Hronika 2

31.03.2024.

12:46

Mediji: Pojavio se snimak, da li je to Danka u pratnji dve Rumunke u Beču?

Pojedini mediji prenose nezvanična saznanja da je jedna devojčica koja bi mogla biti Danka viđena u pratnji dve Rumunke u Beču, kao i da je policija noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Izvor: Telegraf.rs

Mediji: Pojavio se snimak, da li je to Danka u pratnji dve Rumunke u Beču?
Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN

Podeli:

Kako Telegraf saznaje, intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Čovek koji je snimio dve žene sa devojčicom za koju se tvrdi da je Danka Ilić je poreklom iz Srbije i radi u Beču, saznaje Telegraf. 

Policija trenutno radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Kako prenosi Telegraf, čovek koji je napravio snimak je pokušao da popriča sa dve žene koje su govorile rumunski jezik. One su dozivale dete koje je bilo sa njima, ali se ono nije odazivalo na to ime.

Telegraf je objavio snimak na kojem se nalaze dve žene i devojčica za koju se tvrdi da je nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora. 

Kako se na snimku može videti, dve žene sa torbama stoje na ulici, a oko njih se igra malena devojčica koja podseća na Danku.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: