Hronika 6

07.04.2024.

12:48

Iz UKP-a otkrili detalje saslušanja: "Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku"

Zoran Šašić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je danas, da će potraga za telom Danke Ilić (2) iz Bora, koja je pre više od deset dana ubijena nakon što je na nju naleteo auto, biti nastavljena.

Izvor: B92.net

Iz UKP-a otkrili detalje saslušanja: "Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku"
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Kako je kazao, potraga će trajati sve dok telo ne bude nađeno.

On je istakao da se potraga vrši na nekoliko lokacija i da je za sada ovo delo okvalifikovano kao teško ubistvo učinjeno na svirep način.

ašić je naveo da bi pronalazak tela devojčice mogao da donese i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza.

"Pronalazak tela će nam doneti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnja da su pomagali posle izvršenja krivičnog dela", rekao je Šašić za TV Happy.

Što se tiče potrage za telom, istakao je da se pretraga vrši na tri lokacije, te da postoji problem sa jednim od osumnjičenih za Dankino ubistvo koji se brani ćutanjem.

"Osumnjičeni su priznali krivično delo, i detaljno ga opisali. Tokom saslušanja je jedno lice više od dva sata opisivalo izvršenje krivičnog dela, dok je drugo lice, nakon što je počeo sa priznanjem i opisivanjem, kasnije odlučio da se brani ćutanjem", rekao je Šašić.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: