Hronika 0

16.04.2024.

10:24

U Peći ubijena žena, uhapšen njen suprug

Policija tzv. Kosova i Osnovno tužilaštvo u Peći potvrdili da je jutros u tom gradu ubijena jedna žena, a da je kao osumnjičen za ubistvo uhapšen njen suprug.

Izvor: Beta

U Peći ubijena žena, uhapšen njen suprug
Profimedia

Podeli:

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Škodran Nikći je potvrdio da se ubistvo dogodilo u stanu gde je živeo bračni par, i da je policija uhapsila njenog supruga.

Kako je saopšteno iz policije, ubistvo se dogodilo jutros oko 8.15 sati, u Ulici Bila Klintona.

Ovo je drugo ubistvo žene u poslednjih nekoliko dana na Kosovu.

U petak, 12. aprila u Uroševcu je u Centru za socijalni rad ubijena žena (21), za čije je ubistvo takođe osumnjičen suprug.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: