Hronika 0

16.04.2024.

17:04

U novoj školskoj godini OŠ "Vladislav Ribnikar" radiće u postojećim prostorijama

Rad osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u školskoj 2024/2025. godini organizovaće se u postojećem prostoru škole, a do odluke o Memorijalnom centru i početka građevinskih radova na rekonstrukciji škole.

Izvor: Tanjug

U novoj školskoj godini OŠ "Vladislav Ribnikar" radiće u postojećim prostorijama
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

To je izjavila danas ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović. 

U saopštenju resornog ministarstva navodi se da je ova odluka doneta nakon ankete sprovedene među roditeljima i zaposlenima u školi, putem koje se 97 odsto njih izjasnilo da žele da škola ostane u postojećem objektu do početka građevinskih radova. 

Ministarka je zahvalila roditeljima i zaposlenima što su i na ovaj način učestvovali u donošenju odluka koje su važne za školu i učenike. 

"Vrlo je važno za učenike i zaposlene da početak naredne godine bude u potpunosti izvestan. Ovo je posebno značajno za prvake i njihove roditelje koji će od jeseni krenuti u ovu školu kako bi kroz učenje i igru ostvarili svoj maksimalni potencijal", rekla je ministarka.

Đukić Dejanovićeva je podsetila da je formirana radna grupa za uspostavljanje memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".  

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: