Nikolić: Prvo bih razgovarao sa DSS

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je da bi, ukoliko SNS dobije najviše glasova na izborima, najpre razgovarao sa liderom DSS Vojislavom Koštunicom.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. zar nije gospodin Nikolic pre samo nekoliko dana rekao da nece nisakim u koaliciju??!!!?? da hoce potpuno novu vladu??!!?? pa da li je moguce da je vec krenuo da gazi svoju rec samo da bi dosao na vlast?!?!! sta bi radio da je na vlasti tek mogu da predpostavim!
   (maxtr, 16. mart 2012 14:56)

  # Link komentara

 2. Sa DSS Bi koalicija bila prihvatljiva , jer je i njima na prvom mestu jaka ekonomija a eventualne razlike bile bi prevazidjene !
  (goramsole, 16. mart 2012 00:50)

  # Link komentara

 3. Biti "...punopravni član EU, uz saradnju sa Rusijom, Kinom, Japanom i ostalim zemljama"?
  Nije ni EU tako naivna da to sama sebi dozvoli sa svojim clanovima.
  (Citalac, 15. mart 2012 23:49)

  # Link komentara

 4. Evropu bi morali prihvatiti. U tom slučaju, slažem se.
  (koen, 15. mart 2012 21:29)

  # Link komentara

 5. Građani Srbije odlučuju o svemu, na Vama je da se dogovorite i pokušate nam pomoći da preživimo. Da, ne bi bilo, da stvarno svi stanemo pod jedni krušku.
  (halo, 15. mart 2012 21:14)

  # Link komentara

 6. Hajde da čujemo i sa kime bi naprednjaci. Raspodela nije loša...
  (Petar, 15. mart 2012 21:09)

  # Link komentara

 7. Dve jake strane, zašto da ne, samo usaglasite programe. Ipak bi mi u EU.
  (dorotea, 15. mart 2012 21:06)

  # Link komentara

 8. Ne sumnjam da ce g.Nikolic prvo porazgovarati sa g.Kostunicom, pa ce zatim napraviti, kao sto je unapred dogovoreno, koaliciju sa DS.
  Obrazlozenje koje ce prevareni biraci cuti je da je jedini nacin da se postigne dalje priblizavanje EU (koji ni za SNS nema alternativu) taj da "silom prilika a u interesu gradjana zeljnih evrointegracija" bude napravljena koalicija sa DS, sa kojom, po tom apsolutno neospornom prioritetu, postoji jedinstvo stavova.
  (Milan Filipovic, 15. mart 2012 17:02)

  # Link komentara

 9. To je i najrealnije u ovom trenutku, jer se dss mnogo udaljio od politike ds-a, a priblizio se sns-u, samo da se otklone jos neke male razlike i to je to
  (Mili, 15. mart 2012 16:48)

  # Link komentara

 10. Sinergija ove dve partije moze samo da koristi gradjanima Srbije.
  (Espović, 15. mart 2012 15:41)

  # Link komentara

 11. Vi ste isti,cilj vam je samo da napunite svoje dzepove,a udruzili bi ste se najvise iz razloga da ne odgovarate za svoja dela i izbegnete ispitivanje porekla imovine i politicku odgovornost za ubistvo Zorana.Ako narod ima imalo pameti podrzace one koji ce vam stati na put i privesti vas odgovornosti za zlodela i pljacke u kojima ste ucestvovali.Vreme je za prave promene ali ne sa vama,vi ste svoje dokazali,mozete obecavati i kule i gradove.Svaki onaj koji vama ukaze poverenje a nema direktne koristi od toga mora da ima ozbiljne probleme sa razumom.Ako neki misle da je SNS zaista za EU,grdno se varaju,oni su vise za Rusiju samo to nece otvoreno reci,i po tom pitanju se jako dobro slazu sa DSS.Opameti se narode,inace srljas u zagarantovani nastavak bede i nepravde,naravno zagarantovano pod Ruskom cizmom uz pomoc domacih izdajnika.Oni koji to do sada nisu shvatili nema nade da ce to i ubuduce razumeti.Preokret je jedini spas,sve ostalo je los izbor,DS je takodje dokazao sta najbolje zna,to je osetno i vidljivo.Vreme je da neko odgovara za stanje u kojem se gradjani nalaze,samo od sebe se to nije desilo,krivaca ima dosta.
  (pedja, 15. mart 2012 15:05)

  # Link komentara

 12. Ova koalicija bi mogla pobediti sadasnju vlast,I svojim iskustvom I idejama izvuci Srbiju iz ove krize….
  (joca, 15. mart 2012 15:03)

  # Link komentara

 13. Stvari su jasne, sa jedne strane imamo SNS i DSS a sa druge DS LDP SPS URS... svako neka glasa po savesti, i kako misli da mu je bolje. Ko god lepo zivi neka podrzi drugu opciju. Ja necu sigurno.
  (jovana, 15. mart 2012 14:50)

  # Link komentara

 14. Nije mnogo vremena do izbora ostalo,stvari su se iskristalisale,politika svih stranaka na nasoj politickoj sceni je jasna.Ne postoji ni jedna druga opcija koja moze da dovede do promena,osim ove oko naprednjaka i DSS-a.
  (Janko, 15. mart 2012 14:38)

  # Link komentara

 15. Bilo bi,krajnje prirodno,da se u buducoj koaliciji na vlasti,nadju DSS i SNS.
  (Caki, 15. mart 2012 14:31)

  # Link komentara

 16. Ovde neko opasno vara svoje biračko telo. Toma je
  "za Evropu" a Koštinica je "za to da se ponište svi dosadašnji
  koraci Srbije u približavanju Evropi" . Prosto ovi stavovi su
  apsolutno nepomirljivi što znači da ako ove dve stranke planiraju
  koaliciju neko od njih gnusno obmanjuje svoje birače.
  Na novinarima( ovde pre svih mislim na novinare B92)
  je velika odgovornost da iskristališu stavove stranaka
  posebno o ovaku krupnim temama kako bi birači znali za koga glasaju
  u suprotnom ovi zbori bi mogli da budu karta u jednom pravcu
  i to u 90-te što bi Srbiju izbrisalo sa političke i ekonomske
  karte Evrope...
  Mislite o tome ... Dok još nije kasno ...
  (Prometej, 15. mart 2012 13:48)

  # Link komentara

 17. Najprirodnije je da te dve stranke pokrenu ovu drzavu
  (Kifla, 15. mart 2012 13:46)

  # Link komentara

 18. To je buduca vlast, u najavi!
  (Meda, 15. mart 2012 13:46)

  # Link komentara

 19. Stranka koji kopira program DS-a, koja se sad odjednom zalaze za proevropsku politiku, odlucuje, odnosno Voojvoda Toma odlucuje, da ce posle izbora razgovarati prvo sa DSS-om! To znaci da ce oni, ako nekim cudom dobiju izbore, odmah prevariti gradjane i sklopiti sporazum sa strankom koja se zalaze za geto. SNS ce povuci ceo svoj kopirani proevropski program i posvetiti se politici koju promovise Kostunica, nacionalnoj politici koja nema buducnost, politici gde se svako grabi za svoju fotelju. Pa dobro, makar smo upozoreni...
  (Djalminha, 15. mart 2012 13:45)

  # Link komentara

 20. Skim god da naprednjaci naprave koaliciju oni ce imati apsolutnu vecinu i moci ce da kontrolisu te manje partije,i ne dozvoliti kao ova dosadasnja vlada da manje partije upravljaju celom vladom
  (Spartak, 15. mart 2012 13:43)

  # Link komentara

 21. Svako, a posebno Toma Šojić, ima snove koji nemaju dodirnih tačaka sa realnošću ("... pusto ostrvo, Pamela i ja sami na plaži ..."). Na njegovom mestu pre bih maštao kako nakon još jednog poraza obuzdati apetite Taška-engleskog đaka-Vučića i Džorgovanke podržanih mladacima iz "ikebane" sa press-konferencija...
  (Komentator, 15. mart 2012 13:43)

  # Link komentara

 22. Nikolicu samo zbog tvoje prepotentnosti,uverenosti u pobedu i kako si samo ti spasilac srbije glasacu za DS..pa da li ti mislis da smo mi ludi skupio si:..karice,julovce,arkanovce,marka i miru,beka i ostale tajkune..i ti mi pricas da glasam za tebe ti covece treba da ides od kuce do kuce i da molis za oprostaj zbog onoga ste ste uradili ovom narodu 90-ih.
  (sankcije,inflacija,ratovi.., 15. mart 2012 13:29)

  # Link komentara

 23. Odlicno!Bila bi to jedna kvalitetna koalicija!Ja bih volela da postignu dogovor!
  (Milica Ulemek, 15. mart 2012 13:11)

  # Link komentara

 24. @Miloš
  "Neverni Toma zaboravlja da će od Koštunice moći da pravi evropejca samo pod uslovom da ovaj uopšte pređe cenzus."

  Velika je zabluda teorija po kojoj DSS ne prelazi cenzus. Oni su samo nakon obelodanjivanja zahteva Amerikanaca Nikolicu da ni po koju cenu ne sme da udje sa DSS-om u koaliciju dobili novih 2-3% (u pesimisticnijoj proceni). Prilicno sam siguran da ce mnogi biti iznenadjeni rezultatom DSS-a na ovim izborima.
  (Sunce Slobode, 15. mart 2012 12:41)

  # Link komentara

 25. Svi zaboravljate da će sada, po novom, poslanici biti vlasnici mandata i tu će da cveta trgovina, a da ne govorim o prletačima unutar koalicija, pa sutra da neko Velji ponudi više lov. ode cela njegova ekipa u zagrljaj drugom, Koštunicu je očas posla otkačio i prilepio se uz Nikolića, a sutra ode nekom drugom u zagrljaj...al' će pijaca da radi, ima da pršti na sve trane...a mi kao budale glasamo i nadamo se da će raditi u našem interesu...male stranke, veliki problemi, ucenjivanja, trgovina...
  (Siniša Stanojević, 15. mart 2012 12:34)

  # Link komentara

 26. Ja se ne slažem sa politikom DSS, ali svako jasno zna da su oni najveći protivnici ulaska Srbije u EU, da su za to da sa Rusijom napravimo savez... oni to ne kriju i sa njima ste uvek na čisto. To je u potpunoj suprotnosti sa politikom SNS i sad neko će morati da odustane od svoje politike i napravi zaokret, poznavajući Kotunicu on sigurno neće...poznavajući Tomu(za fotelju bi nas sve prodao)...Samo bi bilo dobro da pre izbora znamo, jer su to veoma ozbiljne stvari, nije to dilema-razlika tipa npr. da li će PDV biti 18 ili 20%...i sl.
  (Siniša, 15. mart 2012 12:22)

  # Link komentara

 27. Predsednik države - psiholog
  Ministar zdravlja - patolog
  Ministar životne sredine - ortoped i traumatolog
  Ministar bez portfelja - stomatolog
  Narod - zamorci
  (nikigi, 15. mart 2012 12:19)

  # Link komentara

 28. Moze,ali ja da budem premijer.
  (kostunica, 15. mart 2012 12:13)

  # Link komentara

 29. @snezana70
  U pravu si.... 16 godina, ne dvanaest... SPS-SRS-JUL-DSS-NS su bili na vlasti 16 godina(u raznim kombinacijama i sa prekidima) i odrekli se(izgubili u ratu) 15% svoje teritorije... a takođe su cenzurisali(čak i ubijali) opoziciju...
  (a77, 15. mart 2012 12:12)

  # Link komentara

 30. Posle 12 godina u Australiji ponekad se zapitam da li se u Srbiji nesto popravilo nabolje,i posetim ovakve forume.I svaki put kad procitam komentare pozicije i opozicije,shvatim iznova i iznova da sam doneo pravu odluku sto sam otisao.
  Neka vam je sa srecom.
  (diplomiraj-pa-emigriraj, 15. mart 2012 11:59)

  # Link komentara

 31. @bebac
  SNS sa jasnim ciljem ? SNS za EU DSS protv EU. SNS je sa ilicem koji je jasno stavo do znanja (kad je bio sa Kostunicom) da je protiv EU, Vulin ? O cemu i pricamo ovde ? Otvorite oci ljudi! Mozda vam se ponovo skupljaju bombe ?
  (Nikola, 15. mart 2012 11:58)

  # Link komentara

 32. Pa tipicno za Nikolicai SNS pokusavati na sve strane samo da sakupi pojene bez obzira odakle dosli. Kada ovako posmatrate SNS ima vise zajednickog sa DS nego sa Kostunicom da ako mi pocnemo EU da uslovljavamo znamo sta nas ceka. Nema sanse da se sedi na dva i vise stolica kako praktikuje SNS i da se svugde skupljaju pojeni to ne funkcionise da se na kraju moze dogoditi da svugde izvisimo i kod Rusa i kod EU.
  (milan, 15. mart 2012 11:58)

  # Link komentara

 33. Jadna je ta politicaka elita koju ti okupljas!
  (lazo, 15. mart 2012 11:57)

  # Link komentara

 34. Ljudi, ne vredi predati prazan listic, bolje je zaokruziti sve, jer prazan listic moze lako da se zloupotrebi!
  (Anoniman, 15. mart 2012 11:55)

  # Link komentara

 35. Tomo, prvo porazgovaraj s mozgom.
  (dO, 15. mart 2012 11:55)

  # Link komentara

 36. ako sluđeni narod bude birao, dobiće SNS (nažalost), a ako zapadni ambasadori budu birali, biće DS (DS je katastrofa sa državu gora od Miloševića (fuj), to je sad jasno ko dan!). Kladim se da će zapadni ambasadori da izaberu!!!
  (milenko, 15. mart 2012 11:54)

  # Link komentara

 37. @pop
  Kako te samo nije sramota da tako pises. Prvo pogledaj sta su beskicmenjaci, a i ti si neki od njih. Malo pristojnosti nije na odmet cak i kada na udaras na misljenje konkurenta i protivnika
   (rema, 15. mart 2012 11:51)

  # Link komentara

 38. Narod je zeljan pomeranja sa ove ubitacne mrtve tacke, a znamo da su promene realno moguce samo promenama sa vrha, a ko se sa kime saradjivati videcemo posle izborne pobede naprednjaka.
   (grekoss, 15. mart 2012 11:50)

  # Link komentara

 39. Politicka stanovista ce ih i zbliziti, Srbiji su potrebne promene.
   (Indijac, 15. mart 2012 11:49)

  # Link komentara

 40. Narod nestrpljivo čeka dan izbora da se reši ove bede u koju su na uvukli današnji političari! Tomo uz tebe smo!
  (Mir, 15. mart 2012 11:49)

  # Link komentara

 41. Naprednjaci su jaki, svi znamo da su i pobednici. A zajedno su jaci za promene, podsticanje i pokretanje Srbije.
   (Dragon, 15. mart 2012 11:48)

  # Link komentara

 42. Jao sada kada se pristalice SPS-a i URS-a docepaju ove vesti, pa pocnu kao Dacic o tajnoj vezi SNS-a i DS-a, ma narod ih ceka 6.maja.
   (Open 3, 15. mart 2012 11:47)

  # Link komentara

 43. Politicke okolnosti su takve da ce najpre doci do postizbornog saveza SNS-a i DSS-a, bar to je za ocekivati.
   (Takeda, 15. mart 2012 11:47)

  # Link komentara

 44. Pogledajte ova imena u mogucoj Tominoj vladi:
  Toma,3 Karica + Milanka, Velja Ilic i njegovi direktori, Ultralevicar, 2 Krkobabica, Aligrudic & comp, Marsicanin + 2 prebega iz SRS! Bila bi to vlada sa 15 ministara!
  (matko, 15. mart 2012 11:46)

  # Link komentara

 45. Tomo spremi stiropor,trebace ti.
  (Obican srpski Vo, 15. mart 2012 11:45)

  # Link komentara

 46. Bravo za fotografiju! Pogledajte taj lazni osmeh na oba lica. Kakve mutne njuske... muljanje i malverzacije, za to su samo sposobni svi politicari.
  (maccc, 15. mart 2012 11:44)

  # Link komentara

 47. najpametniji si kad cutis.glasacu za tebe samo zato da ova banda od vlasti ode i to u roku od tri meseca na dozivotne robije(najmanje).
  a ovakvim izjavama samo mozes da izgubis glasove.kad je taj doticni kostunica bio na vlasti mislio sam da nemoze biti gore,medjutim ovaj ds_
  me je demantovao,i ti sada pricas gluposti i kazes da ces prvo sa njim razgovarati.to ti je pametno koliko i ono sa gladovanjem u bolnici !
  (sasa, 15. mart 2012 11:41)

  # Link komentara

 48. Neka mi neko objasni:
  -da li su stranke privatna preduzeća????
  -kakvi programi?
  -za koga programi?
  -kakva odgovornost?
  -kakve posledice nerada i sl.?
  -za koga su zakoni koji se menjaju kao čarape?
  -šta ste dosad pametno uradili?
  -kako izgleda boljitak????
  (NEOBAVEŠTEN, 15. mart 2012 11:40)

  # Link komentara

 49. Sta je ovo? Pisanje na temu DOK SANJAM I MASTAM.
  Srbiju je unistila SPS politika zajedno sa njihovim koalicionim partnerima (izmedju ostalih i vas dvojica) koja je vodila ratove i oslanjala se na podrsku Rusije i Kine...
  (ivan, 15. mart 2012 11:37)

  # Link komentara

 50. SNS ima prostora za razgovor sa DSS-om i smatram da se mogu dogovoriti iako mozda razgovori mogu potrajati, a verujem da se Nikolic nece odreci EU.
  (kutijica, 15. mart 2012 11:35)

  # Link komentara

 51. Jel sam ja lud ili sta? SNS je stranka koja se zalaze za evrointegracije dok je DSS izjavila da ce ako dodje na vlast stopirati evrointegracije? Da li je glad za vlascu jaca i od ovakvih sustinskih razlika? Da li je moguce da cemo i ovu ovakvu ocajnu vlast narednih godina praviti od blata?
  (kaljente, 15. mart 2012 11:34)

  # Link komentara

 52. - Snila baba šta bi bila rada.
  - Zec u šumi a ražanj na vatri.
  - Uzme se stiropor, sedne par sati, dođu anđeli i odvedu u kliniku JUL-ovsku.
  - Proglasi se gladovanje do ispunjenja zahteva: da svi sa biračkog spiska obećaju da će glasati za tebe i podteklog Acu, premorenu Jorgovanku i ostale oceubice iz SRS, i iverje od drugih stranaka.
  Brzo će Vaskrs - pa će pričest i sve jovo nanovo. Već viđeno zadnjih dvadeset godina (kuku-lele, zar 20, mora da je malko više).
  I bi Srbiju u promene - unatrag?
  PS.
  šta će se, Milovan je lepo napisao "Posle 99 godina", a mi paćenici da dodamo - Toma-Aleksandar Savanović su među nama. I žarko žele VLAST - ponovo.
  (Kvazimodo Sorabius, 15. mart 2012 11:33)

  # Link komentara

 53. Samo mala obzervacija za ove sto prosipaju da SNS i DSS igraju "korektno". Svi zuto crni plakati, kojima je grad izlepljen, a na kojima su Djilas, Dinkic, Tadic, Miskovic... su plakati SNS-a (*video sam kako ih lepe i video sam u OO Zemun, kako stoje na stolu), iako to na plakatima ne pise. Ono sto pise na plakatima su jeftine politicke fore tipa: Pravi kumovi, Sedi jedan... da ne trosim previse reci opisivajuci ih, posto ste ih svi videli.
  E sada mene interesuje jedna stvar, a to je: obican gradjanin zna o aferama pojedinih lica iz vladajucih stranaka dosta i sto je najvaznije preko 70% prica koje kruze su tacne! E, sada, iako taj obican gradjanin nema nikakve veze sa politikom ili sa krugovima u kojima se te i takve odluke donose, on to zna, hajde samo zamislite koliko znaju ovi iz SNS-a ili DSS-a, zasto onda umesto tih jeftinih propagandnih slogana i bezazlenih optuzbi i blacenja, ne napisu taksativno zasto prozivaju Dinkica, zasto Djilasa, zasto Miskovica. Kako je moguce da se nama citava plejada politicara posle neke vekile afere samo povuce, a da opozicija ne odreaguje, kada ima tako cistu sansu za postizanje poena???? Kako je moguce da su Goran Vesic, Labus, Tomica Milosavljevic, Davinic... i mnoooogi drugi samo zaboravljeni?
  Moje misljenje je da to ne cine, jer bi onda morali da idu na sud, tj. nesto konkretno da urade, a to niko od politicara u Srbiji ne zeli! Jer mnogo je lakse mlatiti praznu slamu i optuzivati jeftinim i bezazlenim optuzbama, a usicariti koji glas, nego prozvati pojedince i jasno i glasno reci sta su radili i sa kim, posto to zahteva angazovanje, ali isto tako i vas izlaze protivnapadu i optuzbama za stvari koje ste vi radili, a ova druga strana svakako zna! Tako da je uvek bolje cutati i ne talasati!
  Upravo zbog toga necu glasati ni za jednog od ovih koje sam spomenuo, a dobro cu razmisliti da li cu glasati i za koga, jer vise ne zelim da dam svoj glas nekome ko je nesposoban i kome je jedna i jedina vodilja u bavljenju politikom sopstvena korist, a pamet mu dolazi samo pred izbore, kada se odjednom opseti da je 4 godine proveo u ne radeci nista, samo praveci afere i aferice pa onda trazi jos 4, jer eto nece ponoviti iste greske u novom mandatu!
  (racerx, 15. mart 2012 11:33)

  # Link komentara

 54. Šteta ! Izgubio si moj glas. Ne može biti ozbiljan političar i reformator niko ko se udružuje sa Koštunicom
  (Rade $, 15. mart 2012 11:31)

  # Link komentara

 55. Hvala mu za ovu izjavu. Nadam se da ce mudraci koji pricaju a su "svi isti" i propagiraju bele listice konacno shaviti da bas i nije sasvim svejedno ko ce da pobedi.
  (Magnus, 15. mart 2012 11:23)

  # Link komentara

 56. Sa DSS ??? Pa necemo da budemo kamikaze, hocemo da zivimo normalno.
  (mail, 15. mart 2012 11:23)

  # Link komentara

 57. Srbija je uvek bila prijateljska zemlja i nikada se nije mesala u unutrasnje prodleme i odluke drugih zemalja. Ne vidim onda zasto bi se stranci mesali u unutrasnje s
  (Sofija, 15. mart 2012 11:19)

  # Link komentara

 58. Treba SNS da siri krug potencijalnih partnera.Ali oprezno.
  (Disident, 15. mart 2012 11:19)

  # Link komentara

 59. Srbiji je potrebna vlast koja ce biti u sluzbi svog naroda, jer narod je i bira. Danasnji vlastodrsci, koji su u proteklom periodu unistili zemlju moraju da odu sa politicke scene srbije da bi se konacno uspostavio red, PRAVDA i PRAVO.
  (SiskaS, 15. mart 2012 11:13)

  # Link komentara

 60. Neprirodni savez Tadića i Dačića ponizio je sve izvorne glasače DS-a i SPS-a, a ovu zemlju doveo do propasti. Nikolićev potencijal kadrova i Koštunicino iskustvo jedino nas mogu izvesti iz ovog ludila pljačke, korupcije, nemorala i bahatosti!
  (Mrdak, 15. mart 2012 11:09)

  # Link komentara

 61. Logicno receno. Ako DSS prihvati evropsku ideju zasto ne bi bili u koaliciji, bilo bi to dobro i za Srbiju.
  (misko, 15. mart 2012 11:08)

  # Link komentara

 62. Samo apsolutna pobeda opozicije moze doneti promene i pokrenuti Srbiju. Mnogi iz vlasti moraju podneti racune za greske i propuste u protekle 4 godine.
  (Sara, 15. mart 2012 11:07)

  # Link komentara

 63. Pope, pope...kažeš, niko ne može ovoliko nisko da padne? A Tadić? A koalicija sa SPS? Vratiće ti on i mama Miru iz Rusije, živi bili pa videli!
   (@pop, 15. mart 2012 11:06)

  # Link komentara

 64. Nikolić nema alternativu, Koštunica mora da bude ozbiljan u ovoj situaciji. Svi smo poniženi i opljačkani, a to može izaći na videlo tek ako na vlast dođe Nikolić. Ja dajem punu podršku savezu SNS i DSS.
  (Danilo, 15. mart 2012 11:03)

  # Link komentara

 65. @a77

  A sad dobro razmisli ko je antievropejac... Zar to nije vladajuca koalicija koja nas vec 12 godina drzi na distanci od EU svojim "radom"??? Zar to nije vlast koja se odrekla 15% svoje teritorije? Vlast koja cezurise opoziciju...
  (snezana70, 15. mart 2012 11:02)

  # Link komentara

 66. Najveci i najvazniji korak je pobediti, lako je posle uskladiti stavove ako zelite najbolje za Srbiju.
  (nino, 15. mart 2012 11:02)

  # Link komentara

 67. Ovo su sad, po mom misljenju, najteza vremena z bavljennje politikom. Duboko verujem u sposobnost i mudrost Nikolica i Kostunice kojima je prvenstveno interes Srbije na prvom mestu i da ce postici dogovor oko svih spornih pitanja.
  (Soka, 15. mart 2012 11:02)

  # Link komentara

 68. Sve je ovo veoma pozitivno,ja sam iznenadjen kako se iz dana u dan siri pokret protiv rezima,kako se mnogi prikljucuju i okupljaju oko istih problema,ideja,za njihovo resavanje i spremnost na to da se vlast osvoji na izborima!
  (Milos, 15. mart 2012 11:02)

  # Link komentara

 69. Dok je Kostunica bio premijer moja inzinjerska plata u JP je bila 680 €. Danas su mi direktori postava SPS-a i JUL-a iz devedesetih, a plata ,i je 400 €. Nikolić može samo da donese boljitak ovoj raji, sobzirom da mu je cilj da suzbije korupciju i pljacku na svim nivoima. Promene, pod hitno, ovo može biti samo dobro!
  (PrijovicM, 15. mart 2012 10:58)

  # Link komentara

 70. Samo kod nas mali postavljavu uslove , a u svim normalnim zemljama veliki odlučuju . Ako neko hoće sa SNS u vladu mora popustiti .
  (Dana Pavić, 15. mart 2012 10:57)

  # Link komentara

 71. Nikolić i Koštunica mogu imati sasvim prirodnu saradnju za razliku od Tadića i Dačića koji su napravili brak iz ličnih interesa. Ne želim da izgubim još četri godine života sa Šojićima !!!
  (MilenkoPb, 15. mart 2012 10:54)

  # Link komentara

 72. Pa normalno da će prvo da razgovara sa DSS-om, neće valjda sa DS-om. U svakom slučaju treba nam mnogo manja, efikasnija, jeftinija i bolja vlada, bez obzira na stranke (Samo DS da ne bude u vladi)
  (Tadija, 15. mart 2012 10:53)

  # Link komentara

 73. Toma hoće Evropu i Evropa hoće Tomu , nijednom nisu rekli da su protiv njega .
  (Petar Popović, 15. mart 2012 10:53)

  # Link komentara

 74. Dve partije koje imaju neki realan pogled na svet,na Kosovo i na EU.Glasacu za SNS jer su mi se ovi na vlasti smucili svi do jednog
  (stefs, 15. mart 2012 10:51)

  # Link komentara

 75. Gradjani su se opredelili za promene i novu politicku snagu koju poseduje SNS.
  (taksista, 15. mart 2012 10:47)

  # Link komentara

 76. Veoma dobro,probudili su se…to je dobar znak,jer opozicija ima najvece sanse na narednim izborima!
  (Minkek, 15. mart 2012 10:46)

  # Link komentara

 77. U svakom slučaju bolje takva vlada nego DS&SPS&LDP. Videli smo šta ovi znaju i umeji i kako vladaju, sumnjam da je mnogo ljudi zadovoljno onim što su pokazali.
  (Marko Runjajić, 15. mart 2012 10:45)

  # Link komentara

 78. kostunice saberi se i prihvati....
  (DEKI stoiljkovic, 15. mart 2012 10:43)

  # Link komentara

 79. Cak i Dinkic rece da je Kostunica bio najbolji premijer sa kojim je radio! Mozda ovakva vlada i bude spas za Srbiju...
  (Pas Belveder, 15. mart 2012 10:41)

  # Link komentara

 80. Kapmanja SNS, iako oni se verbalno deklarišu suprotno, zasniva se isključivo i samo na ne argumentovanim napadima i kritikama sadasnje vlasti. Baš onako kako "većina" voli da čuje. A najveći apsurd od svega je kritika vlasti u zadnjih 12 godina, u periodu u kome je DSS imao ogromnu ulogu nazadovanja našeg društva. Sada je DSS ostao jedini partner SNS-a, i veštom retorikom sva odgovornost ove dve partije se pokušava sakriti!
  Iskroneo bih voleo da SNS počne baratati sa argumentima i istinitim činjenicama. Voleo bih čuti nešto pozitivno od njih. Nismo mi baš toliko jadni koliko nas oni predstavljaju. I svaka izgovorena reč Nikolića i Vučića je uvreda za naš narod.
  Svako ko misli da će mu političarui doneti boljitak, grdno se vara. Svako kreira svoju sudbudu. Svaki ima izbor da se bori za sebe, da radi na sebi, i da promeni svoj život na bolje. Politikanti to sigurno neće uraditi za vas.
  (Ponosan, 15. mart 2012 10:41)

  # Link komentara

 81. Kostunica bi trebalo da podrzi Nikolica i SNS ako iskreno zeli promene u zemlji.Ali morao bi da izadje iz krajnosti da ne zeli nista sa EU,jer to nije dobro kao sto nije dobra ni krajnost demokrata da samo vide eeu.i nista vise.
  (milankeck, 15. mart 2012 10:39)

  # Link komentara

 82. Daleko vam lepa kuca obojici!!
  (gavra, 15. mart 2012 10:36)

  # Link komentara

 83. E bas zbog toga necu da glasam na Vas. Inace sam jos razmisljao da li dam glasam na SNS, ali posto zelite koaliciju sa DSS koja je isto tako bila na vlasti pre 4 godina i takodje kriva za ovakvo lose stanje u zemlji. Stavise, za vreme vladavine DSS -NS je dogodila najveci sunovrat Srbije od promene 2000. godine. Za vreme njihove vladavine je izgubljeno Kosovo, stopirani pregovori sa EU, desile najvece pljacke...
  A sad vi hocete u koaliciju sa njima (a sa NS ste vec i sklopili sporazum)... I onda pricate da ste vi nesto bolji, i da cete sve raditi drugacije... Sa ovima NECETE. I zato (samo zato) moj glas nemate!
  (nono, 15. mart 2012 10:35)

  # Link komentara

 84. činjenica je da bi Nikolić razgovarao i sa samim đavolom samo da se dočepa vlasti.Već je u svoju koaliciju uključio potrošene, reciklirane političare kao što su Ilić,Vulin, Pelević, Karići sa aferama iza sebe zbog kojih bi u normalnim državama robijali. Ne znam samo kako imaju obraza da se predstavljaju kao "nove" političke snage, kada već svi zajedno uništavaju Srbiju u poslednjih 20 godina!
  (antifa, 15. mart 2012 10:30)

  # Link komentara

 85. E moj Tomo, i ti si postao politicka skitnica i ponasas se isto kao i svi pre tebe. U cemu se onda razlikujete, osim u dzepovima. Ovima puni dzepovi, a tebi i tvojima poluprazni. Izvini, ali kojoj normalnoj stranci su potrebni Velja Ilic i Vojislav Kostunica. Sta covek sa njima da ostvari?
  Velja se ne trezni, dok Voja nikako da se probudi iz sna u koji je zapao jos pre 12 godina. I sada mene zivo zanima, sta ce to biti drugacije kada SNS uzme vlast u svoje ruke, kada cemo opet kuburiti sa istim ljudima. Kostunica ce obstruisati svaki pokusaj priblizavanja EU, a velja ce pijan samarati novinare i vredjati svakoga ko drugacije misli. Moje licno misljenje je da i od te vlasti, koju bude Nikolic predvodio, ako bude, nece biti nista osim nastavak vec vidjenog, ako ne i gore.
  (B.Mikic, 15. mart 2012 10:29)

  # Link komentara

 86. dugačak je spisak tominih želja, od predsedničkih, do premijerskih itede....
  mnogo hteo, malo započeo.
  (željka, 15. mart 2012 10:26)

  # Link komentara

 87. Al radikalski podmaladak siba komentare. Nikako da nauce da budu neprepoznatljivi. Ah, tomo tomo, sa takvim podmladkom, nema tebi vlasti.
  (pateticno, 15. mart 2012 10:26)

  # Link komentara

 88. Nisam ni sumnjala!
  (MINA, 15. mart 2012 10:22)

  # Link komentara

 89. Nikolic sa ovakvom politikom najverovatnije ce dobiti izbore.Razumno ,sa poznatim prioritetima i dostojanstvom.Kostunica bi trebao da omeksa stav i pomogne SNS da skine ovu sadasnju vlast.
  (milankeck, 15. mart 2012 10:21)

  # Link komentara

 90. Vuk dlaku menja, al' ćud nikada.
  Toma stranku menja, al' radikalizam i antievropejstvo nikada.
  (a77, 15. mart 2012 10:21)

  # Link komentara

 91. Ko god bude na vlasti čeka ga težak posao. Demokratska stranka sa ostalom ekipom napravila je veliku rupu u budzetu, izgubila preko 400.000 radnih mesta, "obezbedila" nam najniže plate u regionu... Da su mi najrodjeniji, menjao bi demokrate.
  (Super Mario, 15. mart 2012 10:08)

  # Link komentara

 92. jevropa IMA alternativu
  (jeremija, 15. mart 2012 09:57)

  # Link komentara

 93. Tomo, budi realan. Nema šanse da SNS formira vladu, jer će žuti okupiti oko sebe sve moguće i nemoguće, napraviće ako treba još 200 ministarstva, da ih sve podmiri, samo da ne daju fotelje! I sa crnim djavolom!
   (Ja, 15. mart 2012 09:53)

  # Link komentara

 94. Najbolje bi bilo da jedna stranka uspe da formira vladu , posto mi je malo over the head citavog buljuka mini stranaka. No, ako vec neko "mora", neka bude SNS. Ovi, dosadasnji, pokazali su sta (ne)umeju.
  (Angelina001, 15. mart 2012 09:51)

  # Link komentara

 95. Sasvim korektno, Nikolić je i izjavio da će sarađivati sa svima koji žele da promene nešto, nebitno kojoj stranci su pripadali ili čak nisu ni jednoj.
  Samo da oni pobede, pa će sve ostalo lako da ide.
  (Lutkica, 15. mart 2012 09:49)

  # Link komentara

 96. Kad radikali vladaju:
  [link]
  (antipop, 15. mart 2012 09:48)

  # Link komentara

 97. Iz revolta prema prekorumpiranom DS-u hteo sam glasati za SNS, ali DSS..hmmm beli listic!
  BEli listic- opomena svakoj stranci da niste dovoljno dobre i da je mnogo revoltiranih ljudi..uskoro ce ovakvi politicki dinosaurusi nestati sa politicke scene, samo da ne pocnu sa kozmetickim sminkanjem kao TOMA !
  (Bojan, 15. mart 2012 09:42)

  # Link komentara

 98. Prioritet za Nikolića i Koštunicu mora da bude dobijanje izbora, a sve stranke same po sebi imaju odgovornost da u budućoj vlasti usaglase svoje programe i ciljeve i formiraju vladu dostojnu ovog napaćenog naroda. Zato, nema nikakvih želja, već "moranja"!
  (GoxyPB, 15. mart 2012 09:40)

  # Link komentara

 99. Prazan listić!
  (Shaolin Monk, 15. mart 2012 09:37)

  # Link komentara

 100. Realno, oni su i veoma bliski po političkim stanovištima. Ne bi bilo ništa čudno da uđu u koaliciju.
  (Uros I, 15. mart 2012 09:36)

  # Link komentara

 101. Niko ne može ovako nisko da padne. Beskičmenjak željan vlasti.
  (pop, 15. mart 2012 09:36)

  # Link komentara

 102. jao ne.. bezite ljudi iz ove lude zemlje.. sto dalje odavde...
   (menors, 15. mart 2012 09:35)

  # Link komentara

 103. Na Koštunici je sada velika odgovornost da prihvati maksimalno borbu protiv režima Tadića i Dačića za dobrobit srpstva. Političkih raznolikosti je bilo i biće, i one se prevazilaze u hodu (šta reći o savezu Tadića i Dačića ?!). Ponovljenih izbora ne sme biti, Tadić i Dačić ne smeju ostati na vlasti!!!
  (Drago62, 15. mart 2012 09:35)

  # Link komentara

 104. A taman su mi Toma i Aca postali simpaticni i poceli da mi deluju uverljivo da ce u Srbiji biti bolje...
  PA GDE SA DSS?!
  (Proka, 15. mart 2012 09:33)

  # Link komentara

 105. U momentu kada je DS prihvatio SPS, svog decenijskog neprijatelja zbog koga nas je uvlačio u višegodišnje sukobe sa tadašnjom vlašću i policijom, ne vidim razlog da Nikolić i Koštunica ne budu zajedno. U svakom slučaju, bio sam demokrata, sada podržavam "narodnjake" jer mogu najblaže da kažem da sam prevaren svih ovih godina!
  (Radjoni, 15. mart 2012 09:30)

  # Link komentara

 106. DS je sa SPS-om i SRS-om!Ljubav neviđena na ovim prostorima.Ostao je jedino ovaj blok uz naprednjake, koji polazi od početka sa jasnim i velikim ciljem da pomogne Srbiji
  (bebac, 15. mart 2012 09:26)

  # Link komentara

 107. Setite se samo konglomerata partija u DOS-u, i pored šarenila političkih mišljenja i grotesnih faca, zajedno su svrgli režim Miloševića. Sada je želja za promenom režima veća nego pre 5. oktobra jer je Tadić izbrisao sve one godine borbe protiv režima SPS-a, a s druge strane politički stavovi Nikolića i Koštunice i nisu toliko udaljeni da ne mogu formirati zajedničku vlast.
  (Mijo Bjelić, 15. mart 2012 09:25)

  # Link komentara

 108. Za mapu Koštuničine Srbije znamo da je celovita, sa Kosovom.Ta ostale, sem Čedinog i Vukovog Preokreta, još nismo sigurni da li je to KALGON SRBIJA.To važi i za Tomu. Zato bi sve stranke pred izbore trebalo da nam prikažu granice svoje Srbije.
  (Milovan, 15. mart 2012 09:24)

  # Link komentara

 109. "Nikolić je istakao da ne mogu stranci odlučivati sa kim će SNS da formira vlast, jer o tome odlučuju građani Srbije. "

  Pa, nije bas da narod odlucuje. Odlučujes ti, Nikoliću, kako ti se ćefne, jer ako Koštunica jedva prođe cenzus, kakva je to onda volja naroda?
  Zar za tebe ne važi ona stara, "Ispeci pa reci"?
  O, da, zaboravio sam, posle štrajka glađu i žeđu si izgubio 80% IQ.
  (Aristotel, 15. mart 2012 09:17)

  # Link komentara

 110. JJos jedna jaka snaga poput DSS-a i oporavak, budjenje i pokretanje Srbije be biti azurniji i bolji.
  (skoljkica, 15. mart 2012 09:16)

  # Link komentara

 111. Cekaj hoces sa Kostunicom! Pa tii rece da ti je cilj EU,a Kostunica javno govori da nam je EU samo stetna i da nam ne treba,a dobijeni status Srbije je prokomentarisao kao zlo za Srbiju. E Tomo,Tomo ti si vuk koji dlaku menja,ali cud nikada. Radikale si prodao za 2 dinara,a Srbiju ces za dinar.Crni mi ako ti dobijes izbore,vratices nas u devedesete,a rat na Kosovu je sa tobom realna opcija.Daleko ti lepa kuca!
  (Jagodinac, 15. mart 2012 09:11)

  # Link komentara

 112. Neverni Toma zaboravlja da će od Koštunice moći da pravi evropejca samo pod uslovom da ovaj uopšte pređe cenzus.
  (Miloš, 15. mart 2012 09:09)

  # Link komentara

 113. I sa djavolom ako treba... od ulrta levice, do ultra desnice, sve sa licnostima neciste proslosti. Kako cete samo ukopati Srbiju i naterati sve koji su iole pismeni da se isele.
  (Naravno, 15. mart 2012 09:07)

  # Link komentara

 114. Gangrena koja nadire, vapi za kancerogenim elementima!
  (izgovor, 15. mart 2012 09:05)

  # Link komentara

 115. Koštunica ne sme prokockati ovu šansu zarad sujete oko pitanja EU. Ovo je važan momenat u istoriji Srbije koji ima veći značaj od samog 5. oktobra. Koštunice, za dobrobit ovog naroda koji je na rubu egzistencije, pojačaj borbu za skidanje aktuelnog režima i drži se naprednjaka.
  (MilošMiško, 15. mart 2012 09:05)

  # Link komentara

 116. Mislim da i građani Srbije u većini dele ovo mišljenje i bilo bi dobro da formiraju vladu SNS i DSS pod uslovom da se dogovore po pitanju kosova i EU.
  (nikigi, 15. mart 2012 09:04)

  # Link komentara

 117. Kakva bi to propast bila, Toma sa srednjom skolom da bude predsednik, Tabakovicka zaduzena za ekonomiju a Voja Neobavesteni kandidat za premijera. Dobar scenario za kursadzije!
  (Cale, 15. mart 2012 09:02)

  # Link komentara

 118. Koštunica je dokazao da ovaj narod može da ima pristojan život, a SNS za sada dokazuje da ima jake kadrove koji mogu preuzeti svu odgovornost vođenja ove napaćene države. U svakom slučaju, posle Tadića i Dačića biće teško dovesti Srbiju u "normalan" život, sve je dovedeno do ivice propasti!
  (BanjoBat, 15. mart 2012 08:59)

  # Link komentara

 119. Trenutno najbolje rešenje za Srbiju, Toma i Vojislav ipak nisu kompromitovani a stranke pripadaju narodnoj opciji koja je ipak većinska Srbija. Glas ZA!
  (Cmiljan, 15. mart 2012 08:54)

  # Link komentara

 120. Izdao si kuma,izdaces i narod. Moj glas ide DSSu,ali ako udje u koaliciju sa vama, nikad više ne glasam.
   (ti si loš čovek, 15. mart 2012 08:54)

  # Link komentara

 121. Nista vam neverujem!

  Na vikilinksu lepo pise kako ste napravljeni, uz veliku "podrsku" zapadnih ambasada.
  Posle izbora moracete da vratite uslugu tim ambasadama i da idete sa DSom!
  (jedina solucija revolucija, 15. mart 2012 08:48)

  # Link komentara

 122. Politicki se slazu u svemu sem u pogledu na Evropu, a verujemo da ce se naci posle izbora i da ce zajedno u pobede i promene.
  (sesirdzija, 15. mart 2012 08:48)

  # Link komentara

 123. E pa ljudi dok nam je taj DSS bio u vladi plate su nam bile neuporedivo veće nego sad, dinar jači, gorivo jeftinije. Molim lepo, to je politika, koliko je meni pun novčanik. Podrška za DSS&SNS.,
  (Peca, 15. mart 2012 08:46)

  # Link komentara

 124. Pa nije to toliko lose
   (Nikola70, 15. mart 2012 08:41)

  # Link komentara

 125. Ovo je najlogićnija koalicija u Srbiji i daj Bože da posle izbora sastave vladu.
  (jovan, 15. mart 2012 08:41)

  # Link komentara

 126. SNS i DSS igraju fer i korektno i to mi se iznad svega dopada.. Ne napadaju se međusobno, svako vodi svoju kampanju, izlaže svoj program i kadrove i narod će odlučiti na osnovu toga za koga će glasati.. Zato mislim da su idealna kombinacija za koaliciju.. Ako su DS i SPS mislili da će na osnovu svoje kampanje u kojoj napadaju opozicione partije da promene volju birača, grdno su se prevarili.. Narodu je dosta i svađa i prepirki i „prljave igre“..
  (Lampa na baterije, 15. mart 2012 08:39)

  # Link komentara

 127. hoce toma u evropu...sa kostunicom koji trabunja vec par godina da odmah treba da prekinemo sve pregovore o pridruzivanju uniji.
  (sasa, 15. mart 2012 08:37)

  # Link komentara

Politika

"Ima dosta problema u vezi s poglavljem 35"

8.10.2015. | 12:33 | Izvor: Tanjug | Komentari: 0
foto: Tanjug

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić očekuje ove godine otvaranje poglavlja 32 i 35, a početkom sledeće 23 i 24 u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.

 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.
 • BEOGRAD
  31. May 2012.