Hronika 0

04.04.2024.

11:15

Banjsko Polje u šoku: "Neobična tišina..." VIDEO

Nakon saopštenja predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da je mala Danka Ilić za kojom je čitava Srbija tragala ubijena, u jutarnji program TV Prve uključila se novinarka koja se nalazi u Banjskom Polju.

Izvor: B92.net

Banjsko Polje u šoku: "Neobična tišina..." VIDEO
TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg

Podeli:

"Ovo je informacija koja je potresla sve žitelje, ne samo Banjskog Polja i Bora, već ćitavog regiona", rekla je sagovornica koja se uključila iz Banjskog Polja.

Ona je objasnila da je u Banjskom Polju nakon informacije o tragičnoj sudbini Danke Ilić neobična tišina i da su ljudi u šoku i neverici.

"Inormacija koja je stigla iz policije, da je uhapsila dvojicu radnika iz JKP Vodovod, jedan je iz sela Zlot, drugi iz sela Luka", rekla je sagovornica u uključenju u jutarnjem programu.

Snimak uključenja o trenutnim dešavanjima u Banjskom Polju možete pogledati ovde:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: