Hronika 0

24.05.2024.

18:39

Odlučeno: Evo šta će biti sa braćom Panić nakon hapšenja

Viši sud u Beogradu odlučio je da ostavi na snazi rešenje kojim je određen pritvor braći Urošu i Milošu Paniću, uhapšenim jutros zbog sumnje za posredovanje u prostituciji i trgovinu ljudima, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Odlučeno: Evo šta će biti sa braćom Panić nakon hapšenja
Profimedia

Podeli:

Oni će biti sprovedeni u Okružni zatvor u Beogradu.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva i da ne ponove krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Panići su uhapšeni jutros na aerodromu "Nikola Tesla" po poternici raspisanoj na predlog beogradskog Višeg javnog tužilaštva. Njima će naknadno biti zakazano saslušanje kod tužioca.

Braća su bila u bekstvu od početka februara ove godine.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali s ciljem vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Protiv njih je pokrenuta i finansijska istraga.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

26 min

Podeli: