Hronika 2

01.04.2024.

10:06

Mediji: Pojavio se novi trag o Danki; Poslati vatrogasci na deponiju

Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu, piše Telegraf, navodeći da se pojavio novi trag u istrazi nestanka Danke Ilić.

Izvor: Telegraf, B92.net

Mediji: Pojavio se novi trag o Danki; Poslati vatrogasci na deponiju
TANJUG/ RADE PRELIĆ

Podeli:

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u Banjskom Polju 26. marta oko 14 časova i od tada joj se gubi svaki trag.

Potraga za njom je odmah pokrenuta, a takođe je prvi put zbog Danke u Srbiji pokrenut sistem "Pronađi me", nalik američkom "Amber alertu".

Međutim, uprkos svim naporima policije i drugih naadležnih službi, Danka Ilić nije nađena ni nakon sedam dana.

Njeni roditelji, a posebno majka, više sati su ispitivani u policiji, a majčin telefon je takođe poslat na forenzičko veštačenje.

Ona nije podvrgnuta poligrafskom testiranju jer je u drugom stanju i nije u zakonskoj obavezi da to učini, dok otac jeste i on je prošao to testiranje.

Iz policije su više puta naveli da majka Danke Ilić, Ivana Ilić, nije u statusu osumnjičene, već da se s njom iznova i iznova prelaze svi detalji nestanka Danke.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: