Hronika 0

04.04.2024.

11:15

Banjsko Polje u šoku: "Neobična tišina..." VIDEO

Nakon saopštenja predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da je mala Danka Ilić za kojom je čitava Srbija tragala ubijena, u jutarnji program TV Prve uključila se novinarka koja se nalazi u Banjskom Polju.

Izvor: B92.net

Banjsko Polje u šoku: "Neobična tišina..." VIDEO
TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg

Podeli:

"Ovo je informacija koja je potresla sve žitelje, ne samo Banjskog Polja i Bora, već ćitavog regiona", rekla je sagovornica koja se uključila iz Banjskog Polja.

Ona je objasnila da je u Banjskom Polju nakon informacije o tragičnoj sudbini Danke Ilić neobična tišina i da su ljudi u šoku i neverici.

"Inormacija koja je stigla iz policije, da je uhapsila dvojicu radnika iz JKP Vodovod, jedan je iz sela Zlot, drugi iz sela Luka", rekla je sagovornica u uključenju u jutarnjem programu.

Snimak uključenja o trenutnim dešavanjima u Banjskom Polju možete pogledati ovde:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: