Hronika 1

21.03.2024.

23:38

Pokušaj ubistva u Novom Pazaru? Izboden mladić; policija na terenu VIDEO

U Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru došlo je do obračuna dve grupe mladića na motociklima, što je rezultiralo povredama izazvanim hladnim oružjem.

Izvor: Sandžak danas

Pokušaj ubistva u Novom Pazaru? Izboden mladić; policija na terenu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S.M., bio je takođe među učesnicima incidenta.

Hitne službe brzo su reagovale i povređeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gde mu je pružena neophodna pomoć.

Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povređeni S.M. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenisala na mestu događaja i započela istragu kako bi se rasvetlili svi detalji ovog nemilog događaja.

S.M. je privremeno pritvoren u sklopu istrage, a policija apeluje na sve svedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: