Hronika 0

29.05.2024.

22:50

Uhapšena dvojica radnika obezbeđenja: Sumnja se da su pretukli bračni par u Beogradu

S. D. (39) koja živi u Beogradu i njenog supruga, kako tvrdi, brutalno je pretuklo obezbeđenje jedne beogradske kafane, a kako je "Blic" ranije pisao, njoj su u Urgentnom centru, ali i u jednoj privatnoj klinici konstatovane brojne povrede.

Izvor: Blic.rs

Uhapšena dvojica radnika obezbeđenja: Sumnja se da su pretukli bračni par u Beogradu
Profimedia

Podeli:

Tim povodom oglasilo se Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu.

"U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PS Novi Beograd, otkriven je identitet lica koja su dana 25.05.2024. godine u jednoj beogradskoj kafani u saizvršilaštvu izvršili krivično delo Teška telesna povreda na štetu oštećene S.D. i krivično delo Laka telesna povreda na štetu oštećenog A.D," navodi se u saopštenju.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenih N.B. (51) i A.G. (52) koje su oštećeni prepoznali kao izvršioce krivičnih dela, a javni tužilac će dana 30.05.2024. godine okrivljene saslušati na sve navode krivične prijave - naveli su u saopštenju.

Podsećamo, S.D. (39) je u ispovesti za "Blic" juče ispričala da je u provod izašla sa drugaricom. Pred kraj žurke, kako je ispričala, došao je njen muž, inače MMA borac, kojeg je ona zamolila da je otprati do toaleta. U tom trenutku, kada su bili kod izlaza, nju je s leđa udarilo obezbeđenje.

Ubrzo je usledila reakcija njenog supruga, nakon čega su ih radnici obezbeđenja, kako je ispričala, "ugurali u čekaonicu" gde su ih udarali po glavi, rukama i nogama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

9 h

Podeli: