Hronika 6

05.04.2024.

20:31

Majka jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke na saslušanju

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku D. D., jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Izvor: Blic.rs

Majka jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke na saslušanju
TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

Podeli:

To je za "Blic" potvrdio otac osumnjičenog.

Ranije danas, da podsetimo, na saslušanje je odveden i mlađi brat osumnjičenog.

"Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući," kaže otac osumnjičenog za "Blic".

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: