Hronika 13

02.04.2024.

12:24

Oglasila se majka Danke Ilić

Majka nestale devojčice Ivana navela je da su suprug i ona zajedno i da se bore svaki dan da im se dete što pre vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne gluposti.

Izvor: Nova.rs

Oglasila se majka Danke Ilić
TANJUG/ MUP

Podeli:

"Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga", navela je ona, a prenosi Nova.rs.

Ivana Ilić je za taj medij otkrila šta se krije iza novih informacija da je veštačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

"Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti", rekla je.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, Ivana je kazala da jeste.

"Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete", navela je majka nestale Danke Ilić (2).

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora. Od tada do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahtove, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila.

Prvi put, zbog njenog nestanka, u Srbiji se oglasio Amber alert pod nazivom "Pronađi me".

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: