbore,ako izgubis povlacis se pa od toga NISTA !!! Nemoj vise da lazes ovaj narod nego se vec jednom povuci !

Milos

pre 11 godina

E ovo je politicar, cim se nadje pred problem napustice politiku! A da proba strajk gledju to ce sigurno da donese rezultate! Nazalost, nismo mi te srece da neko od nasih politicara napusti politiku! Uzgred on je to najavljivao i pre proslih izbora u slucaju poraza!

Preddy Baer

pre 11 godina

Pravi politicar bi se spremno upustio u ovakav izazov I ucinio sve sto je u njegovoj politickoj moci da pomogne svojoj zemlji.

E to vas transformisani I netransformisani radikali razlikuje od ljudi.

citalac

pre 11 godina

"Napuštam politiku ako traže KiM"

...a onda je Toma pojeo uskrsnje jaje...

kakve radikalne izjave ima svaki put. i redovno prekrsi sve sto "obeca"

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

Kercova

pre 11 godina

a ja eto pod hitno uzecu odmor da ne bi slucajno propustio predizborne mitinge u pristini, djakovici, drenici,itd..vase i ostalih patriotskih
stranaka u srbiji.molim vas objavite termine.hvala lepo....

tole

pre 11 godina

Groteskni ste...ali mislim da ste super ozbiljni za većinu nas Srba, tako da mozete da nastavite sa farsom, verovatno čak i uspete. Zeleo bih da evoluiramo, ali prvo DUBINSKO lečenje.

cilika i mica

pre 11 godina

Jooojj! Nije istina! Ja i moja prijateljica smo veoma uzbudjene najavom gospodina Nikolića! Ako se obitini, onda će Srbija izgubiti jednog poštenog i vrednog čoveka, koji voli porodicu, miran život, i koji bi sve učinio (čak gladovao) za Srbiju i napaćeni narod, koji se najzad ratosiljao prave bede od dva maraka mesečnih primanja! Kuku nama dvema, ako gospodin Nikolić napusti politiku, jer za njim će verovatno i gospodin Vučić otići, i srpska politička scena će osiromašiti kao plutonijum koji nije obogaćen! O SNS-u da ne govorimo, jer će istog trenutka da se raspadne u paramparčad, jer bez markantnog lika gospodina Nikolića, naša partija će izgubiti sve. Bićemo kao Yugoslavia, bez Tita!

Obican covek

pre 11 godina

Za sve neverne Tome, pa i Tomislava.
Nikolicu, Kosovo je izgubljeno jos 1999-te i ti to vrlo dobro znas.
Godinama ste lagali sopstveni narod u drzavi, a pricali ste price kako bi zadrzali svoje fotelje i dobre plate.
I taj narod sa Kosova koji te podrzava je u dobroj meri kriminogen (patriJote) i odgovara im ovakav, trenutan status bez reda i mira.
Napusti politiku, jer su ti rezultati gola nula, a i ceo zivot si ziveo na racun drzave prodajuci narodu maglu.

Goran Bogdanov

pre 11 godina

Ne znam zasto ovoliko negativnih komentara, da li su naruceni ili sta, ali bar se neko u ovoj drzavi jos bori za nasu bracu sa Kosova.

Bobi

pre 11 godina

Ne zna se šta je smešnije: Tomina izjava, ili ovi (botovski) komentari SNS omladine. Uzgred, izvinjavam se svim dobro isprogramiranim botovima, jer bi imali više raznolikosti u komentarima od "Toma je jedini čovek za spas Srbije", i slično...

Ova izjava pokazuje sav sunovrat Tomislava Nikolića i (ostatke) njegove ličnosti. Kako bre da se povučeš ako ti traže KIM? Pa to je bre bolesno neozbiljno. Pravi državnik treba da grize, da ima energije, a ne da beži od problema.
Svakim danom sve više pokazuješ da je onaj nesrećni štrajk glađu bio veće ogledalo tvoje ličnosti, nego što su mnogi i predpostavljali.

Treba li da kažem da nisam za DS? Niti za jednu od vladajuće-tajkunskih kombinacija. Al' protiv tebe sam još više, jer vređaš elementarnu inteligenciju svakog građanina. Ne zna se ko je gori.
Vi (SNS i DS) se ne utrkujete ko ima bolju kampanju, nego ko ima gluplje izjave.

maka

pre 11 godina

Ko zeli da se odrekne dela Srbije nema sta da trazi u vlasti a ako si pojedinac u toj gomili koji bi ga se odrekli onda i jeste najbolje napustiti funkciju dostojanstveno i sa cistim obrazom.

Marko

pre 11 godina

Ja znam da ja pod ovom vlašću živim jedno pet puta gore nego pre da ne mogu ni račune da platim a kamoli na more da odem, kada pogledam u svoj novčanik ja znam za koga ću glasati a to sigurno nisu oni koji su odgovorni što je on prazan. Samo napred SNS!

Apache

pre 11 godina

da ce se povuci obecao je 1000 puta a osim toga bio je sto rece neko sa slobom 90tih na vlasti pa smo se provodili ko nikad, vuk dlaku menja ali cud nikako, ne znam za sto bi iko normalan glasao za njega ili radikale kad su jedno te isto ...

Perkunic

pre 11 godina

Pitam se u cemujepotreba da se plasira informacija na nacin koji nema istovetnu pozadinu kojom je izrecena...Tomislav Nikolic je neko ko nece pristajati na ucenjivanja od strane Zapada,nece pristajati na odricanja od svog naroda koji zive na KiM,nece odustati od Kosova kao sastavnog dela nase Srbije.Jasno je stavio do znanja da se nicim nece trgovati,kao sto se do sada to cinilo,i da nema veceg drzavnog interesa od interesa sopstvenog naroda!

palidrvce.77

pre 11 godina

Cekaj bre Tomislave,otkud ti hoces u evropsku uniju?Do pre neku godinu si bio izricito protiv unije.Tada ti je kum Voja bio šef i tada si brate mili na sva usta govorio da si protiv evropske unije.I koje ti Kosovo branis kada si pobedio Nato pakt?Da,da...Tvoja stranka je bila sa Slobom na vlasti kada je doticni predsednik izasao pred nase narode i narodnosti i izjavio..."Građani i građanke čestitam vam.Pobedili smo Nato pakt i sačuvali nacionalni integritet i suverenitet Kosova i Metohije".E moj narode.Tomislav Nikolic ne voli ni samog sebe.Dokazao je to kada je zbog gluposti štrajkovao glađu i žeđu i zamalo sam sebe da ubije.Koliko Tomislave ceniš naše živote kada ti ni do tvog nije stalo.Aca Vučić već 15 godina svakodnevno bar sto rečenoca počinje ovako..."Sada kada mi pobedimo i dođemo na vlast...".A posle izbora kada shvati da nece sastavljati Vladu izgovara sledeću rečenicu..."Hocemo nove izbore".Dokon...Jedino dva meseca pred izbore nesto radi...Ustani Srbijo davno si zaspala...

Rale

pre 11 godina

Srpska napredna stranka je jedina alternativa ovom haosu, nece valjda iz krize da nas vade oni koji su nas u nju i gurnuli i govorili da je razvojna šansa (DS, G17, SPS,LDP, SPO) ili da nas iz krize vade nesposobni radikali koji znaju samo da okače bedz i da kunu? Naravno da je jedina razumna opcija SNS.

Zvonimir Đokić

pre 11 godina

Ovo je, ustvari, poruka Tomislava Nikolića aktuelnom predsedniku Borisu Tadiću da kada se dođe u "ćorsokak" bolje je podneti ostavku nego lupati glavom u zid.
Međutim, pitanje je da li bi Boris Tadić svoje lične interese ikada podredio interesima nacije! Bar na osnovu ovoga što pokazuje DS sa Tadićem na čelu, lični interesi su im ubedljivo na prvom mestu.

Svaka čast Tomislavu Nikoliću, budućem predsedniku Srbije! Čovek ima obraz, savest i osećaj odgovornosti!
Bravo Tomo!

Staki

pre 11 godina

SNS mozda nije idealna i najbolja na svetu ali ruku na srce je sto puta bolja od ovakve Demokratske stranke. Čini mi se da su demokrate pre bile mnogo bolje da ih je ova vlast iskvarila i da moraju da idu u opoziciju da se malo pročiste i da srede redove. Strasno je kada svi iz DS-a samo opoziciju kritikuju a ne rešavaju goruće probleme u ovom društvu. Ja kao neko ko je pre glasao za DS ću sada zaokružiti SNS jel su mi moderniji, bolji i efikasniji od DS-a, pa da vidimo.

Zoran

pre 11 godina

Mislim da bi ipak ovaj SNS vodio bolje ovu drzavu i da im treba pružiti šansu. Ja ću za njih glasati a vi kako hoćete, ovakvo stanje dalje je više stvarno ne izdrizivo.

Veca

pre 11 godina

Tomo samo Dačić može da vodi borbu protiv organizovanog kriminala.
On se rešio i Šarića i Luke Bojovića, obadvojca su ispraćena iz zemlje.
Eto nama ujedno i izvoznog brenda.

dalmatinac

pre 11 godina

Da li ce te imati priliku da bilo sta uradite za narod na Kosovu posto je ova vlast po mom misljenju vec predala Kosovo.Kad smo dobijali kandidaturu te nedelje se i dogodila famozna FUSNOTA pa su svi svetski zvanicnici pojurili u Srbiju,a do tada nisu ni znali gde je(ne bukvalno tako) za mene je to neki znak.

Tiemie

pre 11 godina

Kada bi i svi ostali političari bili spremni da podnesu ostavke ukoliko se pokaže da je njihova politika doživela neuspeh, gde bi nam kraj bio. Nažalost, moral je za mnoge nepoznanica!

IvanP

pre 11 godina

Na znam ko više moze dati glas DS-u, jedino ljudi koji zive od te stranke svi ostali bi trebali da glasaju za promene a promene znače u ovom trenutku SNS! Promene su nam potrebne, nove ideje, novi ljudi, pošteni, patriote a ne žuti mufljuzi!

Rak

pre 11 godina

Stvarno ne razumem ove što kritikuju SNS, pa jel moguće da je opozicija najeći problem u ovoj zemlji i da nam sve loše ide zbog opozicije?!? Nemojte kritikovati nekog ko još nije pokazao šta zna, nije ni ta SNS dva čoveka, Toma i Vučić, došlo je tu dosta i poštenih ljudi iz drugih stranaka na vlasti koji nisu mogli da gledaju šta se radi i kako se radi, ljudi koji su stručni, obrazovani i hoće da daju neki svoj doprinos za ovu zemlju. Mislim da svaka kritika na račun SNS je samo opravdanje vladajućih stranaka a najviše DS-a što nemaju rezultatei i ispunjena obećanja, pa tako bacaju prašinu u oči gradjanima, eto mi iz DS-a smo loši i nesposobni ali ovi tek su katastrofa... Ta priča ne pije vodu, niste vi baba vange da znate kakav je ko, ili radite ili se sklanjajte.

za promene

pre 11 godina

Koja obecanja spominjete,rekao je ako izgubi na proslim izborima povuci ce se - pa prosle izbore je ubedljivo dobio,POBEDIO TADICA, a to sto su socijalisti prisli DS-u i Nikolic ostao bez vlade druga je stvar...

SUBOTICASU

pre 11 godina

Moje licno misljenje je da ovaj covek zeli dobro Srbiji kao zemlji u celini i da ne gleda ko je koje vere i kako se ko opredeljuje,a kao dokaz moze da se pogleda struktura clanova napredne stranke u Subotici,koliko god ko mislio da je ovo nacionalisticka stranka gresi,vecina odbornika nije ssrpske nacionalnosti,a ravnopravno deluju i ucestvuju u odlukama. Koliko god Demokratska stranka zagovara raznolikost pogledajte strukturu njenih clanova u Subotici,bice vam sve jasno i shvaticete ko vodi politiku demokratske stranke na teritoriji citave Vojvodine. Kosovo i Metohija je deo Srbije koji ne sme da se otudji za rad bilo cega,nasi su ginuli na KiM i to ne sme da se zaboravi. Canak pre neki dan zagoara rat na Kosovu da bi smetnuo sa uma ljudima protest traktorista i lose stanje poljoprivrednika dok koji nemaju cime da poseju svoje njive, ministar prica kako ima subvencija i kako nam je poljoprivreda u usponu.

Tika

pre 11 godina

Situacija je tako losa da je za aktuelnu vlast najbolje da sto manje govori, jer od onoga sto u predizbornoj kampanji izjave, vecina stvari moze biti protiv njih.
Sta oni vise mogu da obecaju, a da ne bude deplasirano? SNS deluje daleko ozbiljnije, temeljnije i uverljivije u odnosu na DS koja pokusava da zadobije simpatije gradjana demagoskim parolama.

zirafica

pre 11 godina

Za razliku od gospodina Nikolica, predstavnici sadasnje vlasti su vec na neki nacin dali Kosovo, a sve da bi spasili fotelju i to nicim drugim nego kandidaturom. Pa kao sto vidimo, i Kosova i naroda bi se odrekli, ili fotelje nikada. Sve podrske za Nikolica na ovakvoj iskrenosti.

Laki

pre 11 godina

DS je toliko loš i toliko loše vladaju Srbijom da SNS ne mora nikakvu kampanju da radi opet će da ih pobede jer je narod jako razočaran i nezadovoljan i glasaće ne za SNS, nego protiv DS a to mu sada dodje na isto. Dozovite se pameti ljudi, dajte da menjamo stvari da ova zemlja već jednom krene napred.

karasdjordje

pre 11 godina

ja verujem u postenje gospodina Nikolica i ovo sto je izrekao,a demokrate bi i narod prodale samo da i dalje uzivaju privilegije koje imaju u foteljama

Miloš Pavić

pre 11 godina

Onaj ko nije nikada bio na Kosovu i Metohiji na zna šta ono znači i koliko vredi za Srpski narod . Onaj ko se odrekne Kosova odriče se , duhovno , najvrednijeg dela Srbije . Upravu je Nikolić .

franc

pre 11 godina

Boli me uvo da li ces ti ici ili ne!
30-godina se laze.petlja,psuje,preti okolo....
Verujem ako bi ti dao samo tri ovde za 1-dan na duvanje: dve bi nestale !!!

Branka

pre 11 godina

Covek je samo iskren! Zrtvovao bi sve kako bi dokazao i pokazao ljudima da je covek od reci! Dok ovi na vlasti ne daju fotelju ni za sta na svetu!

Lazar

pre 11 godina

Ni zbog čega, anaročito ne zbog ulaska u EU ne smemo se odreći KIM. To je deo naše države, a onog političara koji ne misli tako narod neče podržati na izborima. Volim kad čujem da je i naprednjacima to pitanje veoma važno.

Gradimir

pre 11 godina

Veoma važno i osetljivo pitanje je KIM. Vidim da je i Nikoliću bitnije od fotelje. Da je bilo više ovakvih političara, ne bismo ni došli u ovu situaciju. Neki političari iz sadašnje vlasti bi uradili sve što se trži od njih, samo da ostanu na vlasti. Zbog Kosova do sada nije nijedan političar izašao iz politike. Žalosno.

Duki

pre 11 godina

Tomislav Nikolić se ovde postavio u skladu sa nacionalnim interesima svoje zemlje, poštujući dostojanstvo zemlje i naroda. Treba razvijati saradnju sa svima za dobrobit Srbije i njenih građana, ali na dostojanstven način. Evropa nam je potrebna zbog saradnje i boljeg života, ali treba postaviti granicu do koje se može ići. Ako ne poštujemo sebe, neće nas ni drugi poštovati.

Serija M

pre 11 godina

Fer plej u politici je ponekad nemoguc. Ali nacin na koji to cini Demokratska stranka sa hvalidbom da je ucinila sve za kandidaturu u EU je previse degutantna. Gradjani Srbije ce 06.maja izabrati nove lidere koji ce ih predstavljati pred EU.

ivan

pre 11 godina

Nikolicu oni su ti trazili kosovo kada si bio u vladi sa cobijem i ti si povuko i vojsku i policiju i prepustio(izgubio) kosovo. Sta sad tu koristis veliko srpski patriotiza da bi dosao do fotelj. Imali smo prilike da vidimo i tebe i Vucica sta i kako znate da radite.

Mihajlo

pre 11 godina

Tako je to je pravi domacin. Ovi na vlasti bi sce dali samo da ostanu u fotljama. Zato ste vi gdine Nikolicu veliki covek i takve cemo izabrati za predstavnike. Nezadovoljni dipl. inz. iz Beograda.

Duca7

pre 11 godina

Da je sreće pa da svi političari ovako razmišljaju, bilo bi mnogo bolje svima. Ovako i pored očiglednih promašaja i neuspeha vladajuće elite, koja nas je dovela do propasti, niko ni ne pomišlja da prestane da se bavi politikom.

Simonida

pre 11 godina

Da je ova vlast loša, loša je. Za vreme njihovog mandata porastao je kriminal i korupcija, ugašeno je 136000 malih i srednjih preduzeća, država je na gornjoj granici prezaduženosti i td.

Ana & Sima

pre 11 godina

Ja sam optimisticna i smatram da ce se gospodin Nikolic sa svojim timom ipak dogovoriti sa Evropom po pitanju clanstva u uniji i po pitanju Kosova i da ce ostati na nasoj politickoj sceni. Kosovo je vazan deo Srbije, ali isto tako je vazno da shvatimo da Evropa od nas ne trazi da se odreknemo Kosova nego da imamo korektne odnose i da vodimo efektivne pregovore sa njima, to je bitna stvar za naglasiti.

Забела

pre 11 godina

Томина искреност многе нервира по Србији. Шта је у питању, не знам.
Мора да се многи министри чешу ових дана пред изборе тамо и де их не сврби!

Beban

pre 11 godina

Kosovo je toliko bitan deo naseg istorijskog nasledja da Srbija bez Kosova nije Srbija! Mada, Srbija ni sad nije ona nasa lepa Srbija, naruzili su je ovi na vlasti skroz! Kosovo, ako je cena ulaska u EU, po meni je preskupa i Srbija nema taj luksuz da je plati! A ako je ne daj Boze ikad i plati, sto mi se cini da hoce, ako ne daj Boze ovi isti ostanu na vlasti, ja cu licno razmisliti da odem iz ove zemlje! Znam, necu biti ni prvi, ni poslednji mladi covek koji odlazi, ali jedan po jedan... pa se nakupi! Mada se iskreno nadam da do toga nece doci! Ja srbiju volim! Srbiju sa Kosovom i Srbiju bez ove vlade! Samo takva Srbija je ona prava Srbija!

Piramida

pre 11 godina

Krajnje je vreme da se neko uhvati u koštac s kriminalom, međutim to nikako nisu ovi na vlasti, jer ništa nisu učinili od 5og oktobra do danas, po pitanju kriminala i korupcije.

Spavač

pre 11 godina

Zašto je loše što čovek ima stv od koga ne odstupa, i zašto bi prestao da se bavi politikom? Naki bi voleli da se Toma povuče, da bi nastavili da rade kao i do sada.

Darla

pre 11 godina

Do sada nisam cula izjavu nekog politicara, sem Tome da će napustiti politiku, ukoliko to bude uslov za ulazak u EU. Nek izvole neka se izjasne i ostali.

Zanzibar

pre 11 godina

EU ne treba da nas uslovljava Kosovom, a mi treba da gabranimo i sačuvamo, jer ono jeste naše. Toma je emotivan, ali se nadam da ga vlast neće promeniti i različiti uticaji sa strane.

olga

pre 11 godina

Tomo ne pričaj gluposti kako možeš da daš nešto što nemaš.Kosovo je nezavisno priznali ga vi ili ne;idi u Prištinu ili južno od Ibra pa vodi kampanju.

Dejan

pre 11 godina

Ovaj covek vec skoro dve decenije se povlaci iz politike... Da li on misli da cemo plakati zbog toga... Umoran sam od ovakvih izjava... Mislim da manje zamara kopanje u rudniku nego slusati izjave nekih nadri mesija. Umoran sam od spasavanja... Hajde pokusajte bar malo da nas ne spasavate.....

Zvonimir Đokić

pre 11 godina

Ovo je, ustvari, poruka Tomislava Nikolića aktuelnom predsedniku Borisu Tadiću da kada se dođe u "ćorsokak" bolje je podneti ostavku nego lupati glavom u zid.
Međutim, pitanje je da li bi Boris Tadić svoje lične interese ikada podredio interesima nacije! Bar na osnovu ovoga što pokazuje DS sa Tadićem na čelu, lični interesi su im ubedljivo na prvom mestu.

Svaka čast Tomislavu Nikoliću, budućem predsedniku Srbije! Čovek ima obraz, savest i osećaj odgovornosti!
Bravo Tomo!

Marko

pre 11 godina

Ja znam da ja pod ovom vlašću živim jedno pet puta gore nego pre da ne mogu ni račune da platim a kamoli na more da odem, kada pogledam u svoj novčanik ja znam za koga ću glasati a to sigurno nisu oni koji su odgovorni što je on prazan. Samo napred SNS!

za promene

pre 11 godina

Koja obecanja spominjete,rekao je ako izgubi na proslim izborima povuci ce se - pa prosle izbore je ubedljivo dobio,POBEDIO TADICA, a to sto su socijalisti prisli DS-u i Nikolic ostao bez vlade druga je stvar...

Strahinja

pre 11 godina

ahahahha jel to kao što si obećao da ćeš napustiti politiku ako te pobedi Tadić? Znači priznanje Kosova od Srbije je realnost ako postaneš predsednik! XD

iznogud011

pre 11 godina

Nikolić je obećao pristalicama da će se u Srbiji, ako SNS dođe na vlast, živeti još neko vreme siromašno, ali časno i pošteno.

Pa koliko ja znam , nema onih koji su siromasni a necasni i neposteni!!!

I hteo bih da prokomentarisem i ovo...onaj ko ce da predvodi casne i postene, mora da bude takodje castan i posten. Kazi Nikolicu, da li ste ti i Vucic takvi??? Ne bih bas rekao, a verujem da se ni vas dvojica ne bi zakleli u najmilije...Da li treba da navodim vase "postenje i cast"?? Bolje da sad ne gubim vreme u pisanju dugackih komentara i navodjenja. Zato nikolicu, nemoj po hiljaditi put da dajes sebi autogol, jer taj slogan nema blage veze sa vama, a da ne spominjem "cast i postenje" ostalih iz tvoje koalicije...Velja, Karicka, Vulin..sve osobe koje su se istakli tim vrlim vrlinama proteklih godina...bolje da cutite ili smislite nesto pametnije ...

Branka

pre 11 godina

Covek je samo iskren! Zrtvovao bi sve kako bi dokazao i pokazao ljudima da je covek od reci! Dok ovi na vlasti ne daju fotelju ni za sta na svetu!

Goran Bogdanov

pre 11 godina

Ne znam zasto ovoliko negativnih komentara, da li su naruceni ili sta, ali bar se neko u ovoj drzavi jos bori za nasu bracu sa Kosova.

Rale

pre 11 godina

Srpska napredna stranka je jedina alternativa ovom haosu, nece valjda iz krize da nas vade oni koji su nas u nju i gurnuli i govorili da je razvojna šansa (DS, G17, SPS,LDP, SPO) ili da nas iz krize vade nesposobni radikali koji znaju samo da okače bedz i da kunu? Naravno da je jedina razumna opcija SNS.

Gradimir

pre 11 godina

Veoma važno i osetljivo pitanje je KIM. Vidim da je i Nikoliću bitnije od fotelje. Da je bilo više ovakvih političara, ne bismo ni došli u ovu situaciju. Neki političari iz sadašnje vlasti bi uradili sve što se trži od njih, samo da ostanu na vlasti. Zbog Kosova do sada nije nijedan političar izašao iz politike. Žalosno.

IvanP

pre 11 godina

Na znam ko više moze dati glas DS-u, jedino ljudi koji zive od te stranke svi ostali bi trebali da glasaju za promene a promene znače u ovom trenutku SNS! Promene su nam potrebne, nove ideje, novi ljudi, pošteni, patriote a ne žuti mufljuzi!

Perkunic

pre 11 godina

Pitam se u cemujepotreba da se plasira informacija na nacin koji nema istovetnu pozadinu kojom je izrecena...Tomislav Nikolic je neko ko nece pristajati na ucenjivanja od strane Zapada,nece pristajati na odricanja od svog naroda koji zive na KiM,nece odustati od Kosova kao sastavnog dela nase Srbije.Jasno je stavio do znanja da se nicim nece trgovati,kao sto se do sada to cinilo,i da nema veceg drzavnog interesa od interesa sopstvenog naroda!

Забела

pre 11 godina

Томина искреност многе нервира по Србији. Шта је у питању, не знам.
Мора да се многи министри чешу ових дана пред изборе тамо и де их не сврби!

Laki

pre 11 godina

DS je toliko loš i toliko loše vladaju Srbijom da SNS ne mora nikakvu kampanju da radi opet će da ih pobede jer je narod jako razočaran i nezadovoljan i glasaće ne za SNS, nego protiv DS a to mu sada dodje na isto. Dozovite se pameti ljudi, dajte da menjamo stvari da ova zemlja već jednom krene napred.

karasdjordje

pre 11 godina

ja verujem u postenje gospodina Nikolica i ovo sto je izrekao,a demokrate bi i narod prodale samo da i dalje uzivaju privilegije koje imaju u foteljama

Lazar

pre 11 godina

Ni zbog čega, anaročito ne zbog ulaska u EU ne smemo se odreći KIM. To je deo naše države, a onog političara koji ne misli tako narod neče podržati na izborima. Volim kad čujem da je i naprednjacima to pitanje veoma važno.

Rak

pre 11 godina

Stvarno ne razumem ove što kritikuju SNS, pa jel moguće da je opozicija najeći problem u ovoj zemlji i da nam sve loše ide zbog opozicije?!? Nemojte kritikovati nekog ko još nije pokazao šta zna, nije ni ta SNS dva čoveka, Toma i Vučić, došlo je tu dosta i poštenih ljudi iz drugih stranaka na vlasti koji nisu mogli da gledaju šta se radi i kako se radi, ljudi koji su stručni, obrazovani i hoće da daju neki svoj doprinos za ovu zemlju. Mislim da svaka kritika na račun SNS je samo opravdanje vladajućih stranaka a najviše DS-a što nemaju rezultatei i ispunjena obećanja, pa tako bacaju prašinu u oči gradjanima, eto mi iz DS-a smo loši i nesposobni ali ovi tek su katastrofa... Ta priča ne pije vodu, niste vi baba vange da znate kakav je ko, ili radite ili se sklanjajte.

Serija M

pre 11 godina

Fer plej u politici je ponekad nemoguc. Ali nacin na koji to cini Demokratska stranka sa hvalidbom da je ucinila sve za kandidaturu u EU je previse degutantna. Gradjani Srbije ce 06.maja izabrati nove lidere koji ce ih predstavljati pred EU.

snezana

pre 11 godina

Da li je moguće da tebi još neko veruje? Koji je ovo put da "obećavaš" povlačenje iz politike,ako.....!?

Nikolić je duboko živeo u nadi da Srbija neće dobiti status kandidata,a pošto se to desilo izbijen mu je adut na kome bi temeljio svoju kritiku i vodio kampnju protiv ove vlade uz obećanje da je upravo on taj "veliki evropejac" koji će Srbiji obezbediti ulazak u EU...

Sada se ponovo okreće "velikom patriotizmu" i ponovo možemo očekivati barikade,ludilo instruisano od strane naprednjaka na severu Kosova. Na čemu bi oni inače vodili kampanju osim na haosu,jer ništa drugo nemaju da ponude.

Duki

pre 11 godina

Tomislav Nikolić se ovde postavio u skladu sa nacionalnim interesima svoje zemlje, poštujući dostojanstvo zemlje i naroda. Treba razvijati saradnju sa svima za dobrobit Srbije i njenih građana, ali na dostojanstven način. Evropa nam je potrebna zbog saradnje i boljeg života, ali treba postaviti granicu do koje se može ići. Ako ne poštujemo sebe, neće nas ni drugi poštovati.

zirafica

pre 11 godina

Za razliku od gospodina Nikolica, predstavnici sadasnje vlasti su vec na neki nacin dali Kosovo, a sve da bi spasili fotelju i to nicim drugim nego kandidaturom. Pa kao sto vidimo, i Kosova i naroda bi se odrekli, ili fotelje nikada. Sve podrske za Nikolica na ovakvoj iskrenosti.

Zoran

pre 11 godina

Mislim da bi ipak ovaj SNS vodio bolje ovu drzavu i da im treba pružiti šansu. Ja ću za njih glasati a vi kako hoćete, ovakvo stanje dalje je više stvarno ne izdrizivo.

Staki

pre 11 godina

SNS mozda nije idealna i najbolja na svetu ali ruku na srce je sto puta bolja od ovakve Demokratske stranke. Čini mi se da su demokrate pre bile mnogo bolje da ih je ova vlast iskvarila i da moraju da idu u opoziciju da se malo pročiste i da srede redove. Strasno je kada svi iz DS-a samo opoziciju kritikuju a ne rešavaju goruće probleme u ovom društvu. Ja kao neko ko je pre glasao za DS ću sada zaokružiti SNS jel su mi moderniji, bolji i efikasniji od DS-a, pa da vidimo.

Nepoverljiv

pre 11 godina

"Mislim da je vlast toliko loša da zemlji zaista trebaju promene i da nema šanse da Srpske napredna stranka izgubi izbori!
(Nikola, 31. mart 2012 21:53)"

Nikola-SNS ne da će da izgubi "izbori" nego će da nestane sa političke scene nakon ovih izbora-ne znam za druge gradove ali u Somboru "najjača" politička stranka još uvek nije predala listu za lokal.Ako je preda sutra-biće na jedanaestom ili dvanaestom mestu na listiću.Toliko o jačini i organizacionim sposobnostima Tominih jastrebova..........

bas lepo

pre 11 godina

Mi cemo i dalje da zivimo siromasno i posteno, a ti casno u stanu od 190 kvadrata koji si platio u vreme ovolike krize 400 hiljada evra.
Bar da imate toliko obraza da cutite bilo bi vam bolje.

Siniša

pre 11 godina

Ma tebi ako se nešto ne sviđa odmah štrajkuj...legneš u krevet i problem će se sam od sebe rešiti...Kad govoriš o čišćenju kriminalaca, pa kreni od tvoje partije koja je prepuna...pa onda koalicioni partneri...i već si 50% posla obavio...

D.

pre 11 godina

Prvo, Nikolić će napustiti politiku: a- kada umre; b- samo ako ne bude sposoban da komunicira (znači. kada izumru svi njegovi zombiji). Drugo, sve što Nikolić Tomislav kaže je čisto POLITIKANTSTVO. Iz njega isijava želja da se iz VEČITOG GUBITNIKA, bog zna kako pretvori u dobitnika. Biće- na veliko - nikada. Treće, PATETIKA, DNO DNA je to što SNS ima na svom sajtu link koji vodi ka aktuelnim novinskim člancima. Tako se ovde akumuliraju BESKRAJNI, BESMISLENI KOMENTARI NJEGOVIH marioneta. Zlo mi je od čoveka. Stvarno.

Goran

pre 11 godina

Ma dal je moguće ?
Jednom, davno, ovaj čovek obeća da će napustiti politiku ako ga Tadić pobedi na izborima za predsednika Srbije. Pa nikom ništa, puj pike ne važi!
Što bi mu neko sada verovao?

dalmatinac

pre 11 godina

Da li ce te imati priliku da bilo sta uradite za narod na Kosovu posto je ova vlast po mom misljenju vec predala Kosovo.Kad smo dobijali kandidaturu te nedelje se i dogodila famozna FUSNOTA pa su svi svetski zvanicnici pojurili u Srbiju,a do tada nisu ni znali gde je(ne bukvalno tako) za mene je to neki znak.

Tiemie

pre 11 godina

Kada bi i svi ostali političari bili spremni da podnesu ostavke ukoliko se pokaže da je njihova politika doživela neuspeh, gde bi nam kraj bio. Nažalost, moral je za mnoge nepoznanica!

Miki-Liki

pre 11 godina

Cekajte, kako se to gosn Toma bori za Kosovo? Tako sto kaze da ce od problema pobeci? Pa je l to borba ili se to zove malo drugacije?

cilika i mica

pre 11 godina

Jooojj! Nije istina! Ja i moja prijateljica smo veoma uzbudjene najavom gospodina Nikolića! Ako se obitini, onda će Srbija izgubiti jednog poštenog i vrednog čoveka, koji voli porodicu, miran život, i koji bi sve učinio (čak gladovao) za Srbiju i napaćeni narod, koji se najzad ratosiljao prave bede od dva maraka mesečnih primanja! Kuku nama dvema, ako gospodin Nikolić napusti politiku, jer za njim će verovatno i gospodin Vučić otići, i srpska politička scena će osiromašiti kao plutonijum koji nije obogaćen! O SNS-u da ne govorimo, jer će istog trenutka da se raspadne u paramparčad, jer bez markantnog lika gospodina Nikolića, naša partija će izgubiti sve. Bićemo kao Yugoslavia, bez Tita!

Miloš Pavić

pre 11 godina

Onaj ko nije nikada bio na Kosovu i Metohiji na zna šta ono znači i koliko vredi za Srpski narod . Onaj ko se odrekne Kosova odriče se , duhovno , najvrednijeg dela Srbije . Upravu je Nikolić .

SUBOTICASU

pre 11 godina

Moje licno misljenje je da ovaj covek zeli dobro Srbiji kao zemlji u celini i da ne gleda ko je koje vere i kako se ko opredeljuje,a kao dokaz moze da se pogleda struktura clanova napredne stranke u Subotici,koliko god ko mislio da je ovo nacionalisticka stranka gresi,vecina odbornika nije ssrpske nacionalnosti,a ravnopravno deluju i ucestvuju u odlukama. Koliko god Demokratska stranka zagovara raznolikost pogledajte strukturu njenih clanova u Subotici,bice vam sve jasno i shvaticete ko vodi politiku demokratske stranke na teritoriji citave Vojvodine. Kosovo i Metohija je deo Srbije koji ne sme da se otudji za rad bilo cega,nasi su ginuli na KiM i to ne sme da se zaboravi. Canak pre neki dan zagoara rat na Kosovu da bi smetnuo sa uma ljudima protest traktorista i lose stanje poljoprivrednika dok koji nemaju cime da poseju svoje njive, ministar prica kako ima subvencija i kako nam je poljoprivreda u usponu.

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

maka

pre 11 godina

Ko zeli da se odrekne dela Srbije nema sta da trazi u vlasti a ako si pojedinac u toj gomili koji bi ga se odrekli onda i jeste najbolje napustiti funkciju dostojanstveno i sa cistim obrazom.

Mihajlo

pre 11 godina

Tako je to je pravi domacin. Ovi na vlasti bi sce dali samo da ostanu u fotljama. Zato ste vi gdine Nikolicu veliki covek i takve cemo izabrati za predstavnike. Nezadovoljni dipl. inz. iz Beograda.

Sava

pre 11 godina

I on da nam bude lider. Znaci pred problemima preti napustanjem, umesto da kaze da ce da se bori, on porucuje da ce da dezertira. Sta ocekivati od coveka koji je izdao kuma, menjao misljenja i strane, bio radikal, strajkovao gladju zbog fotelje...Tesko nama ako nam je buducnost Toma i slatkorecivi i licemerni Vucic.

Maxim

pre 11 godina

E baš nam takav vođa treba!
Čovek koji će se povlačiti pred iskušenjima, nesposoban da preuzme odgovornost.

Idi, bre, u Bajčetinu!

citalac

pre 11 godina

"Napuštam politiku ako traže KiM"

...a onda je Toma pojeo uskrsnje jaje...

kakve radikalne izjave ima svaki put. i redovno prekrsi sve sto "obeca"

Duca7

pre 11 godina

Da je sreće pa da svi političari ovako razmišljaju, bilo bi mnogo bolje svima. Ovako i pored očiglednih promašaja i neuspeha vladajuće elite, koja nas je dovela do propasti, niko ni ne pomišlja da prestane da se bavi politikom.

George Carlin

pre 11 godina

Zašto bi davao ostavku, ako bi ti neko 'traŸio Kosovo'? Kažeš ne dam i nastaviš? Patetično i muljarski, ništa drugo od ovih preletača i ne može da se očekuje... Išaran listić vam je od mene!

Preddy Baer

pre 11 godina

Pravi politicar bi se spremno upustio u ovakav izazov I ucinio sve sto je u njegovoj politickoj moci da pomogne svojoj zemlji.

E to vas transformisani I netransformisani radikali razlikuje od ljudi.

Neutralni

pre 11 godina

Pročitajte pažljivo izjavu: "Napuštam politiku ako traže KiM".
Ovo nije retorika pobednika, nego nekoga ko je spreman da okrene leđa čim naiđe na neki problem. Srbiji tek predstoje iskušenja. Kako se bude približavala EU, tako će biti sve više izazova i neće moći više da se dobije bilo šta zato što je Srbija dobra, poslušna, lepa. I politička elita i narod će morati mnogo više da se angažuju i da konstantno pružaju rezultate.

Apache

pre 11 godina

da ce se povuci obecao je 1000 puta a osim toga bio je sto rece neko sa slobom 90tih na vlasti pa smo se provodili ko nikad, vuk dlaku menja ali cud nikako, ne znam za sto bi iko normalan glasao za njega ili radikale kad su jedno te isto ...

franc

pre 11 godina

Boli me uvo da li ces ti ici ili ne!
30-godina se laze.petlja,psuje,preti okolo....
Verujem ako bi ti dao samo tri ovde za 1-dan na duvanje: dve bi nestale !!!

Ovo je strašno

pre 11 godina

Ako, ne daj bože, osvojiš vlast tvoja će OBAVEZA BITI DA BRANIŠ KiM, a ne da se povlačiš.
Mislim da je za Tomu najbolje vreme za povlačenje iz politike SADA, ODMAH!

tole

pre 11 godina

Groteskni ste...ali mislim da ste super ozbiljni za većinu nas Srba, tako da mozete da nastavite sa farsom, verovatno čak i uspete. Zeleo bih da evoluiramo, ali prvo DUBINSKO lečenje.

Veca

pre 11 godina

Tomo samo Dačić može da vodi borbu protiv organizovanog kriminala.
On se rešio i Šarića i Luke Bojovića, obadvojca su ispraćena iz zemlje.
Eto nama ujedno i izvoznog brenda.

neumorni menadzer

pre 11 godina

Sa Kosovom ili bez krajnje je vreme da napustis politiku, jer tri decenije "mlatis praznu slamu" bez ikakvih rezultata.A ovo da ces sad da odes ako ti traze Kosovo,dodje mu Tomo kao kao neslana sala.Ko ce da ti trazi ono sto odavno nemas.

tacka

pre 11 godina

Kasno. Onomad si rekao da ces se povuci iz politike ako izgubis izbore. Nisi odrzao rec. Ne verujemo ti. A tek kakav bi me blam bio da me ti predstavljas u svetu. Bolje i glumac, nego grobar.

Zanzibar

pre 11 godina

EU ne treba da nas uslovljava Kosovom, a mi treba da gabranimo i sačuvamo, jer ono jeste naše. Toma je emotivan, ali se nadam da ga vlast neće promeniti i različiti uticaji sa strane.

palidrvce.77

pre 11 godina

Cekaj bre Tomislave,otkud ti hoces u evropsku uniju?Do pre neku godinu si bio izricito protiv unije.Tada ti je kum Voja bio šef i tada si brate mili na sva usta govorio da si protiv evropske unije.I koje ti Kosovo branis kada si pobedio Nato pakt?Da,da...Tvoja stranka je bila sa Slobom na vlasti kada je doticni predsednik izasao pred nase narode i narodnosti i izjavio..."Građani i građanke čestitam vam.Pobedili smo Nato pakt i sačuvali nacionalni integritet i suverenitet Kosova i Metohije".E moj narode.Tomislav Nikolic ne voli ni samog sebe.Dokazao je to kada je zbog gluposti štrajkovao glađu i žeđu i zamalo sam sebe da ubije.Koliko Tomislave ceniš naše živote kada ti ni do tvog nije stalo.Aca Vučić već 15 godina svakodnevno bar sto rečenoca počinje ovako..."Sada kada mi pobedimo i dođemo na vlast...".A posle izbora kada shvati da nece sastavljati Vladu izgovara sledeću rečenicu..."Hocemo nove izbore".Dokon...Jedino dva meseca pred izbore nesto radi...Ustani Srbijo davno si zaspala...

Bobi

pre 11 godina

Ne zna se šta je smešnije: Tomina izjava, ili ovi (botovski) komentari SNS omladine. Uzgred, izvinjavam se svim dobro isprogramiranim botovima, jer bi imali više raznolikosti u komentarima od "Toma je jedini čovek za spas Srbije", i slično...

Ova izjava pokazuje sav sunovrat Tomislava Nikolića i (ostatke) njegove ličnosti. Kako bre da se povučeš ako ti traže KIM? Pa to je bre bolesno neozbiljno. Pravi državnik treba da grize, da ima energije, a ne da beži od problema.
Svakim danom sve više pokazuješ da je onaj nesrećni štrajk glađu bio veće ogledalo tvoje ličnosti, nego što su mnogi i predpostavljali.

Treba li da kažem da nisam za DS? Niti za jednu od vladajuće-tajkunskih kombinacija. Al' protiv tebe sam još više, jer vređaš elementarnu inteligenciju svakog građanina. Ne zna se ko je gori.
Vi (SNS i DS) se ne utrkujete ko ima bolju kampanju, nego ko ima gluplje izjave.

Obican covek

pre 11 godina

Za sve neverne Tome, pa i Tomislava.
Nikolicu, Kosovo je izgubljeno jos 1999-te i ti to vrlo dobro znas.
Godinama ste lagali sopstveni narod u drzavi, a pricali ste price kako bi zadrzali svoje fotelje i dobre plate.
I taj narod sa Kosova koji te podrzava je u dobroj meri kriminogen (patriJote) i odgovara im ovakav, trenutan status bez reda i mira.
Napusti politiku, jer su ti rezultati gola nula, a i ceo zivot si ziveo na racun drzave prodajuci narodu maglu.

Simonida

pre 11 godina

Da je ova vlast loša, loša je. Za vreme njihovog mandata porastao je kriminal i korupcija, ugašeno je 136000 malih i srednjih preduzeća, država je na gornjoj granici prezaduženosti i td.

Spavač

pre 11 godina

Zašto je loše što čovek ima stv od koga ne odstupa, i zašto bi prestao da se bavi politikom? Naki bi voleli da se Toma povuče, da bi nastavili da rade kao i do sada.

Milan Kraljevo

pre 11 godina

Ma vazi,to si isto rekao i pred predsednicke izbore,ako izgubis povlacis se pa od toga NISTA !!! Nemoj vise da lazes ovaj narod nego se vec jednom povuci !

Kercova

pre 11 godina

a ja eto pod hitno uzecu odmor da ne bi slucajno propustio predizborne mitinge u pristini, djakovici, drenici,itd..vase i ostalih patriotskih
stranaka u srbiji.molim vas objavite termine.hvala lepo....

Milos

pre 11 godina

E ovo je politicar, cim se nadje pred problem napustice politiku! A da proba strajk gledju to ce sigurno da donese rezultate! Nazalost, nismo mi te srece da neko od nasih politicara napusti politiku! Uzgred on je to najavljivao i pre proslih izbora u slucaju poraza!

Pedja

pre 11 godina

Po koji to put Nikolic napusta politiku? Ako ne pobedim za predsednika napustam politiku, ako se ne raspisu izbori strajkujem gladju do smrti, ako ne pobedimo izbore povlacim se itd. itd. Kakav licemer. Koliko puta je samo izjavio ovako nesto. Naravno i da Nikolic bude na vlasti i da mu traze Kosovo i da ga da, naravno da se i onda ne bi povukao jer sta ima drza da ne radis nista, a uzimas pare od poreskih obveznika.

boze pomozi mu

pre 11 godina

Da se nisi malo kasno setio.Tomo sta bi sa onim radikalskim Karlovac, Karlobag, Virovitica.Kad smo ostali bez svega ni onda se nisi odrekao politike i ceznje da postanes vlast.O kom Kosovu pricas, kad je Milosevic potpisao da se i vojska i policija tadasnje SRJ povuku sa Kosova, jos u Kumanovu 1999.godine.Sem sto pevate da je Kosovo nase, nista niste uspeli da uradite za dve decenije.
Prestanite vise svi redom da pravite budale od nas i zaludjujete ovaj neuki narod , skupljajuci jeftine politicke poene.

Beban

pre 11 godina

Kosovo je toliko bitan deo naseg istorijskog nasledja da Srbija bez Kosova nije Srbija! Mada, Srbija ni sad nije ona nasa lepa Srbija, naruzili su je ovi na vlasti skroz! Kosovo, ako je cena ulaska u EU, po meni je preskupa i Srbija nema taj luksuz da je plati! A ako je ne daj Boze ikad i plati, sto mi se cini da hoce, ako ne daj Boze ovi isti ostanu na vlasti, ja cu licno razmisliti da odem iz ove zemlje! Znam, necu biti ni prvi, ni poslednji mladi covek koji odlazi, ali jedan po jedan... pa se nakupi! Mada se iskreno nadam da do toga nece doci! Ja srbiju volim! Srbiju sa Kosovom i Srbiju bez ove vlade! Samo takva Srbija je ona prava Srbija!

Tika

pre 11 godina

Situacija je tako losa da je za aktuelnu vlast najbolje da sto manje govori, jer od onoga sto u predizbornoj kampanji izjave, vecina stvari moze biti protiv njih.
Sta oni vise mogu da obecaju, a da ne bude deplasirano? SNS deluje daleko ozbiljnije, temeljnije i uverljivije u odnosu na DS koja pokusava da zadobije simpatije gradjana demagoskim parolama.

Ana & Sima

pre 11 godina

Ja sam optimisticna i smatram da ce se gospodin Nikolic sa svojim timom ipak dogovoriti sa Evropom po pitanju clanstva u uniji i po pitanju Kosova i da ce ostati na nasoj politickoj sceni. Kosovo je vazan deo Srbije, ali isto tako je vazno da shvatimo da Evropa od nas ne trazi da se odreknemo Kosova nego da imamo korektne odnose i da vodimo efektivne pregovore sa njima, to je bitna stvar za naglasiti.

ivan

pre 11 godina

Nikolicu oni su ti trazili kosovo kada si bio u vladi sa cobijem i ti si povuko i vojsku i policiju i prepustio(izgubio) kosovo. Sta sad tu koristis veliko srpski patriotiza da bi dosao do fotelj. Imali smo prilike da vidimo i tebe i Vucica sta i kako znate da radite.

Darla

pre 11 godina

Do sada nisam cula izjavu nekog politicara, sem Tome da će napustiti politiku, ukoliko to bude uslov za ulazak u EU. Nek izvole neka se izjasne i ostali.

Piramida

pre 11 godina

Krajnje je vreme da se neko uhvati u koštac s kriminalom, međutim to nikako nisu ovi na vlasti, jer ništa nisu učinili od 5og oktobra do danas, po pitanju kriminala i korupcije.