Hronika 20

19.04.2024.

18:12

Oglasio se tužilac povodom navoda da je D.D. preminuo nasilnom smrću

Navode medija da je D. D., osumnjičen za pomoć bratu da sakriju telo ubijene Danke Ilić (2) iz Bora, umro nasilnom smrću, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru ne može da potvrdi.

Izvor: Blic.rs

Oglasio se tužilac povodom navoda da je D.D. preminuo nasilnom smrću
Profimedia

Podeli:

"Tužilaštvo nije dobilo zapisnik o obdukciji D. D. i ne možemo da potvrdimo navode koje su objavili pojedini mediji", izjavio je za Blic Miodrag Canović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Podsećamo, osumnjičeni D. D. iz Bora, kome je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao D. D., osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru.

D. D. je umro u pritvoru od posledica infarkta.

On je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem R. D., pod sumnjom da je pomogao bratu D. D. da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Iznenadna smrt brata ubice bi mogla da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu pomoći policiji u potrazi za telom Danke.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: