Hronika 0

19.06.2024.

16:14

Drama na Horgošu: Vozač teretnjaka izašao iz kamiona i pretio nožem FOTO

Dramatičan događaj odigrao se na graničnom prelazu Horgoš tokom popodnevnih sati, kada je vozač koji je upravljao šleperom novopazarskih registarskih oznaka, pokušao da pretekne kolonu kamiona.

Izvor: RINA

Drama na Horgošu: Vozač teretnjaka izašao iz kamiona i pretio nožem FOTO
RINA

Podeli:

Za to vreme su drugi vozači teretnjaka koji čekaju u koloni već nekoliko sati pokušali da ga zaustave.

"Izašao je iz kamiona, a zatim je izvadio nož i počeo da viče 'pomerite mi se od kamiona', a zatim je nasrnuo na jednog kolegu koji se našao u grupi ljudi koji su pokušali da ga zaustave," kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Međutim, vozač šlepera iz Novog Pazara, nastavio je sa bahatim ponašanjem, tako što je seo u kamion i nastavio da se kreće.

Na svu sreću, u ovom incidentu nije niko zadobio povrede.

O celom slučaju obaveštena je policija koja je po prijavi odmah ižašla na lice mesta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

23 h

Podeli: