Društvo 11

24.06.2024.

13:05

Srbijo, čeka te potop

Meteorolog Ivan Ristić najavio da nam u toku dana stižu kiše na jugu, jugozapadu i zapadu naše zemlje, a kišni oblaci stići će čak do Beograda, pa je moguće da se i u prestonici predveče sruči kiša.

Izvor: Blic.rs

Srbijo, čeka te potop
Shutterstock/ANTIVAR

Podeli:

Nakon sparnog jutra i vlage koja je u većini gradova bila čak 100 posto, što se retko dešava i zimi, osveženje stiže na zapad, jugozapad i jug Srbije, najavljuje meteorolog Ivan Ristić.

"Može biti i problema, jer će tačno od podneva početi razvoj konvektivnih oblaka, koji mogu da porastu u nepogode i možemo opet slušati o velikom i krupnom gradu i problemima", kaže meteorolog Ivan Ristić.

Podsetimo, i RHMZ je upalio alarm za celu Srbiju, ali posebno i za Beograd.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: