Hronika 0

08.04.2024.

16:42

Pretražuju jamu dubine 70 metara: Policija na ključnim lokacijama

Vatrogasci i dronovi juče su tokom celog dana pretraživali kanjon iza Lazareve pećine u potrazi za ubijenom Dankom Ilić (2).

Izvor: Blic.rs

Pretražuju jamu dubine 70 metara: Policija na ključnim lokacijama
TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Podeli:

U pretrazi kanjona učestovali su pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja.

Kako je saopšteno iz policije, oni su pretražili pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

Ove lokacije nalaze se samo nekoliko kilometara od kuće Dejana Dragijevića koji je priznao da je ubio Danku.

Kako je "Blic" ranije danas objavio, pored Lazareve pećine, na mestu gde je policija juče tražila telo ubijene Danke Ilić (2) građani su palili sveće, prenosi reporter "Blica" sa lica mesta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: