Hronika 0

28.03.2024.

18:40

Estradni menadžer Novak Radin saslušan; Oglasilo se Više javno tužilaštvo

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je u Beogradu, saznaje "Blic".

Izvor: Blic.rs

Estradni menadžer Novak Radin saslušan; Oglasilo se Više javno tužilaštvo
ATAImages/Antonio Ahel

Podeli:

Kod njega je nađeno 50 grama kokaina, kao i pištolj koji je držao u stanu, a sada se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom ovog slučaja.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Novak R. (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: