Hronika 3

13.04.2024.

10:42

Premeštali telo Danke Ilić više puta? Evo zašto policija ponovo pretražuje iste delove Zlota

U potrazi za telom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih delova Zlota zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomerali više puta devojčicino telo, saznaje "Blic".

Izvor: Blic.rs

Premeštali telo Danke Ilić više puta? Evo zašto policija ponovo pretražuje iste delove Zlota
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Podeli:

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor "Blica" pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi delovi.

"To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno", kaže izvor "Blica".

Podsetimo, policija proverava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je, kako smo pisali, ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Pogrešne lokacije

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: