Hronika 0

19.06.2024.

17:58

Požar kod Šapca: Vatra zahvatila štalu, stradale životinje

U Grušiću, kod Šapca, na poljoprivrednom gazdinstvu u požaru je izgoreo senjak, a pošto se vatra proširila na štalu stradali su suprasna krmača i prasići i izgorelo je sitno pokućstvo koje vlasnici nisu uspeli da spasu iz plamena.

Izvor: Telegraf.rs

Požar kod Šapca: Vatra zahvatila štalu, stradale životinje
UNIKYLUCKK/Shutterstock

Podeli:

"Vatrogasci spasioci DVD Grušić su lokalizovali požar koji je zahvatio oko 100 kvadrata na senjaku i štali i 1 ar zasada jagode i rastinje iza štale. Angažovano je i jedno vatrogasno vozilo iz Šapca radi dopreme vode i dogašivanja požara," naveo je izvor Telegrafa.

Uzrok požara nije poznat, kao ni kolika je materijalna šteta. Iz odeljenja za vanredne situacije u Šapcu apelovali su na građane da se u periodu visokih temperatura ponašaju odgovornije nego uobičajeno i prema sebi i prema drugima i podsećaju da je ljudski faktor najčešći uzrok požara.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: