Hronika 0

18.06.2024.

10:18

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić biće saslušan sutra, poznato u koliko sati

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru sutra će u 10 sati ponovo biti saslušan S. J. osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, rečeno je za "Telegraf.rs" iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Izvor: Telegraf.rs

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić biće saslušan sutra, poznato u koliko sati
M.M./ATAImages

Podeli:

Razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja postupajućeg tužioca.

S. J. je prethodno saslušan u tužilaštvu početkom juna kada je negirao krivicu, dok se prvi put nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Drugi optuženi D. D. priznao je ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D. D. koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.

Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.

Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: