Hronika 5

04.04.2024.

22:00

Ovo je automobil smrti kojim su osumnjičeni za ubistvo Danke pregazili devojčicu FOTO

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je saučešće članovima porodice ubijene devojčice Danke Ilić i zahvalila im na saradnji sa policijom. Podsetila je da je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca.

Izvor: RTS

Ovo je automobil smrti kojim su osumnjičeni za ubistvo Danke pregazili devojčicu FOTO
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Već drugog dana utvrđeno je da se belo vozilo "panda" kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i "panda".

"Nakon iscrpnog razgovora sa majkom, jer je dete bilo sa njom, ona je zapazila dok je tražila dete beli 'fijat panda' vozilo parkirano u blizini. Konstatovali smo da se radi o vozilu vodovoda", rekla je major policije.

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić je ubijena, osumnjičeni za njeno ubistvo su uhapšeni, a građani Bora i mališani pale sveće i odaju počast svojoj sugrađanki. Pored sveća koje gore na glavnom trgu u gradu prikačeni su i baloni u obliku srca uz poruku "Poslednji pozdrav maloj Danki". 

Ekipa žandarmerije sa crnim džipovima i kombijem pretraživala je danas kuću S. J. u selu Luke, koji je osumnjičen za ubistvo male Danke Ilić.

Nakon pretraživanja kuće oni su se premestili na plac preko puta, koji je pretraživao i policijski pas kao i pripadnici žandarmerije koji su kopali na njemu, a sve vreme sa njima bio je otac S. J.

Džipovi i kombi žandaremrije su na kraju, u potrazi za telom nesrećne devojčice Danke, obišli u kolibu dede S. J. i vratili se čime su završili potragu za danas. 

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: