Hronika 4

28.03.2024.

18:25

Drama u Banjskom Polju: Vozila pod rotacijom jure ka kući gde je nestala Danka

Dva vozila pod rotacijom upravo su velikom brzinom prošla Banjskim Poljem, jureći ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić!

Izvor: Novosti

Drama u Banjskom Polju: Vozila pod rotacijom jure ka kući gde je nestala Danka
Profimedia

Podeli:

Kako javlja novinar "Novosti", reč je o vozilima hitne službe, a jedan od radnika koji se bave raščišćavanjem terena rekao je za "Novosti" da su stigli do otvaranja šahti i da neverovatno brza voda šiklja iz njih.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom Polju. Kuća kod koje je nestala Danka u jako je lošem stanju. Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom termovizijskom kamerom.

Dva bagera trenutno se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je poslednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga. Trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako nezvanično saznajemo, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: